Första listan presenterad!

Får väl göra som Elin sa. Skriva en lång jälva blogg. Har absolut inget alls att göra, har inte haft det på hela dagen. Det är så trist! Har liksom vart och fikat med Loffe, ätit lunch två ggr, vart med på Malins nk(!). Jag menar, när jag frivilligt följer med på en naturkunskapslektion.

Hitta ett stycke Sandra på msn så de lär väl kanske inte bli nån lång blogg nu ändå. Får väl ta det när jag kommer hem ikväll annars. Behöver plugga lite med. Gah! Trist! Varför la ja ur böckerna?! Hade ju kunnat ägna hela denna dagen åt svenskaplugg. Nöt. Menmen, ska väl hinna med det också.

Första listan kommer härmed att presenteras.

"Dagens shoppinglista"  (stolt som ett as över att ha kunnat komma på en lista)

1. Ljusrosa Converse!! (bild kommer senare, när de inhandlats)
2. Cheap Mondays, modell Regular
3. Mascara, täckstift
4. Brazilian Wax
5. Öronpiercing
6. Kladdkaka!!!

Observera att listan int eär permanent, utan kan komma att ändras under dagen (förutom kladdkakan).

Vem har bôret bôrt bôrt?

Imorgon. Då smäller det. Då skola ett par ljusrosa Converse inhandlas. För att vara ännu mer exakt kan jag säga att inhandeln kommer att ske cirkus kl 16.25 på Radical Sports i Arkaden, Göteborg. Be there.

Eller kanske inte. Men ska iaf köpa dem imon! Härligt! Kanske ett par Cheaps i modell Regular. Så snyggt ihop =) Undrar om det är något mer som skola inhandlas. En burk Brazilian Wax kanske =) Eller varför inte ett stycke piercing. I örat kanske. Kanske en targus eller en industrial. Helst industrialen men. Funderar på det, det är ju en 1,6 mm... Funderar på om jag passar i det. Det är ju ganska tjockt trots allt. Aj. Elelr egenligten inte så mycket aj men. Den kanske är lite väl stor iallafall. Det finns ju många fina mindre ögonpiercings också. Behöver ju inte ta den största som finns =) Lite sugen på en horisontell stav i örsnibben med. Men är osäker på om det funker iochmed att man har vanliga hål. De vill jag ju liksom inte ta ur. Ah, det återstår att se vad det blir imorgon. Ska kolla lite mer ikväll å fundera då.  Så många jag kan tänka mej.

Laddar redan inför nästa helg. =) Det är ganska illa faktiskt men. Får hoppas att det blir av och att det blir kul. Vore kul om Sandra kom också. Och som Ella sa, dra hit hela högen till tomt hus å förfesta här nånstans.  

De va nått mer jag tänkte på... Hmm... Aja, skitsamma. Har i vart fall lärt mej att göra playlists i iTunes nu.
Joo, just de. Hittade en västgötsk ordlista förrut. Fan va kul. Och det är massa ord som man änvänder utan att tänka på att de tydligen är dialekt. Som att hamna på sniskan. De va nått mer sånt.... Aja, strunt samma.

_____________________________________senare_______________________________________

Så trött. Funderar faktiskt på att sova. Även om klockan knappt är åtta. Men är ju kasnke påväg att bli sjuk. Och är hungrig. Orkar jag äta tro?

Upptäckte att locket på min försvarets hudsalva har nu gått sönder på två ställen. Dels i kanten och dels mitt på locet. En lång spricka. Funderar på om det går att limma. Men superlim. Pappa pimma med puperlim, för att citera Mandan.

Vill också göra listor, precis som ella. *härmapa* Kan dock inte komma på något att lista. Återkommer på den punkten

Sjuk?

Party typ hela helgen. Känner mej rätt seg just nu. Men de har vart kul. Eller a, halvkul i fredags iofs men. Igår va de kul tills det gick utför så att säga. Fattar inte dessa minnesluckor. Så hemska har de aldrig vart tidigare. Det är klart att minnet kan vara lite blurrigt ibland men vissa grejer har jag ingen aning om liksom. Fick tänka ett bra tag när jag vaknade i morse vart jag var. Och blev ännu mer förvånad när jag upptäckte att jag låg i bara underkläder. Vet att robin hjälpte mej med byxorna men sen vet jag inget mer. Och örhängena är fortfarande ett mysterium. Hmm, aja, dräggfull va de ju och det blev jag. Ångrar inget som vanligt.

