Rus

Lika långa dagar denna veckan. Idag hämtade Robin mej i skolan vid kvart över sex. Eller vi kikade lite på bilder så vi kom inte därifrån förren halv sju. Ska lämna in det första foto C-arbetet på måndag. Jag har tema leksaker, taget med macro. Blir nöjd. Några bilder blir hur bra som helst. Funderar p åatt sätta upp bilderna på sånna där ryska dockor på ävggen. Tror de skulle passa in här.

Iallafall, efter Robin vart och hämtat mej var vi på Musses och åt. Lika gott som alltid. Fick i oss lite öl också :) Så nu ska jag skriva engelska-uppsats i ölrus. =)

Tjejsnack v 9

Snabbmat

· Vad äter du för sorts snabbmat?
Pizza, hamburgare

· Vad för snabbmat skulle du aldrig äta?
Gräshoppor och sånna där andra insekter som bjuds i Asien. IUH!

· Vad skulle du vilja att snabbmatsutbudet utökas med?
Mer thai! Och veg.

· Bästa snabbmatstället?
Är, trots allt, svag för Donkan. Men Max är nog det allra godaste

· Sämsta snabbmatstället?
Burger King, faktiskt

Pischen!!

Sitter och försäker surfa igenom mina standardsidor, men pissen vill också vara med. Gärna på tangentbordet och gärna jaga muspekaren. Men söt är han, den lille korven! Han har vart ensma idag för första gången mne det verkar ha gått bra. Inga nedrivna krukor än iaf. :) Fick kila hem tidigare från skolan för att fota, kändes lite skönt. Var lite orolig för Pischen.

Men nu ska jag fota. Faktiskt. Leksaker. Macro. Abstrakt. Konkret. Hoppas det blir najs

tidig kväll

Kampanjen är färdig, redovisad och inlämnad. Känns skönt. Men har haft sjuk huvudvärk hela dagen, antagligen för att jag spänt mej så inför den. Och nu när det är över så släpper allt. Man kanske bara behöver sova. Ska duscha och gå och lägga mej strax. Klockan nio. Men skit samma. Jag behöver det. Kan skriva uppsats imon kväll när jag sitter ensam med Manson/Cartman/Sonny/Ben. Imon får jag lön också. Den kommer att ätas upp av alla mina skulder. 600 hit, 800 dit, och så lite till.. Hoppas att lite behöver till lite strumpinköp. Behövs verkligen. 

Nä, nu väntar duschen. Sen kanske lite youghurt och havrefras 

Skadad

Blev 8-19 i skolan idag. Sen hem och slappa lite kort och sen göra engelska. Fick gjort bokrecensionen. Uppsatsen får helt enkelt vänta tills imon. Men började lite kort på den, typ tre meningar. Borde fortsätta, känns som en engelsk dag idag. Med andra ord, min engelska flyter på iaf lite bättre än vanligt. Men nu är jag iaf färdig och ska gå och lägga mej. Because I'm worth it.

Hade ett jävla trubbel med min kampanjbudget förrut idag också. Räknade bara fel hela tiden. Räknade om hur många gånger som helst men ändå fick jag det inte att stämma. Tog bort och ta till i flera timmar för att få den riktigt. Till slut fick jag ordning på alla siffror som bara flaxade runt i mitt huvud. Av en budget på 10 000 000 fick jag 1 993 kr över. Rätt rba gjort ändå. Vissa hade typ svårt att göra åt alla pengar, jag tyckte det gick hur lätt som helst! De kunde gett mej lite. Så kunde jag köpt ett till Citypaket på 8 införande.

Ni hör ju bara på mej, mediaskadad. Den här kampanjen är nästan det enda ajg tänkt på de senaste 4 veckorna. Hela tiden har den dykt upp. Vissa gånger bara smågrejer men andra gånger har jag fastnat i tankarna. Typ när jag diskat. Funderat på vilket reklammetod man ska använda, vilka tidningar, vilka tv-kanaler. Allt som har haft med kampanjen att göra. Men nu ska jag iaf få lite välförtjänt ömn.

