allt och inget

Igår började en ny kurs. Verkar väldigt intressant men.. Ska bara komma på ett sätt att hålla sig vaken, lyssna hela tiden och anteckna. Jag vill ha mina böcker! De kom inte idag heller. Sketans! Vill ju börja läsa. känner mig riktigt taggad för en gångs skull! Kanska ska börja läsa Eragon så länge. För börjar jag läsa så kommer säkert böckerna att komma imon. Och så blir det jobbigt, för då kan jag inte sluta att läsa och så vidare. Så hamnar jag efter även i denna kursen. Vi ska tydligen få instuderingsfrågor till tentan också. Det känns bra. Blir mycket lättare då. Och jag ska verkligen göra dem, allt efter som! Det ska kännas bra när det är dags för tenta, det har jag bestämt mig för!

Idag kom jag upp i tid, eller vid nio typ. Och nu har jag vart helt färdig jättelänge så jag bara väntar på att klockan ska gå. Ska äta lite rester från igår också innan jag åker. Kan vara gott med riktig mat. Har ju dessutom mackor med mig också. Ska nog tillochmed ta med en liten bulle jag kan ha till kaffet i skolan. :) Man kan behöva lite socker sådär i mitten av föreläsningen. Eller innan kanske :) Får väl se vilket det blir.

Betalde mina (två) räkningar idag också. Pengarna bara flyger iväg. Plus att jag är skyldig mig själv lite sen min och Robins shoppingtur i gbg för två veckor sedan. Men ska betala mina böcker först och sen förhoppningsvis köpa nytt träningskort. Sa upp det jag hade på Sense igår, så hade tänkt att börja på Nolhaga igen. Och kolla upp vad ett tio-kort på hälso kostar, så kan jag fortsätta med yogan där. Vill ju inte sluta med den, när jag känner att den gör nytta.

Utmanad!

Rozn har tydligen utmanat mig...

Här är reglerna:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

okej, here it goes...

1. Jag har väldigt svårt att bestämma mig (no shit :) )
2. Jag tröttnar på saker och ting fort och behöver ha många förändringar
3. Jag hade aldrig lagat annat än spaghetti och köttfärssås innan jag flyttade ihop med Robin
4. Jag lagar nästan aldrig mat om jag är ensam hemma. Då blir det mackor
5. Jag är oerhört slapp och tycker att det är sjukt trist att städa, därför ser det ut som en orkan blåst fram genom lägenheten allt som oftast. Städar bara när Robin "tvingar" mig.
6. Jag går så gott som alltid i pyjamasbyxor hemma, ofta utan underkläder
7. Jag har bara försovit mig två ggr i hela mitt liv, då pga att jag ställt klockan en timma för sent

Jag utmanar Malin, Empa, Elin, Hedvig, Jasmin, Imilja, Lisa 

lugn helg, igen

Okej då Robin, jag får väl bättra mig i mitt bloggskrivande. Vi ska väl ändå ine behöva prata med varann!? :)

Lugn helg. Städa på fredagkväll och på lördag Lager 157 med Robin och Frida, efter det en snabbvisit på Råslätt och även på Max. Sen hem, packa upp de nyinhandlade grejorna och sen ut till mamsen och papsen. Där bjöds det på vin så jag stannade kvar över natten och kom hem igår vid 18-tiden.  Hann baka både bullar och bröd med mamma. Två limpor dinkelbröd och 40 bullar till oss var. Dessutom "light-bullar", med kesella i. Goda blev dem!

På torsdag ska familjen åka till danmark. Köpenhamn eller helsingör, inte helt bestämt än. Och bara familjen, utan pojkvänner och katter. Just det, katten var med mig i magra också. Hon verkade mäkta nöjd med att få komma hem igår kväll igen. Sov hela kvällen och nästan hela natten. Vid fem bestämde hon sig för att gå ut för att sedan klockan tjugo över 6 börja jama/skrika som en tok ute på balkongen. Då hade hon tydligen fångat nått djur som hon gärna vill visa upp.

Idag börjar ajg klockan 15. Slutar 17. Segt som kola. Fast kola är gott, det är inte detta. Men smiter nog några minuter tidigare så jag kan ta 17-tåget hem. Alltid skönt med direkttåg.

