Kakrecept

Fortfarande torsdag ja... Behöver gå om trekvart ungefär. Då ska jag till Alinge Texas! Tåget går klockan tre.. Men går jag härifrån hinner jag in på willys och köpa lite vindruvor eller nått annat gott till tågresan. Hade varit lite sugen på pistagenötter, men är så jobbigt med en massa skal.. Sen ska jag till "råslätts minilivs" och hämta ut mina böcker. Japp, de har kommit! Hade fått en avi när jag kom hem från skolan. Hade också fått ett annat jättestort paket som jag trodde innehöll böckerna först. Nyfiket slet jag upp hela kartongen och nog innehöll det en bok alltd! Nämligen den kakboken som vi skulle fotat till förra hösten. När man kollar i boken ångrar jag faktiskt att vi inte fotatde. De foton som var i boken var absolut ingen höjdare. Alla var tagna upifrån med vit bakgrund. Sjukt trist. Vet dessutom vem fotografen är men det ska jag inte avslöja här.

Det jag vill ha sagt är att vi skulle gjort det typ 1000 ggr bättre, även om vi inte hade tillräckligt med utbildning, för de bilderna som va, ja, det skulle tillcohmed farfar kunnat tagit. Eller kasnke inte riktigt eftersom han verkligen suger på att ta kort men ändå. Nästan på den nivån var det iallafall.Det är synd, vi som hade så många fina idéer.. Hade verkligen velat vara med och göra boken.. Men var gör man, det var ju inte mitt beslut riktigt...Kak

Den 27 septembr 2007

Idag är det torsdag, för den som inte lagt märke till det. Torsdag den 27 september 2007 innebär:
- Lära sig Producer och på något sätt komma igång med min Technological autobiiography
- Hem, äta min lilla mat låda, packa iordning. Städa lite om det hinns med
- In mot stan igen med orientexpressen och sen ta tåget klockan tre hem till alingsås. Yeey! :)
Sen på kvällen där vet jag nte riktigt vad som stå på schemat. Antar att det återstår att se.

Till helgen ska jag åka till mamma och pappa. Hela lördagen har jag tänkt att vara där, skönt. :) Saknar dem också när jag bor här i Jönköping. Robin ska vara borta hela lördagen så jag får klara mig helt själv. Hoppas att sandra vill leka sen på kvällen också.

Nu ska jag till skolan!

So long!

Grey's Anatomy!

Jag fick allt pallrat mig iväg till Sense förut. Är lite stolt faktiskt. Bara ett pass på 45 minuter men det känns bra i kroppen ändå. Nu är jag trött och och väntar på att Grey's Anatomy ska börja. Det är typ dagens höjdpunkt. Synd att det är en och en halv timma kvar till klockan är nio.. Vad ska jag göra så länge liksom?? Blir väl till att blogga lite till en början iallafall. 

Jag hoppas att jag får mina böcker imon. Då kan jag ta med dem och börja läsa lite i dem i helgen. Rätt skönt ändå att det blivit fel i litteraturlistan och det bara var en bok på engelska. Det som var lite jobbigt med det var det att jag redan beställt boken. Fick hem den igår. Så nu ligger den och väntar på att bli returnerad till Bokus. Skulle ju visserligen kunna sälja vidare den till nån av de internationella studenterna men orkar inte riktigt ta tag i det.. Vill inte sänka priset på den heller... Snål som jag är. :) Visserligen kommer jag att få betala frakt för den men ändå..

 Undrar om det kanske bli en kopp med blåbärssoppa ikväll igen?? Det jobbiga är att jag är mer hungrig än att det ska räcka med soppa och skorpor. Kanske ska komplettera det med lite gröt.. Synd bara att jag inte är sugen på nått av det. Vill ha junkfood och glass! Sån där Crema di mascrapone från GB. Det hade allt suttit fint! Men om jag ska fixa det måste jag ju gå till willys och köpa det och som tur är är jag lite för slapp för att ta på mig något annat än pyjamasbyxor.

