jidder

Då har man gjort högskoleprovet för första gången då. Jag själv är nöjd med mitt resultat, även om jag inte tänker berätta det förren jag vet vart det hamnar på skalan iaf. Ikväll blir det party och jag är helt färdig och väntar på malin. Är nöjd med detta resultatet också, lösögonfransar och hela kitet. =) Så ikväll blir det öl i gbg. Vet inte vart än, men det löser sig. Är lite seg men hoppas att det är övergående. :)

Njaa, hade änna brist på saker att skriva idag. Vill skriva lite sånt ja ginte borde och då är det bäst att hoppa över  det. Och tydligen är det hysteriskt löjligt att ha blogg. Iaf en sådan här personlig. Jaha, då är väl jag jävligt löjlig då. Bryr mej inte så mycket om det. Är så trött på nästan hela bunten. Men snart är det slut.

på tal om något helt annat så måste jag köpa en flaska spray i veckan. Detta går itne längre. Håretäär för långt för att få nån volym utan spray. :S

Nä, nu blir det kel med katten. Stackarn!

Menne då

Tillbaka till allt det vanliga igen efter myshelgen i Nkg. Åh, känns segt. Fast största anledningen till att jag är så seg just nu är att jag inte ätit med någon ordning idag. Blir rostat bröd med messmör och banan sen. känns nyttigt å så, är ju trots allt ett VV-recept. Och så te av något slag till. Köpte rabarber ocg grädde idag på Willys. Kul att de har sådana teer som man är van vid att bara kunna köpa i lösvikt i påsar. Borde testa liptons pyramidte nån gång också. Som lösviktste fast utan bök tydligen. Och jag vill ha violte. Borde gå till Tant Augustas nån gång och se ifall de har det, så gott! smakar som de dära tablettaskarna man ät när man var liten. 

Och flicker, vill ni leka med mej på lördag kväll?? Robin är i skövde och jag kommer att sitta och göra högskoleprov hela dagen så jag vill hitta på nått på kvällen. Var så längesen jag träffade alla. Känner verkligen inte för att sitta ensam. Det är jag less på. Jag vill åka till gbg och gå till Delirium och dricka öl. Kååååm åånnn görlz! 


Myspys utan marilyn

Hemmafrån nkg. Myshela helgen. Kommer mer iom den längre fram. Ville ha mer marilyn minter. Men det var bara två bilder. Nu ska jag göra negerbollar till fotofikat imon. FLÖÖÖT!

Marilyn Minter!!

Åh! Imorgon smäller det! Då bär det i väg till Norrköping och Rock'n'roll vol 1. Ska bli så himla kul. Och mys att bo på hotell i två nätter. Mamma och pappa får vara Pische-vakt. Ska strax till Lina och låna hennes kattbur. Sen börja på analysen till "The Lady or The Tiger?". Och plugga lite till på glosorna eftersom de än en gång blev uppskjutna. 

Och nu är det typ vår, känns väldigt bra. Jag är helt klart en värme-människa. ge mej ett varmt land, nu! Och annars knallar allt på som vanligt. Vår garderob blev till slut färdig och sjukt snygg. Fast katten tyckte nog inte den var så fin när hon råkade stängas in där i en timma igår.. Aj då. Det var inte meningen.. Hon smet in där när vi skulle ut och gå och vi missade att hon gjorde det så stängde dörren som vanligt. Aj då. Sen trillade hon ner i holken också. Kan helt enkelt säga att det verkligen inte var hennes dag igår, stackarn.

Nä, nu till lina och sen Änglisccch!

53192-3553192-34 min nya favvo; Marilyn Minter!

Helgen

Och nu så är helgen slut, för denna gången. Tur att det kommer en varje vecka. =) Har vart en lugn helg. Var ensam i fredag, vet inte riktigt vad jag gjorde. Satt vad datorn.. Sen igår skulle jag ju kanske gått till casa med drog mej ur och följde med manda och jocce och hämtade mamsen och papsen. Sen följde jag med till Magra och var hemma vid halv tolv därifrån. Då var det bara och ställa sig och göra glasstårta. Jag och Amanda kom på att vi skulle ha en liten överraskningsfest för mamma. Så vi var där idag, tillsammans med farmor och farfar. Mamma blev överraskad och glad så det blev lyckat. Presenterna var ett presentkort på Musses och typ ljusmanhcetter till en ljusstake hon har.  Så hon blev nöjd. Efter deras lilla tripp fick jag en väska och en klocka. Jättefina. fick också ett Juice Tubes-läppglans. Hur bra osm helst. Det är inte bra att börja köpa såt där dyrt smink... Blir lätt frälst. Precis som med dyra hårprodukter. Fast där verkar det ju osm jag redan är fast, tyvärr.

