Tantvarning

Det är egentligen jättevarmt och väldigt mycket badväder. Tycker ändå att det är skitkallt och går i till knäna sen skiter jag i det och går upp. Det är lite illa egentligen. Men är man frusen av sej så är man.
Inte har jag fått solat något heller. Också illa. Men det kanske blir när vi är i skåne. Får väl hoppas. Men längtar mest till danmark. Gött me hotell juh! Om det nu blir det. Får hoppas. Vore micket mysigt. Pussas hela natten typ. Eller nått =)

Har jobbat min sista dag för i sommar nu också. Himla skönt. Fast kaske ska jobba 32, har inte helt bestämt mej än. Men det är ju så skönt att gå hemma. Kasnke ska ta och ta tag i det skolarbete jag inte har gjort som borde göras. Fast betygen i detta läsårets avslutade kurser var ändå helt ok. MVG i foto. Grymt juh! Är stolt över det faktiskt. Det är det betyget jag är stoltast över. Fast är fortf lite stolt över mvg:t i de fyra so-ämnena i nian. Men det är ju tre år sen nu. Dags att man får nått nytt att vara stolt över. =) Är ju Aqua som satt betygen också, bara det gör ju att det är värt lite mer.

Ser fram emot att ha han i foto i trean. Så skicklig! Fast han gillar så grå bilder, jag vill ha mer kontrast. Det är hett tycker jag. Typ som mina sko-bilder. Hehe, mumma! men nu blir det kasnke lite mer färg, eftersom man har digitalkameror. Nikon D70 då'rå! Tufft! *vill haaa* måste komma på vad jag ska ha för nått tema till den första boken. Blir ju ändå en hel del bilder som ska tas, så det måste ju va något man kan tolka ganska fritt, bara man ser att det går en röd tråd genom det hela. Funderar på blommor, älskar ju att ta bilder på sånt. Fast kanske lite uttjötat. Falk brukar va bra bollplank när det gäller sånt.

Jag och Söt har förövrigt bestämt oss för att vända på dygnet. Med början idag. =) Fast är astrött redan! Kommer vända på dygnet åt fel håll och bli som alla pensionärer som är uppe vid 5-6 tiden på mårran. 19 år och redan tantvarning! =)

Nu ska jag nog vika ihop lite tvätt, så att jag kan hänga upp den som har legat i maskinen hela dagen för att jag kom på att jag har semester och dessutom var riktigt hemsk i morse. *dåligt samvete*

Nattbad idag då!

53192-16<-- kommer så småningom att hamna på köksväggen, med andra liknande bilder. =) Mumma!

hallon

Solat och badat i Lygnared idag. Riktigt härligt. Först med Emelie och johan men sen kom sandra också. Askul! Träffa magnus också. Haha! jaja, så kan det va. Fick lite färg, men känns som om jag kommer att få mer om vi åker imon också. Känns bra. Känner sig ltie piggare på något konstigt sätt när man bara har legat i solen hela dan. Så himla härligt var det iaf. Och så party ikväll. Fast jag vill fortf till gbg. Men vill åka alla isf. Och inte så att jag inte litar på dem, för det gör jag till fullo, men vill inte att några ska va kvar här. Vet inte varför men känns bara inte bra. Är ju ändå mest hans lägenhet. Men får hoppas att det blir kul ändå ikväll. Ska köpa glass sen när jag hämtar malin och testa att göra milkshakes. Hoppas det blir gott! Fick Mintuu av mamma, inte smakat på den än men. Luktade ganksa gott ändå. Undra om man kan blanda den med ngt mer. Tänkte på oboy, då blir det typ mintchoklad.

Känns så bra att träffa Sandran nu med! ÄR helt underbart! Finns ingen som får mej på så bra humör som hon. Som en syster, som vi konstaterade för ett tag sen. Det spelar liksom ingen roll om vi inte träffas så ofta, har lika mycket att prata om ändå. Längtar tills vi ska till Norge igen också. Pratade lite om när vi va i vintras idag. När hon trillade och jag bara såg ett stor snömoln. Och att jag såg ut som ett litet hallon när jag åkte där och vickade på rumpan. =D Kul var det.

Men nu är det väl bäst att börja fixa för ikväll. Ska platta håret och lite sånt. FAst kan ju inte börja dricka förren jag hämtat malin, det slappa aset . =)

sandrakväll!

