Tänd ett ljus...

Har haft konstant huvudvärk i tre dagar nu. Inget ovanligt iofs. Men det jobbiga är att den går liksom ner i tinningarna, vidare i kindbenen och käken och slutar på sidorna av näsan. Jävla förkylning.  Men nu efter två panodil och en öl gör det inte lika ont. Kan äta lite godis nu iaf. :)

Va i  Gbg idag. köpte inte så mycket. Strumpor, en själ och en vit stickad kofta. hittade inte min jacka i rätt storlek. Ska till trollhättan och kolla på onsdag. Hoppas att Lina kan följa med. Vore kul. long time, no seen. Ellre vad är det man säger??

När vi kom hem från Gbg gick jag och la mej i kanske en timma eller en och en halv iaf. Behövde det. Är nog inte helt frisk ändå. klarar skolan, men inte mer typ. Fan. Är typ döv på högerörat. Var jättejobbigt idag när vi va i stan. Så svårt att höra med så mycket ljud. Var typ lönlöst att försöka prata med varann. 

Ikväll var vi iaf hos Lihv och Hanna. Kollade på film. Vet inte vad den hette. Nån mer Owen Willson (hatobjekt), Matt Dillon och Kate Hudson eller nått. Komedi. Var bra. Hade tydligen inte gått på bio här. Tycker fortf att det skulle vara kul att lära känna dem lite bättre. Himla snälla. Fin lägenhet också. Massa ljus!! ljus överallt typ. Undrar om de har dem tända jämt på kvällen??  

Imorgon blir det nog en lugn dag. Sanera lägenheten visserligen. Men tror att de flesta bananflugorna har frusit ihjäl. Eller så gömmerde sig nån annanstans. Jävla banan. Så typiskt honom.

Just det, i filmen vi såg ikväll hade de ett likadant grytunderlägg som vi har, i gjutjärn, blomformat, från IKEA. Tyckte jag var lite kul. Och så var det liten miss i början typ. I ett klipp håller han i en wiskeyflaska utan kork, i nästa i en flaska med kork, i tredje ett glas(!) och i fjärde kliippet håller han i flaskan igen. MISS!! Haha, det är kul när man ser sånt tycker jag. Funderar på att hyra Pretty Woman imon. Undrar om Sandra vill kolla film med mej.


Lista

Tjuvade denna listan från http://litenpyret.blogg.se/

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Hmm.. Svårt.. Eftersom de flesta säger att jag är så ärlig så finns det nog inte så mycket de skulle bli
förvånade över.. =)

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Snällhet =)

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Nää.. Inte direkt.. Vore väl Fridurt isf.

Hur var du som barn?
en liten tjockis

Vad tycker du om fildelning?
bryr mej inte så mycket

Varför bloggar du?
För att det känns bra att få skriva av sig lite ibland..

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Hmm, vänskap kan ju va en form av kärlek också, tycker jag. Så då får jag ju säga att 
kärlek betyder mest. 

Vad kan man leva utan?
Mycket...

Vilket är viktigast hos din partner?
Att han bryr sig om mej

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Ska man ha det när man är 19??

Hur ofta lagar du mat hemma?
Nästan varje dag

Vad skulle du göra med ett friår?
Ingen aning.. Det är jag nog också för liten för

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Har precis upptäckt indisk mat. Det är ju en höjdare. Annars är jag mycket svag för grekiskt

Hur svarar du i telefonen?
"Hej, det är Frida"

Är du pinsam på fyllan?
Kan jag nog säkert vara

Vilken var din första konsert?
Backstreet Boys på Skadinavium i Gbg när jag var 10 år

Hur ser folk dig?
Ärlig, kanske :P

Människa som gör dig enbart ledsen?
Passar på den frågan

Människa som gör dig enbart glad?
Finns det nån sån?

Värsta känslan?
Ångest

Favorit tv-program?
Desperate housewifes

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Solen skiner, spelar ingen roll vilken årstid. Ligger och myser ett tag på morran och sen kanske har en mysig
 heldag i gbg.. Med vänner eller med söt, spelar ingen roll. Sen kanske party på kvällen. =)

När grät du senast?
I lördags pga mitt jäkla öra som gjorde så sjukt ont

Är du vidskeplig?
Mmm, i måttlig mängd

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Vet inte. Allt och inget typ

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nää..

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Vara kaxigare

Vart går din drömresa?
Hmm, kambodja.. Bland annat

Vem är ditt drömragg?
Hihi, robin så klart :)

När blir man vuxen?
Aldrig. Varför skulle annars uttrycket "Barn av sin tid" finnas?? 