Nää, får väl fixa till lite kvällsmat då! Har ju faktiskt Toblerone kvar också.. :)

Träningsplan

Idag har jag slappt mest. Men det är skönt. Fast har fått gjort min reflektion, även om jagi nte vet hur bra den är. Men det går ju alltid att läsa sen igen och göra om lite. Antar att han inte tittar runt på bloggarna förrän på fredag.

Nu är det tänkt att jag ska på spinning. Ingen lust med det överhuvudtaget.. Men måste komma igångm ed träning nån gång. Hjälper ju inte långt att gå på yoga en gång i veckan direkt. Behöver minst två pass till egentligen. Försent för det denna veckan men måste nästa vecka. Antagligen komemr ju att komma hit redan på söndagkväll då så då kanske jag är lite piggare än vad jag brukar på måndagen. Lade ju upp en liten plan för några veckor sen att jag skulle träna varje dag i veckan och sen chilla på helgen och när jag är i alingsås.  Den bör ju funka bra om jag följer den. Måste boka in den där rundvisnignen på själva gymemt också. Saknar det lite. Kanvara skönt at kunna gå och träna utan att vara bunden till några tider, även om det är bra ibland.. MEnmen. Ändring måste ske i vilket fall!

Skorpor är gott, även om det är fullkorn

Nu har jag klarat av yogan. Lika skönt efteråt som vanligt. Det bästa är att om två veckor så kommer det vara Yoga - fördjupning på Sense. Typ gå igenom alla grejer riktigt, vart det ska kännas och hur det ska kännas och så. Instruktören kommer även att gå runt och hjälpa en att hitta rätt i varje del. Det känns bra. Känns som om jag inte riktigt får till alla ställningar. Det sträcker inte där det borde sträcka liksom, om det ens sträcker överhuvudtaget. Det är mer komplicerat än vad man tror detta här med yoga. Men märkte idag att jag börjar bli lite smidigare. AKn gå lite djupare in i flera av ställningarna än vad jag kunde första gången. Och detta är ju bara tredje gången men det känns skönt att det ger lite resultat iallafall.

Efteråt, när jag kom hem till Råslätt kilade jag in på Willys och köpte blåbärssoppa! Har vart sugen på det så himla länge! Typ sen jag flyttade hit! Lyxade dessutom till det och tog den vanliga, inte den osötade. Lite dåligt samvete men valde iallafall fullkornsskorpor till istället för kardemummaskorpor som jag allra helst hade velat ha. Visserligen äter jag Toblerone nu så det hade väl vart skit samma egentligen men. FAst jag hade med all säkerhet ätit toblerone oavsett vilka skorpor jag valt.

Igår var det Jason Mraz som gällde, idag fortsätter jag på mysmusiktemat och lyssnar på Jack Johnson. Han han e himla bra han me!

Nu väntar jag på att Elsk ska ringa. Saknar honom en massa... Men snart träffas vi igen! Yeey! På torsdag klockan tre avgår tåget från jerusalem. Det blir skönt att komma hem. Ska bara ta det lugnt hela helgen. Det behövs. Vara hos mor och far hela lördagen är planerna. Förhoppningsvis hinna med en liten sammankomst med Sandra också. =) Hoppas kan man ju alltid få göra!
Nu blir det läsa blogg medan jag väntar på Elsk!

So Long

Öhhhh

Idag är det som sagt yoga. Är inte sugen. Är bara så trött. Men kanske lbir lite piggare av den, men vet aldrig. Blir go i kroppen iaf. Måste komma igång ordentligt med träningen. Ska tvinga mig på spin imon. Kommer ju dessutom undan med ett 45minuterspass. Alltid något. Nää, får väl ta och göra mig iordning för att åka in till stan d. Måste dessutom till telia innan. Håhåjaja..

nytt!

har en ny blogg.. Fast den är för skolan.. Men här är den iaf om nån skulle vara intresserad!

