shoppingfika!

Cykelfesten blev både full och lyckad. Men det hör väl till eller? Blev inte så sent ändå, va nog hemma till halv elva eller nått.  Idag mådde jag inte så dåligt som jag egentligen förtjänade. Har vart och fikat med Sandra. blev lite kik i affärer också vilket resulterade i ett par solglasögon (äntligen!) och ett turkost hårband. himla najs båda delar. Sandra fick också in mig på en annan väg vad gäller mitt hår. Ska nog ha kvar en hel del av längden men klippa upp det lite mer. Sen löshår efter midsommar! Fast bara clips så att jag kan ha det när jag vill. Men angående frisyren ska jag prata  med hon som ska klippa mig också. Kasnke behöver klippa mer av längden än vad jag tror. Att få bort det slitna är första prioritet. Och sen måste jag ju kunna ha det både rakt och lockigt. gärna tofs med. =) Många krav men det ska det vara! Vår fika slutade iaf på Willys där jag handlade lite inför aftonens grillning. Så nu grillas det för fullt! kycklingfilé, majs, paprika och tomat. Till det blir  det Hasselbackspotatis. Låter ju bra iaf. =)

Imon fortsätter mitt slappande eftersom det inte är nån skola då heller. På kvällen vankas bio! nä, nu får maten va färdig snart! hör att Robin börjat duka, ska joina honom.

See Ya!

den andra

Nååh, jag har precis kommit på att jag saknar min kamera. Eller min och min, skolans var den ju egentligen. Vill så gärna ha en egen. Vet dock att det inte finns nån chans att jag får nån så får väl spara.. Vill ta vanliga bilder. Eller inte vanliga så, typ partybilder, utan mer sånna där fina. =) Natur och sånt. :)

Det blev en andra öl. nu känns allt mycket bättre :) Ska strax cykla iväg. Vet inte riktigt hur lång tid det tar att cykla ner till nolhaga men.. tjugo i är klockan nu och vi skulle samlas hel. Ska bara hitta klassen när jag väl kommer dit. Det är väl det största orosmomentet just nu. Men får ringa Maria eller nått i värsta fall. Har till och med slutat att tycka mina kläder är pinsamma. =) ölens förtjänst. Nä, nu kissa, sen åka!

återkommer

cykelfest all by myself

så då var det dags för cykelfesten. Sitter här ful och jävlig. första ölen påbörjad. Den var ett måste eftersom kajsa är sjuk och inte följer med mig, därfår blir det itll att åka ensam. Bara liiite nervöst då! Hoppas att ölen avhjälper det värsta! Usch, vad nervigt! men ändå nöjd över mig själv att jag faktiskt ska åka själv. Kan ju inte finnas något negativt i det. blir det för jävligt, vilket jag iofs inte tror, så är det ju bara att cykla hem, ställa sig i duschen och sen mysa  i soffan med lite popcorn och greys anatomy. no big deal. detta ska allt gå bra. Undra om man hinner en öl till :)

Bad Taste it is!

image39
image40


börjat städa iaf...

Nu så, städningen har kommit igång iaf. Men den tar lika fort slut igen typ. Ska ju fika med Malört om en halvtimma. Så borde väl egentligen snart börja gå ner till stan. Hade tänkt att lämna in mammas film på lasses foto innan. Man det går ju iofs lika bra att göra det efter.

Idag är det cykelfest. Hoppas att kajsa kommer hit innan, Det var ju sagt så iaf, men man kan aldrig vara säker. Idag har jag också letat efer fler band i stil med Within Temptation. Så om någon vet något, säg till. Hittade ett som heter After Forever som verkade bra. Lyssnade bara lite på MySpace men ska lyssna mer senare. kolla lite mer senare också.

åh, jag missar Greys anatomy idag! *snyft* får spana reprisen i helgen istället. men det slutade ju så bra! åhååå!! Nää, nu är det dags att försöka få in skrället och kissa sen gå ner!

Återkommer!

Secrets!

Så, nu var då balen avklarad. Himla kul kväll. Och så fin man var. Bilder kommer att komma. Men än så länge ligger de hemma i magra och väntar på att bli inlagda. Inte heller bilderna från fotografen kommer än. Ska dit nästa onsdag och ta de sista bilderna, nämligen de i studentkläder. Eva-Lotta, som var fotograf var himla trevlig och verkar duktig. Betydligt bättre än wannabe-fotografererna på Modell för en dag. Längtar tills jag får bilderna. Skulle få lågupplösta kopior på cd dessutom. kan vara lite kul. 

