Estetfest

Blev mat på Delideli med mamma och pappa. Hade inte tänkt det egentligen men det är ju gött när man blir bjuden. Blev iaf potatisgratäng och grillat kycklinglår. Vi var uppe och hälsade på Elin också. Fick min efterlängtade klänning av mamma och pappa. Så den blir det ikväll. Har blivit bjudna på "estetfest" hos Sandra och Peter. Det kanske är att dra alla över en kam när man säger estetfest men jag har fått intrycket att det blir så. =) Inget ont om det, tror att det kommer att bli trevligt. Har bestämt att börja mitt nya nyttig liv också och ska helt enkelt köra ikväll. Ingen alkohol här inte. Får bara sån jäkla ångest. Inte värt det.
Nu Ska vi iväg, först till maxi, sen lygnared!

So long

Svåra ord

Nu för tiden kollar jag min ena mejl typ fem gånger om dagen. Varje gång inkorgen kommer upp hoppas jag hitta ett mejl från Stena Line: " Tack för din ansökan till Stena Line, tyvärr har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen. Vi önskar dig all lycka i framtiden"

Har lagt ner att jag kommer få jobb när men vill ia ha ett svar så at tjag vet säkert! Man skulle ha fått något svar senast v 18. När kommer det tro?

rutor? rutor!

Ju mer jag läser i GI-boken som jag fick låna av ELin, desto mer peppad blir jag! Men som sagt, behöver nog handla innan jag sätter igång med det på allvar. Och det bäst aär att det funkar även för Robin, som vill gå upp i vikt. SÅ nu du elsk, nu satsar vi på GI!

Håller på och tvättar lite nu och tänkte försöka att städa av lite här. VÄlbehövligt som vanligt. JAg har kommit på att jag vill ha in mer rutiner i mitt liv. Jag vill inte ha nått spontant liv utan  ha allt inrutat. Typ: på söndag tävttar jag handdukar och svart, tränar. På måndag handlar jag mat och gör nått mer... Ock så vidare iallafall. Många kanske skulle tycka att det var trist att ha det så, men jag som är så slapp skulle nog behöva det. Är ju egentligen lite av en perfektionist och känner att det behöver få komma ut, haha! DÅ är väl detta ett utmärkt sätt! Nackdelen bara med att ruta in mitt liv är att jag aldrig har ett bestämt schema. Går ju olika varje dag. Enga dagen åker jag halv sju och är hemma halv ett, halv två med an jag nästa dag åker halv elva och är hemma halv sju. Får fila lite på det. Nu ska jag gå ut med soporna och sen piffa mtit hem!

So long, suckers!

GI

Sjukt trött idag, även om jag sov till tio. Måste vart helt avdäckad eftersom jag inte ens hörde när posten kom. Brukar vakna av det annars.

Funderar på att vänta med GI. Har inte handlat hem nått, så isf får jag typ leva på ägg och salami eller nått. Men jag är fortfarande inne på det, så det är inte att jag tänker att dra mig ur. Kan vara kul att se lite mer "deffad" ut när vi åker till Kroatien. Få bort min lilla bullmage hade inte vart fel det heller. Men så mycket mer vill jag egentligen inte att det ska försvinna. Vill inte äta GI för att gå ner i  vikt utan för att må bättre och orka mer. Kan vara skönt att se om min migrän försvinner om jag håller det ett tag. Jaja, återstår att se. Nu blir det ägg-frukost!

So long!

Heting!

Jag har hittat en heting, inte lika het som han jag har här hemma men inte långt ifrån. Trots att han har skägg. Trots att han har massa hår istället för "långt" rakat (kan man säga så? Stubb heter det kanske).

Ladies, I present for you (trumvirvel) barararabam!

Ryan Gosling



Se honom som vackre Noah i The Notebook

Tääävling

Nu vardet ett tag sedan, men kunde inte låta bli. Jag är med och tävlar igen. Denna gången är det hos Nevnarien och priset är ett asheta strumpbyxor från Evas Underkläder. Var med du också! Bild på skönheterna finns hos Nevnarien.

So long!

Gissningar, jidder och förbannad lögn

Äntligen är den omtalade tentan avklarad. Jag var rätt lugn hela dagen igår och morgonen idag, as usual. Däremot fick jag något som kändes som en rejäl jävla kallsup när jag öppnade det gröna försättsbladet. Vad. I. Helvete! Det var inte alls någon dans som de tidigare tentorna har vart där vi fått ha med oss litteratur. Jag skrev, jiddrade, ljög och gissade och nu håller jag tummarna för att jag klarar det. Iallafall två utav de tre delarna, så att jag bara behöver tenta om en del. 25 maj är det omtenta-tillfälle. Redan inplanerat. Fast egentligen inte, för det är jättesvårt att ens uppskatta hur det gick. Känns som om det kan ha gått precis hur som helst.

