gööött

Ska vara på autoliv, på förar 13. där jag va i somras! Gött!! Hoppas det blir de andra två dagarna också.


Lingonsylt

Ska jobba jävla sen vecka. Fan. ingen Obin förren lördag. Typ. men då jävlar ska här klenas och mysas! :) Låg och kramades lite igår. Det var mysigt. Pratade lite djupt, va lite lessna, pussades, älskade varann. =) Fan va djupt det låter. Men det var mysigt.  I helgen är det partyups. Det ska bli kul. Imon är det gbg med Ella. På fredag är det danmark med familjen. Nu ska jag göra mat. Potatismos och kassler. Gott. Det kan man ha lingonsylt till. Man kan ha lingonsylt till allt. Det handlar bara om vilja och inställning


Saknar

Är i Magra hos mamma och pappa nu.. OCh Manda så klart. Icke att förglömma. JAg och mamma var i sollebrunn och shoppade lite förrut. =) Köpte två jättesöta, pastellgröna ljusstakar på Trash. Från Rörstrand dessutom. 20 kr per stake. =) Sedan, efter det, var vi i möbelaffären.  Mamma hade vart där igår och köpt jättesöta ljusmanschetter. Typ längst in är det röda glasblommor och sen ut från dem går det långa ståltrådar med rosa pärlor på. SÅ jag var också tvungen att köpa sådana. Sen hittade mamma två svarta ljusstakar från Sia. Så de och manschetterna passade himla fint ihop tillsammans med ett par svarta ljus. SÅ sådana inhandlades. Eller mamma inhandlade åt mej. Skönt att bli lite bortskämd ibland. =)

Sen hittade jag en skittufft ljusgrej på trash också. Typ ett träd med massa blommor som det satt olikfärgade ljusdioder i. Så ett sådant blev också inhandlat. Inte bestämt om det ska sitta på balkongen än elelr stå i en kruka inne. Det är egentlgien utebelysning men den hamnar nog i köket ändå. Ska sticka ned den i frigolit i en kruka, sen har jag tänkt att täcka frigoliten med mossa tror jag.

Ikväll ska vi på bio. JAg mamma och pappa. Ska se "När Mörkret Faller". Den är nog jättebra tror jag. Nu sitter jag och väntar på att robin ska ringa. Han lovade att han skulle göra det idag. Vill och vågar itne ritkigt skicka ett sms till honom. Vill inte störa. Saknar honom så mycket. Skulle nästan kunna åka till Linköping nu bara föra tt få träffa honom.. TAr väl inte så lång tid... Eller? =) Så trist och nästan jobbigt att somna och vakna utan honom. Tänker på honom mer eller mindre hela tiden. Åh... Hoppas att han kommer hem ganska tidigt i morgon. Det värsta är att vi itne kommer att träffas något i veckan heller. Jag ska jobba sent.
Enda dagen är på tisdagen. Då ska jag inte jobba.. SKa till Protetiken i Borås. Klockan 8.30. får gå upp typ 6. Komemr att vara jättetrött eftersom klockan kommer att bli tolv´innan jag kommer i säng. Sen på fredagen ska jag med familjen till Helsingborg/Helsingör. När jag kommer hem därifrån kommer Robin att ha åkt till Borås och kommer hem först på lördagseftermiddagen. FAst kanske sover här mellan fredagen och lördag då med. Var minnesgudstjänst för mormor på lördagen klockan tio. Ska kanske gå då. Men får se.

Åh, ring, älskling, ring!! Saknar dej så och älskar dej så otroligt mycket. Behöver dej. Vill somna med dej och vill vakna med dej. Sedan bara ligga och prata och löjla sig, som vi brukar. Eller bara ligga och prata innan vi somnar. Bara prata om allt och inget. Saknar dej så mycket.

Ändring

Ok, inte bra att sitta här innan skolan. Men wtf. Nu är jag ensam. Kommer inte att träffa min söt på flera dagar. Var jobbigt att somna om efter att han hade åkt i morse, men till slut gick det. Älskar honom. Tänk vad mycket livet har förändrats på bara tio månader. Helt sjukt!

