fritt fram för môl

Idag är jag môlsugen, godis, glass, kaka, whatever! Ge mig nått bara! Men får väl se hur det blir med det, först blir det promenix med empa. Kanske lite kaka efteråt. Eller popcorn. Robin ärä ju borta så det är fritt fram hela kvällen!

Hat, ett glödande hat

Jag kom på i veckan att jag verkligen hatar när folk pratar för sig själva. JAg var på väg att skriva att jag hatar människor som  pratar för sig själva men det är väl lite väl grovt. Det är ju inte månniskorna jag hatar, utan vad de gör. exempel i veckan, en jag jobbade med mer eller mindre hela veckan gick och pratade för sig själv hela tiden. Och som vanligt tar det ju ett tag innan man inser att personen i fråga faktiskt inte pratar till mig vilket i sin tur resulterar i att man fråga "Va?" hela tiden. Gah, jobbigt!!

Môla maaasa mat!

Jag tänker för varje dag som går att jag borde bli en bättre bloggare. Men icke!
 
Idag åkte iaf robin till Polen och jag blev lämnad ensam kvar i Alinge. Men som tur är har Malört rådit bot på det. Iaf idag. Köpte, gjorde och åt massa mat. Och glass! Goffa! Den där behållaren blev minsann renslickad. Iaf av mig :) Men jag gillar faktiskt den glassen, jättemycket! Carté D'Or - creme di mascrapone. Såå god! Rektigt len. =)  Det grillade köttet var såklart också gott.

Nu blir det lite Backpacker sen göra frukost och sen i säng. Ska ringa mor först bara. Fan va vi pratar ofta! Helt sannslöst! Men måste ju berätta om lägenheten! Eller rummet i lägenheten!

Miss i nassen

Klockan är kvart i ett och jag håller på och gör citronpaj. Jaja, vad gör man inte för socker. Nä, men ska ha den imorgon i Falkenberg till fikat. Och det var som Frida sa, den var himla lätt att göra, även om man inte är så himla pepp på det vid halv ett. Menmen.

Har varit och lämnat katten hos farmor, sorgligt. Saknar henne! Det är tomt utan ett litet liv som springer runt och piper. Efter det var vi hos mamma och pappa och tjöta en stund. Som vanligt blev vi kvar där längre än tänkt. Jaja, nu ska jag kika till pajen!

Imorgon bär det som sagt iväg mot Falkenberg, yeey!

So long


Tekniskt

Har funderat lite på en konstig sak. I skolan, när jag hade kameran använde ajg den aldrig förutom när jag var tvungen, men nu saknar jag det som fan  att itne ha en kamera. Och även om jag skulle ha råd att köpa en nu efter sommaren när jag jobbat vill jag ju ha de pengarna till annat. Särskilt om jag flyttar till hösten. Men om jagi nte kommer in, och inte flyttar och måste fortsätta jobba så kan jag ju faktiskt köpa en kamera.

När man ändå är inne på den tekniska fronten, borde byta musik i mp3n. Typ nu! Pallar inte jävla Rix FM en dag till! När man börja att vänta på Karlavagnen och tycka att den ena programledaren är bättre än den andre då är det något som inte står rätt till!

So long!

6/7 2007

Nu är snart veckan slut. Vilket innebär att vi snart åker till Falkenbrg! =) Men eftersom jag älskar mitt jobb så mycket har jag satt upp mig att jobba på lördag. Men det är bara från 6 till 12 så det är nog rätt lugnt. Tänkte gå ner till stan efter. Kanske göra slut på pengarjag  fick i studentpresent. De har jag tänkt att lägga på en resväska. Och skulle jag då köpa den på lördag kan jag inviga den på söndag! Fast iofs kanske det inte behövs så mycket packning. Men en fin en vill jag ha iaf. I hårt utförande.

Idag är nog den dagen som jag kommit upp i bra tid. Ställde klockan på åtta men snoozade fram till nio. Är piggare än evvah, typ. Nä, men har en massa energi i kroppen och det känns bra. Undrar om jag kommer att vara seg imon bitti..? ska ju upp vid fem och kommer ju jobba till elva ikväll. Men det är baara roligt!