God Natt!

duktig

Va i skolan till halv sju igår. Rätt bra gjort av mej. Får väl se hur långe det blir idag. Tills jag är färdig helt enkelt. Fast glömde Vince & Joy hemma. Skulle ju skriva recension på den. Får väl skriva för hand och skriva in det imon på dator. Eller skriva på datorn hemma och spara som .txt Men då får jag ju sitta och ändra alla å,ä och ö så frågan är vilket som går snabbast. Får klura på det lite. Eller så åker jag helt enkelt hem och hämtar boken sen. Så alltså; Igår, tisdag 8,30-18,30. Idag, onsdag 8,00-??
Återkommer.

SKA

Är faktiskt fortf kvar i skolan. En liten paus bara. Men det dåliga samvete hänger över mej. Men om några minuter slutar tvåorna och då får vi också vara i datasalen. Så slipper man sitta i foto b och frysa. Ska ringa tv3 också eftersom deras prislista är mucho konstig. Om NÅN vet vad cpt och cpp betyder i tvreklamsammanhang snälla, säg till mej, kvickt!! Men annars har jag gjort halva kampanjen. Stolt. Tillochmed gjort halva powerpointpresentationen. Det är ju prislistan som spökar nu.. Vill bli färig ikväll. Innan halv sju. Kl sju ska jag vara i Magra och äta semla. Blir jag inte färdig ikväll ska jag vara färdig vid tio imonbitti. Vad har reklamfolk för löner dessutom?? den som vet, berätta!

Nää, nu ska jag gå och kika om datasalen är ledig.. Sen ska jag stanna til halv sju om så behövs. Har fastnat lite nu för tillfället men. SKA. BLI. FÄRDIG!

Första dagen

Idag är jag faktiskt tidig i skolan. För att inte ha nån lektion alltså. Annars brukar klockan bli framåt tio innan jag behagar dyka upp. Men idag är det första dagen i mitt nya liv. Eller vad är det man säger. Ska bli färdig med min kampanj idag. Så kan jag ägna hela morgondagen åt engelska. Måste ju vara här när ajg ska göra den ändå. Eftersom vi inte har nått skrivprogram hemma. Nää, idag ska jag stanna tills jag är färdig. Eller a, inte efter tio, då går larmet. 

Snygga ögon?

Var lyckat igår. Bilderna blev jättefina, även om de kanske inte var så professionella. Men iaf kul att se hur man kan ljussätta. Men vet inte om det är så bra, softboxen och fotografen speglas i ögonen men samtidigt gör det att det blir väldigt intensiva ögon. Och att stå framför softboxen (som för övrigt var från Elincrom *asg*) Blev tufft. Kanske lite kortare tid än det hon hade.

Efteråt så var vi och åt på Warehouse. Jag och revben. Så gott!! Och öl. =) De ölen satt också fint. :) Synd att de inte kunde göra Cosmopolitan. Var ju så sugen. Och så fick man en jättekonstig... tillochmed den jag gjorde hemma smakade bättre.

nu ska jag gå och diska. En baconstekpanna.. Kul...

Modell idag

Mysig kväll igår. God mat, bra film. Lady in the water. Orkade inte med godiset och chipsen. Tar dem nu istället. Har vart nere på stan och lämnat in filmen. Hittade en mor och far också. Följde med dem och handlade ltie.

Funderar på vilka te ombyten som ska få följa med ikväll. Mina grå, korta byxor, en kjol (vilken?). Kanske ska fixa min korsett. Den är fin, den kan jag nog ha till mina grå byxor. kanske ska gå och leta i gaderoben istä'llet för att sitta här. Får itne glömma att äta heller. 