Nää, nu ska jag äta frukost och ta på mej. Sen ska jag ut i stormen. Men verkar inte va så farligt nu, värsta var nog i natt. Hoppas att telefonen funkar i Magra.


ute efter skalet

Jag är jättegodissugen. Typ bara en liten chokladbit. Bara lite då?? Snälla?? Men egentligen skulle jag lika gärna kunna äta maten från igår som ståri kylskåpet. Moussaka med tomatsallad. Ska ställa fram salladen lite innan bara. Inte gott när den är kylskåpskall. Var på min sista gratis tandläkarundersökning idag. Inga hål. Tog bort tandsten. Gör så djävulskt ont. Och blöder jättelänge efter. Det är alla trådar på baksidans fel.

Är faktiskt hungrig. SKa bli lite gott med mat när jag tänker efter. Känner mej lite slapp idag också. Men det får jag inte vara. Mycket som behövs göras. Först ska jag äta. Sen hänga upp lite tvätt och sen läsa mdk:n några gånger. Typ två, tre gånger. Städa toan sen kanske. Och sen kommer typ robin. Då ska vi göra mat (igen) och sen kanske Lights med Lihv och Hanna. På ett sätt känner jag itne för det. Har ju redan gått  det t vå gånger plus att jag måste ut och fota det innan söndag igen. Sen ska jag läsa mer mdk och sne kl 21 är det Matrix på sexan. Ska se den. Får väl läsa i reklampauserna i värsta fall. Robin får förhöra mej. =) Är sugen på någon form av paj. Mat- eller efterrättspaj spelar ingen roll. Är mest ute efterpajskalet ändå.


löst sej

Nu har jag fått kläm på PA:t. Eller iallafall en av många grejor. Anledningen till att det cpade kan vart att futura fanns på datorn i foto b men inte på någon annan typ. Fick iallafall sitta i datasalen för janne och fixa till det där. Bytte till Helvetica. Sen funkade det äben i Foto b. Men när jag löst det dök nästa problem upp. I mars 2008 och maj, eller juni, är det sex veckor. Funderar på hur det ser ut i vanliga kalendrar när det är så. Antar att jag kommer att behöva göra om typ hela kalendern. Börja om från scratch typ. Eller inte riktigt. Planeringen har jag ju och så men ändå. Har ändå lagt ner ett par veckor på det jag gjort. Men ska kolla på Bokia om det har nån kalender, eller Lekhörnan. Ska ju ädå köpa present idag. Och förhoppnignsvis träffa sandra. Men är ingen idé att höra av sej än. Kasnke ta det om en timma eller två. 

Är trött nu.. Funderar på att göra varma mackor och te och lägga mej i soffan och kolla på World trade Center. Det regnar massa idag. Har cyklat med paraply. Men det hjälpte ändå inte för mitt hår. Det ligger i en böj utåt på ena sidan och inåt på andra. Ser ut som jag gjorde på skolfotot i trean eller fyran. =) Då hade jag också ungefär den här längden på håret. Har väl nån virvel som gör att det blir så tror jag. Blir till att tvinga in böjen sen. Fast i fyran har jag typ rakt hår förutom böjen. Alla mina lockar kom senare. Typ när jag gick i åttan, nian. Sen har det batra blivit fler. Tror att det berodde på puberteten. =) Amandas hår var ju likadant. Förutom att hon hade helt spikrakt när hon var liten. Sen blev det jättelockigt. Eller inte jätte men ganska. Som mitt ungefär. Men nu är det kort. Hennes hår alltså. Fast mitt är också ganksa kort. Men inte lika. Men det är skönt ändå. Nu blir det mackor! 


jävel!

Av någon anledning har mitt PA bestämt sig för att varje gång jävlas till max med mej. Blir så trött. Ska rådfråga Janne...