Jaja, när jag kom tillbaka till stan åt jag glass med pappa och amanda och sedan blev jag, precis som förra veckan, en del av inredningen på Diabless och hängde där i typ 2 timmar. Hjälpte Elin att larma lite kläder, så kände jag mig lite nyttig iaf. Trivs rätt bra med att sitta där. Borde kanske lägga ner MKV och söka jobb i klädaffär istället. Fast nä, det blir om två år isåfall, när jag inte får något jobb som informatör. haha.

Har inte ätit nått vettigt än eftersom jag aldrig är hungrig när det är varmt ute och det börjar göra sig påmint nu. Ägg kanske. Eller så fortsätta att svulla i kolhydrater. Tänkte ju börja med GI imon så det borde jag väl få unna mig. Lite popcorn också kanske. Det är nog det jag kommer att sakna mest, det andra känns ändå som om det är ok. Eller kakor också, och glass. Kanske ska vänta tills på torsdag... Eller kanske måndag... Måndagar är alltid bra dagar att börja något på.

So long

Update

Jag är verkligen dålig på det här med att plugga. Är lika förberedd som tentan i politisk kommunikation ungefär. Och då var jag verkligen inte förberedd. Men man blir så slapp när man vet att böckerna får följa med!
Hoppas att det kommer att gå bra iallafall. Känner mig rätt så lugn, och tror rätt så säkert att jag klarar det om jag bara ger allt tid och inte stressar upp mig.

Vart på sportlife också. DEt behövdes, har inte vart där sedan förra fredagen. Och en snabbis då förra måndagen med Elin. Men den gången räknas inte riktigt. Men trots att jag inte vart där på så länge kände jag mig stark i kroppen. Lite förvånad över det faktiskt. BOrde varken orkat 15 min på crosstrainern eller lyfta det jag lyfte. MEn det är väl bra antar jag. Kommer dessutom att ha en härlig träningsvärk imon,. Fast erkänn att det är lite gött med just sådan värk, då vet man att det har gjort nytta!

Nu dusch, sen cashmere maffia

So long!

Tentaplugg

Har börjat lite smått med att läsa inför tentan.. Stabilt Frida.. Har till min stora lycka också konstaterat att det finns register i varje bok, gott. Har ett kapitel kvar i vetenskaplig metod och sen är det bara resten av böckerna kvar. Något säger mig att forskningsmetodik är den boken som kommer att bli läst sist. Den är grön och ful och trist och man får rysning efter ryggraden av att bara titta på den!

Fast just nu tar jag en liten paus för att huvudet ska orka med att läsa aktivt, inte bara slöläsa. Det är lätt att det blir så och sen kommer man inte ihåg något av det som stod.
Är dessutom mer och mer inne på att ta en utbytestermin trots allt. Belgien och Frankrike är det jag är mest sugen på. Såg att det fanns ett universitet i Köpenhamn också. Det är ju nära och bra hem. =) Plus att jag älskar köpenhamn. Estland och finland funderar jag lite på också. Man behöver ju faktiskt inte åka så långt bort som är möjligt, det blir säkert skitkul i vilket fall. Eller jag et inte, men iaf, frankrike lockar, just för det franska språket som jag mer än gärna skulle vilja ta upp igen, har ju inte läst det sedan nian.

I Wien såg jag också att det fanns ett. Kanske är ett alternativ det också. I vilket fall, så har jag ju ett tag på mig att bestämma mig. Däremot har jag inte så lång tid på mig att fixa praktik så det borde jag verkligen ta tag i snart.

So long!

gammal filmjölk

Skolkar fortfarande från mitt tentaplugg. men katten ligger ju så mysigt i mitt knä! Något som däremot är mindre mysigt är att hon ligger och fiser och att det därför ligger en doft av gammal filmjölk runt oss.

Och jag lovar, det är faktiskt katten och inte sunkfrida som luktar!

Buh!

Ledig idag, så här dagen innan tentan. Mina böcker kom idag också, eller de två som ajg har väntat på, forskningsmetodik och vetenskaplig metod - låter inte så jälva upphetsande. Förvånade dessutom brevbäraren när jag öppnad när han plingade på, i sunkoutfit. Följande konversation utspelade sig:

- Öhh, hej, det var ett öhh, paket här...
- Okej, tack!

Vet iofs inte om det var förvåning eller rädsla. Vem skulle inte bli livrädd när nått sånt här öppnade dörren man plingade på. =)

image121

Antar att det krävs tyskar för att komma på detta...

image120

Från Metro 21/4 2008

För mycket av det goda..

lite för mycket av det goda blev det igår, vilket resulterar i en seg dag i dag. Men jag har mig själv att skylla. Maten var iaf god och sällskapet likaså. Ska lägga in lite bilder snart tänkte jag. Några drog nog vidare till Tallhyddan med det räckte med det som var för min del.