Ska väl ta och göra människa av mig nu tänkte jag. Tjing så länge!

Ute i tid

kalas igår. Mycket trevligt. Och man har redan börjat planera för nyår. Ibland blir man rädd. Att man ska behöva vara ute i sån tid! Är det nån annan som har några planer än eller? jaja, kanske blir det firande i Moholm iallafall. Kan nog bli trevligt.

Pratade med mamsen idag. Hon har ont i tänderna och ska tilltandläkaren tyå fyra ggr på en månad. Kul då. Skulle också behöva gå dit snart. Men nu sa mor min att hon skulle till Kenya i tre veckor så ringer efter det och bokar en tid. Kan ju bli långt fram. Men det gör inte så mycket. De senaste åren  har jag gått med ett och ett halvt års mellanrum. Var ju förra hösten så till våren nån gång bör väl bli lagom.

Nu ska jag platta mitt hår och sen hänga tvätt. Yey...


Nya böcker

Idag har jag beställt böcker till den nya kursen. Massa böcker, typ strax över 700 kr. Fan. Men på lycknisfick man ju en pocketbok för varje hundralapp man handlade för, så det blev tre pocketböcker. Har ändå tänkt att köpa lite böcker så det kändes helt ok faktiskt. Typ en av Camilla Läckberg-böckerna som jag ine har än. Så nu efter denna är det bara en vkar i min samling. Men väntar på att den ska komma ut som pocket. De andra två böckerna fanns inte på lycknis, elelr en av dem fanns men den var "definitivt slut". Vad nu det innebär.... blev Adlibris de andra blev beställda från. Var ju duktigt och var på biblioteket idag och lånade en av böckerna, men den var från -99 och det är lite väl gammalt nu. Särskilt när det kommit ut minst två nya upplagor efteråt.

Redovisning imon. Men det ska nog gå bra. Har blivit lite av ett "fika-grupparbete". Men det är bara gott. :) Nu ska jag nog göra mig iordning för sängen, ska ju ändå upp tio över fem imon. Efter redovisningen blir det lunch med Obin och senare på kvällen blir det kalas i  vårgårda.  Hoppas att jag får mina böcker fort, så att jag kan börja med en gång och läsa. Denna gången ska jag börja i tid. Absolut minst en timma om dagen, även på helger!

Rea!

Äntligen fredag. Och seminariet tror jag gick alldeles galant! Kändes himla skönt.  Var hemma strax innan två efter vissa förseningar med stockholmståget men det gick väl bra det med. Hem och äta och skriva mitt inlägg i Facebook-debatten och sen ner till Centrum och där jeansrea! Hittade ett par jättefina från 10 feet för 300 kr. Ganska så ljusa med en del slitna detaljer.  Hade velat ha Fornarina-jeans med de försvann med en gång. De som fanns kvar den modellen jag redan har, och det kändes inte så lockande. Men de som det till slut blev är jag nöjd med.

Efter jeansrean köpte vi fika och gick hem till robins mamma och drack kaffe och åt bullar. Blev kvar där ett litet tag med allmänt småtjöt. Sen till BonBon och hyrde film. Idag blir det Shooter som visas på Knektegårdsgatans bio. =) Än så länge är det Idol som gäller för Robin och och jag fördriver min tid framför datorn. Men snart så.

Imon är det mer shopping på schemat, närmare bestämt i Gbg. Var egentligen planerat till nästa helg men det lutar kanske åt att det blir Lager 157 då istället. *hoppas hoppas* Tror att mina pengar kommer att ta slut lika fort denna månaden. Iallafall eftersom jag redan shoppar för pengar som inte riktigt finns. Men det ger sig!

So long, suckers!

tlött

Idag har vi Concluding Seminare med Mark Federman. Klockan kvart över två på eftermiddagen.. Till halv fem. Jag är hemma halv sju. Lite småtrist sådär. Men vad gör man inte för kärleken? konstaterade också idag att ju länge man sover, desto tröttare är man. Iallafall fram till klockan 6 på kvällen. Idag snoozade jag en timma. Sovi nte hela tiden utan bara låg och njöt av livet litegrann. Innan jag tog mig tillbaka till verkligheten och insåg att jag inte fick läst nått igår och därför har ännu mer att läsa idag. Då gick jag upp. Och nu sitter jag här istället. Va faan! NÄ, men frukost nu, sen påklädnig och sen Hej Alan!