Myskväll

Ikväll ska jag och Robin göra mat och mysa. Ska bli mysigt. =) längtat ända sem vi bestämde det. Det är faktiskt så som han sa igår, att även om vi bor ihop och träffas hela tiden så behöver vi också ha myskvällar. Annars blir det bara sånna där trista vardagsaker som man göra ihop. Typ diskar och laga mat och handlar. Behöver ha lite tid att bara sitta och kuckilura med varann annars tröttnar man nog ganska snart.

Och nu när förkylningen börjar att ge med sig så verkar det som om jag fått en släng av framtdisångest igen. Fast nu är det ännu längre fram än senast. Nu har ja ju bestämt att jag ska plugga i höst. Och antagligen flytta. Men efter jag pluggat färdigt då? Vet inte om jag bara vill flytta hem igen. Jag vill ju se världen. Bo i storstad, resa. Allt sånt som alla unga vill. Satt precis och läste (i nya cosmo) om några tjejer som var chefer på nattklubbar i sthlm. Sånt vore kul att göra. jobba ihjäl sig typ och vara sådär framgångsrik. Bara ha något som alla är avundsjuka på. Ett glammigt jobb liksom. Behöver inte vara nattklubbschef men nått lite halvglammigt då! Snälla, ge mig!! Men kommer det vara möjligt när allt är som det är nu? jag vet inte. Antar att man får ta det som det kommer. Först bli färdig med pluggandet iaf. Hoppas bara att jag kommer in till hösten. Annars blir jag nog lite besviken faktiskt. Och de två som jag mest vill komma in på är det i Varberg och det i Båstad.

Sällskap

Och nu så har man pratat med sjukvårdsupplysningen och fått reda på att man antagligen har en vanlig förkylning. En virusinfektion i kroppen. Tackar ödmjukast. Så därför helst inget jobb denna veckan. Ska ringa till Contage och säga det sen, efter skiftbytet har vart. Nu lär de ju ha fullt upp med att skicka ut folk i Vårgårda-trakten. Och jag också också fått en hal massa olika råd om vad jag borde göra. Sitta upp och sova, dricka houngsvatten, dricka mycket överhuvudtaget, stunta i att äta fast mat och gå på soppa istället. Bland annat. Ska köpa en febertermometer också. Bara för att jag aldrig fått tummen ur att göra det innan.

Lade förövrigt på telefonen efter ett samtal på 50 ( !! ) min med min kära mor. jösses amalia, vad hade vi att säga egentligen. Men jag pladdrar väl på eftersom jag har tråkigt och känner mej lite ensam här i min svarta mysdress. Snyggt liksom. Längtar efter att Robin ska komma hem också. Måste handla lite idag. Måste ju ha i mej nått annat än te. Är nog rätt näringsfattigt. 

Sällskapsresan som sällskap tills han kommer kanske...? 

Blaha

För det gick ju jävla bra med mitt jobbande då! Först så var det materialbrist på linen jag skulle vart på så fick vara på en annan. Spelar egentligen inte så stor roll, alltid kul att lära sig, men ändå. Rätt gött att gå och mussla i sin ensamhet. Sen strax innan rasten var jag på väg att få blodtrycksfall igen så jag fick sätta mej och vila en liten stund. Åt en banan på rasten och hoppades på bättring. Den bättringen varade typ en timma. Sen fick jag ringa Robin. Catharina nästan sparkade ut mej efter hon hade känt på min panna. Så fick gått till CAB och sagt till Stefan och orskade därigenom kaos eftersom det inte fanns nått folk som kunde ersätta mig. Så nu sitter jag här hemma och ugglar igen med dåligt samvete. Vill ju ha pengarna och får för mej att de tror att jag bara låtsas att vara sjuk för att jag inte ville jobba sent. men när jag funderade över det kom jag fram till att det var rätt okej att gå sent ändå. Extra pengar som jag inte skulle fått om jag jobbade tidigt, sovmorgon. Det enda trista är att man inte har nått socialt liv överhuvudtaget och inte får träffa Robin. Men sånt går ändå att ta när man vet att man inte ska jobba sent resten av livet. Fan.