Har fortfarande inte läst inför tentan, vilket faktiskt inte heller är så lätt, eftersom jag fortfarande saknar två böcker. Hoppas verkligen att de kommer imon, annars blir det omtenta för min del. Förstår inte varför jag har sådan otur med mina böcker nu. Som om det inte var nog med förra tentan  liksom. detta är ju i princip en upprepning av förra gången.

Nä, nu ska jag göra en räd i skåpen för att se om vi har något onyttigt och ätbart.

So long

Fröken Söt.

Igår var vi på lager ettfemsju. =) Jag la vantarna på en jättesöt klänning, från ett märke som heter Fröken Söt. Himla roligt namn tycker jag! Klänningen var för övrigt väldigt söt och påminner om en sjal jag har från hm. =) Men det gör inget. Köpte också tre linnen från lagers egna märke och ett par solglasögon från Blammo. Så äntligen kan jag vara med i solglasögonklubben. =)

Efter vi vart i Gällstad var vi hemma hos mor och far och grillade.

Ikväll blir det också gott, ska till Carmens och äta med ett par stycken. Blir nog trevligt. FÅr väl se om jag hängerpå till tallhyddan sen eller hur det blir. Jaja, nu skaj ag hänga upp tvätt innan vi cyklar i väg till Lasse på bollvägen.

         
Solglasögonklubben    The Dress

So long

Funky Monkey!

Alldeles mosig i huvudet idag också. Gillar inte riktigt statistik eller SPSS heller för den delen.
Kan ju också konstatera att efter nästan ett år i jönet så börjar man att lära sig vilka man ska arbeta med och vilka man inte ska arbeta med. Tuggade lite fradga där ett tag nästan. Men det är bara att räkna till tio och ta ett djupt andetag och försöka släppa det. Tur att jag har min allierade. =) haha

Tjock var det på tåget hem dessutom. Fick stå upp till Herrljunga = halva vägen. Sen fick jag iaf en plats och kunde sjuka ner och spela mitt spel på mobilen som jag blivit beroende av, Funky Monkey. Hur kul låter det inte?! Man ska iaf samla bananer och rädda apungar från infödingar. SKitkul och väldigt beroendeframkallade.

Imon blir det Lager 157 med Elsk.
Nu blir det mat.

So long!

Just det, hade fått mejl från Lycknis nu också att även mina böcker som var restnoterade är på väg, skönt! Då löser sig nog tentan ändå =)

Bubba Sparxxx - Back in the mud

Idag lyssnar jag alldeles högt på denna låten...



bra

Allt och inget

Äntligen ett avsnitt av mitt älskade Grey's. Slutade sjukt spännande!! Satte nästan mina popcorn i halsen, haha. Hittade tillslut desperate housewifes avsnitt som jag skulle kollat på igår också. Det var också bra. =) Men serienörd som jag är, så måste jag ändå erkänna att jag inte är lite in to Ulgy Betty längre. Tycker att det blivit lite tjatigt.

Har  vart ensam nästan hela kvällen eftersom robin har spelat golf och är nu och kollar på fotboll hos Lihv. Hoppas att han kommer hem snart och myser med mig. På tal om att mysa så är det sovmorgon i mon, känns som om det var väldigt längesedan jag hade det, men det har vart rätt skönt att gå (nästan) normala veckor och dagar. Har saknat det lite. Blev faktiskt lite besviken på högskolan eftersom jag trodde att det skulle vara så mycket mer seriöst medan det i själva verket är rätt så lugnt, enligt mig.

Har grupparbete hela dagen imon dessutom, med en ny statistikuppgift. HAde det idag också. Krångligt var det och min hjärna var helt mosig, men till slut så fick vi allt ordning på det! *stolt* Inte varje dag som man svänger sig med termer som variabelvärde, standardavvikelse och korstabulering. känns proffsigt! =)

Nu ska jag nog knyta mig för idag tror jag. Har haft robins mysiga skjorta hela dagen men lyckades så kalrt att smutsa ner den när jag gjorde mat. Dessutom var Pischen lerig om tassarna när jag lyfte henne och det kladdade hon så klart av på mig. Har förövrigt gett henne en välbehövlig borstning idag, så nu är hon alldeles glansig. Det märks att hon är ute mycket mer nu när det är varmt för hon har fullt med damm i pälsen. Antar att lite av dammet kommer från att hon springer där de håller på och bygger också. Får försöka borsta henne lite varje dag nu. Fäller väldigt mycket gör hon också, så hon stortrivs när jag borstar henne!

So long!

GAH!

