Go Råslätt

Fick höra ett himla kul uttryck igår.


                                                        Till Råslätt flyttar man inte, man hamnar på Råslätt


Läste också på wikipedia nu att bussen hit, nr 1, kallas för Orientexpressen.


image47
                                                                           mitt nya hem

Nästa station: Alingsås, Alingsås

Idag ska jag hålla tal. Sen ska jag gå till Juneporten och sen nerför rulltrappan och sen ut på perrongen och sen på tåget som har destination Göteborg. Passerar ju naturligvis Alingsås på vägen dit och där ska jag hoppa av! Yeey! Förhoppningsvis står robin där och väntar på mig och hjälper mig bära alla grejjor. Tänkte att jag ska kånka med mig datorn också och så försöka föra över musik från Robins dator. 

Det var himla kul igår i skolan, det var ett manfall på ungefär hälften! Det var nog många som var bakis från sittningen. Hihi!

Är så shoppingsugen! Jag och syster ska till Allum imon. Hoppas jag hittar nått! Nått litet iaf... jaja.. får väl läsa på mitt tal lite...

So long!

hemlängtan

Jag är iaf inte så bakis som jag hade planerat idag. Det är skönt. För idag ska det skrivas tal! Har iaf tänkt att jagska prata om foto men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det och vad jag ska prata om men.. Får väl se, kanske kommer jag på nått annat superbra ämne att prata om.  =)

Idag ska jag kila ner till resecentrum och köpa tågbiljett hem också! Får väl se lite hur jag lägger upp det hela.. Kanske tar med alla grejer till skolan under dagen och åker direkt efter talet... Kan ju åka det tåget som går vid tre-tiden kanske. Då blir det lagom att elsk hämtar mig direkt när han kommer från jobbet.. Jaa, varför inte?  Då är jag hemma i tid också ifall det skulle bli melody club. Och hela fredagen ska jag ägna mig åt att läsa... Sisådär en och en halv bok kanske? Det låter väl rimligt....

Nä, fixa det sista nu och sen iväg till skolan!

Tjing!


Hemfärd

JA, Elin, jag kommer hem till helgen! Tillochmed redan på torsdag. Melody club? Ja å du iaf empa. Är det nån mer som tänkt att gå. Ja menar, jag är ju redan alkis på halvtid nu så... varför inte fortsätta på heltid??

Idag var det sittning. Jag lyckades få en tröja från våra strippor! Yeey! Den ska sparas på! Även om det är Pers. Haha, han är så rolig! Och konstig!  Mest konstig faktiskt. Och man får ha en massa fördomar såhär i början..

Lyckades även bli övertalad av en Jasmine att jag ska gå på presentationerna imorrn. Shit. Vi ska iaf träffas här utanför tio i tio och sen gå och dricka kaffe. haha. Det är bra när man är bakis. Vilket jag lär vara!

Detta blir ett fylleinlägg... Får väl se hur länge det får vara kvar imorrn. =)

konfig...VA?

Tnkte som så att jag skulle starta datorn och kolla schemat lite snabbt och lätt såhär innan jag går till skolan. Men då har datorn bestämt sig flr att konfigurera uppdateringar i tio minuter typ. Tack! men men, det är väl så det är med teknik ibland. äh, får väl kolla det där schemat och sen åka iväg.
Sittning ikväll! kul!


BRR!!!

Uscha mej. det är bara 6 grader ute här nu. Nu är hösten här, inte länge att vänta på vintern!

image45image46

Film!

Ikväll har jag vart hos mimmi och tittat på film. Och ätit pizza och godis. Kollade på ID på femman också. Det verkar vara ett konstigt program. Vad som troligtvis måste vara världens mest irriterande människa var med och tävlade. Och inte nog med att hon var med idag, hon ska vara mednästa vecka också bara för att sändningstiden tog slut.. Åh jösses säger jag bara! Vi såg Elisabethtown förresten, med Orlando och Kristen. Den var lite småmysig sådär. Helt ok!

På tal om film så såg jag och min älskling en himla bra film igår! Filmatiseringen av en av mina favoritböcker, Parfymen. Fast filmen heter inte bara Parfymen som boken gör utan den heter Parfymen - Berättelsen om en mödare. Se den och läs den gott folk! Nu är det dags att krypa till kojs för min del. Ska ju fortsätta med alla presentationer av MKV-lärare imon. Och ha den första riktiga lektionen! Sen på torsdag är det muntlig framställning som gäller! Och sen plockar det på med en grej i veckan. Undrar om nästa kurs blir likadan??

Är slutet nära??