Detta skulle lika gärna kunna va min katt!



Så sött!

Önskelista

Thai blev det. Närmre bestämt K10. alltså wokad kyckling med äggnudlar, ägg och grönsaker. Det hela smakade mycket bra. Det är typ min nya favorit. Fast gillar K1, K2 och K4 också. Kyckling all over! :)

Det blev Grey's anatomy idag. Det är himla bra det. Slutade spännande också idag. Knappt så att man kan hålla sig till nästa vecka! I julklapp vill jag ha alla boxar med alla säsonger. Har kommit på att det kanske är dags att börja med önskelista inför julen nu snart. Högst upp är nog resecheckar och en electra cruiser. Det hade inte vart helt fel att susa ner till stationen på den. Piggar upp lite klockan sex på morgonen. Fast vill nog helst ha en rosa.

Vill inte ha seminarie på fredag. FAttar inte riktigt meningen med hela "inmates"-boken. Vad är hans poäng?!

image55

Vardagslyx?

Idag tror jag att ajg ska lyxa lite och äta thai. Sen ska jag läsa en väldans massa och förhoppningsvis ändå hinna med Grey's Anatomy. Är sjukt trött med tror att det blir bättre med lite mat i kroppen. Hittills har ju dagen totala matintag bestått av fyra mackor, två muggar te och en salt Patron. Och så en apelsin, ett äpple och en banan också.

Nä, leta reda på Thai TakeAways meny nu!

vanlig vardag

Nu har det går några dagar, igen, sen jag skrev. men allt har lunkat på som vanligt. Eller typ iallafall. Vi har nämligen haft en gästföreläsare hos oss ifrån Toronto, Mark Federman heter han. Igår var det mastodontföreläsning och idag hade vi playshop. Det var väldigt kul faktiskt. analyserade reklamfilmer. Jag är en sucker för reklam, så enkelt är det.

Idag annars har det bara varit vardag. Mat, handlat, klappat katten. Det är väl det som är liksom. Men ikväll är det iallafall Desperate Housewifes. men innan det blir det choklad och Mr Coopers bok. jaa, hej å hå...

Sconeskväll

Jag glömde nog att röra om i mitt frukostte, det blev väldigt sött nu här längst ner i koppen liksom. =)

Igår var jag och elsk hos min mor och far. Vi bakade scones och köpte godis och sånna där chokladbollar med skum i . Kommer inte på vad de egentligen heter just nu. När vi kom dit åt vi sconesen tillsammans med te och lite olika pålägg. Jag körde på det säkra kortet med apelsinmarmelad och ost all over. Sen blev det lite småkex med blåmögelost. Vi var alla mätta och goa efter det. Och slöa. Satt inne vid tvn och päste bara. Sen drack vi ltie kaffe och blev med det lite piggare. Vårt godis och vindruvor fick vi ta med oss hem igen. Men det går la ner i dag antar. Har ju aldrig vart särskilt knusslig av mig menar jag. 

Nu, när jag skrivit färdigt här ska jag ta och leta reda på vad jag fick för betyg i första delkursen, sen ska jag läsa. Annars blir det inget betyg alls i andra delkursen... 

Hon har myror i brallan...

Jag är rastlöst ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för.. Självklart borde jag läsa men har ingen ro i min kropp. Vet inte vad det är. Det är något som saknas liksom. Vill, hör och häpna, träna. Gå en halvtimma eller nått i trappmaskin. När jag flyttar tillbaka hit till alingsås ska jag faktiskt skaffa kort i nolhagahallen. Det är ju inte världens finaste gym eller så men det är nog den träningen jag saknar mest. Upptäckte nu under min korta period på Sense att jag inte saknat gruppträning så mycket. Det enda jag vill med gruppträning är att fortsätta med yoga, och det kan jag nog köpa ett tiokort på hälsostudion för. Det kommer ju liksom att räcka mellan fem och tio veckor.

Nää, spring i benen iallafall! Får väl försöka läsa lite.