Desperate housewifes börjar idag iaf. Får väl kolla på det. Eller gå och lägga mig.. Är rätt slut faktiskt.  

DAB

Allt ändrat på fem minuter, nu ska jag till pass/förare som vanligt. Göööött!!! DAB 13, here I come, min alldeles egna lilla line. *asg*


Mardröm

Idag är det piggare på Solängen. Elelr var ju ganksa piggt igår också tills jag fock blodtrycksfallen och var tvungen att vara hemma. Sov mellan ett och halv fem typ. Robin väckte mej när han stängde dörren när han kom hem. Var helt slut. Och så bra som jag sov de timmarna har jag knappt gjort sen innan Sälen. Så de svarta ringarna som jag hade under ögonen igår morse försvann. Iaf större delen av dem. Så behövde nog den sömnen.

Idag ringde dessutom Contage och frågade hur jag mådde. Sen ringde de en gång till och sa att jag skulle vara på Autoflator, på P8. En ny line som ligger i a-hallen. Gött att vara i a-hallen, lite tystare och trevligare där. B-hallen är så brötig. Så hoppas att det kommer att gå bra. Dumt bara att jag åker buss. Så jag kommer typ försent. Eller en kvart sent. Och måste in till Contage efteråt och jobba. Eller måste och måste, men kan lika gärna göra det istället för att sitta ute i kylan och vänta på bussen. Lite mer ob dessutom. *woho*

Hade en jättehemsk dröm inatt. Först var det någon som försökte ta sig in i lägenheten och sedan hade personen en nyckel och gick in med den. Både jag och Robin låg och lyssnade och Robin vägrade att gå upp och kolla. Sen hörde vi hur personen satte sig på en stol i köket. Vi ropade hallå flera gånger men fick inget svar. Och hur mycket jag än kämpade så kunde jag inte se riktigt klart. Men det var nått ljus i lägenheten vet jag iaf. Till slut vaknade jag. Sen vågade jag inte somna om på flera minuter och låg och lyssnade efter ljud. Hoppade en halvmeter när grannen spolade i toan. Det var en sån där jätteverkligen dröm och man kände att den här personen ville occ något ont. Var fortfarande rädd i morse när Robin hade åkt så att jag inte kunde somna om med en gång. Han fick tillcohmed kolla i soffan och så innan han åkte så att det itne var nån där. En sådan mardröm har jag inte haft på år och dar, knappast någonsin.  

Tjejsnack v 7

Alla hjärtans dag

· Vad har du för planer för Alla hjärtans dag?
inga alls. Tycker att det mest är ett komersiellt jippo. De enda planerna är väl jobb isf.

· Brukar du köpa presenter på Alla hjärtans dag, i så fall vad och till vilka?
Nej

· Hur ser din drömdate ut?
Som Robin=)

· Bästa Alla hjärtans dag minnet?
Har inget

· Vem skulle du vilja ge ett speciellt hjärta till i år? (Vem som helst som behöver extra kärlek)
Malinen =)

Lat

Bion va väl sådär igår. Hade trott att den skulle vara hur kul som helst men så var inte fallet. Men kul att träffa mina bejbs igen. =)

Och helvetesförkylningen vägrar att ge med sig. Sover jätteoroligt om nätterna och vaknar helt genomsvett flera gånger om. Hostar sönder min röst gör jag också. Och, som om allt detta inte skulle vara nog, så har snuvan anlänt också. Och matlusten lyser fortfarande med sin frånvaro. Så min kost består för tillfället mest av drycker. Får väl försöka äta ltie ikväll när jag jobbar. Kanske är hungrigare då. Ett jävla helvete är vad det är!