Min sladd till bredbandet kommer att döda antingen mig eller min dator en vacker dag. Den ligger rakt över hela golvet i min lilla lya. Måste hitta en bättre lösning!

Bredband!

Idag fick jag äntligenvarit på Junet och fixat mitt bredband. Känns himla skönt att äntligen kunna använda internet.Har visserligen inte saknat det så mycket men det är ju många saker som man tar förgivet med det. 

Ikväll blir det filmmys hos Mimmi i Huskvarna. Ska bli trevligt. Istället för att gå ut. Ska lägga allt mitt krut på insparkssittningen imon. Ska tydligen vara med i vår grupps spex också.Visserligen bara springa runt som en tjuv och sen bli infångad av "poliserna" som efter de kedjat fast oss ska utföra en liten stripptease. Kommer nog bli himla kul! En hel massa skratt lär det ju vara iaf! Hoppas vi får många poäng! =)

Nu verkar det som om min dator har fått totalfläpp också. Får väl kika lite vad den sysslar med. Sen diska. Min roomie har ju kommit nu.. :S

Du är mindre kreativ än du tror men mer kreativ än du anar.

image44


Under den Akademiska introduktionen föreläste denne mannen. Fredrik Härén, författare. Helt tagen fortfarande. Ska köpa hans "Idébok". Helt klart.

och kom ihåg, kunskap är värt 18 kr.

Världens längsta vecka

Okej, en vecka har gått i den stora staden Jönköping. Eller ah, i Jönköping kanske räcker, ska väl inte överdriva.  =) I vilket fall så trivs jag himla bra iaf. Längtar tills själva skolan kommer igång. Verkar så himla intressant och roligt! Första tentan är den 20/9 iaf. Och innan det är det en muntlig presentation och ett grupparbete. Efter den 21/9 är första kursen avklarad. Köpte bocker till den igår. 700 kr för tre böcker. Tack så jävla mycket typ! Men ska leta lite mer efter beg. böcker tills nästa kurs. Och kolla på internet. Fast på akademibokhandeln får man tillbaka 40% av priset om man lämnar tillbaka dem i fint skick när man är färdig med dem. Det är bra. Finns även en slags second handbokhandel på campus som också köper böcker av en. sånt gillar vi!

Denna veckan har varit evighetslång! Party måndag och tisdag, hemlängtan på onsdag(sov i alingsås =) ), fixa hemma på torsdag, akademisk introduktion och SWE(party i vatten) på fredag och robin och bio på lördag. Ikväll blir det mys hemma hos Robin, åker tillbaka imon bitti. Känns iaf som om jag bott där jättelänge, även om det bra gått en vecka. På tisdag är det insparkssittning och därmed avslutningen av insparken. Hoppas det finns biljetter kvar!

nä, det verkar bra allting, längtar!

Nästa helg kommer jag hem offentligt. Då vill jag träffa er!!

packad och glad.. eller?

Ja säger då det, denna flytten! Men nu är det mesta packat. Resten får jag lägga ner imon. Känns som om jag glömmer allt! Och har packat ner mitt hyreskontrakt.. Smart frida! Frågan är om man kanske lite gärna ska ta och leta reda på det nu, medan man har tid och kommer ihåg och så. Annars kanske jag står där imon och inte får nyckeln för att ajg inte har nått kontrakt, och då blir det svårt att leta upp det.

Ikväll blir det lite tacomys. Va egentligen tänkt att vi skulle åkt till gbg men jag är fan helt slut! Har inte vart såhär trött på länge tror jag. Blev lite för lite sömn inatt. Antar att jag är spänd inför allt också så att det påverkar en del.

Vill komma på nått käckt sätt att lägga vöer musik robin har på sin dator till min dator... Får nog kika lite på det.

vojvoj, nervös!

100 mil avverkat!

Igår var det avverka mil som gällde. Stockholm tur och retur. Var hemma strax efter tre i natt. Var trött det sista men annars gick det över förväntan. Två små stopp, ett i örebro och ett i götene. I örebro var det två koppar starkt kaffe och en äpplepaj och toabesök och i götene var det toabesök, äpple och häxvrål. kändes som om man typ var hemma när man var i mariestad, då var det bara åtta mil kvar. :) Men det tar ju ändå ett tag att köra. Var på väg att klippa en räv också. Fick bromsa och allt åkte ner på golvet. Yeye, det gick ju bra ändå, räven tog sitt förnuft till fånga och vände på vägen.

Idag är det packning inför flytten imon som gäller. Och att tvätta det sista av mina kläder, alla ljusa. =) min taktik verkar funka! :) Så ska väl börja med att ta ner alla vinterdäck till förrådet och ta upp mina kartonger som jag fått från contage.