Vill flytta idag!

Idag är vi återigen ledia. Och jag bloggar på fel blogg. Borde skriva på min skolblogg om The Future men det kommer. Måste bara uppdatera här lite, var ju ett tag sen. Iofs vet jag nte vad jag ska uppdatera om men.

Tycker det känns bra att pendla. Vill mest säga upp min lägenhet i Jönköping redan nu och sen flytta hem i helgen. Fast jag drar mig för att packa allting igen. Och vissa av lådorna gick sönder så kanske behöver nya..
En annan sak om är rolig är Robins eviga svärande om att mina grejer ligger överallt. Han har rätt, de ligger faktistk precis överallt. Och jag har vart här knappt en vecka och han har redan börjat svära igen! "Faan, du måste ha nånstans att lägga all din skit!" Jaa, jag vill också ha nånstans att lägga all min skit, men vart? Vill ju ha mitt skrivbord här men det får inte plats. En trea hade inte vart fel..

Låg också och funderade lite imorse. Lägenheten i Jönköping är en tvåa, detta är en tvåa. Tänk vad mycket det kan skilja på två tvåor. Denna (=Robins lägenhet) är 1000 gånger trevligare och finare än den på Råslätt. Den känns så trång också. Och en lång trist, mörk hall.. Men jag slipper den ju snart i vilket fall! Tror jag. =)

För övrigt fick vi reklam från IKEA idag. Nu är jag sugen på att åka dit. Köpa massa krafs som ljuslyktor och lite julpynt och sånt. Mysgrejjer liksom. Fast det kanske är bäst att jag flyttar tillbaka alla mina grejer innan vi köper nått nytt, kan nog bli trångt annars.

Nu ska jag blogga om The Future

Pluggdag

allt är bra nu. Det är bra.

Idag ska jag plugga, plugga, plugga och sen desperate housewifes. känns bra att vara i alingsås.

Svor över nån jävel som parkerat sin cykel på stationen igår så att ajg typ inte kom ut med min. Hatar sånna folk. Hitta en egen parkering typ. men sen visade det sig att "idioten" var Frida. Så då fick man sällskap hem, alltid trevligt. Frida ska sluta vara min granne och flytta till Gbg.

Nu blir det frukost! *sjusovare*

::::::

i skolan fortfarande. Har lagt in min autobiography igen efter som nått kötthövve lyckades radera hela skiten. Även skrivit ut artiklarna. De ska jag börja läsa på tåget hade jag tänkt. Ska åka klockan tre, direkttåg, gött. Sen får jag väl se om jag blir insläppt hemma. Hoppas innerligt att det löser sig på nått sätt. Annars vet jag inte vad jag gör. Ett liv utan min älskling är inte värt att kallas liv.

FAN!!

dräggkväll

Idag ska jag svänga mina lurviga. I göteborg dessutom. Var längesen så det ska bli himla roligt. ska åka ner med malin och förfesta med hennes lettiska vänner och sen träffa empa och kanske hennes nya span på stan. det kommer nog att bli himla roligt. kommera tt vara tvungen att prata engelska hela kvällen, undra hur det ska gå? Fast iofs har jag en liter vin och är bäst (tror jag iallafall) på engelska efter några glas. Haha.  Jag kan ju få inbilla mig det iallafall.

Som vanligt har jag underskattat mig själv och min nya snabba iordninggörelse. En timma kvar tills jag ska cykla iväg. Men måste iofs äta och pumpa cykeldäcken. känner inte riktigt föra tt äta eftersom vi hade mastodontfika hos malin för ett tag sen. Jag och rumpan var på maxi och köpte weinerbröd och kakor sen åkte vi hem till malin och satt där och tjöta nån timma typ. Sen körde empa mig hem och sen har det typ inte hänt mer. Men får väl trycka i mig lite tacos ändå då. Annars blir jag ett drägg ikväll

Gothenburg!

Mmm, underbara fredag! blev väckt halv tio av min söt. kan inte få en bättre början på dagen. Sen låg jag och katten och mös en stund. Hon ser så go ut när hon lägger sig raklång, på rygg. Det är precis som om hon vill härma hur vi gör. Hon pussar ju också. När man gör sånt där "pussljud" med munnen så kommer hon och trycker sin nos mot ens ansikte. Hon är allt söt, mitt lilla troll.