Vill sova

Självklart, empalilla, att du ska få se hur håret blev. Nu har jag börjat att vänja mej vid färgen och klippningen. Känns bra igen. Men köpte två mössor idag för säkerthets skull.
Var på Allum med Malin och Liga större delen av dagen idag. Köpte lite smått och gott. Två mössor som jag nämde, tre rosa ögonskuggor, strumpor (prickar!!!) en rosa-grå randig tröja, ett par mockastövlar, fyra olika hårspännen... Ungefär så. Stövlarna var jättefina. SVarta med lite metallplttor på. Typ mjuka nitar. Mjuka och rinda. Och så ungefär fem cm kilklack. För bara 300!! Mirakel.

När jag kom hem var jag bara och lämnade mina saker och gav Robin en puss sen åkte jag ner till stan och träffade Elin. Vi var på Eksteds och fikade. Satt ute. Tittade på ljusen och lyssnade på mysmusik. Det var jättetrevligt. Men när man suttit där en timma började rumpan bli lite kall. Så vi gick till Thai Take Away och jag köpte mat till mej och Robin. En K1 och en K2. Det var gott. Även om jag inte var så hungrig. Åt en jättestor sallad på Paprika i partille. Träffade Sandra lite snabbt när  vi va där också. Ska kanske träffas i veckan. Hoppas att det blir av. Var längesen vi träffades. Typ helgen hon fyllde år. Det är två månader sen. Lite trist när det blir så...

Nästa helg ska jag nog vara ensam. Fast kanske flyttar till magra tillfälligt. Kan passa på och städa ur mitt skrivbord och lite så. Har lite sminkgrejor på toa kvar också. Robin vill att jag ska åka med. Elin verkade också lit eså. Men vill inte tränga mej på. Känner ju ingen liksom. Känns lite som; vad ska jag med och göra??  Fast samtidigt kanske det hade vart kul. Men det kanske är för sent nu. 

Sen i veckan händer det väl inte så mycket. Måste, måste planera bilder till foto b-arbetet. Ska vara inne snart. Har lovet på mej att ta dem. Tjugo bilder. Kan inte ens komma på nått. Eld och vatten är iallafall temat. Om nån har något förslag, hör av er!! 

Nu vill jag gå och lägga mej. Robin vill nog kolla på fotboll. Det är jättemycket kvar av den. Kanske ksa sova lite i hans knä så länge. Vill inte alls titta. Är väldigt nöjd med helgen annars, även om den har gått fort. Men tycker fortfarande att det är trist att vi inte kom in i fredags. Skulle åkt till Gbg.. =) Ice Cream Parlour är nu på fredag, Elin. Hade fått ett mejl om det idag. Men det kommer väl fler chanser. Kan ju ta Keybar så länge. =)


kort helg

Igår var det party. Det var kul. Men det var synd att det var fullt på¨Precis. Hade jättegärna velat gå dit.. Men det kommer väl fler chanser. IDag har jag klippt mej. Det blev jättefint. Mycket kortare. Ska färga det lite mörkare också. Men vet inte om jag orkar göra det ikväll. Robin ville tydligen se på film och äta godis. Får väl se hur det blir.

Har varit i magra också. Det var väldigt trevligt. Fikade och åt chips. Kändes som vanligt. Tog med mej lite grejer också. BLand annat min svarta jacka och ltie sminkgrejor.

Spy hard går p åtv. Har sett den typ tre gångre innan. Så dålig. Nää, ska väl ta ltie beslut nu då..

Allum imon?? Skulle vara skojsigt =) Liga var precis som jag föreställt mej, jättemysig och snäll.

jääättelång lista!

Svart eller Vitt? Vitt
Mjukt eller Hårt? beror på vad det är vi pratar om.... (A) 
Homo eller Hetero? heteroooo
Höger eller Vänster? mitten...?
Stor eller Liten? stor eller liten vaaad?? 
Loket eller Oldsberg? umpf. fast på spåret kan ju va ganksa kul...
Göteborg eller Stockholm? göötet
Landet eller Storstan? har ju bara testat det ena än så länge..
Kram eller Puss? båda samtidigt
Vagn eller Buss? vagn

Hyrfilm eller Bio? bio!!!