So long, suckers!

30 år

                       

Idag är det exakt 30 år sen Elvis dog.



Jag kan väl inte säga att jag är nått större fan av honom, men tyckte att det var värt att nämnas.



Inget fel på hans tidiga looks heller =)

Hufvudstaden!

Idag ska jag åka till huvfudstaden med far min. Eller han ska jobba och jag ska pka med och hämta robins nya pärla. Har inte åkt med pappa i lastbilen på hur många år som helst. Typ när vi var i luleå eller nått. Det var nog i sjuan eller åttan tror jag. Så det ska ju bli spännande. Synd att ingen kunde följa med på roadtrippen bara.

Igår var det sista kvällen på hotellet. Förhoppningsvis på länge. Fattar inte varför jag envisas med att gå dit. Men det var ju trots allt den sista onsdagsklubben och sista gången jag går ut i alingsås på länge. Sen blir det Jönköping för hela slanten. Ska bli kul att få se lite nya uteställen, få lite nya favoriter. Sen får ni komma till mig och så går vi ut, Girls Night Out! Det är fina grejer det! Gick hem tidigt igår för övrigt, men kände att det var lagom att gå då, vid ett-snåret.

Nu ska jag göra mig iordning och äta lite frukost, sen om jag hinner, packa lite inför helgen. Spännande! Pratade med anders igår, han var lika nervös som jag är! Alla är nog det skulle jag tro. Är man inte nervös har man nog inte alla hästar hemma =)

Stockholm nästa!

Splittrat

Nu börjar det att dra ihop sig. Snart avgår flyttlasset mot jönköping! Blandade känslor måste jag säga. En del av mig tycker såklart att det ska bli hur kul som helst medan en annan, lite större del, helst vill stortjuta hela tiden och inte lämna Robin. Det är så mycket småsaker som man inte märker som är så viktiga, det är de som jag kommer sakna mest tror jag. Typ äta middag ihop, sova ihop.. Ja, alla sånna där obetydliga saker. Tillochmed när han är sådär jättejobbig att jag bara vill slå honom, tillochmed det kommer jag att sakna. Nä, det är svårt.

håller på och tvättar nu så att så mycket som möjligt ska vara rent när jag åker. självklart kommer jag aldrig få med allt rent men. Frågan är om man ska ta mig sig den smutsiga tvätten också. Kanske är lika bra.  Nä, fortsätta greja nu!

Tripp, men vart?

Idag är det tänkt att vi ska åka till Töreboda. Men det finns ingen lust till det alls. Överhuvudtaget. Egentligen måste jag ju inte åka med men. Kan ju åka till mamma och pappa och vara med på systers kalas. Hade inte vart helt fel. Mycket mer sugen på det. Åh, att det ska vara så svårt! Får väl funderar lite mer. Lutar mer och mer mot att jag åker till magra.. Fast då får jag ju dåligt samvete. Det är ju det allt detta handlar om.

Finväder!

Idag är det fint väder, lagom tills många börjar jobba. Det har jag och robin firat med att sola hela dagen. Lite röd men himla gött ändå. Grillade hamburgare också när vi va där ute vid skår eller vad det hette. Alltid lika gott.

Igår var jag i magra och städade ur mitt skrivbord, ska ha med det till jönköping. Om två veckor har jag börjat högskola, det ni! Var en himla massa skit i skrivbordet iaf men lite grejer som v ar kul att hitta också, sånt som man glömt av att man hade. Två påsar med grejer som jag ska spara, plus min minneslåda, två påsar som ska gå till second hand, lite böcker till kusin Mathilda och en stor Gekås-påse som gick direkt till soptunnan.

Tvättade behåar också, har inget handtvättprogram på vår tvättmaskin så tog med dem hem. Men eftersom jag hade plockat med mig varenda behå jag äger och har glömde jag naturligtvis alla på tvättvindan. Får åka ut imon och hämta dem. Fast eftersom det är fint väder och jag är ledig anvönder jag bara bikini ändå! =)

Skämmes ta mig fan!

Är sjukt dålig på att skriva i min blogg. Men tänker iaf att jag ska komma igångl ite bättre nät jag jag flyttat. Det är mindre än två veckor kvar. Helt sjukt. Har iaf handlat mycke nya grejjor ja behöver. Gjort slut på typ 3000 på en vecka. Först ikea och sen ullred. Vojvojvoj.

Kommer att bli e lugn helg förövrigt, Robin spelar golf hela helgen. Suger ju

RSS 2.0