Sitter och väntar på Sandra nu. Och tjuvnallar lite på godiset. *aja* Men det är gott iaf! Fick precis sms från Söt! Han kommer hem på kvällen på tisdagen. Längtar så efter honom! Egentligen saknar jag honom inte så jättemycket, mest längtar jag efter honom. Så det är väl bra. Vill bara krama honom och känna hans underbara doft. Mumma! Tröttnat på att bo hemma lite också. Så skönt att komma hit idag och bara känna: "Ahhh, ensam! HEMMA!" Fast har tagit med ltie grejre ifrån magra. Typ ett rosa blomdraperi och satt upp deti köket. Blev ashett! Och de nya tapeterna är också hur heta som helst! Längtar så tills allt blir färdigt. Kommer bli brogårdens snyggaste lägenhet. 

Fick några bilder på mej och Robin av DAgny också. Sitter och klenar på varann som alltid. Hon hade skrivit ut en bild på ett A4 där vi kysser varann. *Tihi* Den ska ramas in. Eller, jag ska skriva ut dem på fotopapper. FAst kanske inte just den men ändå! 

Extreme Home Makeover på tv nu. Tycker att det är asbra. Vill också ha råd att göra precis hur som helst. FAst vårt bli bra ändå. =) 

Nää, undra om jag ska gå och nalla lite mer på godiset nu. =) Det märks inte... *ser skyldig ut* 

Hittar världes roligaste hemsida btw, om man är shoppinggalen som jag. www.asos.com  is the shit! check it out! hittat ett par underbara skor som jag ska be tiger hjälpa mej beställa när han kommer hem. =) *längtar*

partysugen

TÖSER! Party på lörda ist? Kooom igen!!

äh, orkar inte mer, ska koka gröt och sen lägga mej.

saknar min tiger =)

Ensam vecka

Jaha, har fått bredband iaf. Vilket iofs inte spelar någon roll eftersom jag inte ska vara här i vekcan. Hatar att vara ensam så det blir liten tripp till äskekärr. Ska snart diska och packa ihop det jag ska ha med mej. lär ju inte ehövas så mycket grejjor. Jobbar ju det mesta av tiden. Sen till helgen ska jag vara här igen. Undrar hur det kommer att kännas att vara hemma. Man kanske blir jättetrött på dem eller så är det asbra. Fast jag tror nog mest på det första. Även om jag inte bott borta så länge så har man ju ändå hunnit skaffa sig egna rutiner.

Har även börjat spåna på idéer till en överraskning till Tigern när han kommer hem. FÅr se om det blir något, men några små funderingar har man ju! *tihi* Kan bli spännanade! Ska bara få allt att gå ihop. Och måste ju ha reda på när han kommer hem. Så jag vet vilken dag jag ska lägga planerna till.

Tillbaka på FLA för övrigt. Går väl ok. Men roligare på Autoliv.Men bättre tider. *slappis* Ingen som man jobbat med tidigare helle på FLA. Tobe isåfall men han försvann ju. Kanske blir roligare nästa vecka. Bara två veckor kvar. Sen ska jag vara ledig!!!

Och till helgen, undra hur det kommer att bli. Jag finns väl här iaf antar jag. Om inget oförutsett händer. På tal om det, har det gjort det?? Malin?? Loffe??

Oj, nu hör jag hur disken ropar. "Jaja, jag kommer!"
  

Har du sugit morfar idag?

Vadå, jag fattar inte. Är det emningen att man ska skriva i en blogg om man har en!? =)
 Snart får vi eget BB iaf och då kommer det nog att bli mer.

Jobbar och står i för fullt. TRE veckor tidigt nu iaf. Det är skönt! Är inne på ALS, så himla kul, världens roligaste människor att jobba med. Mycket bättre än FLA eller CAB. Allt är iofs bättre än att göra legoarbete inne på CAB. 
Kort beskrivning av de lite speciella människor jag jobbar med. 

Bambi: Har idag bevisat för oss att man kan köra över sin egen fot med en Puch. Drabbads också ofta av "skumröv".¨

Halvblodet: Glider för det mesta och låter oss stackars Contagare jobba som små blå.

Biffen: Antar att han fortfarnade är mycket faschinerad av Klitoris-dokumentären. "Det är ju bara som toppen på ett isberg!!" Nähä... =D

Kanban: Låter oss vänta på lock, det slappa aset.

Ankan: Tja, hon bara är!

Lily: Jättesnäll männska som skrattar hysteriskt åt Bambis alla klantigheter.

Alla börjar även få en släng av Mandorffssyndromet. "Har du sugit morfar idag?"

Trivs iaf hur bra som helst. Vill fortsätta!!!!

Nu ska jag hem och göra frukost tills imon och sova lite!

RSS 2.0