Vill du säga förlåt till någon?
till alla mina vänner för att jag nog har igonerat dem utan att tänka på det själv. som det ofta blir när man är
kär...

Vem är din hjälte?
Mormor

Vad tror du på?
Ödet

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Vet inte

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig, antar jag

Vad är lycka?
Vet nte riktigt, kan man definera det?

Vilka personer beundrar du?
mormor och morfar

Vem var din första kärlek?
Tobbe Larsson

Vem har makten i ditt liv?
Jag själv hoppas jag. Men medier har nog en stor del makt också.. Tyvärr

Har du någon dold talang?
Jag är grym på att göra bra blandskivor

Har du mobbat någon?
Inte medvetet

Vilket djur skulle du vilja vara?
En katt. Eller en fågel

Har du någon fobi?
Mmm, för spindlar och för stora folksamlingar faktiskt. Mardröm är ju konserter och mellandagsrean.. typ

Vad är det pinsammaste du gjort ?
ja vet inte..

Har du snattat någon gång?
mmm *buse*

Ordning!

Jag har hostat sönder mitt öga... Igen.. Är nog två små blodkärl denna gången. Uppe i ena hörnet på...uhm...vänstra ögat... Jobbigt. Förövrigt blir ajg mindre och mindre röd för var dag som går. Och i morse kunde jag tilloch med öppna ögonen när jag vaknade. My God!!! Typ.. :) Men skönt att det går framåt iaf. Och sover bättre nu med. Det är bra.

Nu ska jag lyssna på Lily Allen och städa. Först toan och sen lite i köket. Eller om jag kanske bara gör snabbstädning á la Frida där. In med allt i ett skåp och ta itu med det en annan dag. Får se vad klockan blir. Men först bädda! Får inte glömma tvätten heller. Behöver få fikagäster oftare, om det innebär att det blir ett sådant här röj varje gång. Då skulle vi ha oklanderlig ordning.


hosta

Äntligen börjar jag känna mej lite piggare. Ögonen är nästan bra. Nu ser man att jag har ögonvitor, som robin uttryckte det tidigare idag. =) Har städat och grejat idag. Hans pappa m. resp. (som det så fint heter) kommer imon. Så har gjort en kladdkaka också. Fick i mej mitt behov av choklad då iaf. Slickade skålen när jag var färdig. *busunge* Det var gott. Är så gott när det är blockchoklad i, istället för kakao.

Hmm, tror inte att man ska ha hörlurar precis brevid skärmen.. Den är alldeles suddig i ena hörnet. Typ oskarp.

Ska snart diska nu. Kollat på de desperat hemmafruarna. Hoppas att jag kan sova bättre inatt. Vill kunna sova med Robin... Trist att ja ska hosta så mycket. Gjorde dessutom misstaget att äta popcorn, det hostar jag ännu mer av. Vill kolla lite på nyheterna också. Måste börja följa med lite. Oekj då. först lite nyheter. Sen diska!

*älskar*


Kaaaaka!

Blev en lite misslyckad helg. Eller inte såå men... Kollade film hos Johan i hans nya lägenhet på fredagkväll. Jättemysig och fin lägenhet. På lördag skulle vi ju åkt itll gbg men så blev jag sjuk... Eller blev och blev, men blev värre. Så jag och Robin gjorde lite mat och skulle dricka lite vin. Men typ när maten var färdig började jag få ont i örat. Hann iaf äta upp maten. Sen låg jag hela kvällen. Från klockan sju. Hade så himla ont. Allt är typ bara en dimma. På söndagen gick vi lite tipspromenad. Sen var vi och köpte nässpray och hyrde film. Bröderna Grimm. Jättebra film, tyckte jag. Mycket sevärd. Sen kollade jag lite på One Tree Hill medan Robin diskade. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. Kollade iaf ltie på S.W.A.T på trean. Den är bra. Har sett den innan. Så vi kollade till halv elva sen gick vi och sov. Fast jag sov inte... Har inte kunnat sova riktigt på flera nätter. Vart uppe och snytit, hostat... Inatt började mina ögon klibba ihop jättemycket också. Konstaterade i morse att jag har en ögoninfektion. Ser helt galen ut med mina röda ögon.

Hoppas p åatt nästa helg blir bättre. Inflyttningsfest och heldag i gbg .Och så kanske träffa sandra också. Hoppas jag hinner bli frisk. Ska ta det lugnt nu.. Va hemma tills jag är helt frisk typ. Kanske är lika bra. Så att det inte kommer tillbaka igen. 
Vill inte hålla på och vara sjuk sådär som i våras. Så jobbigt. Är livrädd för att det ska börja så igen. 