Annars har jag nog inget mer att skriva. Drömde en konstigt dröm inatt, har känslan av att jag drömt det tidigare.. Men jag vet inte.. 
Planerna för dagen är nog inte heller så innehållsrika. Kom fram till när jag låg och filosoferade nu på morgonen att jag får gå en halvtimma tidigare hemifrån nu när jag ska åka buss till Vga. Men egentligen är väl inte det något problem, mest jag som är bekväm skulle jag tro. Sjukt bekväm man har blivit sen man fick körkortet.

Bio

Ikväll blir det bio med girlzeen. Ska bli trevligt. Allt om min buske - sexkomedi i trädgårdsmiljö. Kan inte bli annat än hysteriskt. Hoppas på hysteriskt roligt.

Idag har jag anmält mej till högskoleprovet. Ångrar mej så att jag inte gjorde deti höstas, så att jag kunde göra det nu i vår igen och då få ett bättre resultat än det dåliga jag kommer att få nu. Fast nu ska vi tänka positivt. klart att det komemr gå bra. Får skriva ut sånna där övingsprov från internet. Det ska gå bra. Så det så.

Hostan sitter i. Lite jobbigt... Det gör ont i mitt bröst och min hals. FEber också till och från, fortfarande. Men ska jobba imon. Lika bra. Jobba tills man stupar.

Home again

Hemma igen från snön. Var en kul resa. Lärde mej att åka skidor lite bättre. Men ser fortfarande ut som en nydfödd älgkalv på alldeles för långa ben. Men har åkt svart backe. Eller bakcar tillochmed. De var faktiskt två. Även om en av dem givck att jämföra med helvetet. Fy fan säger jag bara. Aldrig mer! De nvar jättebrant och jag vägade inte svänga. Hittade på en egen variant, sätta sig på rumpan och svänga över benen och sedan försöka resa mig igen. Gick väl sådär. Efter det övergick jag till att kana en bit på rumpan. Men så fick jag inte göra för Obin. Han borde ha en eloge för att ha stått ut med mej hela veckan. Och väntat på mej. Och lärt mej. Tyngden på dalskidan. =)

HC och Mando Diao i torsdags. För hög volym men annars ok. Sen närj ag vaknade på fredagen var jag sjuk. Inte bakfull, utan förkyld.

Ikväll blir det nog lugnt. Middag först. Och lite handling. Hoppas på bio också. Ser fram emot nästa helg! Lördag!! Ska jobba sent hela veckan, även på fredag, till 23....

Fullt ös - medvetslös??

Idag känns det som om jag har varit igång hela dagen. Kanske är det för att jag är lite förkyld som det känns så.. Men ändå... Skolan mellan 8-16. Sen hem och börja med maten direkt, tacopaj. Diskade, åt, pyttepyttemys och sen på lasagnen. Just det, hann hänga upp lite tvätt däremellan med assistans av Obinen.  När lasagnen var färdig diskade jag och sedan hängde upp ytterligare en maskin tvätt. Nu, klockan 20.40 är jag färdig. Ska discha sen är jag färdiga för sängen. Längtar dit. =) Är sjukt trött. Lite dåligt samvete för att jag inte gjort några läxor, men nu orkar jag verkligen inte. Får försöka hinna lite plugg imon. Stryka med ena handen, laga mat med andra och plugga under tiden. Varför inte....

Träffade den nya engelskateachern idag. Verkar lite bitchig... Inte alls som anna... =( Men hon kanske är bra när man lär känna henne och har haft henne ett tag. Verkar dock som att det ska bli lite mer glosor nu, och det är ju alltid ett plus. Är ett av de bästa sätten att lära sig på, tycker jag .

Nu har Pärlan fått sin takbox också. Inte sett hennes nya look än, men enligt robin ser hon ut som en kub. Fan va snyggt det kommer bli då... Hoppas att förkylningen går över innan, eller iaf inte bryter ut. Vill inte vara sjuk när vi är där uppe. Menmen, nu väntar en lång och varm dusch, och sedan sängen! (som nu mer är bäddad med de allra mjukaste lakan! ) 

RSS 2.0