uppvärmning avklarad

Ja, gårdagen då. Det var nog lyckat. Hade faktiskt riktigt kul. Även om det var Casa.. Iofs inte så att jag MÅSTE dit nästa gång, men ändå. Gratis är ju gott, som alla vet.  Fast det är livsfarligt att vara på Casa. Visst får man blåmärken när man är ute, men aldrig som här. Jag har ett  märke på ena knät, typ 5 cm i diameter och helt runt. Några små på andra knät och sen ett på höftbenet. Tillochmed ett litet sår. Vart f*n har det kommit ifrån?! Har förövrigt jätteont runt det.

Idag ska jag sitta här framför datorn fram till kl tre, då ska ja åka. SKa inet göra något vettigt på hela dagen. Eller inte förren jag kommer till alingsås iaf. Och mina byxor luktar robins lägenhet. *myser*

Ikväll, då jävlar smäller det! Igår var bara uppvärmning, ikväll är det på riktigt. Hoppas dock att jag sköter mej denna gången.... :S  Men det går nog bra. Det SKA gå bra

pengar pass å p-piller

Party på gång nu då! =) REdan hunnit börja lite smått. E väl sådär nöjd me looken. Eller det är håret som drar ner allt. Menmen, så blir det när man lämnar allt i stan. Inklusive p-piller. Suck.... Menmen! Skit i det nu. PARTY!

kolli

Är hemma idag igen. Är ett jäkla rännande på mej denna veckan. Trodde att jag bara skulle vara hemma över dagen men nu vet jagi nte om det blir så längre. Ev blir det Casa med min FavvoElin. Eller det BLIR Casa med min favvoElin! =) Nu är det slut på detta att bara sitta hemma å vänta och inte ha något liv medans han är ute på grejjer. Känner mej som ett jäkla kolli. Bara sitter där. Väntar. Släpper allt jag har bara han ber om ngt. Blir så trött på mej själv. Sån här skulle jag ju inte bli! Samtidigt gör jag nästan allt för honom. Är livrädd att jag ska förlora den jag älskar. Nu när jag äntligen har någon. Äslkar honom något kopiöst. Är sån skillnad på hur allt var innan, när han bodde hos oskar och nu, nar han bor ensam. Är inte samma nånstans längre. Äntligen känns det lite seriöst. Eller, det gjorde det ju innan med, men inte på samma sätt. Nu bor jag ju mer eller mindre där...

Menmen, Natacha på casa då. Elins kommentar: "Jag har ju bara sett ett par silikonbröst en gång innan". Hjaaa, så kan man ju också se det. Men det ska bli kul! Fritt inträde dessutom OCH 100 spänn. OCH billigt i baren fram till 24. Bara att värma upp inför morgondagen då! Ska inte göra slut på några pengar direkt idag.. Inte när man kan få. :) Högst 200. Appselut inte mer!

Blir kul. Lite skejtstil idag med. Spännande. =)

Sjuk!

ok, jag erkänner. Antar att jag inofficiellt kan anse mej ha flyttat in hos Robin. Men bara inofficiellt. Än så länge. Väntar med det officiella till sommaren eller nått.

Sjuk som ett as förövrigt. Längesen jag var så här förkyld faktiskt. Asjobbigt. Låg vaken hela natten och hostade. Har en liten känsla av att denna natten kommer att bli likadan. Men nu har jag iaf nässpray ock näsdukar. Alltid något. Och Bromhexin. Får väl hoppas att allt det hjälper. Kommer nog att stanna hemma imon också... Menmen, nu ska jag strax till älsklingen igen. Så han inte undrar vart jag har tagit vägen. Har ju tillåme egen parkering nu!!

ett tag sen

hihi, det märks på statistiken att jag inte skriver så ofta längre. Inte många besökare per dag :) menmen, så är det.