Nu funderar jag på att gå och lägga mej men kan inte riktigt bestämma mej. Vill ju på ett sätt va vakne tills Robin kommer hem. Längtar tills han bara ska träna två kvällar i veckan igen. Trist med tre kvällar.. Plus nån match. Är för social för det. Saknar honom.

men...men.. ja vill ha kakan

..

Kommit hem från ksolan nu. Väntar på Robin som ska bli klar i duschen. Sen ska vi gå och sukta skor. Och handla lite. Sara kommer i helgen!! ska bli kul. Matkväll i Gbg. =) Kul med bara flickor. Hmm, kanske Magra en sväng imon också. Hämta lite andra skor. 

MUM idag. Det var kul. Efter ett tag. När allt hade slutat att cpa och lagga. nu ska jag skynda på robin lite. Piska lite 

Borde utrotas

Precis kollat på Ghostwhisperer. Det är bra. Det hanbdlar om männskor som dör men av någon anledning inte kan gå över till "andra sidan". Kom och tänka på Stefan. Eller kom och tänka på honom tidigare idag också. Blir så sur. På allt braa. Vill veta om lärarna vet.. Om de bara undanhåller det för oss eller om det faktiskt inte vet, de heller. Men varför kan man bara inte helt enkelt säga sanningen?? Känns ändå bra att jag fått veta. Vill säga på nått sätt men samtidgt inte. Kanske finns en anledning till att vi fick höra den historien som vi fick höra. Blir arg på honom också. Precis som på Eric.

Det är ett gissel som borde utrotas.

Vill!

Jag känner mig alldeles jättekär idag. Det är härligt. Synd bara att han ska träna. Gjorde lite mat ihop förut, färsk pasta med lax och paprika-chili-creme fraiche. Det var gott. Den creme fraichen är så himla god tycker jag. Ganska stark men ändå. Ska testa att ta den i avacado sen. Köpte en när vi va och handlade tidigare idag. Och Kalaspuffar!!! Var hur längesen som helst jag åt det. Fast det är godast i början, innan de blir sådär svampiga.

Hoppas på att sova bätte inatt. Var jättelättväckt i natt. och när jag vaknade så kände jag mej klarvaken. Men imon kan jag sova länge iaf. Ska itne till skolan förren halv tolv. Har abara MUM. Vi ska börja att sätta ihop presentationen av media. Hoppas att det blir bra.

Just det, hade tänkt att lägga över lite ny musik på mp3n. Kan behövas. Gjordedet senast i somras. Vecka 27 eller något.. Lyssnar på Jack Johnson ikväll. Det är ofta det blir han när jag sitter här ensam. Skön musik att lyssna på på kvällen. Lite lugnt liksom. Orkar inte med för mycket då. Vill liksom varva ner.

Åhh, vill ha gull här hos mej nu!!!

skeleton

Just de, funderade lite på handskarna. Himla snygga är de ju, men det blir nog bökigt med så långa när man har en tröja med mudd... Åker upp och korvar sig och håller på. Får suga lite till helt enkelt. =) Har fått med Robin till att kika på mina skor idag. Eller mina är de ju inte än men..  höra hans utlåtande. =)

Är förkyld. Sov jättekonsigt inatt. Så nu är jag trött. Och huvudvärk. Kanske sova lite och sen en promenix. Men det är så jobbigt varmt! Kan ju inte ha tjock tröja men inte vara utan tjock tröja heller. Kanske en långärmad t-shirt. Annars har det väl vart en vanlig dag i skolan. Först tre timmar mdk och sen lite mer än en timma svenska. Lyssnade på redovisningar om författare från romantiken. Blir bara så trött på en person. Jämt ett jävla tjöt. Bokvåldtagen slår nog det mesta...

Just det, får inte glömma att kika på kameran. Kanske kan vara som malin sa, att man kan ställa in kikhålet efter ens syn. Låter ju ganska logiskt eftersom allt är helt suddigt. Kan ju va därför det är lögn att få en skarp bild.

Mina halsmandlar är lite svullna. Hoppas att jag inte blir värre till helgen. Ser fram emot det jättemycket!! Kan nog vara bra att vara ifrån Robin lite. Även om det tar emot. Vill ju inte vara ifrån honom..

Vi tittade på film igår och åt kina. Var jättemysigt. Skeleton Key. Himla bra film. Så härligt slut! Var ett sånt där slut när allt bara klarnar upp och allting i hela filmen är så självklart. Se den!!!