Imon fortsätter festligeheterna då det är dags för cykelfest. Har åkt runt för att hitta den perfekta outfiten. Tror att jag hittat den iaf. Bild kommer väl imon antar jag. Eller nån annan dag. =) Bad Taste-temat kan ju inte bli fel liksom! 
Var en sväng hos farmor också. Eller var där för delar till min outfit i första hand men även för en trevlig pratstund och lite gott fika. Sen bar det av till mamma i Magra för lite middag och ytterligare lite fika. Fast en magrare variant än den hos farmor, som bestod av kladdkaka och glass. I Magra bjöds det istället på skorpor. men det är minst lika gott faktiskt. 

Nu kan man fråga sig vad resten av dagen kommer att bjuda på. Funderar på o jag ska orka städa. klockan åtta är det ju Ugly Betty iaf, sen Desperate Housewifes. Det är ju två måsten. =)

För övrigt blir jag alldeles galen av alla hemligheter som hålelr på runt mig! Mamma, pappa, Amanda och Robin, alla har de olika hemligheter för mig! Är så nyfiken! och ju st det, önskelistan till studenten är väl rödvins- och vitvinsglas av modell Intermezzo från Orrefors samt tallrikar i modell Qvint från Rörstrands. Sen mottages även andra grogg, öl och martiniglas. Bara så att ni vet ;)

53192-3753192-36

Mångfärgad

Nu är jag åter mörk i mitt huvud igen, känns bra. Men de nedrans röda tonerna försvinner ju inte, blir  så trött... Men i sinom tid antar jag att de iallafall klipps bort.. Typ om ett år :S

Jag har iaf mitt nya mångfärgade linne på mig idag. Det är ju nog för att pigga upp vem som helst. Allum idag dessutom. Men först ska jag ner till stan och visa upp håret för de på Hårverket och sen köpa vykort och sen sola. Får ju lön idag också, göttans!

Och jag har blivit snuvad på mina grannar, trist!

Slappa!

Nu har verkligen det slappa i skolan börjar. imon är jag ledig och sen på måndag sätts betygen, och då e det ju nödvändigt att gå till skolan. Fast man kanske pallrar sig dit ändå, i brist på bättre sysselsättning. Har börjat få reda på betyg och sånt också, de följer samma mönster som alltid.. jaja.. ikväll ska jag färga mitt hår också. Kommer säkerligen att bli bra.

Sitter och retar katten, hon blir bara mer och mer sur! Haha, alltid lika kul ju! ikväll ska jag kanske läsa Guy de Maupassant som vi fick i engelskan, en sista uppgift liksom. Fast det är en novell som jag läst tidigare i svenskan också, Halsbandet om det säger någon ått. Den är bra i vilket fall. Har också upptäckt att Travis är bra! =)

Smärta!

Redovisningen av mitt projektarbete gick rätt så smärtfritt. Shoppingturen å andra sidan innebar mer smärta, iallafall för mitt lilla maestro. =) Det blev en svart klänning, ett färgglatt linne, strumpor, lösnaglar, läppglans, kofta, bling-bling till sjalen, ett sidenband och pärlor att ha i håret till balen. Och sen en sallad på Paprika också. =) Hade en jättebra dag iaf.

Och nu har jag vart och solat och kikar på det sista av Top model 5. Sen blir det Ugly Betty och efter det Desperate housewifes. Kanske lite kladdkaka på det också! Men nu  är reklampausen slut! See Ya!

Tha biiig day!

Jaa, då är den stora dagen inne! Inte stora dagen som i födelsedag, för den var ju som bekant för några dagar sen, men stora dagen för redovisningen av projektarbete. Detta nedrans arbete som jag har svurit långa ramsor över. Men nu är det över. Ihopbundet och färdigt. Och även det sista foto c-arbetet är helt färdigt kompletterat med storformatsbilderna. Både sillajeeveln och maskrosen. Maskrosen blev för övrigt riktigt snygg, även som svart-vit. Får nog skriva ut en eller två av den till mig själv.