Party hos Elinen igår. Så himla kul!! Och jag var så het! Damn!! Nästan alla sa antingen att håret var jättefint, att min klänning var jättefin eller att hela jag var jättefin. Kände mej så fin också. Älskar den klänningen! Det är en svart knällång omlottklänning med vita prickar som jag fick av min pappa igår. Köpte ett svart diadem med vita prickar i torsdags också. Jättesött ihop! Och så mina nya skor. Fast de är ju inte jättenya längre men ändå. Ganska nya är de ju faktiskt. Ett par veckor gamla. Snart en månad. Nää, det var verkligen klockrent igår. Men lyckades göra sönder ännu ett par stayups. *häh* På tre helger har jag förbrukar 4 par! Gosh!! Menmen. Lite tungt när man är pank bara. Men om vädret fortsätter att vara som det är kan man snart gå barbent! Har börjat nalla i brun-utan-sol-flaskan också. Börjar bli rätt härlig färg nu. Skönt att slippa vara genomskinligt blek med skiftning åt blått....

Annars var det väl som det brukar vara igår. Mycket folk, mycket olika också. Hade ju våra alingsåspojkar, sen de ifrån nian, en liten hög ifrån nossebro, och sen ltie annat löst pack :) Myyycket lyckat! Lite huvudvärk idag bara, men det är ingen större fara. Kan nog vara lite sömnbrist också. Två i en 90-säng är ju ingen hit. Inatt kunde vi inte ha separata sovrum heller, för en estländare låg och trynade i Mandans säng. Så är det!

Och ikväll är det film med Malin som gäller! Ska bli kul, var så himla längesen. Så vi har bestämt att vi invaderar hos Robin. *flin* Skulle åkt dit idag i vilket fall. Bara att nu slipper jag att åka så sent. Det är bra.
Var ute och körde tidigare idag. Det var INTE bra! Eller det gick ju bra med allt så sett, men körde kasst.

Igår på dagen var det ju äventyr på hög nivå dessutom!! Gjorde ju gastroscopin. Grymt obehgaligt. Var så himla äckligt att vara bedövad i svalget! Kändes som om man inte kunde svälja och som om man hade en massa slem som liksom satt fast. sen var det så äckligt att känna hur något höll på å rörde runt i magen. Och ännu värre när de tog proverna. AJ! Sen i slutet började ju bedövningen släppa också, fick massa kräkreflexer och sån skit. Men har iaf bilder på hur jag ser ut i magen nu! Det är lite fräckt. Och de såg inget konstigt inuti mej heller. Proverna får jag svar på om en månad först.

Men nu blir det nog en liten tupplur, sen ska jag duscha å packa ihop massa grejer så att jag klarar mej i stan ett par dagar. Måste lägga ner träningskläder! Nu ska här börjas på allvar! Me wanna be vältränad innan sommarlovet. kan ju alltid hoppas! =)

pussheeej!

Maaaat

A men Glad Påsk  alla då.
Har vart på middag hos farmor idag. Som vanligt var det hur mycket mat som helst. Och TVÅ efterrätter. Förstår mej inte på lilla farmor ibland. Hur mycket tror hon att man orkar äta?? Aja, hon vill ju bara väl. Och det är som Mathilda säger " Men mamma, det är bara att knô!" Och så är det ju. Så nu har min Robin träffat släkten också. Gick väl sådär. Lite svårt också, för alla. Var nog lite många också. Hade det bara vart hälften så många hade det nog varit lättare.

Sitter och väntar på att vi ska åka till stan. Klockan börjar ju bli lite mycket. Om vi skulle iväg vid sju så...  Iofs ska jag bara bättra på sminket lite och så byta kläder. Går ju på en kvart, högst. aja, det ger väl sej. Och det börjar bli hur mycket grejer som helst jag bär med till stan. Nu är jag uppe i två påsar och min handväska. Plus att jag har en stor väska stående där. Haaa, vet inte hur jag ska göra med allt. Vill ju. Men det är ju pengarna. plus att det ändå är början fortf. Även om det inte känns så. Och vill verkligen hemifrån också. Ska tänka lite mer..