Paradis

Ännu en dag i paradiset, eller vad är det Sally säger?? Himlen är jämngrå men det känns rätt så bra ändå. Idag har vi första "lektionerna" i kommunikation och teknologi.  Först ut är blogglektionen och sen är det PowerPoint. Blir nog kul. Har liksom nte fått nån riktig genomgång i pp nån gång fast har väl rätt bra koll på det ändå. Vill jag tro iaf. Tror att det blir en kul kurs. Ska lära oss ett program som heter Producer också, det blir spännande!

Ikväll blir det yoga för hela slanten och kanske också lite städning och matlagning. Har också tänkt att försöka få skrivet den reflektionen på filmen jag såg igår. Den ska vara färdig på fredag men kan kanske vara skönt att vara ute i tid för en gång skull.
Nu ska jag till bussen!

So long

Nörd!

Kollar på film i eftermiddag. Triumph of the nerds. Handlar om pc'ns utveckling. Har redan somnat två gånger. MEn nu är det bara sista delen på 50 min kvar. Det är iallafall skönt. Och godissugen blir man också när man sitter  här. Vilket jag antar beror på frånvaron av middag. Har ju iofs mat färdig, bara att värma i micron. Men har ännu inte vågat smakat. Gjorde det förra måndagen och då luktade det allt annat än gott här i lägenheten. Skulle egentligen vilja ha någon annan mat men har inga matlådor över så isåfall får det absolut inte bli nån mat över, och det är lite svårt. Tycker att det är mycket lättare att göra två eller tre protioner med mat. Godare blir det också.

Himla härligt, är ensam i lägenheten. Yaay!

Just det, kommer att skaffa en ny blogg. För skolan. Denna kommer så klart att finnas kvar för mer privat bruk men om ni vill läsa om det jag gör i skolan så kan ni läsa den andra. Iom att den inte är skapad än så finns det ingen adress till den än, men det kommer! Håll ut!

image53Viktig man för pc:ns utveckling...

Jätte

Bröllopet var hur fint som helst. Nu föstår jag männiksor som gråter på bröllop.
Både bruden och brudgummen var jättefina. Maten var jättegod. Sällskapet jättetrevligt. Det var jättemycket efterrätt och jättemycket kaffe. Det var ett jättebra program under hela bröllopet, blev aldrig segt.

TAck för en jättefin dag och kväll

De såg så jättelyckliga ut. Är så jätteglad för er!

Klagan

Alla klagar så mycket hela tiden. WTF, gör nått annat då om det är så jobbigt! Vissa grejer väljer man ju faktiskt själv och då tycker jag att man inte alltid har rätt att klaga på att allt är så jävla jobbigt. Det var ändå ett välman gjorde.

Sen är det inte så, jag klagar också en del. Men man kanske borde tänka efter lite mer och välja sina klagomål lite bättre.



Som att klaga på andra utseende och kläder, det är ju inget jag kan göra något åt. =)

Avklarad!

Allra första tentan gick helt ok. Tror jag iaf. Hoppas också! Firade det med poweryoga och lite choklad. Funderar på att mixa lite vaniljyoughurt och frusna hallon, men samtidigt fryser jag som det är så borde snarare dricka lite te. Men är inte så sugen på te riktigt... Vill ha en te-buddie här i jerusalem...

imon är det tioårsfest på campus. Ska bli roligt. Robin ska följa med också! Mys!

Nää, får väl fördriva tiden på msn tills min söt ringer när han kommerhem..

So long, suckers!

Sandran!

idag är det dagen. TENTADAGEN. Haha, kanske förstorar upp det lite nu, men lite så k det. Iaf eftersom jag har samma pli på mig själv som vanligt. Nästa kurs ska jag skärpa mig, jag lovar! Har ju faktiskt redan beställt böckerna till den, hoppas att de kanske kommer idag eller imon. Men i viket fall jag jag läsa på mina anteckningar på tåget till jerusalem iaf.

Något annat som kommer idag är Sandra! Ska bli jättekul! Var längesedan nu. Måste köpa present med. Men vet ju typ vad jag ska köpa så... Hehe. =) Kanske hinner kikal ite efter tentan idag, beroende på när jag är färdig. Sandra kommer säkert att bli lite sen också, typ köra vilse tre gånger. =) 

Idag är min katt helt tokig! Hon är sjukt busig och bara springer runt och gör jävelsty. Och hennes leksaksmus som jag dränkt in i catnip är favoriten. Haha. Måste orna kattvakt till henne fre-lör bara. Ska fråga Frida. 