Så kul att Sandra var med också! Hoppas att det blir massa fler gånger! Tycker så mycket om henne. Hon får mej verkligen att må bra. Mitt knark =) Önskar att man hade träffats oftare. Kanske blir så nu.. Men kan alltid hoppas. *älskar*

Gillar inte detta illamåndet... Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Hatar magsjuka. Det är verkligen det värsta som finns. Heller 40 graders feber å asförkyld än magsjuk.

Prov denna veckan igen. Ska plugga som ett as. Börja imon. Å, just det! nytt schema imon med. Hmm, undrar om man börjar tidigare då kanske...? Kanska borde kolla det... Tror att det kan vara 9 ist för tio över.. Blir 541:an ändå.. Om jag inte ska till nolhaga innan.. Men frågan är om jag orkar.. Det ger sej :P

6 veckor kvar tll lov 

Party!

Party ikväll! Fan va ja har längtat! Helt sannslöst. Känns mycket roligare att pka ner till gbg än gå ut i alingsås.. Måste komma ihåg Elins dricka bara. =) Och äta nån gång mer innan. Vill ju inte att det ska bli som det blev i november...Nästan så att man fortfarande har traumatiska minnen från det. Fy satan säger jag bara... Och Malin den lilla ängeln är chaufför kvällen till ära. Och jag får den stora äran  nästan helg istället. Menmen, så e det med det! Handlar om att ge å ta, för att prata med fina ord och klyschor :P 

Är sugen på våfflor.. Hoppas på att mandan gör det sen, när hon kommer hem. *hehe* 

Och funderar som vanligt på klädvalet inför kvällen. Ska det bli det röda linnet med spetstoppen över tro. Eller det väl omtalade vita linnet med paljetter?? Eller den bruna, fladdriga saken. Är iaf sugen på långbyxor och converse. Tror itne jag orkar ha högklackat.Och de bruna mockastövlarna är utslitna inunder. Finns knappt något mönster kvar. Inte för att  det var jättemycket mönster innan men. Man kunde jallafall gå utan att se ut som en Bambi på extremt hal is. 

Och rosa converse imon! *wwoooaahhh* Är verkligen kär i de stackars skorna. Hjaaa, de e inte lätt.. 
Jaa, nää, om ja skulle sova en skvätt kanske... 

Paddor

53192-4<--- Drömmen även om de ska va i ljusrosa =)

Niklas, det är speciella rosa converse, med blommor och tygmärke. Har bara hittat dem på ett ställe tidigare. Men återkom om de är de som ni har :P De neonrosa e ja inte jättesugen på =)

Simmade med Ajlin idag.  Eller jag simmade och hon trimmade. Alltid lika trevligt i hennes sällskap, spelar ingen roll vad man gör så blir det bra liksom. Fick iallafall simmat i 45 minuter. Är ganska stolt över min prestation faktiskt. Fast första 30 min hade jag ju en hög med halvnakna brandmän att vila ögonen på så det va kanske därför det gick så lätt =)

Tänkte på en ständigt återkommande tanke idag när jag simmande. Tjocka personer. Inte för att på något sätt döma så. Eller det gör jag väl oavsett hur jag formulerar mej. Men ska aldrig bli gammal och tjock. Eller tjock nångång alls under hela mitt liv. Spelar ingen roll vad som skulle hända, om jag skulle bli gravid elelr vad som helst. 

Funderade lite över just det också idag när jag simmade. Vet faktiskt inte om jag vill ha barn överhuvudtaget, nångång.  Ja vet inte, men känns som om de inte är min grej liksom. Samtdigt som jag vet att om jag skulle bli med barn skulle jag helst inte göra abort. Är absolut inte emot det på något sätt men tror inte att jag skulle kunna göra en själv. Det är knäppt. Kanske är dubbelmoral men.. Fast tror inte att det är det..