"I wanna die to satisfy the curiosity "

Nu är det snart helg! Det hade kunnat  vara helg nu för min del egentligen men har ju lovat att jopbba natten ist för förmiddagen. Ångrade mej lite idag när ajg åkte hem från stan. Menmen, 350 kr extra blir det. Får tänka så istället. Och fick tränat idag också, det hade jag inte fått om jag hade jobbat förmiddagen. Var så himla skönt. 70 min kondition + ben. =) Lite stolt är jag. Som alltid. sen pktej ag hem och duschade och läste lite i min nya cosmo som jag fick idag, flera dagar sen. Man blir ju förbannad....

Nu hade jag tänkt att jag skulle bränna två skivor. En till mej och en till pappsen. På min vet jag inte ritkigt vad det blir än men på pappas blir det några Bond-låtar, några McFly och lite annat bös hade jag tänkt. Nighwish kanske. Lite WT också ev. Och sen några gamla godingar som Hold the Line och Ballroom Blitz. kanske ska ta å slänga med min favorit, "Ska vi plocka körsbär". =) Så kul är den! Söt!! Och så halkar nog Woohoo-låten från Kill Bill-soundtracket med.
 
Sen ska jag packa ihop ltie grejjor å sen sova. typ till åtta, halv nio elelr nått sen äta å göra mej iordning. sen är det line som gäller hela natten.

haja, party imon dåh! 

53192-15min version av skobild också. HET!

längesen

Oj så flitig jag har vart här det senaste. =) MEn har faktiskt inte vart hemma.  Va hos robin hela helgen och sen har jag jobbat. Och nu sitter jag och väntar på att pojkvaskern ska höra av sej och sen ska jag dit. Igen. Men har inte vart där sen i förrgår! Egentligen skulle jag inte åkt dit idag men så skulle visst jobba natt imon ist för förmiddag. Eller a, fick ju så klart bestämma själv, men det verkade som om det var mer eller mindre panik inne på CAB + att jag tjänar ungefär 350 kr mer på natten. Har ju liksom inget att förlora. Känns att det är en fördel om man nästan jämt kan ställa upp när de ringer och det är lite panik och sånt. Aja, det ger sej. sKa ligga å tryna i sängen riktigt länge imon iaf, och sen ska jag till nolhaga och träna. Och sen hem och städa och sen sova lite till hade jag tänkt. Har jag tur kanske jag får komma till robin på torsdamorronen. =) kan nog vara lättare att sova där än här hemma. Och så kan jag gå å träna efter jag vaknat också. Aja, för höra med raringen ikväll.

Var en så himla bra helg. Oerhört slapp men ändå så skön. Fick pratat en massa. Kändes bra. Iaf på de flesta punkter. Sen att det kändes jobbigt på en punkt är helt mitt eget fel. Vill ju kunna säga att jag ångrar mej men det gör jag inte helt denna gången. Tyvärr. Vet ju att jag lovat både mej själv och Robin men. Jag och lina pratade också om det på tåget hem i fredags. Fan, jag får fler och fler "småbryt". Kan aldrig vara bra. Var på väg att få ett till idag. Men det löste sej. Allt känns så bra när jag är hos honom. Då försvinner alla sådana tankar. Men när jag är hemma funkar det inte. Fattar inte varför. Kanske löser det sej efter gastroscopin. Kanske, kasnke. Kan alltid hoppas. 

Himla lyckat för övrigt i fredags!! Först var vi och åt på La Vacca. Sen bar det av till pc. =) Där blev det en hel del öl, drinkar och shots. Sen kom en kompis till Lina och en kompis till kompisen. Dennis och Marius eller vad de hette.  Tillsammans drog vi vidare till Keybar. Utanför mötte vi två andra kompisar till Dennis. En tjej som hette Jossan elelr nått å kille vete 17, Frank dyker av ngn anledning upp i mitt huvud. Men vet inte. =) Inne på Keybar blev det iaf massa dans och så fick jag fjäskat till mej en öl till. Jag är ju trots allt fattig student. =) Inne på Keybar dök nån kille på mej och vi började dansa lite å så. Men sen när han försökte kyssa mej och jag putte ifrån honom tröttnat han helt plötsligt och försvann spårlöst. Jag var lika glad för det! Sen åkte vi hem med 2.17-tåget. Och lyckad para ihop våra små tofflar och fick de att möta oss på stationen. Sen hade vi följe hem. Askul kväll! Lite trist att Sara inte var med bara. Men det blir fler gånger!