Gräs eller Grus? Gräs
Piggt eller Opiggt? hum, piggt...
Pasta eller Potatis? Pasta
Tjänare eller Tjäna? alltid gött att bli uppassad. =)
Is eller Mjukglass? egentligen mjukglass men får hosta av det... Fast det blir mjukglass ändå
Natt eller Dag? dag, gärna en tidig morgon. Fiint
Felix eller Heinz? spelar ingen roll
NK eller Myrorna? haraldrig besökt myrorna så...
Marsvin eller Hamster? katt

Rakad eller Orakad?
Rakad
Biffig eller Slank? Slank.
Blåögda eller Brunögda? bruna..
Popsnöre eller Sportfåne? pest eller kolera?
Naken eller Pyjamas? naken...
Linda Skugge eller Linda Rosing? ja de e la skit samma eller?
Peter Stormare eller Peter Jihde? Jihde! Mmm...  
Kaffe eller Te? båda. beror på tid på dygnet
Champagne eller Ramlösa? beror på situationen
Se filmen Festival eller Stirra in i en vägg 90 min? Nu e de ju så att jag tycker att filmen är ganksa bra så... :)

Bakispizza eller Bakischirre?
schirre?? Får väl ta pizza då i brist på vetande...
Förfest eller Efterfest? Förfest! 
Engångssex eller Engångstallrik? Engångstallrik.
Plastbestick eller Plastbröst? e ju ganksa nöjd med mina så får väl bli besticken
7-Eleven eller Pressbyrån? Pressbyrån
Glasögonorm eller Linscooling? inget :)
Plugga eller Jobba? jobb tror jag.. Men jsut nu e de rätt gött att plugga =)
Planka eller Pröjsa? Pröjsa
Yngre eller Äldre? äldre
Lång eller Kort? längre

Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne?
neee
Om någon sviker ditt förtroende; Kan du förlåta sånt? beror på vad det är
Tycker du om ord? mmm och ordkunskap =)
Nämn namnet på en tennisspelare?  andre agassi eller va heter han..
Finns det någon du ogillar starkt? mjaa.. eller ibland, ibland går det bättre
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? själv är bäste dräng.  
Är du svartsjuk? mm, egentligen är jag nog det...
Vad gjorde du igårkväll? pluggade. Kolla på halva top model. åt choklad, drack te
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? självklart

Använder du bokmärke eller gör du hundöron?
 bokmärke. ofta det som ligger närmast. typ visitkort, kvitto, godispapper...
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Fast filmen är jämt sämre än boken så helst inte.
Tyckte du om att gå i skolan? jo det funkar väl
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Mdk och foto!
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? text....
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? jodå
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? mm, några
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? kunde nog kvittat
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? något inom vård och omsorg
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? kul för han/hon

Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?
 mjaa, kanske. beror på vart
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? ödet!
Vad är det första du tänker på när du vaknar? åh, va varmt och skönt det är. sen sträcker jag mej efter robin =)
Är du troende? på nått kanske
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? ja
Tycker du om stearinljus? massa!
Använder du hårbalsam? efter vart sönderblekt i huvudet?! JA!!
När blir man vuxen? aldrig
Vilken färg har din tandborste? Rosa såklart!

Har du lök i köttbullarna?
gör inte köttbullar men hade jag gjort hade det vart lök i
Hav eller Sjö? båda =)
Har du någon skrivare? skolan har ju.. räcker inte det? 
Har du någon scanner? skolan har ju återigen
Vad har du för väckarklocka? my phone
Hur ofta klipper du tånaglarna? när det behövs... ?
Har du hår på ryggen? nej tack och lov!
Har du betalat månadens räkningar? snyltar på andra...
Använder du hudlotion? japp, oftast
Har du åkt ambulans någon gång? nope

Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak?
saltlakrits!!
Chips/ostbågar/jordnötsringar? helst godis...
Tycker du om Dr Pepper? det tror jag inte.. bara smakat en gång för längesne
Äpple eller Päron? päron!
Äter du fiskbullar? neee, bara såsen. =)
Svettas du mycket? om jag tränar eller blir lite nervös. fast inte så att det rinner då liksom..
När klippte du dig senast? 15 maj. defintivt dags. Men får itne tummen ur
Vad kollade du senast hos doktorn? mina ögon och öron
Har du fått riktig massage någon gång? mmm
Tycker du om rökt kött? Beror på hur mycket röksmak det är och om det är källarrökt. får svårt att andas om det är mycket röksmak eller källarrökt