Men tillbaka till tjocka människor, jag kan verkligen äcklas av vissa. Särskilt när man simmar, behöva se dem halvnakna med massa valkar och annat som hänger.. IUH! Jag är mycket väl medveten om att hela resonemanget är grymt ytligt men det är så det är. Dessutom ser vissa av dem ut som feta och äckliga paddor när de simmar.

Men ser fram emot imorgon. Och lördag. Fan va jag och Elin är bra på att göra planer! Heeelt oslagbara! =) Har ett mantra som ekar ständigt i mitt huvud: Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse Rosa Converse

Snart är de kanske mina! Om jag inte beställer popconversen från hemsidan.. De är iofs lockande... När dollarn dessuotm är ganska låg så...

Snööö

Haah, då satt man å skrev när man va i skoaln. Men inte då, gick minsann inte att publicera. jäkla skit-safaris fel. Skulle haft Firefox. Hja, fick jag för det! Datorer har ingått i en pakt emot mej idag. Blev så less när vår 18 minuter långa inspelning försvann pga att  "Audacity oväntat avslutades". Jaha, tack liksom. En hel förmiddags arbete åt skogen. Blev gött irriterad. Fick istället göra ett sammandrag på typ en minut som inte alls blev lika bra. Det är surt!

Va så skönt när ja gick hemifrån bussen. Det snöa massor (snö som jag iofs är jäkligt trött på men det blir vad man gör det till) och jag gick aslångsamt och bara softade. Kom på att snö är lite kul. Iallafall om man beter sej som man gjorde när man va liten. Typ dels försöker fånga snöflingor med tungan och dels genom att bara fånga dem på händerna. Måste sett rätt dum ut när jag gick där. Men jag hade iallafall kul, och det är ju huvudsaken! Och det är så mysigt att kolla rakt upp när det snöar. Och jag va allmänt mysig också för den delen, gick runt med mössa och luva, alldels instängd, så skönt!

Hmm, undrar hur det blir till helgen. E halvsugen just nu. Återstår att se

Witch or bitch? Same shit, different names =)

                                                                     53192-3

Lekte med den gamla avdankade häxhatten idag. Kul som fan men är idiotförklarad av en kompis till Mandan. Äh, skit samma. Han är från Vga liksom. Ja menar haallåååh?! =) Ska nog börja använda hatt. Men krävs endel för att kunan göra det. Självförtroende typ. Men gillar det iaf. Funderar starkt på en stor jävla slokhatt. Det vore ball.

Annars har det väl inte hänt ngt speciellt direkt idag. Skolan, två-bussen hem. Läst historia. 60 sidor ointresse ungefär. Eller vissa delar är ju kul men. Komemr jag någonsin lära mej det?! Ska läsa det en gång till ikväll iaf.

Och synd att jag inte hade någon bil. Hade så gärna velat åka till Robin. Samtidigt känns det som om jag måste prioritera skolan lite också. Men hade nog funkat att kombinera både historia och Robin =) Aja, får väl ta det till helgen då ist.

Och vill på alla mässor!! Åhå, att folk ska va så trögövertalade! Kommer väl inte bli ngt.. Och på tal om Gbg, Såg de att de rosa conversen även finns som ljusgröna också. Fast jag tror inget slår de rosa. Vill så himla gärna ha dem! Kan inte använda dem nu ändå men. Så kan lugna mej lite kanske =) Och gillar fortfarande mina gula skarpt. Men de är ju inte ljusrosa med blommor.. *suck* Fast tänk om de gula känner sej kränkta och blir avundsjuka när jag kommer hem med ett par rena och rosa? My God, hur ska detta då. Får återkomma efter jag tagit ett snack med de gula. =)

Ojoj, borde nog sova :P 

Just det, jag, Ida och Malin funderade över raden "världen förtjänar inte dej(mej funkar ju också)" idag. Om det är positivt eller negativt. Kom fram till att det faktiskt är positivt. Hade det vart tvärtom, alltså "DU/JAG förtjänar inte världen" hade det ju blivit negativt. Att man liksom av någon anledning inte fötjänar att finnas. Typ att världen är för god för en. Men som det är nu är det ju man som är för bra för världen. Det känns upplyftande faktiskt.

