Snuttan!

Min katt är världens ynkligaste just nu. Fortfarande lite drogad efter narkosen. Är livrädd att hon ska kissa i sängen. Hon har redan spytt på vardagsrumsmattan. Menmen, lär inte bli några oönskade graviditeter nu iaf. Eller nån graviditet överhuvudtaget. världens ynkligaste som sagt, tur att hon inte kommer behöva göra om det!

jag är så jävla trött efter den här veckan. tur att ajg får sova länge nästa vecka! Funderar på att gå och lägga mig snart. Ska bara komma på vad jag ska ta med som frukost imon. Fredag ju!  Måste bestämma mig om jag ska åka ut till magra. Kan jag iofs lika gärna göra. Ananrs kommer jag bara sitta här ensam och tycka synd om mig själv. Loppis på lördag iaf.

So long

Städdag

Midsommar slutade välle sådär. Har iaf ännu mer belägg för att man borde strunta i det. Menmen, shit happens, det gick ju bra till slut andå. Igår var man så klart lite bakis men det gick över framåt middag när jag kom på att det ju vankades kaka hema hos mor och far. SÅ jag, Robin och katten packade in oss i den lilla röda golfen och åkte ut till magra för att äta den glömda kakan. Efter det blev det lite korsordslösande med popcorn och alkoholfri dryck. Sen tillbaka in i den lilla röda och som ett rött streck åkte vi mot staden igen. Väl där köpte vi kebab och hyrde film. Igår blev det Babel med Brad Pitt. Den var bra. En sån där film med tre olika historier som allt eftersom vävs samman mer och mer.

Idag blir det städning för fulla muggar. Har jag iaf tänkt. Måste göra iordning alla mina studentpresenter. Och måste få bytt ena paketet med drinkglas. Hoppas bara det inte är för sent! Det blir nog vinglas istället för drinkglas. Funderade på ölglas ett tag också men saknar vinglas mer än vad jag saknar ölglas.  Visserligen är de ölglas vi har Robins men wtf. =)
Det som jag har störst problem med angående studentpresenter är vart jag ska göra av alla! Så himla mycket plats finns det ju inte i våra skåp. Slutar väl med att jag får riva ut allt i skåpen och omorganisera. jaja, det löser sig. Har ju iaf hela dagen på mig eftersom Robin spelar golf.

See Ya

                                                  image41

Drömmar

Förstår inte att detta med midsommar blir samma visa varje år. En sak man vet säkert är att det regnar iaf. Nu får man se hur firandet går till.. Jaja, det löser sig. Men idag är det shopping som gäller. Har iaf en sak jag ska inhandla, men det är en hemlis!
Hoppas på lite mys med Robin ikväll. Har hittat ytterligare ett nytt recept som jag tänkte försöka mig på. nån lax i folie är det iaf. Men det verkar gott. Och så ska man ha vin i det så då måste man ju dricka upp den flasken sen, den kan ju inte stå och bli gammal liksom! 

På tal om alkohol, igår stod jag och en jobbarkompis och drömde oss bort bland olika former av alkohol.  Typ som en kall öl på en uteservering, eller en liten drink... Fick öltips också, Millers light eller nått tror jag att den hette. Så den måste jag kolla efter nån dag! och när vi ändå pratar om att drömma så gick hela gårdagen åt till det typ. Iaf hela arbetsdagen. Stod bara och tänkte på vad jag skulle göra idag, min lediga dag. Och drömde om midsommar också. Jag var inte närvarande allt för stor tid av arbetspasset iaf!

Längtar efter att få träffa min älskling ikväll! inte kul att bara prata lite när jag kommer hem på natten.

so long suckers


Samma visa varje år!

Årets potatisfestival slutade lyckat trots allt. Hotellet var roligt och även det jagoch Roobon var ute på söndagen var kul. nu när det väl är avklarat är det dags att bestäma något om midsommar. Samma visa varje år, man vet aldrig vad man ska göra! Eftersom jag är hungrig just nu känner jag för ett gammalt hederligt svenskt midsommarbord. Men får väl se hur det blir med det. potatisen är ju billig i år iaf. Kollade det igår, den färska är billigare än den gamla. Gott är det i vilket fall, så länge som den är färsk alltså! =)

Denna veckan är det sen vecka som gäller. Men tydligen är autoliv stängt på torsdag så förhoppningsvis blir det bara jobb imorgon också. Det är ju skönt iaf! Sen är det tidig vecka igen. Kom på imorse att  det är bättre med tidiga veckor för när jag går upp så där äckligt tidigt är jag inte lika trött som jag blir när jag ställer klockan på halv nio och sen ligger och snoozar till nio, eller ännu längre. Man blir helt enkelt mycket tröttare då. Fråga mig inte varför.