38

Precis kommit hem från staden. Fikade och kollade i affärer med Elinen! Var himla roligt. Var så längesen. åt kladdkaka på violas och köpte en skjorta på Minettte. Från Koola Anna. Skitsnygg, rutig med trekvartsärm. Ska leta upp en bild på den. Hittade ett par skor också. På Skomästaren. Svarta, höga stövlar med lite strassstjärnor på. Riktigt partystövlar. Lutar nog åt att jag köper dem. Fast de var spetsiga. Är lite tveksam på det. Men får suga på den ett tag. =) Ju7st det, hittade ett par skinnhandskar också, på C-Väskan. Jättelånga svarta med brodyr på. De vill jag också ha. ska köpa ett par nya handskar ändå, och dessa är bättre än de röda på Centrum. Det enda är väl att de är billigare. Men kan nog tänka mej att detta är lite bättre kvalle =)

Har planerat helgen lite också. Gbg på lördag. Med enbart flicker. Kan nog bli jättekul. Ska typ bara gå och äta och sen kanske gå vidare till nån bar. Mest ta det lugnt. Inget party liksom. Så jag tänkte höra med Sara och Sandra ifall de vill följa med. Och så Emelie, om hon vill. Och Elin skulle höra med Sandra och Sabina kanske. Kan bli himla lyckat. Vill äta min nya favvomat, indiskt!!! *goffa* Grekiskt kan funka det med. Jag är inte den som är den. =) Synd att Malin inte är hemma och kan följa med. Hade vart ännu roligare då. 

Vill ta ett nytt hål i örat. Och vill jättegärna ha skorna. De passade tillochmed, även om det var 38or 
53192-22En sån här... =)

wft

Fick min kamera idag. En Nikon D1X. Tyyyff!! Men förstår den inte riktigt. Fast misstänker att det är objektivet det är fel på.. Kommer inte ihåg vad han sa.. Kan inte det där med objektiv. Men jag skulle få ett annat snart iaf. Typ på måndag.
Men nu kom iaf gull hem. :) Hehe ahh wft

åh

Nu känner jag mej ännu mer ensam. Och har dåligt samvete för en alldeles för onyttig helg. Måste gå promenix imon. Skit. Nu ska jag sova....

Party

Känner inte alls för att sitta ensam hela kvällen idag. Mamma och pappa skulle till lilly och claes, så dit kunde jag inte heller åka. Sen får jag väl egentligen skylle mej själv lite, för jag kunde ringt någon och frågat om den någon hade velat komma hit. Hålla mej lite sällskap.

Var himla kul igår iaf. Först var vi hemma hos emelie, ett jättefint hus. Sjöng lite singstar och fick kolla på alla hennes bilder. Fina. Hon hade gjort massa tuffa saker som jag inte ens skulle komma och tänka på. Men fick lite fler idéer till mitt PA. Och fick fixat två modeller. =) Så nu har jag iaf tolv olika bilder. Men skulle helst vilja ha lite fler idéer... Känns bra att kunna välja bort om det skulle behövas. Fast det kanske kommer. Men gillade oh-bilderna starkt! Det kommer jag att ta efter. Sen kom jag precis på hur man kankse kan göra sådär att fler bilder ligger "över" varann. Om man tar digitalt och lägger in i ps och ändrar bildens opacitet. Borde gå..  Ska bli kul att få kameran i veckan. Antar att det blir i veckan iaf. Men helst vill jag ju ha D70:n. Men det ska väl stå kvar där den står tills alla lärare är fotade.

Kollar på nått jättedåligt program på trean, Hus i Helvete. Vet ine vad annars jag ska göra. Svara på Oves mejl kanske. Kan va kul. Kul att hålla kontakten med honom. Sen går det iaf en film på femman jag ska kolla på, Sweet Home Alabama. Verkar bra. Sen går jag nog och lägger mej. Sorgligt allt låter.

Ja just det, igår! Efter vi hade vart hos Emelie tog vi bussen in till stan och så gick vi in på Gamle Port. Det var jättekul. Vi flickor dansade för fullt.  Kom fram ett par olika och dansade med oss. Lika kul varje gång. Sen gick Elin och myste med Lars så jag och Emelie fortsatte att dansa på den där scenen och porrade oss lite. Så himla kul! VAr liksom en ring med killar runt oss. Så illa! Men det är verkligen lika kul varje gång. *asg*

Får väl säcka ihop framför tvn igen. Skitprogrammet är snart slut iaf. Tack och lov!