Åh, gillar inte att sova ensam.  Låg och tänkte på det igår när jag försökte sova. Två tillfällen har dessutom fastnat, dels den gången hos Andrew efter mormors begravning och dels den hos Robins pappa. Och som A säger. Man måste ju inte ha sex elelr ens hångla upp varann bara för att man sover ihop. De e bra =) Me like :P

För det är så jag säger det..

"... och världen förtjänar inte mej..." Ungefär så.  Den raden har fastnat. Jag är glad att jag inte kommit till "hon-skär-sig-i-handlederna-delen" än. Men det kan vara på gång. Men nej.

Drömde om Eric inatt. Så himla verkligt. Visste i drömmen att han var död men han hade kommit tillbaka. Han hade några nya tatueringar. Det var nästan så att jag för en kort sekund när jag vaknade trodde att det var sant, så verkligt var det.

 
Nu ska jag fortsätta med katten.

Undrar om allt kommer att lösa sej? 

Massa frågor men inga svar

                                  Kärlek

När Chantal kallade mej för slampa tredje gången sved det. När Sandra kallade mej för madrass sved det också. Men det är inget i jämföresle med hur det svider när ens mamma kallar en för lösaktigt. Det gör något grymt ont än. Tidigare har jag kunnat ignorera det, men detta går itne att ignorera. Ändå tänker jag tanken "Är det dem eller mej det är fel på?" Tidigare har jag kunnat säga att så länge jag mår bra är det lugnt. Att ingen ska lägga sej i. Att jag klarar mej själv. Fortfarande täbker jag så men är inte lika övertygad längre. Trodde att vi va förbi den tiden. Men uppenbarligen inte.  Jag vet inte något längre. Vet inte vad som är rätt, vet inte vad som är fel. Vill ju tro att samhället ska ha förändrats men det har det väl inte då. Eller är det helt enkelt fel att tänka som jag gär. Är det jag som har fel trots allt?

Men vad ska jag göra åt det då isåfall. Isolera mej? Säga upp kontaken med allt och alla? Börja hänga i kyrkan igen? Ta tillbaka det liv som jag inte trivdes med? För oavsett vad alla säger så trivs jag ändå med att ha det så här. Eller ah, inte så intrasslat som det är just nu för tillfället men på det stora hela.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen. Efter två veckors uppehåll. Behövde det verkligen, men klumpen i magen som vart borta i nästan de två veckorna börjar komma tillbaka. Tror jag. Men egentligen, jag vet vad jag vill och vad jag skulle må bäst av. Men det är så svårt att göra det. Och vilket är bäst? Att jag trivs eller att andra trivs. Egentligen att jag trivs men det är ju det som är så svårt. 

Det kommer nog att dröja länge innan jag kan somna ikväll iaf. Mycket att fundera på känns det som. Eller så somnar jag som om jag vore medvetslös. Är trots allt ganksa rejält trött. Grymt segt att öppna ögonen i morse. Tog sitt lilla tag =) Menmen. Och godiset e slut nu också. Men finns ingen ork att åka till sbn och inhandla. För övrigt borde jag inte äta heller. Och mamma är numera övertygad om att jag har magkatarr. Och att jag fått det av mina "dåliga matvanor". Jaha, så nu har jag dåliga matvanor också.  Fattades ju bara det. Vad ska jag göra åt det då? Äter både i skolan och här hemma varje dag. Och alltid frukost. Men tydligen så äter jag ingenting utom onödiga grejer. Jaha, bara att gilla läget då'rå. Ska börja gå på pulvergrejer igen. Så grymt tråkigt att äta. Iofs lär väl det inte få slut på mitt godisintag antar jag men ändå. Kanske kan försöka.