Jag är lite sugen på att följa med malin till gbg idag, men bara över dagen. Kika lite i affärer. Vill kolla på Monki och Weekday. Och Sorbet! Var längesen nu! Eller så kanske det blir så att ajg och malin är lediga eller har tid att åka till gbg ihop nån dag snart. Elelr så åker jag själv nån dag. Får passa mig lite med shoppingen nu, så jävla rik är jag ju faktiskt inte.

Ikväll ska jag och Robin förhoppningsvis mysa. Gå Ljus i Alingsås och sen fika. Om det finns plats på Eksteds vill säga. Vet inte om det finns något annat café som är öppet länge. på onsdagar är ju allt öppet till nio iallafall.  Man får väl helt enkelt se vad det blir. Guacamole hade vart trevligt också. Och en film. Massa tända ljus för riktigt mysig höststämmning. Har höstkänslor, känner mig så mysig hela tiden. Hihi. Imon ska jag och empa våldgästa malin med fika. Kulkul! Jag tror vi ska det iaf... Det ger sig. Nu blir det frukost!

Höstshopping!

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma. Han kommer säkert ringa när som helst och säga att han är här, bara för att jag började skriva här.
Det blev ingen vit jacka idag. Den var inte så snygg som jag kom ihåg. Såg lite stor ut i den också. Istället blev det en klänning från H&M och en halsduk med luva från Indiska samt lite bling och ett par strumpbyxor, också från Indiska. Har äntligen fått mina efterlänmgtade lila strumpbyxor! Weei! De ska jag ha om jag går ut i helgen. :)

Mycket packat blev det nu. Typ en bag, en stor (tvätt)påse, den stor påse jag fick på indiska idag och en annan plastpåse. Plus min vanliga väska och datorväskan. Och så en påse med pappas borrmaskin. Sen ska cykeln med också. Puh, det kommer att bli mycket att bära! Men bara tanken på att Robin lovat mig både middag och fika när jag kommer hem så känns det lättare. Hopaps det är stora, goda kanelbullar! Det är ju faktiskt kanelbullens dag idag. Om nån har missat det.
image54

Torsdag betyder hemfärd!

Idag är det torsdag igen och då ska jag i sedvanlig ordning åka hem till alingsås! Men det är ingen vanlig hemfärd denna gången! Jag ska nämligen åka med pappa hem för att kunna ta med mycket grejor hem eftersom jag ska testa att pendla. Cyklen ska med hem också. Det är lite b0landade känslor över detta nu. Såpass här sent på veckan känns det rätt lugnt att vara här. Onsdag, torsdag = okej Måndag, tisdag = ej okej.

Slutar vid elva idag så innan jag åker tillbaka hit till råslätt ska jag ta en snabbkik i ltie affärer inne i stan. Kolla på den där jackan bland annat. Inte för att man behöver nån vinterjacka när man har en så snygg skinnjacka som jag har, men ändå. Kan va gött! Kanske hittar nått annat kul också. *woho*

Bajsbokus mejlar inte tillbaka till mig heller. vill ju skicka tillbaka min Convergence Culture. Får väl försöka sälja den på PingPong annars. Ska testa att mejla en gång till i eftermiddag.
I helgen blir det kanske utgång i Gbg och det är en lika fin höstdag idag som igår. Och när jag komme rtill alingsås ska jag börja med vitaminer igen. Går ju inte att var så här trött. Funkar inte. Vill bara krypa ner i sängen och sova bort resten av året!

Timbaland, The way....

Slökollar lite på "So you think you can dance" på femman. Det var en kille som steppade till Timbaland's The way I are.

Steppning är tufft. Iallafall om man är som den där kille.  O M G skulle jag sagt om det var för två år sen, nu sitter jag bara och försöker att hämta upp min haka som hamnade nånstans nere vid fotknölarna

Yobbigt

Yogan var sjukt jobbig idag. Undrar vad det beror på... Att jag ätit så nära inpå eller eller att det var en annan instruktör. Men hon verkade också bra, gick runt och korrigerade mycket mer än de andra två. Var några andra ställningar också, kul med lite  nytt, men det är svårt! Det är nog det jag kommer att sakna allra mest om jag skulle flytta tillbaka. Fast de har ju det på Hälsostudion och gymnastikens hus eller vad det heter. Kanske kan köpa nått tio-kort eller så. Det blir som en drog! Man vill inte sluta. Särskilt inte nu, när det börjar hända grejer!