Nu ringde min söt så det är väl bäst att jag drar mej.    

Snart helg!

Sitter å väntar på att pappa å manda ska komma hem med bilen. Sen skaj ag till staden! =) Äntligen! SOm jag saknar honom!! Fast först ska jag träffa världens bästa Sandra! Henne saknarjag också. Massa. Hon är mitt knark, uppåttjack. Finns nästani ngen som gör mej på så bra humör som hon! Så härligt. Finnsi nte ord nog att beskriva hur det känns att bara umgås med henne. Bara fjolla runt på stan. Skita i alla och bara vara oss själva. Underbart.

Ska ut med Lina imon också! Ska bli himla kul tycker jag. Ska först och främst till pc och sen får vi se vad som händer. Kanske skulle äta lite innan också. Alla som har festat med mej nån gång vet ju hur bra jag är på att äta innan jag går ut. *skäms*  Menmen, imon komemr det att bli bra iallafall. Och hennes simon hade tillåme erbjudit sej att köra oss till gbg! Det är snällt! Hoppas bara att jag får sova hos Robin efter där. Eller iofs så fick jag ju sova hos lina och dem så det är ju lugnt hur det än blir. Skönt att slippa att behöva fixa nån som hämtar en i stan. Särskilt eftersom det är studentfest så att alla som kanske skulle kunnat hämta mej är ute å super. =) Menmen, man är bara ung en gång. Lika bra att leva livet medan man kan.

Ska nog ha min svarta korsett imon också. Kommer bli ashett. Synd att jag inet vet vad jag ska ha för byxor till bara. Vill så gärna ha ett pare cheaps i modell regular!! Jag vill jag vill jag vill!!!!!! NU!!

Men nu skaj ag gå å skriva en dialog om alla vår kära Napoleon! Ha de gött!!!!

sur

Nu, är det tungt. Förkyld som ett as, kvälldepression och manda har laddat ner nån version av msn när mitt passport konto tydligen inte funkar. Så grinig just nu.

Vill bara vara hos Robin. Är så trött på allt här just nu. Vill komma bort.

åh. Får väl försöka fixa msn-skiten

Pest eller kolera

Måndag. Igen. Det känns som om det nästan jämt är måndag. Man sitter och tänker tillbaka på helgen och önskar att den hade vart några dagar längre, samtidigt som man börjar att planera inför nästa helg. Räknar ner. Och sen fasar man lite över allt man måste, verkligen måste hinna göra denna veckan. Alltså är allt precis som vanligt. vilket iofs är lite skönt ,att allting alltid är som vanligt. Det ger ju onekligen en viss trygghet. Den inträffar något som hör att allt inte är som vanligt längre och hela ens tillvaro vänds uppochner. Helt plötsligt har mnai nte längre den vanliga, trygga vardagen. Utan något nytt, ovant. Men det nya, ovana blir ju också till en vana efter ett tag. Och då är det inte otryggt längre, utan samma gamla trygghet, att ha en viss sak invand.

Satt och funderade när jag åkte hem från från skolan i fredags. Tänkte tillbaka på för några månader sen, när jag hade jobbat extra en fredagkväll och satt i bilen påväg hem. I diket några kilometer hemifrån står en bil. Det hade nog hänt ganska nyss för jag är osäker på om det var någon bil som hade stannat eller om de var ensamma där. För det var flera personer. Ändå, även omd e säkert behövde hjälp så stannade jag inte.