Dagens to-do-list:
*ringa Eva-Lotta om tackkort. Måste få arslet ur vagnen och göra det. Folk börjar väl undra varför de inte får något tack!

*Ringa farmor och fråga om hon vill vara kattvakt. VIll hon inte det blir det kaos.

*Borde ju ringa Kungsörnen och säga att jag fått snabbmakaroner i ett fullkornsmakaronpaket.

*Samla ihop min gigantiska hög med tvätt och tvätta. Gör jag inte det kommer jag inte ha något att ha på mig på söndag.

*Göra mat och "matsäck" till jobbet

Bara att sätta igång då!

So long!


Från öronskabb till orgasm

Igår var det en sjuk dag på jobbet. För det första gick allt så himla fort, hela dagen! Det var skönt. Knappt några stopp alls. Sen efter middagen kom Elin. Då blev det hela ännu sjukare. Hon hade öronkli som snabbt förvandlades till mycket smittande öronskabb. Efter det blev hon skabbelin. Sen berättade hon om en som ringt till Karlavagnen en gång som hade en kompis som hette Åka. Han som hade ringt in hade inget körkort, men hans kompis Åke hade minsann fixat så att han kunde köra UTAN körkort. Jappjapp! En riktigt klippa, den här kompisen Åke. Sen efter sista rasten kuminerade det hela verkligen. Vi kom på varför killar bajsar så ofta och länge, det beror helt enkelt på att de har sin G-punkt där. Sen finns det tydligen Geishakulor, för killar. mums... Bak och peta bara, flickor! Jag skrattade så att jag låg dubbel iaf.

Idag har dagen flytit på som vanligt. Prata ltie med pappa. Försökte ringa mamma, men antagligen sover hon fortfarande. tänkte ifall någon av dom hade kommit fram till när vi ska åka på söndag, men icke. Men det blir väl typ vid elva, halv tolv. Så nu vet du det, Robin. =) Där är ju som du säger, egentligen behöver vi itne prata med varann, det räcker med att du läser min blogg. =)

Men nu ska jag ta på mig mina heta Contagekläder och bege mig ut mot bilen. Får inte glömma att fråga mamma och pappa om jag får låna golfen v 29 om jag får nått jobb.

Loppislack

Pischen är piggare nu. Så pigg att hon till och med får gå ut. Hpn fick inte gå ut de två första dagarna efter operationen. men nu är det liv i luckan! fick till och med en liten present av henne, en liten näbbmus hade hon på något sätt lyckats fånga. Iuh! Jag slängde den.

Igår var det loppis iaf. I råglannaparken i  Främmestad. Stooor loppis! Jag köpte sex böcker och två sånna där duschhyllor. De håller jag på och lackar om just nu, till lilametallic. En ska jag ha i duschen och den andra tänkte jag plantera blommor i och hänga ute på balkongen. Himla fin färg blir det på dem iaf. Det är snart dags att lacka insidan på den första. =) Vi var hos Hanna och Lihv igår kväll också. Spelade kampen mellan kvinna och man och drack kaffe med baileys och öl. Jag och hanna vann båda omgångarna. Det såg ut som pojkarna skulle vinna båda gånger men vi tog igen allt! Hanna skötte sportfrågorna och jag skötte bilfrågorna! Haha! Inte för att jag kan något om bilar men lite kunde jag tydligen. robin blev lite putt och skyllde på att det berodde på att jag kommer ifrån landet.

Imon är det jobb igen, sen vecka denna gången. Men det ska väl gå bra. Är ju rätt gött egentligen om man tänker på att man får sovmorgon varje dag och itne behöver kämpa sig upp kl fem på morgonen. Det trista är att det inte är någon annan ledig på förmiddagen nästan och att jag itne får träffa robin på hela veckan. Blir först på lördag jag får se honom i dagsljus liksom! Sen på söndag morgon åker vi till falkenberg coh kommer hem på måndag eftermiddag.

Nä, nu är det dags för en omgång lack till! Det änna snurrar i hiuvudet på mig, är nog itne bra att lacka för mycket!

So long!

RSS 2.0