Idag ska jag och sandra till gbg dessutom. Det ska också bli spännande. Var typ ett år sedan vi shoppade.. Två år sen vi var i gbg ihop. Hej och hå vad tiden går! Övriga planer för dagen är att tvätta en maskin tvätt och gå till meddo och sola. Måste ju börja h'nda något i min blå-vita hudton snart. Ska inhandla en BUS också idag att förstärka min kommande färg med. Och lösnaglar till balen. En kofta till studenten. En mascara kanske och kanske ett puder. Joo, jag ska nog allt lyckas göra slut på mina pengar även denna gången!

Upptäckte igår att mina favvojeans har börjat gå sönder. på insidan låret är de trådslitna. Jaja, nu är den stora stunden inne iaf, dags för redovisning! Önska mig lycka till!

Fääääärdiiiig!

Hoppas nu att riktigt många har lyssnat på min hjärngympa. Eller iaf ni fem som brukar läsa bloggen. =)

Nu har jag gjort färdigt min kalender. Och har lovat Elin bilderna på Lassemannen. =) Haha. Hon får den där hon själv är med också. Kalendern blev annars helt ok. Gillar bilden på lasse där jag snodde empas idé och projecerade en text på honom. Nu väntar jag bara på att Aqua ska koma tillbaka från sin lunch och avsluta sin rast så att jag får störa honom. Behöver lite hjälp med det sista. Vore skönt om jag blev färdig idag. I värsta fall kan jag ju skriva rapporten över helgen men vi alla vet ju hur bra jag är på att få sådana saker gjorda.
Dessutom så är helgen egentligen rätt fullproppad. Ska kanske göra ett fotojobb (!) på lördag! Och ett nästa vecka! Woho! Det måste jag också prata med Aqua om, ifall jag får ha kameran några fler dagar. Fast fattade inte riktigt vad Carina menade.. inte heller vart hon vill att jag skulle fota dem.. Jaajaa.. Men det på fredag bestod iaf av att fota bilar i HH. =) Eller, bilar och bilar, epor. Haha! Jocces kompisar ville ha några fina bilder på sina. Mitt rykte sprider sig. *asg*

Ikväll är det hotellet som gäller. Kan nog bli kul. Det är iaf kul sällskap, och det är det som är viktigast. Hålelr verkligen tummarna för att fröken Hammar följer med!

Måste fråga Aqua också om mina storformatsbilder. De hör ju visserligen till det arbetet som jag lämnade in i måndags men får väl komplettera det med de bilderna. Glömde ju sillen också..

Hjärngympa!

Gå in på följande länk:

http://media.putfile.com/Virtual-Barbershop 

Men sätt först i hörlurar och ta på dej dem. Sedan trycker du på play och blundar. Det är viktigt att du har hörlurar och blundar, annars funkar det inte!

Såå, fuska inte nu!


rättvist?

Nu har man fått fotat lite mer till PA:t. Känns bra. Kan nog lösa sig detta här. :) Pappa dök in också efter ett tag, typ  två timmar efter Manda och de lämna precis det Andersson/Bäcklundska residentet. Gött med sällskap när robin golfar. Men nu kommer han hem om nån timma typ.. Det är säkert något bra på TV under tiden. För övrigt så har jag fastnat för låten 1990nånting med Afasi och Filthy. Det schvänger!

Det är outsiders på tv nu, en tjej som har en jättetumör i ansiktet. Plötsligt inser man att mormors tumör var ingenting. Och hon fick dessutom vård, så när den väl var som störst så var den inte sån så länge utan den började minska ganska fort. Men denna tjejen kan ju inte få vård. Vad man önskar att världen vore rättvis...  Och man borde verkligen göra något själv, istället för att bara sitta här och tycka synd om de som har det sämre. Vad gör det liksom. Men samtidigt är det ju alltid något att man tänker på dem. Men man borde tänka på dem utan att behöva se dokumentärer på tv om det.  Jag kan ärligt säga att jag inte gör det. VAd borde jag göra för att ända mitt liv kan man fråga sig. Visst, ge pengar till något bra varje månad är ju ett alternativ. Men då skyller jag med en gång på att jag inte har ekonomin till det. Men borde jag inte kunna dra in på något? Jaa, jag vet inte, allt är bara förvirrade funderingar...