Vilken är din favorit på Mc Donalds?
olika
Mc Donalds/ Max / Burger King eller Annat? ja vet inte...
Platt eller vanlig dataskärm? Platt!! Jösses...
Vad har du för mobiltelefon? Samsung
Hur betalar du dina räkningar? snyltar ju som sagt..
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? neee..
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? organiserad oreda
Hur stor hårddisk har du? Ja vet inte..
Har du överkast på sängen? nepp

Har du brutit något någon gång?
bara mot nån lite lag kanske
Vad är den värsta sjukdom du haft? halsfluss med ett antar blodtrycksfall
Har du blivit sövd någon gång? nää..
Lever din mormor? tyvärr inte.. Snart ett år sen hon levde...
Har du varit med på TV? mm, ett par gånger faktiskt. Antar att mina 15 minuter är gjorda
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Hmm... inte så mcyket egentligen. Fixa det sista på mdk:n.
Använder du tofflor? Mmm, ibland. börjat använda i skolan jämt iaf
Använder du morgonrock? Neee, usch!
Är du en Besserwisser? Neee då :) Ibland kanske föratt va helt ärlig
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen?Naeh!
Beskriv din humor: Ganska kass ibland. Lite "svart" ibland. Men den är ganska bra tycker jag själv :)

pff

Är vresig. Idag får jag äta choklad. Mörk, med apelsinskal. Lyx. Nu ska jag diska massa disk ensam och sen sitta och göra mdk hela jävla natten. Fan va sur ja börjar bli. Va inte ens kul att köra diamanten. :S


Vill!

Hemma hela dagen. Ska göra mdk. Men först ska malin komma!! just det, singoalla, ta upp. Så, nu är de framtagna ur frysen. Fan va trött jag är på dem. Ska aldrig mer äta singoalla citron/lime. Köpte i bräckboden när vi va i ullared i somras. Ett kilo.. Bara sådär. Nu, 3 månader senare inser jag mitt misstag. Uppenbarligen är jag ingen storätare av singoalla. Kanske satsa på Ballerina nästa gång. Och massa baddare :P. 

Ska nog hämta bilen idag. Den stora pärlan! Vi ska få ha henne till helgen!!! Kul! Robin är vettskrämd och svär på att inte köra. =) Snutten då! Lite kul ändå. Pappa hade tydligten gjort iordning min bil också. Städat, tvättat och vaxat den. Så nu var den tydligen en riktigt pärla. Min Pärla! 

Undra vad för kurser som är bra att läs aom man ska starta café. Jag är verkligen jätteinne på det. kom på häromdagen att jag har velat det i flera år. Jag kan ju iaf göra reklamkampanjer för det! Haha! Men kanske ska försöka mej på reklamare först... Hmm, stora beslut. Vill va färdig med skolan, nu!! 


göra eller ej?

Just det. Funderar på att göra mdk hela dagen imon. Men vet inte om jag vågar stanna hemma och göra det. Risken finns att det inte blir gjort..


bulle i ugnen

Godisreklam på tv. Blir galen. Vill också ha!!
Men har iaf bakat bullar. Blev fem mer än förra gången. Nu är det inte långt kvar tills det blir så många som det ska bli :P Brände mej lite i ugnen också. På fingret. Ajaj... 

Undrar om Malinen har kommit hem än. Om du läser, hör av dej isf! =) Kanske struntade i att ta flyget. man vet ju aldrig. 

Nää, en liten dusch, insmörjning, föna och platta håret och sen ltie mdk och te innan desperate housewifes. Sen ska jag förbereda mej..... Mmm...  


Café

Jag. Borde. Verkligen. Göra. Projektarbete. Fan vad jag inte vill. Inget kul alls idag. Teckensnitten cpar. Måste sitta och ändra teckenstorlek på ALLT jag skrivit in. Det är typ 400 olika saker. Som jag får sitta och ändra grej för grej. Men egentligen borde jag göra det. För det kommer ju inte bli roligare att göra det imorrn. Eller nästa vecka. Behöver fixa lite mer modeller också. Så om nån vet nån, hör av er!!! 