Nästa helg blir det kanse äventyr! Hoppas på det iaf. Skulle vara himla kul. Veckan blir nog rätt lugn. Bokrecension på torsdag och de andra dagarna lite PA. Ska fota. Undra om jag får låna Robins rygg.. Och kanske Elin och Lasse också..Inte glömma att fråga Aqua om..vad heter det.. overheaden. Måste kånka in den i foto b. Men nu blir det nog att krypa till kojs snart.


Vill allt, NU!

Aaalldeles ensam ikväll. Är trist. Inte så sugen på det. Inte idag iaf. så det är jag Pischen och Hannah. Kill Hannah. Tack lillstrumpa för tipset. Precis min smak, lite likt Hole. Äter fysfys. Varvat med lit emörk choklad. Gott. Var lite inne på vindruvor först, men det har jag ätit så mycket det sista så nu fick det bli fysfys ist.Gott det också. Lätt att man glömemr av dem. Snöar in sig på sina gamla vindruvor.  Eller gamla är de ju inte men.. Då hade de vart antingen russin eller så vin men ändå. U get what I mean.

Och verkar som det blir casa imon då. I vanlig ordning försvinner mitt sug då fort jag får bestämt att jag ska dit. men det blir säkert kul. Men vill inte gå ut riktigt så. Vill gå ut och sitta på nån bar eller så och dricka lite öl eller nån drink. Inte gå på klubb så. Bara sitta och mysa och prata med kompisar. 

Katten försöker hela tiden hälsa men det blir bara massa fyror eller nått sånt. hon har ju liksom inte lärt sig att skriva än. =) Men nu ligger hon och äter på de där "bladen" som är runt physalisen. De är jätteroliga, de prasslar ju!! Det sötaste är när hon tar ett i munnen och smyger iväg med det. Då bara man smälter ju. =) Vet inte vart hon gör av alla grejer. lär väl hitta en hel del när vi plockar in allt i garderoben igen. Den är förövrigt färdig nu, bara lullullet som ska till. typ korgar för underkläderna och sånt. Spegel, skofack. Lite småpill. Vi har BG's snyggaste garderob iaf. Känns kulatt göra något åt ett annars avglömt "rum".

kikat lite på Au Pair grejer idag med. Kan inte bestämma mej. Vill ju göra allt. På en gång helst! =) Men vet itne om jag vill åka ett år, och då kan jag nog inte åka med nån organisation, iaf inte EF som är det enda jag kollat på. Ska kika på STS också. Annars hittade jag massa annonser på Jobsafari.se  Jaajaa, vi får väl se hur det blir.

Åh, vet inte vad jag ska hittapå ikväll!!! GAH!

minidag

Blev en kort dag idag... Hemma på morgonen pga av magont och gjorde mdk. Sen svenska med läsa vidre-info och sen 40 minuters englska. Folk droppade av och vips var vi bara 4 st kvar, så vi fick gå hem. Var skönt. Men det är ju nu som jag skulle skrivit på My Hero istället för att sitta här och blogga. Men ska skriva bara jag skrivit detta =) Har en kopp the framför mej också så har ju bra förutsättningar. Snart kommer Robin hem också, så då blir det mat. Sen kika på bebisen! Tror jag iaf, det beror på hur länge Obinen har tänkt stanna.Vill inte vara där så jättelänge.. Typ till sju eller så..

Idag på engelskan fick jag lära mej att katter helst lägger sig hos dem som de gillar minst, bara för att visa att de är de som bestämmer. Särskilt om personen är katträdd. =) Hehe =) Och strycker sig sådär mot benen och sånt, bara för att visa liksom. Och markera revir. man lär sig något nytt varje dag.

Idag öppnar också studera.nu sin sån dära sökningsgrej. Söka till högskola och universietet. Ska nog söka idag, eller imon. Ska väl inte räkna med att högskoleprovet går så bra att jag kan söka på det.. Fast kanske ska vänta tills efter, ifall att.