Ännu en sak att stryka från listan

men Empa lilla, problemet att komma till magra är väl det minsta! Har ju massa som åker. Elin och malin kommer ju så. Elelr det hoppas jag iaf. Annars kan du åka med mej och Robin, eller med mina paranteser i värsta fall. Och det är ju flera som ska till stan efteråt så. De löser sig tjejjan!

Idag kan jag stryka ännu en grej på min att göra innan studenten. Har nämligen redovisat och lämnat in mitt sista foto-arbete. Temat var vår. Ska bara kompletera det med två storformatsbilder. Och imon ska jag göra färdigt mitt PA. Ska fota manda nu till det. Bara komma på sen också hur man gör bilder i photoshop svartvita med färgade detaljer. Blir nog ok, hoppas jag.

Keep up the good work, Frida


Klipp mej och skaffa mig ett jobb!

Har precis försökt mej på en provsminkning till sminkningenn till balen. Detär svårt. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Just nu är det lite grön-guldig skugga och en mossgrön eyeliner. Sen lite guldskimmer vid ögonbrynen och över kindbenen. Läppar är ju nu korallfärgade, men det är inte så bra till. Själva sminkningen i sig är snygg och jag vet att jag passar i de färgerna men frågan är om den passar till klänningen som är lime/pistage/kiwi-grön. Blir så osäker. Men jag behöver i vilket fall som helst åka ner till gbg och köpa bling på panduro till sjalen till klänningen så kanske kan kila in på MUS och fråga. Eller om jag går till Body Shop här i stan. Kasnke inte är ett måste med bling på sjalen. Är lite för lat för att åka ner. Och vill ha sällskap, så alla frivilliga är fria att anmäla sitt intresse. =)

Det är berg-och-dalbane-väder idag. Ena stunden ösregnar det och nästa är det strålande sol. Blir inte klok på det. Och måste ut och fota men är så osugen så det är itne sant. Inga studio-bilder blir det till arbetet helelr. Skit.. Hoppas att jag iaf får vg.. Vill inte ha ngt g. Jag har tillräckligt många av det.. 

Nää, undra om man borde ta tag i sitt liv.. Har vart alldeles för slappt iadg. Blir lätt så när man är ensam hemma. Men hoppas det går bra för Elsk i tävlingen. 

30 kg kattmat

Egentlgien är det big No No att sova på dagen, iaf mer än en halvtimma. Men det är ju ack så skönt. Pischen är glad idag, hon har fått massa mat som tydligen är jättegod. DOggys tetrapack för den som bryr sig. Så nu har vi 80 burkar kattmat hemma. Bra att ha en pappa som skjutsar kattmat från ena änden av landet till den andra. Pischen har också fått 25 kg kattströ, så det ska vi väl klara oss ettt litet tag på det med.

Idag fotade jag Robin på golfbanan. Två av bilderna blev faktiskt jättebra. Men ska använda alla. Lika bra. Synd bara att jag inte ha några studiobilder. Skulle ju haft det... Men bara jag får in det är mitt resonemang nu. Det måste ju iaf vara bättre än inget. Jag kommer nog att få t astudenten igår trots allt. Bra Frida, starkt jobbat, faktiskt.

Nä, nu ska jag och Pischen gå och läsa relationsknep i cosmo. Kolla in lite av de hunkar sombrukar figurera i tidningen också. Slurp.


big size

Jag har återigen drabbats av min årliga festival. VILL VILL VILL!!!Arvika är det som hägrar mest. Snälla då. följ med! Massa me like-artister. ni akn ju kika själva här. Och sen ringer ni mig och säger att ni självkalrt följer med. ELin, kooom igen =)  Du gillar ju Bloc Party..

Ikväll dricker man öl och gör tacopaj i big size. Typ långpannesize. Men den är ju god så. Och alltid bra att ha sin egna version av pan pizza i frysen. =) Shit, det där är vuxenpoäng, göra storkok. Fan. Imon blir det koll på stan efter tavla och sen besök av mor och far. Sen ska Obin spela golf. Så får väl se vad jag hittar på då.. kanske städa. Elelr nått roligare. Får se då.

En vecka kvar till min födelsedag, två veckor kvar till balen, två veckor kvar tills betygen sätts, fyra veckor kvar till studenten. Nära! 