Ikväll ska jag göra MDK också. Ska försöka göra färdigt det och kanske stanna kvar imon och skriva in allt på dator här. Kan ju inte göra det hemma efterosm vi saknar både ordbehandlingsprogram och skrivare. Lite jobbigt men. Kan nog vara värt det. SKönt att ha allt på dator och finskrivet på papper med. Lite lättare att läsa det då.

Lyssnar på Silverchair. Antingen blir jag lite förbannad av musiken eller så är jag det redan.

The Guardian var jättebra. Var på Palladium i Gbg. Aldrig vart där innan. Det var stort. Vi satt på balkongen. =) Åt Zoo och Djungelvrål och drack Mer. Innan var vi på Fröken Olssons och fikade. Jag vill starta ett eget café. Det ska vara jättepoppis och mysigt med massa goda kakor och bullar. Och massa olika tesorter och kaffesorter. SÅdär tufft och proffsigt. Nån som vill va me?

kalas

Foto hela dagen. Gick igenom bilderna från Lights In Alingsås. Gillar verkligen inte att visa upp mina bilder sådär. Visst, jag är ju nöjd med dem och så, men ändå. Har väl för höga krav på mej själv. Kanske. Men det är nog bra också. Sen hade vi en liten genomgång på Capture efter fikat. Skulle gjort photoshop också men det hann vi inte. Aqua skulle tydligen på "fjant-möte" =) Han är bra.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Robin spikar lister. Borde komma på någon mat. Lax kanske. Men vill ha färsk pasta till det då. Och sån där god creme fraiche, som vi aldrig äter upp, utan får stå och bli gammal. Men den är ju så god att blanda med pastan och doppa laxen i.

Ska nog försöka få bakat bullar idag med. =) Roligt. Vill baka kakor också. är på jättebakhumör.  Ska nog skicka ett mejl nu som jag borde skicka för några veckor sen. Typ en månad sen. Fy på sej, Frida-

Kollektivt kräkkalas är ett kul ord. Men det är nog inte så kul i praktiken. :P


paj

vart en ganska slapp och mysig dag idag. Elelr väldigt slapp. Ska äta snart. Kycklingpaj med ädelost som blev över  i torsdags. Gott. Sen blir det väl kanske bio ikväll. The Guardian eller vad den heter. Tror den är bra. Sne kanske Cosmopolitan. =)

Paj nu

world's best

Har upptäckt att man även kan lyssna på svenska artister på Pandora.com. Som typ Kent, och Anna Ternheim. Mys! Skönt att veta att man inte är begränsad til lenbart internationella artister. Iofs är Kent rätt så internationella men ändå.

Har duschat nu. skönt. torkat håret med fönen också, så nu slipper jag att bli så frusen. Robins mamma med resp var här förrut. UTAN att Robin var med. Det ni. =) Första gången jag träffar dem ensamma.

Äh, nu ska jag titta på TV. Är lite sugen på Ladytron. De finns också på Pandora. Världens bästa webradio


vad göra?

Ah... blir väl ingen bild på mitt fina hår då'rå :P

Ensam ikväll. freaky friday börjar kl 21. Då är frågan vad jag ska göra tills dess... Hänga upp tvätt iaf. Baka bullar kanske?? Eller städa lite i köket? Är ju väldigt baksugen. Men jag vill ha kakor eller nått. Fast vem vet, kanske går att fixa det med :P

Får kika på det. Kolla om vi har lampr också. Jobbigt att inte se ngt när man sitter här.

fiiin

just det.. jag har fin frisyr idag. bild kanske kommer. :-*

mum

Jag tänkte för ett tag sen att jag skulle bli en av de mest aktiva bloggarna. Har inte gått så bra. =) Men är glad ändå.

Idag ska vi göra färdigt våra MUM-grej. Den kommer att bli bra. Lite dataspelsmusik i bakgrunden bara så är saken biff.