Nää, nu ska jag fortsätta med kattskrället. SKA bli färdig idag. Och imorgon ska jag göra den andra uppgiften. Får se om man kanske ska simma eller trimma  också. Skulle gärna vilja men. Skolan först. Vill så gärna komma ikapp igen. Chantal ska fan inte få påverka det. Jag ska klara det. Jag är bäst. Det ska gå. Jag ska kunna komma in vart jag vill på betygen. Ballar jag ut på grund av Chantal är det hon som vunnit. Och de ska hon fan inte få göra. 

Drömmen om rosa Converse

Magen är bättre nu iaf. Känns bra. Men så himla mätt! Först kina å sen kaffe. Asgott men.. Jobbigt att ha en stenhård mage. Piercingen står rakt ut typ, ser askul ut =)

Va inne i stan förrut. Blev inte kollat ngt direkt. Förutom lite suktande över Conversen. Fast de som de har på Skomästaren är ju fel, de e ju röda. Jag ska ha  de rosa. De är så himla fina! Bara ser dem framför mej. Lite skimrande i färgerna. Suck, vilken dröm! Har jag tur kommer det att inhandlas nästa lördag =) *party* Längtar så! Hoppas Elinen följer med på mässan. Och sen shopping och sen PC! Kan det bli bättre?! Funderar bara på hur skabbig man egentligen kommer att vara på kvällen.. Men det ger väl sej antar jag. Finns väl alltid någon toa man kan smita in på och fixa sig lite. Raggardusch typ =)

Det är helknäppt, men varje gång jag skriver här sitter jag och tänker på alla grafiska regler. Är det detta som kallas mediaskadad eller?! Minst två rader i varje stycke, inte för långa utgångar, minst två ord på varje rad. Undrar hur många tecken det blir i en rad... =)

Namnsdag idag =) Inte för att jag firar men. Det är ju alltid kul när folk kommer ihåg. Har fått två sms, av Johanna och Malin. =) Namnsdag innebär också att morar dog för ett år sen idag. Halv åtta på morran. Men, that's life. Not much to do about it. Typ. För att va lite internationell så här på eftermiddagen =)

23.00-deprission igår med. Menmen, kanske är övergående. Bara att de är så jobbiga när de kommer. Värre än pms-ångesten. Dessa är lite mer självdestruktiva typ. Men än har jag inte gjort ngt. Har ju ändå lovat mej själv. Vill verkligen inte bryta det. Ska inte bryta det. Men ibland vore det bara så himla skönt. Men jag vet ju att om jag bryter det så följer ju en vecka eller två som bara gör ont och är krångliga. För att itne tala om det som alltid komemr att synas. Menmen. Ska klara det


Veeel!

Har haft ont i magen ett dyng nu. Ibland kan jag inte ens stå rakt för att det gör så ont. Fattar inte vad det är. Men de e skönt att illamåendet gick över. Å huvudvärken. Känner mej verkligen eländig. Hade hoppats på att det skulle bli bättre om jag åt, men icke! 

Och så lite dåligt samvete för att jag dissade R, men känner mej verkligen kass.

Och vad håller jag på med egentligen? Är jag på väg att bara slänga bort allt? Å hade hoppats på att du skulle ringa igår fredrik men.. Saknar dej. Ahh, my goood..

Nog med vel.

Jobbade inatt. De e ganksa kul att jobba natten faktiskt. Allas humor sjunker ganska rejält. Och se en tatuerad kille med rakat huvud sitta å krama en långhårig skäggig kille är helt klart en upplevelse. De är helt enkelt små mjuksiar innerst inne! *asg* Nattskriftet e nog egentligen det bästa skiftet att jobba, det känns så iaf. Lite lugnare och mer avslappnat.  Och på tal om de kramande hårdningarna, pratade lite mde mikael imorse, han verkar så himla snäll! Trots att han ser så farlig ut =) Men lite söt ändå =)

Nää, om ja ska ta å äta lite mer godis, som säkert är jättebra för min mage. Aj.


Saknar

Fick städat gaderoben igår jallafall. Är riktigt stolt. Tog visserligen ett par timmar men de va det värt! Fick slängt massa gammal skit som inte används. Särskilt underkläder. Vissa hade jag haft typ sen högstadiet. Det är nog dags att hiva dem då =) Så nu ligger allt i extremt prydliga högar och allt är i jätteordning. =) Typ, linnen i en hög, t-shirts i en, långärmade, tunna i en. Tillochmed de saker som hänger hänger i en viss ordning. Nä, men vadå, jag är väl inte perfektionist. Men det är skönt när det är ordning och jag har koll iaf.