En fördel med att jobba är att radion är på hela tiden och man får i sig lite nyheter. Det är något som är bristvara på här hos mig. Men idag har jag faktiskt läst lite metro på nätet. Det är nog den tidning som jag tycker har den bästa nätupplagan. Alla de andra är så himla snurrig och svåra att hitta på! Menmen, nu ska jag försöka hänga med i världen lite grann iaf!

frukost nu, sen kanske plocka iordning lite på allt studentpresenter!

So long, suckers!

Ned

Idag är jag tråkig. Hade lovat att jag skulle gå ut, men nu känner jag inte nått för det. Tror jag. Tjejutgång hade vart kul men det lär ju inte hända. Saknar tider som aldrig existrerat. Det låter som ett omöjligt företag men det är så det ligger till. Jag lyckas med det omöjliga.

Imorgon ska jag gå ner till stan, ska hämta bilderna från studenten och Danmarksresan! Wiie!  Köpa ett nytt rouge också eftersom jag tappade mitt på golvet idag. Surt att det var ett löst rouge och att burken landande upp och ned. Bice. Har nog egentligen inte råd heller men.. Får kika på det. Känner för ingenting just nu. Så får det nog bli.

Hoppas att allt mer uppåt imon, då händer det grejer nämligen! Trettio årskalas för kusin Helen och sen förhoppnignsvis hotellet. Men för tillfället känner jag såklart inte för det heller, så vi får väl se. Har en känsla av att jag kommer att bli tvingad i annat fall. både av den ena och den andra. Väntar bara på att telefonen ska ringa och övertalningsförsöken för kvällen ska börja. Är väl bara en tidsfråga. Eller så ringer ingen. Då känner jag mig verkligen lyckad.

Årets festival

idag fick jag reda på  att jag ska vara på autoliv ända fram tills deras semester. Asbra ju! trivs ju som fisken i vattnet! Så det känns väldigt bra. något som däremot inte känns bra är min förkylning. Snorar som en liten unge. Vissa tjejer kan knepet att se ynkliga och sådär sjukmysig ut, jag set och som en stor snorboll med röd näsa och trötta ögon. fan. :)

Imon, eller idag egentligen startar årets Potatisfesitval. Då blir nog allt lite partaj. Ska bli trevligt. Inleder helgen med grillning på min elgrill på vår balkong. En liten sittning bara, jag och Robin och antagligen Lihv också. Öl och grill, det är fina grejjor! :)

Men nu blir det Simpsons!

So long suckers!

Wonderfuuul!

Studenten var underbar, Danmark var underbart. Det är till och med bra att jobba. Är på det roliga skiftet på Autoliv. Trivs! Och Malin och loffe, nu vet jag vem som bor i "er" lägenhet! En jättesnäll tjej på 23  år (?) som heter Frida. Bra namn ju!

Efter att ha haft en fullbokad helg har min kropp gett upp, rösten sviktar och halsen värker.

Åh, känner inte föra tt skriva en massa, det blir film och godis ist. Kanske lite kladdkaka också! =) 

Pigge är med ända till slutet

Idag har det varit den varmaste 6 juni på 50 år, bara så ni vet. Det är faktiskt sant också, de sa det på vädret. Värmen gör mig sjukt trött och slapp. Inte blir det bättre av att ölen jag drack på balkongen gör mina leder helt sega. Var inte så himla mycket mysigare att stå i solgasset på baksidan av börjessons och klä lastbilden inför imon. men det blev rätt bra, dock endel interna grejer. Men det är kanske det som det ska vara. Resultatet blev iaf fyra lakan med inskriptionerna "sex är ömma ord och ömma kyssar", "Familjen mp3", "Pigge är död" samt "Sekten Mp3"

Nä, nu är det simpsons som gäller och sen blir det säsongsavslutning på Grey's!