Ikväll ska jag nog va ensam hela kvällen. Vill nån leka med mej?? Kanske ska fråga empa vad hon gör. Vem vet, hon kanske vill till TH

Imon... Imon, då smäller det...

maT?

Är sugen på något. Men vet inte vad. Socker... Men är sån kväll då man får dåligt samvete för det mesta. Att jag aldrig lär mej att jag inte ska sova på eftermiddagarna. Inte, inte, inte!! =) blir bara ledsen...

På tal om det så har det gått väldigt bra idag. Tänkt lite men inte så direkt.

h, nu ska jag kolla på Simpsons, och fundera på ngt att äta 


ljus i alingsås

53192-23


massa the!

Har  jääättelång rast. Eller 2 timmar iaf. Ganska långt. Ganska trist. Har skrivit in min bokrecension till svenska. Blev ganska nöjd. Räddaren i nöden är det vi har läst. Hela klassen. Kasnke iaf. Hela klassen SKULLe ha läst den =) Tyckte nog att den var ganska bra tror jag. Belv 299 ord, skulle vara mellan 200-300. =) Ganska bra gjort då. Har bantat ner den lite. Var typ 30 ord mer först. Men mycket onödigt. Som alltid när jag skriver. Kan bli lite mycket ord ibland. Pratar på utan att tänka mig för.

Igår var jag och Elin och lekte på stan. Det var jättekul! Åt sushi. Inte lika kul. Var inte så gott. Nått kycklingspett... Kallt.. Konstigt. Tur att jag fick sköljt ner det med varm choklad med grädde och cheesecake med varma hallon.  Det var jättegott. Köpte the på Tant Augustas också. Provdrack den sen på kvällen. Jättegott. New York hette det. Skulle typ vara något med jordgubbar och champagne eller nått. Var lite gräddigt i smaken. Hade nog varit lite extra lyxigt och gott med grädde, kaffegrädde eller kanske röd mjölk i. Helst lite kaffegrädde. =)  gott var det iaf. Ska låta det dra lite längre nästa gång bara.

Sen drack jag ännu mer the. Fast citronmelissthe. Det är också gott. Och avslappnande. Fast allt detta thedrickande resulterade i att jag  fick springa upp på toa två eller tre ggr i natt. Hur nödig som helst :P

Nu är det bara 25 min kvar tills jag börjar. Undrar om man kan lägga upp tiff-bilder här...

PA, igen

Nu har jag gjort PA i drygt en timma. Tröttnat... Så mycket jobb. Och så ligger de där rosa rutorna bakom varje textgrej. Så störande. Och fult.  Men vet ju inte än om det blir så när man printar ut det. Skulle behöva testa. Men det verkar ju inte som det går att  skriva ut på hp:n härifrån. Jobbigt.. Får väl testa det i redaktionen sen... Där borde det gå.

Ska leka med Elin idag. Äta sushi... My god. Hur ska det går. Är ju sushi-oskuld. :P Men det ska bli kul. Då kan jag passa på och köpa spray till mamma.

Var hemma i magra igår. Var inte så jobbigt som jag trodde. Är inte så arg länge. mest ledsen och besviken.. Menmen. Nån gång kanske det blir normalt igen.

foto

Helgen var väl bra, trots allt, typ. Hotellet i fredags med elin och inflyttningsfest på lördagen. Igår slappade vi bara. Gött.. Pratade med mamma också.....
Fick min Cosmopolitan i fredags iaf, fast som longdrink... Ska det ju inte va!! :) men det var väl å andra sidan det som var lättast när man dansade och så.

Idag har vi haft fototeori hela dagen. pratat bländare och exponering. Börjar nog få hyfsad kläm på det. Ska fota lights in Alingsås ikväll. Har lånat med mej stativ och så. SÅ det ska bli kul. Kul att kunna ta med långa tider. Kanske går bättre med min kamera om jag vänjer mej vid den. Men vill ha det rätta objektivet!!! Nu!

Är ledsen idag...


??

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till.. Det mesta är bara konstigt. Sjukt... Äckligt...

Vet itne vad jag hade t agit mej till om jag inte hade haft Robin. Allt känns mycket lättare när han håller om mej. Känns om allt det onda inte riktigt kan komma åt. Hoppas att allt kommer att gå bra imon och på lördag. Ser fram emot det, trots allt. 