Har även varit och hämtat min nya telefon idag. En rosa Nokia. Abonnemanget börjar gälla inatt, klockan fyra. Lite jobbigt bara att lära sig en helt ny telefon som inte är är samma märke som den man haft innan. Fast helt nytt är det ju inte, har ju haft nokia tidigare, det är bara de senaste tre, fyra åren jag haft samsung.Men har trivts med dem också.

Nu ska jag nog duscha av mig och sen sova. Eller sova med en gång kanske. Hade vart skönt. Ska ju upp rätt så tidigt imon, typ halv sju. Föreläsningen börjar nio. Till tolv tror jag. Sen ska jag spela in min Techno Autobiography. Kanske tillcohmed lite spin på eftermiddagen!

Lazy day

Ledig idag. Vilket som vanligt innebär att man inte gör nånting. Men så småningom ska jag gå till willys och handla lite. Iallafall så att jag har till middag odag. Sen ikväll bär det av till Sense och sen efter det funderar jag på att ta ett bad och sen kolla på Desperate Housewifes. Är lite sugen på att baka nått också. Men vet inte om jag orkar köpa på mig massa mjöl och socker och grejer när jag snart kanske flyttar hem. Hemflytten blir allt verkligare. Kasnke sker redan i helgen. Det beror på min elsk, om han kanske vill komma och hämta mig här på fredag. Sen blir det till att pendla trettio mil om dagen, men det är väl småpotatis antar jag.

Nä, nu blir det techno autobiography för hela slanten. Får sätta på lite bra musik och sen spåna!

Gah!

Jag har så jäkla långtråkigt! Vet liksom inte vad jag ska ta mig för och göra. Inget bra på tv:n, inga kul sajter att kika på, ingen som skriver till mig på msn. Life sucks.

Okej, kanske inte Blir mer och mer övertygad allt eftersom kvällen går att jag borde flytta hem igen. Då slipper jag iallafall sitta ensam och känna mig sorglig. Det är också det att jag vet liksom inte vad jag ska göra när jag är här. Okej, plugga är väl ett rätt så självklart svar men får ju liksom inte tummen ur. Imorgon ska jag iallafall viga hela dagen åt uppgiften som ska in på fredag. Hoppas att jag får lämnat in den på onsdag, det hade varit lagom. Ska prata med mamma imon också om vad som var min första tekniska pryl och göra upp en liten timeline för mig själv. Sen skissa upp hela pp:n och skriva manuset. Kasnke i omvänd ordning. Får se på det imon.

Senaste nytt från Jerusalem

Ny vecka. Igen. det är alltid ny vecka känns det som! Helgen var lugn och go. Det blev en vit helg som jag hade tänkt. Kändes bra. I frdags blev det lite shopping och sen Warehouse och på lördagen var det först fika med Sandra och sen var jag hos mamma och pappa resten av dagen. Alltid lika skönt att vara hemma lite. bli lite bortskämd. =) Söndagen var också jätteslapp. Inte för att jag känner mig utvilad idag men det beror på att vi börjar för tidigt i skolan och jag gick upp kl 5.

Absolut senaste nytt är att jag kanske kommer hem igen. Ja, jag vet att jag sa att jag alsrig skulle flytta tillbaka till Alingsås men vad gör man inte för kärleken? Ska iallafall testa en eller två veckor och se hur det går att pendla.  Kanske är mer tröttsamt än vad jag tror. Men som sagt, först blir det en testperiod. Jag klarade ju att pendla till Gbg så varför skulle jagi nte klara detta? Amanda kanske blir glad iallafall eftersom det gör att hon kanske får en ny säng. Har ju en 140 säng här och det måste ju vara bättre än hennes nittiosäng.

Nu ska jag göra popcorn. Kanske blåbärssoppa också. Imon är det Yoga!

RSS 2.0