Varför? Jo, för att jag inte vågade. Inte när jag var ensam i bilen. Anledningen till att jag inte stannade var att jag helt enkelt inte vågade. Tanken " men vet ju aldrig" flög igenom huvudet på mej. Är det rätt? Gjorde jag rätt eller fel som inte stannade? Jag vet faktiskt inte vilket det är. På ett sätt är det fel, egoistiskt, att jag ine stannande när någon behövde hjälp. Samtidigt är man ju sig själv närmast. Även om jag hade kunnat hjälpa dem så kanske jag själv råkat ut för något. Vilket är då bäst? Är lite pest eller kolera över det hela.

Sånt är svårt. Tror faktiskt, för att vara helt ärlig, att det ska mycket till för att jag ska stanna om jag ser något som hänt när jag är ensam i bilen.  Men det är inte rätt. Det är något som är fel i dagens samhälle isåfall. Att inte våga hjälpa en medmännska för att man inte kan lita helt på någon. För att man själbv ska vara rädd att råka ut för något.

Eller är det bara jag som är nojig?






Kommentarer mottages tacksamt på ovanstående. Vad tycker du som läser?

1½ hand

Denna helgen kan jag nog nästan räkna de timmar jag vart hemma på ena handen. Eller kanske en och en halv hand. Mest vart hos Robin. Så skönt att han äntligen har ngt eget! Helt sannslöst! Att få vara själva. Eller hyfsat iaf. =) Målade tillochmed tak igår!! Riktigt stolt över mej själv. Synd att det inte blev så jättebra bara. Menmen, va ju å andra sidan inte bra innan heller så det blev lite bättre än var det va iaf. Åså skönt att slippa knö i en 90-säng. 
 
Va och drack kaffe hos Lina idag också. Kollade hennes och simons nya lägenhet. Ligger bara några hundra meter från Robin! Asbra :) deras lägenhet va me fin. Asfina tapeter i sovrummet. Vita medaljongtapeter. Fast jag håller med Lina, svarta hade vart tufft. =) Tycker sånna medaljongtapeter är så himla snyggt! Hade det vart så att jag skulle göra om på mitt rum idag så hade det nog blivit sånna. Fast en starkare färg än vit och så bara som en fondvägg. Men gillar ändå mitt rum som det är.

Och bestämde kusinträff på fredag! Ska bli så kul! Hoppas att Sara kan följamed. Annars skulle jag och Lina ut ensamma. Vill gå ut!! Va så himla sugen i fredags, men då skulle ja ju va chaufför. Men tjänade iaf 300 kr på det. Alltid nått. De pengarna ska jag lägga undan tills fredag =) Aaahh, så kul! Har nogi nte träffat Sara sen vi var i Stockholm i mellandagarna, så det ska bli kul. Va så himla kul när vi var där också. hoppas det blir fler sånna kusinresor. Det måste man ju nästan göra till en tradition, Att åka iväg vi tre varje annandag jul :) Eller nångång där i julhelgen iaf. Göra mellandagsrea nån annanstans än Alingsås, Trollhättan och Göteborg. Fast som Elin säger: "Det ena behöver ju inte utesluta det andra" Fast denna julen va det bara rea i Atockholm och Trollhättan. Nån mer hann jag inte med. Var ju dessutom sjuk. Men det räckte ändå. 

På tal om sjuk, har blivit förkyld igen. En jäkla huvudvärk och halsen är svullen plus att jag har ont. Vill inte va mer sjuk! Trött¨på det nu. Kom på förrut att det bara e typ 20 dagar tills jag ska göra gastroscopin. OMG!!! Vill inte! Livrädd, redan.. Undrar hur det blir några dagar innan jag ska göra den då. Gosh. säger jag bara. 

Aja, nu ska jag gå å duscha å göra mej iordning, och sen tillbaka till älsklingen igen =) Joo, tror fasktiskt att det är det, älsklingen. Känns bra =) 

53192-14

RSS 2.0