Grrr

Jag har en gigantisk blåsa bak på min häl. Har gått i innetofflor hela dagen. Kändes lite löjligt att gå in på willys med dem.. Men wtf, det gör ju ont!! Undra hur det ska gå imon kväll. Ajajaj. Blir till att plåstra om plus att ta med massa extra. Ska bli kul imon. Kul att se vart empa bor. Och var så himla längesen jag träffade alla. Har isolerat mej lite. Är väl mitt eget fel antar jag. Jaaajaa. Hoppas att det löser sig till slut. Saknar min Malört också... Kooom heeeem!!! 

Håller på och gör varma mackor. Till Söt. Han kom hem idag. Skönt. Helt underbart att få krama honom och bara känna honom. ska bli skönt att inte behöva sova ensam också. Inte för att jag sover dåligt så sett, men sover nog inte lika djupt eftersom jag drömmer massa.

Har börjat äta sötmandel. Det är ganksa gott. Gott att ha nått att äta på när man ine har något bättre för sej. Fast vet inteom det är bra på nått sätt. Antagligen inte. Är kanske bara nötter. Men nötter är ju inte gott JUH!! 

Har tvättat upp mitt nyårslinne, den svarta korsetten och en brun, kortärmad stickad tröja.Funderar på att ha linnet imon. Kan va snyggt med jeans och leopardskorna till. Jaja, nu ska jag äta   

bovary

Vill inte vara ensam längre.. Känner mej mörkrädd och fantasin skenar iväg. Skulle ju kunna åka hem till Magra men det känner jag inte för. På något sätt vill jag ändå känna att jag klarar mej själv. Jaaajaa.... Men vill inte att det ska vara så här i flera veckor! vill att Robinen ska vara hemma och krama på mej. behöver det. Men nu ska jag nog gå och lägga mej. Läsa lite Flaubert kanske.


pff

Känner mej isolerad. Antar att det är mitt eget fel. Träffar ingen längre. Har knappt kontakt med nån. Skit...


liiite ångest då!

Har så tråkigt. Vet inte vad jag ska ta mej för. Kanske skulle ut och gå. Men vill ha min mp3 då.. Å där är det inga batterier. Är ju ändå ganska fin dag. håh...!
VA hemma i magra igår.. Ganska kul. Eller kul och kul. Gött... Typ. Kollade lite på tv och drack te. Sen av någon anledning så har jag blivit jättenojig för att gå ensam ute när det är mörkt. Robin fick komma ut och möta mej igår när jag kom hem. Fattar inte varför jag blivit sån. Tycker bara att det är så obehagligt.
Näää, får nog ta och bädda och göra iordning lite och sen ta på mej och sen gå ut lite. Kan va gött.
Vill inte vara ensam hela veckan!!!! Sån ångest!


ordning

helg nu.. Känns som om den snart är slut, typ. Vilket den väl eg är. Ska strax hoppa in i duschen och sen åka lite till magra. Var på ikea igår. Köpte en röd, jättefin stol. Och lite annat småplock. Typ två lampor, lite köksgrejer osv. Idag var vi på mio och kollade.. Och köpte ljung på blomsterlandet. Så jag har gjort iordning på balkongen idag.blev fint. Fick satt upp min spaljé också. Så nu väntar jag bara på att kaprifolen ska växa ock bli stor och fin. Hoppas att den klarar sej över vintern. Funderar på att komma på nån kul överraskning tills ikväll. Men det står still. Kan va kul och göra nått lite extra. 

Bus!!

Mmm, lyssnar på Jack Johnson, så himla längesen. Har änna längtat lite efter att lyssna på honom.  Go musik liksom.
Saknar Robin nu. Vill att han ska komma hem... =( Och jag har vart busig! *woohoo* Hoppas på det bästa. Håll tummarna för mej helt enkelt! =)

lina

blir inte så ofta man skriver nu. Av nån anledning. är sjuk iaf. Men börjar att bli lite bättre. Mest snuva och matthet kvar. Och lite huvudvärk.
 
Va i gbg i lördags, och firade 8 månader. Var på en grekisk resturang som hette knossos och sen var vi på bio. Emellan där hann vi gå till sense och dricka öl också. Såg Hotet inifrån. Den var bra, men robin hävdar att den var seg eftersom han somnade. =) jaja.. Sen sov han hela vägen hem också. Lite trist... men mysigt ändå. Sen i söndags vaknade jag och hade feber. Låg i princip hela dagen. 

Kollar på Menduro nu.. Såg en bild av Carolina Gynning när hon var 17 år. Hur söt som helst! Massa fräknar och sotade ögon. lite Twiggy eller nått över henne. Ska nog äta ltie glass nu.. Fan, matlusten har kommit tillbaka. Måste väl betyda att jag är på väg att bli frisk. 

RSS 2.0