Vår

Nu är äntligen våren här! tillochmed på TV har de gått ut och sagt det. :) Våren till ära har jag på mej mina blommoga 70-talstunika. Het  =). Ska strax gå ner till östlyckan och möta lillstrumpa som kommre med bussen från Vga vid kvart i fyra. Förövrigt har jag inte gjort något vettig alls idag. Dåligt samvete som vanligt och kommer att få sitta med instuderingsfrågorna till mdkn ikväll. Men tror inte att det kommer vara så svårt. Känns som rätt självklara grejer. Upphovsrätten handlar det om för den som är intresserad.Ska inte ha prov än på den utan gå igenom några mer lagar innan. Tycker att det är en rätt kul del av kursen. Intressant. Och bra att kunna.

Pischen är överaktiv förövrigt. Hon har kommit lite i andra hand nu när vi grejat med garderoben. Det blir ju aldrig färdigt heller. Menmen, vad gör man.  Men så fort vi är kalra ska Pische-bus komma i första hand igen.

Och allt har ordnat upp sig med balen nu. Känns himla skönt. Jag och Kajsa ska gå. Bil och allt är fixat. Ska bara ringa fotografen och fixa tid för håret. Börjar änna bli brått. Ska försöka koma ihåg att ringa idag. Nä, nu blir det promenix!

Fortfarande inne i garderoben!

Och vi fortsätter med att sitta och trycka inne i vår garderob. Som nu har ett himmelsblått tak. Vackert värre. Syrenlila hyllor blir det dessutom. Alla möjliga färger! =) Garderobsrenovering har dock fått ett par avbrott, en trevlig tvkväll hos Johan, en fika med Elin och barnpassning åt Martin och Carina. Vattner hade tydligen gått där så hoppas att det blir en liten bäbis idag! Spännande! Sen skulle hon börja med min klänning. *pustar ut*

Ett annat äventyr hade Pischen idag också. Plopp i färgkaret, och vips så hade hon lila tassar. Det var inte riktigt lika roligt när hon blev tvångstvättat i handfatet. Stackars lilla taniga katt! Tur att vi inte behövde tvätta huvudet, då hade hon sett ännu tanigare ut.

Nää, nu ska jag väl äta upp resterna av pizzan och sen måla antar jag..  Är så trött, körde ju mamma och pappa så var uppe vid tjugo över tre i morse. Sov visserligen två och en halv timma när jag kom hem på morgone nmen är seg ändå..

In i garderoben!

Idag har vi iaf påbörjat lit eav vår renovering av garberoben. Vi har iaf köpt färg. Det kommer bli fint. Ljusblått och ljusbrunt. Och sen blir det förhoppningsvis lite draperier och hyllor och annat smått och gott! Hoppas på avvikande färg på hyllorna också. Vi skulle till Jordnära också och kolla på hyllgrejer men det stängde 18. Både jag och Robin trodde att det stängde senare.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Skolan fortsätter utan något som helst stopp. Sköt på bokrecensionen en vecka också, men jag hade lika gärna kunnat ha den nästa vecka. Det hade vart mycket då nästa vecka men jag hade klarat det. Det är jag helt övertygad om. Amanda och JoCCe har vart här både idag och igår. Manda verkar helsåld på Pischen. =) Det är jag också iofs :) Idag fick de tillochmed middag. Rosépepparlaxi ugn och färska pasta med paprika och chili-creme fraiche. Blev jättegott.  Brukar göra laxen med citronpeppar annars men gillar rosépeppar och minns att mamma gjorde så för länge sedan. 

Nä, nu är det Simpsons som gäller!! 

Crazy!

Pischen är helt galen idag. Springer runt som om hennes energi aldrig sinar. klättrar i gardinerna också. Det är ju inte så populärt kanske. Så hittills har hon fått sig otaliga duschar med vattensprayflaskan. Är synd, går ju hål i gardinerna när hon kläätar i dem ända upp till fönsterbrädan.. 

Är hemma och läser idag också. Men var tydligen nån film i eftermiddag som vi skulle se på i skolan. Antar att jag ska se den jag med.. Det är den dokumentärfilmen Al Gore har gjort. Kommer inte ihåg vad den heter men vet att jag såg den på Bonbon för några veckor sedan när vi var där och skulle hyra film. Nån miljötjofräs.. Kanske ska ta och göra mej iordning, Falk skulle skicka ett sms när hon visste var och när den var. Kanske blir panik. =) Skulle helst sitta hemma och fortsätta läsa men... 

På tal om läxor så måste jag komma på ett ämne till det nationella svenska-provet som är på tisdag. Det är den muntliga delen och temat är Moderna Tider. jobbigt... Tycker att det brukar vara rätt kul ämnen på de nationella annars men..  Jaja, ska väl återgå till Oates nu. Bittert som mitt hjärta heter boken för övrigt. 