Imon, då gäller det! WIIIEEEE!!!!!!

So long, suckers

liten har blivit stor

Nu känns studenten så nära, så nära! Bara två dagar kvar, varav denna snart gått och imon är fullbokad. Så i princip är det den stora dagen imorgon! =) Idag ska jag till skolan, köpa biljett till hotellet och träffa Kajsa för pengar. Pengar är alltid najs. =) Funderar på om man ska koka ihop nån picnic med Elsk också. Men vad!? Suger på att göra picnic! Kanske kan googla på det, som med allt annat. =)

Min lilla bebis har varit ute och sprungit hela natten, så nu är hon obeskrivligt lat och ligger och sover i mitt knä. Hon kom in när robin gick upp och när han stängde ytterdörren låg hon redan på sängen och snarkade! Så söt :) Dessutom börjar hon bli stor nu också. Har växt jättemycket om man räknar med hr jävla liten hon var när vi hämtade henne den 24 feburari i år. Men lika mjuk i pälsen och lika, om inte mer, gosig ännu! Lite latare också istället för så busig som hon var i början. Det stora problemet är bara att hitta kattvakt till henne i helgen. Frivilliga, anmäl er!!

Är fikasugen, nån som är på?

Återkommer

Hormoner både högt och lågt

Jag tror bestämt att jag har gått och blivit blödig. elelrvad det nu heter. Är på väg att börja storlipa över de mest konstiga saker, till exempel Sjunde Himmeln (!) och Extreme Home Makeover (!!). Känner bara hur tårkanalerna fylls och halsen snörps ihop. Vad är det med mig egentligen?! Är väl några hormoner som spökar antar jag. Trodde att man var förbi allt sånt men icke!

Idag har jag vart och städat ur allt i skolan iaf. Känns bra. Och lite sorgligt ändå. ska dit imon också och köpa biljett till hotellet och lämna in mitt mediakort. Voj voj... Ska en sväng till den där affären jag aldrig fått gått till tidigare också imon. Bunkra upp inför den stora dagen. =)

På onsdag blir det iofs också en stor dag, ska ju fotas igen. Ska bli så himla spännande och se hur bilderna blir!! Tjuvkikade lite på de jag hämtade åt mamma idag. Najs.. =) Vem kan motstp en hel filmrulle på sig själv liksom!?!

Nä, kvällsmat nu, tekaka med ost och varm oboj, goffa!

Borås City

Idag, i brist på bättre sysselsättning, bar det av till Borås. Och för en gångs skull inte knalleland utan in i centrum. Var mysigt. Turen resulterade för min del i ett par örhängen och ett par leggings. Sen en välförtjänt fika. =) EFter allt det blev det ändå en snabbis till knalleland där det blev ett nytt halsband till pischebus. Var också inne i min favvoaffär, lagerhaus. Tänkte kika efter några fler av den fågeln som jag fick av empa och johan när jag fyllde år, men hittade aldrig några. lite synd, vill ha helt fullt med sånna på balkongen. ihop med några söta ljuslyktor! Nä, nu bir det tv för hela slanten, har inget bätre för mig när robin är borta och kikar fotboll.

See ya!

My name is Cottontower. Lola Cottontower

Nu är det bekräftat, den finns en strippa i oss alla. Och om jag skulle välja den yrkesbanan skulle mitt namn vara Lola Cottontower. Leta upp ditt egna namn på Girltalk.se

.

Nu har jag gått hemma ensam alldeles för länge för mitt eget bästa. Är sjukt uttråkad. Verkar inte som om jag får något inackoderingstillägg för nästa månad heller. Surt. Vill ju åka med till Danmark. Hatar att behöva be mor och far hela tiden. Självständig? - Jo tjena liksom. Gah! Är så trött på det! Men hur kommer det bli ifall jag kommer in i jkpg? Kommer det bli lika svårt då eller kommer jag iaf kunna klara mig själv utan att behöva be dem hela tiden? Ingen aning.

Ni hör ju bara på mig! Sån här blir man när man gått ensam hemma och funderat för mycket. Borde göra något. Kanske ska gå ner och sola. Har inte solat på en vecka nu och det vore trist ifall färgen försvann. Åh, vill bara sova!  

RSS 2.0