Palova!

Nu har man till slut kommit hem. Tolv timmars dagar i skolan, det är lagom. Borde kanske lägga fram det som ett förslag till riksdagen. De blå verkar ju gillar lite konstiga skolregler.. Men jag är inte bitter, inte dååå! Har iallafall framkallat sen jag slutade kl fyra. Och pratat med fotografen till min student samt bjudit farmor på kalas. Farfar får så kalrt också följa med. =) Nu ska jag sätta mig och läsa på om Sydney Opera House. Redovisning imon på det. Och ska bjuda på Kiwi Palova. Verkar gott. Men vet inte om så himla många är sugna på maräng och grädde och frukt vid sådär halv nio på morgonen. Men vi har iaf ansträngt oss! Och jag kan nog garantera lite sug ifrån mig. =) Det är aldrig för tidigt för godis!

Faktiskt från en krokodil

Min hönan eller ägget-teori passade visst inte alla. Men jag är övertygad. Ska börja min frälsning i helgen. Det är så det är. Och du, "Denna där", Det är faktiskt så jag menar, fast kanske inte just från en krokodil, utan mer fågelaktiga djur. Eller inte direkt från en krokodil men lite eftersom de första varelserna levde i vattnet.

Och vidare bland de djupa frågorna, är ett glas halvfullt eller halvtomt?

Jag slår iaf ett slag för båda, det beror helt enkelt på om man häller i glaset elelr dricker ur glaset. När man fyller det och har fyllt det till hälften är det halvfullt och när man tömemr det och har tömt det till hälften är det halvtomt.

I övrigt är jag arg idag, på mig själv. Varför kan jag aldrig vara sådan jag vill vara? Hatar alla roller man har. Har man väl kommit in i en kan man inte ta sig ur. Nä, tacka vet jag de som alltid känt mej eller iaf känner mej på riktigt och vet hur jag är, egentligen. Ni vet vilka ni är. Vad skulle man varit för någon annars??

Nu är det snart engelska. Ocni jag har bjudit på studenten, behöver veta nu vilka som kommer eller ej. Nu är det nära! Måste beställa maten och sånt. Pliz hör av er till mig!

Hönan eller ägget?

Även om vi äntligen fått en dator blir det inte att man skriver någon blogg. Men det beror nog medt på att jag plötsligt insett att det är jättekort kvar i skolan.  Men det ska nog fixa sig. Bara jag ligger i. Särskilt denna veckan, nästa vecka är ju kort så då blir det ju inte så mycket gjort.

Häromdagen löste jag ett stort världsproblem för övigt. Nämligen vilket som kom först, hönan eller ägget. Självklart är det ägget som kom först. rent vetenskapligt. Nu kommer förklaringen: Hönan måste ju kommit fram genom flera olika mutationer. Och mutationen blir ju inte på en fullvuxen höna, utan på fostret. Alltså var ägget först för att det är i ägget fostret ligger. Tycker att det hela är mycket logiskt.
Rätta mig om jag har fel..?

Åh, äntligen!

Äntligen har man en dator igen. Fast har inte lärt mej detta tagentbordet riktigt än, så när jag ska göra ett a är det lätt hänt att man kommer åt caps lock. Men man lär väl sig så småning om.

Igår var vi och grillade hos mina paranteser. De som har bilen som jag och Kajsa ska åka i på balen var också närvarande. Blev en trevlig kväll. Och fin bil =) En Ford Galaxy tror jag att det var. På dagen igår var vi ute på promenix. Runt i nolhaga och lite så. Himla mys. Idag blir det solning vid lekplatsen. =) Ska försöka plugga lite under tiden. Typ en bokrecension och lite engelska. Förena nytta med nöje liksom. I samband med öl och vindruvor då också =)

Jag fyller 20 om två veckor. Ska bli himla kul. Och om tre veckor sätts betygen. Med andra ord, jag har en jävla massa att göra! Det blir skolan 24/7 kommande veckor. Men längtar ändå som en tok efter studenten och allt runt den :) och så 20årsdagen då såklart =) Och dagen innan den så vi vara flytthjälp, så det blir en hektisk helg där. Menmen, nu blir det sol, vindruvor och öl :)


RSS 2.0