E-leg, äntligen!

Fick kommit iväg till banken efter många om och men. Mest för att jag upptäckte att de visst stängde tre idag, jag som trodde att de stängde halv 6. Ordnade e-legitimation också. Så nu Loffert, är dina pengar överförda. hittade en jättesnygg grön tröja också på White när jag var nere på stan. Var tvungen att inhandla. Trekvartsärmar, v-ringad och med tre stora knappar. Men mitt vanliga oflyt dök upp när jag råkade kladda olja från kattmatsburken på den. Hoppas att det går bort ändå. Lyckades ju få bort pizzafläsck från min vita kjol i somras. Var även och fixade några parfymprover. Sen när jag kom hem mötte en ashet robin mej i dörren med bar överkropp. mumma. Man kan ju inte annat än smälta.

Sen efter dusch och lite annat pill åt vi och sen handlade. kände inte föratt handla idag, men det är väl ett ont måste. Ett mindre sammanbrott i matlagningen också men, shit happens eller vad man ska säga. Så nu har man sett veckan avsnitt av Housewifes och har börjat räkna ner till att Grey's Anatomy börjar nästa onsdag! Wiiee!!
Ah, får väl krypa till kojs nu...  Natii, natti!


Because it is bitter and because it is my heart

Äntligen en "ledig" tisdag då mna får vara hemma och slipper sitta i skolan i elva, tolv timmar. Hittilss har jag ägnat dagen åt Joyce Carol Oates. Det är ju faktiskt läxor det med. =) Bra läxor. Tänkt att jag ska gå ner till stan också. Måste till banken och sätta in inackorderingstillägget och föra över pengar till Loffert. Pengar som nu bara försvinner i havet och som från början skulle gått till en mycket trevlig vecka i Rom. Jävla Fly Me. Känns fruktansvärt surt då 600 kr kanske inte är så mycket för de flesta men för mej motsvarar hälften av de pengar jag har att röra mej med på en månad. Så sjukt sur! Fortfarande! Bara för den jävla konkursen har jag inte råd att åka någon annanstans heller. 'vill inte be mamma och pappa pm något helle, de har betalt ALLDELES för mycket åt mej det senaste. Har sjukt dåligt samvete över det som det är.  Åh, nu blev jag på dåligt humör också. Skit. 

Ska snart hoppa in i duschen, lite mer Oates innan kanske =) 

Helgen

Det hela slutade som en bra helg. Oerhört slapp söndag, som vanligt. Legat i soffan och kollat tv, var och hämtade bilen på stationen, hyrde film (the Devil wears Prada), handlade, gjorde varma mackor med salami och brie. Och så har jag gjort ett försök till att bli brunett igen också. Ska lägga slingori mon. Hoppas det blir bra!

Igår var vi på födelsedagsfest hos Niclas. Eller hos Jeniifers bror, i ett jättemysigt hus i Västra Bodarna. Vart trevligt, men vi åkte hem tidigt. Var i stan redan kl 23. En kebabtallrik på GrillGrillen och sen hem och mysa. =) på dagen var vi på Allum också. Köpte lite smink och strumpor. Tråkiga saker att handla... Robin köpte en jättefin t-shirt. Letade efter en ny väska också men utan resultat. 

Nu är det sängen som gäller! Redovisning på foto C imon! Nerver!! 

lite av vart

Nu är det äntligen helg. Längtar lika mycket varje vecka, underligt. Håller på och bakar bröd (ambitiös) till soppan som är tänkt till middag idag. Blev färdig med mmitt foto c-arbete idag också. Blev ganska nöjd. Fast det blev så grönt. Men det mesta var nog skrivarens fel... Känns tråkigt ändå. Och hann inte spirala den. De på IV skulle gå hem.

Igår var jag på utbildningsmässsa med mamma på högskolan i borås. Var intressant. Och givande. träffade några osm läste event-programmet i Varberg och det verkar som om det är jättekul. SÅ det hägrar ju fortf likaså det i Kalmar. Reklam och strategisk kommunikation. Och så Båståd då'rå.

Och jävla Fly Me har gått i konkurs. Vi som skulle åkt med dem till Rom i Augusti. Inga pengar får vi nog heller. Jävla skit. Bara, ÅÅÅHHH!!! nu har jag inte råd att åka nån annanstans heller. Eller inte beställa nått nu iaf. Fan.

RSS 2.0