Nä, nu är det väl dags att börja gå mot tåget, så att jag hinner förbi smörgåsspecialisten på ditvägen också. För övrigt ska jag dricka kaffe när jag kommer till skolan, så himla kaffesugen!!

Önska mig lycka till idag! 

Weeii!

Just det, icke att  förglömma! Grey's Anatomy börjar imon! Weei! Dubbelavsnitt dessutom, börjar klockan 20. Don't U dare miss it!

image52

Periodare!

Nu går det sämre i mitt bloggskrivande igen.. konstigt det där. Får väl helt enkelt inse att ajg är en periodare! =)
För tillfället är jag i alingsås, kom igår kväll. Åkte igår morse till jönköping så det blev ingen långvarig visit. Var på två föreläsningar, klippte mig inför bröllopet och sen hem och färga håret och efter det kom robin, så jag slapp att åka tåg. Fick visserligen köra alla 12 mil hem men det är ju bara roligt. Iaf till Boårs, efter det är det så jäkla liten väg så det är lite jobbigt, särskilt när man är livrädd för älgar!!

PM-uppgiften blev inlämnad i tid iaf, känns bra. Det är mitt nya liv! =) på torsdag har jag första tentan. Ska tvinga mig att plugga hela dagen imon. Har ju så klart pluggat idag med men behövs mycket mer! Det jobbigaste är att jag har så svårt för att koncentrera mig, särskilt när jag vet att jag måste. Då låser det sig bara och så sitter jag där och klappar katten eller funderar på mina naglar. Hej Disciplin!

Har beställt böckerna till nästa kurs idag också. Förhoppningsvis får jag dem innan helgen men det ska man väl inte säga säkert. Nästa kurs, som är på 7,5 hp, innefattar 3 olika böcker på ungefär 300 sidor varav två på engelska. Får väl se hur det ska gå. Men det kan nog bli roligt, kommunikation och teknologi heter kursen. Bådar gott tycker jag!

Nu ska jag göra mig iordning för natten. So long, suckers!

skäggiga män

fika emd Elin idag. De åker imon, är så avundsjuk. Slipper den tråkigaste tiden på hela året. hoppas ni får det sjukt underbart och slipper diarré och all sån annan skit och sjukdomar! Som sagt, ses på hotellet på juldagen. =)

Skriver PM-uppgift nu. går väl sådär.. Det är svårt. Har börjat att inse att "vetenskap" är ett sjukt brett begrepp. Det är itne bara skäggiga gubbar i vita rockar utan kan vara vad fan som helst i princip. Tenta på torsdag..

Mys i Gbg med elsk ikväll!

Åh!

Idag har jag gjort något alldeles underbart, något som bara bara blir alldeles mjuk i benen av, något som gör att man smälter totalt. Man bara kopplas bort ifrån världen och blir ett med den andra. 

(bort med alla era konstiga tankar nu!)

Jag har provkört. Audi A5. Jag är kär. 240 hk. Omkörning i ett nafs, flyger förbi. Bara ett härligt litet morrande. Aaah, ge mig!



Grr!

Besviken

Är besviken, killen från BBC var inte alls särskilt intressant.. Tankarna bara flög iväg åt andra håll...
Ska på spinning snart. Som tur och bara i 45 minuter. :) Efter det ska jag göra mig iordning på Sense och sen ska jag och hedvig på Studentdagis. Kan bli spännande! Hoppas bara att vi kommer in även om vi inte har kvar våra armband. Känner mig helt slut men det är lika bra att fortsätta. Mycket lättare att hålla igång om man väl kommit igång. Synd bara att jag inte fått läst det jag tänkt...  Ska läsa i helgen...