Kom precis på att Eric kallade mej för det en gång. Kommer precis ihåg när och vart och i vilket sammanhang. Har tillochmed foton från den kvällen. Det var när han hade det knallröda håret. Strax efter hajken nångång. Har en bild där han ligger och kramar en av mina kuddar i min säng. Vit t-shit och knallrött hår. Eller röd-orangt hår. Och den lilla flätan jag gjorde på hajken. Den hade han kvar ända tills jag rakade av hans hår starx innan han skulle in i lumpen.

Det är så konstigt. Man kommer på en grej som vi gjorde ihop och sedan när man tänker mer på det så blir det en hel fläta med saker man kommer ihåg. Så himla många minnen från den sommarn. Det är fortfarande den bästa sommaren jag någonsin upplevt. Läste gamla dagboksinlägg på lunarstorm häromdagen. Det var på våren -04. Den 14 maj tillochmed. 

"...vill att de ska va somamr nu!!! me en gång! å ninni å jeppe sjöng kent´s Duett i onsdag.. jisses säjer ja bara. ja å johanan satt å krama varandras händer å ja va nästan tårögd.. verkligen sommarkänslor me den låten. eller saknad mer kanske.. saknad efter sommar -03...

hoppas, hoppas att nästa sommar bli så me!! fast ibland tvivlar ja.. de känns som inget kan bli lika bra som den... *snyft* "

Och jag hade ju rätt. Den sommarn blev inte lika bra. Det var ingen Kent och inga nattbad. Knappt någon Eric heller. Eller Johanna. Eller Malin. Var mest Levi och Tomas tror jag. Det är så mycket som ändrats sej. Kan knappt fatta det. Det var den sommarn jag och Tomas började umgås mer och lära känan varann bättre. Nu pratar vi inte ens med varann. Och Levi, jaa, jag vet inte. Pratar knappt med han heller. Visst saknar jag dem men är ändå nöjd med läget som det är nu. Tänkte på det förrut. Så många männskor jag aldrig träffat om jag inte slutat med kyrkan. Vissa har ju tillochmed blivit kompisar. Och så mycket jag aldrig hade gjort om jag inte slutat. Stockholm, Norge.. Massa sånt. Jag saknar den inte nått. 

Åh, det va så kul förrut. Såg efter jag duschat att två nr jag inte kände igen hade ringt, så jag kollade upp dem. Det visade sej att det var Björk. Omg liksom, han har jag inte hört ngt fårn sen i våras. Känner ju inte ens mänskan. Menmen, det är ju alltid trevligt. Fast.. Äh.. 

Tänker mycket på Eric just nu. Vet inte varför. Saknar honom. Men allt börjar bli så avlägset. Man kommer inte längre ihåg hur arg mn kunde var på honom ibland. Hur han kunde vara. Istället har han fått en slags gloria och man får inte längre säga ngt ont om honom. Knäppt


Katt hit och katt dit

katten är förhäxad
Hmm, katten är udda. Han sitter som om han vore förtrollad eller extremt fascinerad och kollar rakt upp i duschmunstycket.. Han är knäpp, råder inga tvivel om saken. Men så söt ändå! =) Den lilla tjockisen.

Kunde inte somna igår. Vet inte vad det har tagit åt mej. Beslutsångest och allt möjligt. Hja.. så är det med det. Men nu ska ja illustrera kattfanskapet. Hela dagen. Vill ha den färdig. Ska ändå inte göra ngt vettigt idag så. 

Tummen sitter fast

Har vart och simmat idag. Bara 35 minuter och jag gläömde att kolla hur långt det blev. Menmen, det blir fler tillfällen. Har iaf  köpt kort på nolhaga nu. Hade tänkt att simma imon-bitti också men nu verkar jag inte ha nån bil eftersom farfar ska byta länkarmar på min pärla..