Annars har jag inte gjort något idag. mest legat som ett kolli typ. Kollat på film och tv. Har börjat kolla på Sjunde himmeln igen. Det är fortfarande lika bra. =) 

jaa, vad säger man.... 

=(

Det äcklar mig. Så jävla mycket. Fy fan


kanelbullens dag 4 okt

Satt kvar och gjorde mitt PA ändå idag. Eller till halv två ungefär. kom en ganska bra bit på själva kalenderdelen. Känns bra. gjorde lite misstag också men nu vet jag hur jag ska göra i fortsättningen. Det var väl inte så jättekrångliga misstag egentligen, men lite pissed blir man ju. Eller det blir ju så mycket bökigare.

Imorgon är det kanelbullens dag. Har förberett mej genom att baka 40 kanelbullar. De blev väl ok för att vara första gången. Nästa gång kommer de att bli världens hetaste. Då ska jag göra dem på TVÅ plåtar istället för en. Det blev en gigantisk bulltårta idag. Men lite fina blev de allt ändå. =)

Nu ska jag läsa igenom mitt svenskahäfte tills imon. är för trött eg. Fan. Men det går nog bra ändå. Brukar gå ganska bra på uppsatser. Man ska inte tänka så mycket, bara skriva. =) Det är iaf förra årets nationella provi svenska vi ska göra. Eller det som de gjorde i våras. 

Det luktar gott av kanelbullar här.  

pa

Allt med mitt PA bara cpar just nu.. Men egentligen borde jag försöka göra lite mer. kan ju inte göra nått hemma. Så om jag gör nästan färdigt kalenderdelen så... Då ligger jag ganska bra till. Måste hitta nått litet citat eller nått till ena bilden. Äh. Ska göra nått nu. Och fundera lite på hur länge jag ska vara kvar här. Måste till apotektet idag med. Ska kolla efter jackan också. *kär*

D70, kanske

Pappa var här idag. Kul. Typ första gången han bar är här liksom. Innan har det vart något. Typ tapetsera, böra in bord, hämta mej.. Kul att han kommer så här. Har tyckt att det vart lite trist att han inte vart här. Har ändå bott här i mer eller mindre 6 månader nu. fikade och tjötade. Visade han min D1x. Så vacker. =) Han berättade att Kenneth är i Taiwan nu så vi skickade ett sms till honom att han skulle kolla upp vad en D70 kostar. Jag kanske får en egen!!!!!!! WWWWOOOOOAAAAHH! Det pirrar i min mage redan nu!! =) Hoppas att de inte kostar så mycket. Hade vart helt underbar om den gått till typ 2000. Får man ju inte ens ett objektiv för här. Ska fråga Aqua imon med vad man ska ha för objektiv och så. Till att börja med. Kan ju inget sånt. För då kan ju han köpa det när han ändå är där liksom. Vore kul att ha ett macro också. Kanske ska skriva det till pappa imon att han ska be Kenneth att kolla på vad det kostar också. Älskar macrobilder. Vill kunna ta riktigt fräcka på blommor och så. Skulle vara ku latt veta vad det kvar för nått som han jirås hade också, som var så kort skärpedjup. Det var fräckt. Det är så snyggt också.  Kan ju verkligen inget sånt. :S

Lyssnar på kent. Var hur längesen som helst. Men det är Du och jag, Döden- skivan. Inte den bästa skivan de har gjort. Undra om jag nte har Vapen och Ammunition i bilen. Och å ligger Hagnesta Hill hemma. Verkligen har jag på datorn. Och B-sidor. Vilka finns det mer..? Isola... Den första, heter den bara Kent eller hur är det...? Just det, The Hjärta och Smärta ligger hemma också. Men det är ju bara en maxisingel. Den har jag inte lyssnat mycket på alls. Var kul när jag var och köpte den. Hade just fått mitt körkort och var i Fåglum på Ginza och köpte den. En måndag var det har jag för mej. =)

Nu sk ajag kolla kameror. Typ D70. =) 


RSS 2.0