BBC

Idag ska jag på föreläsning med en kille från BBC. Tror att  det kommer att bli himla intressant. Vi fick ställa lite frågor innan som vi ville att han skulle svara på så hoppas att han svarar på dem. Det var frågor om bland annat USA och Irak. Kan bli mucho intressant!

Yoga!

Igår kväll var jag på mitt första pass med Poweryoga på Sense. Underbart! Kom på hur mycket jag har saknat det. Höll på en termin för några år sen men sen tog de bort det passet i Sollebrunn så självkalrt blev jag överlycklignär jag upptäckte att de hade det passet på Sense! Funderar på om jag ska gå på spin ikväll kanske... Drar mig lite för det eftersom jag har så himla dålig kondition just nu, men nånstans måste man ju börja.

image49
Detta kommer att vara jag om några månader! =)

Redovisning

Jag som skrev blogg så flitigt ett tag, vad hände??
Förkylningen håller mig i sina klor, myysigt! Thank God för nässpray!

Grupparbetet flyter på. Eller är typ färdiga. Ska bara öva in det vi ska prata om och sen träffas lite innan på torsdag. För finjustering och utskrift typ. Sen efter vi har haft redovisnigen ska jag åka hem! Ska bli härligt. Funderar på om jag ska köpa öppen biljett eller för en bestämd tid.. Tänk om vi inte hunnit färdigt till att tåget går! vill ju inte sitta och vänta i evigheter heller.. Vore skönt att hinna med tåget vid tre eftersom det är ett direkttåg och det dessutom blir lagom att robin hämtar mig på stationen då.. Men tänk om vi inte är färdiga till det! Man kan ju aldrig veta. Står ju visserligen på schemat att vi ska hålla på till tre men vi är åtta grupper och säg att alla pratar i sju minuter, vilket är maxtid, då blir det en timma typ. Plus lite meck emellan varje grupp.. En och en halv timma max! jaajaa, får väl fundera på det.. Egentligen är det bättre att vara på den säkra sidan och köpa biljett en timma senare, eller öppen. Får kika lite..


Skola

Empa, Grey's börjar den 19:de. SÅ nästa vecka blir en bra vecka! förutom att den första tentan kommer på torsdag. Vojvoj, nervös... Hur går det till?? jag kan ju inget sånt... Får inte glömma PM-uppgiften heller. sen 17:de... när är det tro...måndagen eller? Yes, måndag it is. Alltså måste den göras och mejlas i helgen. Ska göra den på fredag när Robin jobbar. DEt är bra. Så får det bli! Ska ha mejlat den då också. DEt tar ju lite extra tid när den ska via urkund och grejer. Och sen lämna in den på måndag morgon! Det blir fint det.

Bra helg förövrigt. Var på möhippa, skitkul!

hem!

Idag ska jag åka hem, igen. =) Jag ska ut på bus med malört. Mer än så säger jag inte än så länge! =) Har dessutom pratat lite mer med min roomie nu, eller vi åt frukost ihop. Hon verkar väl...trevlig... men så länge det funkar ärdet ju ok. Hon går sitt sista år, så om ett år får jag en ny roomie om jag bor kvar här. Hoppas ju visserligen inte på det men.

idag börjar vi med vårt grupparbete. Ska bli kul. Har dock inte läst riktigt hela boken... Fyy på mig!

Solen skiner, himlen är blå
Åh älskling, jag saknar dig så!


Haha, inte bra att vara förkyld. Man blir konstig så. Drömde dessutom knepigt inatt. Jag var emd när mormor dog och hon var jätterädd så jag höll om henne och försökte lugna henne. Tårarna bara rann p¨å mig. Och naturligtvis var jag alldeles blöt i ansiktet när jag vaknade. Knepigt iaf

Uppdrag

Idag har jag viktiga saker att uträtta! Jag ska bege mig till Telia! Det är nämligen dags att skaffa en ny mobil, studentabonnemangoch fast telefoni. Allt på den gång! Lika bra det. Ska ta en till runda efter golvlisterna i rummet bara så att inte något telefonjack gömt sig där. Man kan aldrig veta. Det kanske inte ville bli hittat förra gången och kamoflerade sig. Du kan aldrig veta! Kanske ska gå och leta efter Sense och Försäkringskassan kanske.