Men dagen har ändå börjat bra. Å det är ju verkligen bara början än! :)
Hade hoppats på kort ifrån farmor men icke.. fast iofs får ja det väl på freda, eller nått. Har ju trots allt namnsdag på lördag =) Då är det ett år sen morfar dog också. Knääpt. Året har gått så himla fort! Altl går så fort nu mer! My God, ja fyller 19 om tre månader liksom! Det är helt sannslöst. Tänkte på Levi igår, han fyller fan 23! Det är ju gammelt! Och om fyra år är jag också där. Undrar vad jag gör då, och hur mitt liv ser ut då.. Det är nästan skrämmande Vet inte ens vad jag hoppas på... Eller iofs, Italien e ju så klart lockande. Men samtidigt känns det så overkligt. Lilla jag, ensam där, liksom! OMG! =) Hmm, det kanske blir värmland ändå.. Är faktiskt lockande det med. Mer lockande än Sundsvall.. Fast man vet ju aldrig. Som det ser ut nu så är ju inte betygen i varken text eller graf så bra... Fast får jag bara tummen ur så.. Det är ju det... Slog mej dessutom igår att den muntliga grejen är på måndag nästa vecka. Aj faen!  Och massa prov. Å så den eviga grafen då. Varför, varför kan jag aldrig få tummen ur?? Kasnke för att det är mycket roligare att läsa Vince & Joy ist för att illustrera..

Alla hjätans idag iaf... Tror inget kommer att hända. Eller inget sånt direkt iaf. menmen, de ger sej. Är ju osm sagt bara blrjan av dagen än :)


***********************senare*****************************

Vart hos farmor nu. Snyltat lite mat där idag =) Igår va de på kalaset och idag hos farmor. Det är bra!
Hon antydde att jag va där för sällan... Vet inte varför, men har bara blivit så. På veckorna hinner man ju faktikst inte och dessutom är man trött. På helgerna, tja.. De har faktiskt också vart ganska fullplanerade sen nån gång i höstas. Söndagar iofs, men nån dag måste man ju va hemma...

Sen känns det lite som att med Sara och Lina så pratar hon, där berättar hon själv hur hon mår och sånt, det gör hon aldrig till mej. Vet inte varför det är så egentligen. Klart, ibland pratar vi ju men ändå inte så. Sen är det inte så ofta jag känenr för att sitta och prata om sånt. Kan ju ha med det att göra också. Ah, aja, får väl åka dit nån gång... När det nu blir..

Hmm, undrar om det blir popcorn ikväll tro =) Känner för det. Fast gaderoden lär ju inte städa sig själv. Fick iallafall börjat lite idag, där nere. Så nu har jag de skorna jag använder i gaderoben också. Mycket lättare när man ska matcha ihop allt och sen blir väl mamma glad när hon slipper ha det i dörröppningen =) Så nu är det bara tre hyllor med massa underkläder, byxor och tröjor kvar. FAttar inte vart alla kläder kommit ifrån, särskilt alla linnen. Hur mcyket som helst! Högen välter vilken sekund som helst ungefär. Men skulle för den delen inte vilja ha mindre kläder heller, snarare mer. Dagens I-lansproblem : Hur ska man få plats med alla kläder?? =)
  

Kalas

Mhm, då har man skapat en sån här blogg då. Undra om ja kommer använda den mer än den andra.. *hmm*

Va iaf på kalas ikväll. Hos Björn. Trevligt även om det inte va folk man i vanliga fall brukar umgås med. Eller ens heja på.. Menmen. God mat va det också. Vilket har gjort mej jättehungrig nu. Men frågan är om jag orkar fixa ngt så här sent

Simma imon iaf. På morgonen. 6.40 avgår den lilla vinröda Audi 80:n från uppfarten =) Har jag iaf tänkt. Men nu har ja ju lovat Falk att komma med skivan också så. Det är bara att bita ihop. Måste ju ändå komma igång nångång så.

Har börjat läsa vince & Joy nu också. Lika bra som alla andra böcker av Lisa Jewell. Iofs finns det inget som slår Marian Keyes menne....

RSS 2.0