Om nån vet någon ledig lägenhet i Jönköping, let me know!

Lillördag idag = en lillördagsgodispåse!

Ge mig!

Åh, ge mig värme!
En sol som smeker mina axlar och sand som fastnar och skaver mellan tårna!


image48

Längtan

Jag har hemlängtan ikväll.. Funderar på om jag kommer att klara allt. Både studier och bo ifrån dig, och er också för den delen. Saknar alla.
Det är synd, det är sånna här tvivel som får mig att misslyckas. Jag vill ju så gärna lyckas. Det gäller bara att bestämma sig. Sluta att leva på latsidan.

Kollar på House, första gången faktiskt. Det är bra. Fyller min kvot av sjukhusserier för tillfället. Väntar på Grey's Anatomy ska börja igen. Desperate Housewifes börjar den 18:de, alltid nått. Men det slår inte sjukhusserier. =)

Tillbaka till vardagen

Helgen hemma var bra. Skönt att träffa folk igen. Inte för att jag inte träffar folk här men ni fattar. Träffa sånna som vet vem jag är, som jag inte behöver dra mitt livs historia för.
Men nu är jag tillbaka i kyrkornas stad igen. Fast det kristna har jag inte mött så mycket av.Kanske är annorlunda i studentvärlden. Tillbaka till skolan också. Föreläsningar tio-tre både igår och idag. Fast med en timmas lunch emellan så kalrt. Men imon är det ledigt! Dåblir det till att läsa. Ska ha läst en bok till på torsdag som jag inte börjat med än. Men det är inte på grund av slapphet utan för att ja g skulle ha läst en annan bok tills idag, så allt krut har jag lagt på den istället. Fick mycket förklarat till den boken idag också, det känns bra. Då får man lite mer grepp om det. FAst det är fortf avancerat.

Funderar på vad jag ska göra för mat idag. Lutar åt kycklingsallad... Men håller den sig tills på torsdag? Joo, det måste den väl göra...
Ska kolal lite recept på nätet innan. Och kolla efter ny mobil eftersom min börjar att cpa..

Har Robin-längtan... Måste vänta ända till helgen... Just det malin,kommer nog hem då, bara så att du vet!

En heeel timma!

Undrar om jag blivit sjuk eller nått... Är färdig för utgång, EN timma innan va ska träffas! Va fan ska jag göra nu då? Funderar på att diska... Eller kanske jag ska ta bort allt smink och sminka mig en gång till. Kan ju alltid vara roligt. Eller inte. Vet inte heller om jag vågar ha partystassen på mig. Tänk om jag smutsar ner den!

Nu vet ja! Jag gör lite kaffe, värmer lite kladdkaka och läser Vetenskapsteorier för nybörjare. Yeey!

lite av vart

Nu är man tillbaka i Alingsås då'rå. Och stannar till kl halv åtta på måndag morgon. Detta resulterar i att jag får dra runt på alla mina grejor under hela dagen i skolan.. Gött då... Vi ska ha två föreläningar. En som heter Akademiskt lärarande och en som heter Akademiska studier. Spännande värre. yeye.

Ikväll blir det utgång iaf. Ska bli trevligt. Ska vara hos Frida innan. Fixa lite mat och så. Gott, gott! Alltid lika trevligt att äta och dricka samtidigt. =) Känns bättre helt enkelt. Funderade på Shrek imon, men här i alinge går den bara med svenskt tal.. Vill se den engelska..

just det, har storshoppat också. Typ Världens Snyggaste Skinnjacka, en stickad tröja, en stooor väskan, en utetermometer, underkläder, bling-bling-linne och så nya klackar till mina skor :)

har en ny favorit, Miss Li. Såg henne live förra veckan på kåren. Bra skit helt enkelt. Kolla själva! http://www.youtube.com/watch?v=wGMnW7FKFvg
http://www.youtube.com/watch?v=FRQ1aSQVob8

RSS 2.0