Jag insåg precis nu, när jag skulle dubbelchecka hur mina tåg går, att det som går tjugo i sex imon är x2000 ända till falköping. Tilläggas bör också att mitt tågkort inte gäller på x2000. Så frågan är, ska jag komma tio-15 minuter sent till föreläsningen eller ska jag betala minst 95 kr för en biljett mellan alingsås och falköping?? tror att det blir att jag kommer sent. Har ju flr fan inte ens 95 kr. Blir så sur. Jag som hatar, hatar att komma sent. Det enda pluset är att jag får sova en timma extra men missar min "frukost-timma" i skolan, får väl äta på föreläsningen eller i pausen. Jäkla skit säger jag bara!

sjuk??

Ännu en dag till ända. Bara längtar tills hela denna veckan är till ända. cum on pliiz! Veckan känns väldigt tung med många långa dagar och två dagar då jag börjar åtta vilket innebär att mitt tåg går 05.40. Men som jag sagt innan, vad gör man inte för kärleken. Allt, verkar det som iallafall.
 
Dessutom mitt i min mest upptagna vecka sen insparken befarar jag att jag fått urinvägsinfektion igen. Senast jag hade det var det ju också under insparken, men då fick jag aldrig gått till läkaren för det och det var inte bra. Så det ska ajg inte göra om. Men tänkte att om det fortfarande verkar gå åt det hållet imon ska jag kila över till studenthälsan, de kanske kan hjälpa en stressad student att ta ett litet prov och att skriva ut penicillin. Får vänta och se helt enkelt.

Imon är det dessutom piratsittning och elins födelsedag. Sittningen har jag bestämt mig för att hoppa, eftersom jag faktiskt är helt pank. Får se om jag firar något med elin med just nu lutar det åt att jag sitter hemma och snålar i min ensamhet. Men allvarligt, jag tar redan av mina sparpengar och det vill jag helst inte göra till sådana saker som fest, utan det räcker att norpa av dem för livsviktiga saker som mat och kaffe. 

Nu ska jag nog kolla lite på desperate och sen blir det sova för min del. Blir rätt trött av att bara sitta med laptopen i sängen faktiskt.

Dagens Roligaste: Hedvig beskriver hur hon dansar till Beyoncé: " Jag var som en jävla vibrator!" 

So long!

Dagen i koncentrat

Förrut skrev ajg ett inlägg, men när jag skulle publicera så försvann det så klart. Sedan dess har jag iaf vart och tränat lite med Elin. Eller a, vi testa mest lite och gick igenom sportlife med deras maskiner. Hon lärde mig också några nya övningar med hantlarna. Vill kunna det bram hade vart kul.

Det blev inget plugg i nolhaga förrut, jag fastnade hos Elin på Diabless. Prövade en massa kläder och fastnade för lite av det. BLand annat en jättefin rutig klänning i lite "Grease"-stil. Dock är den för dyr, men jag är verkligen kär  i den. Senare var jag, Robin och Lillstrumpa på DeliDeli och åt. Lika gott som alltid.

Fortfarande inget om jobben. Imorgon är det skola hela dagen, även dags att bestämma sig om jag ska gå på piratsittningen eller after-worka med elin på hennes födelsedag.

Nu är det Chasmere Maffia (osäker på stavingen där =) ) och popcorn. Gott.

So long

ORKO

Färdigpiffad lagom tills att solen gick i moln. Men förhoppningsvis kommer den tillbaka lite snabbt som den försvann. Nu ska jag till elin, sen nolhaga och efter det blir det glass med lillstrumpa. Dagen till ära har jag hennes blombrosch jag fick förra året på mig. Den är orginell men skitsnygg.

Och jag blev beviljad mitt byte av inriktning, så i höst blir det organisationskommunikation för hela slanten! Yeey!

So long!

No more slacker

Nu får det vara slut på mitt förslappade liv! Ska ta en dusch och piffa mig lite, sen åka ner och hälsa på Elin på jobbet och sen bort till Nolhaga och sätta mig och läsa. Gärna somewhere sunny. Här går det ju inte att koncentrera sig, byggjobbarna jobbar för fullt. Gah, bli klara snart!

inte länge kvar till tentan nu, blä. Men det ska la gå denna gången också. FAst kan inte skita i att läsa denna gången, det är ju faktiskt förberedande inför b-uppsatsen och det vore rätt så oansvarigt av mig att bara skita i det, iaf när vi är två som skriver.

Kanske ska åka ut till mamma sen och pimpa min overall lite. Hittade lite bra tyg när vi städade igår. Tänke skriva mitt namn på overallen någonstans. Ska bli kul underinsparken, camping låter som ett bra alternativ tycker jag!

So long!

Min balkong.

Hör och häpna, gnagarsamlingen är borta! Även mattan där Pischen lägger sina byten. Det är lite dumt, eftersom hon har en tendens att äta upp allt utom svansen och njuren. Så nu kommer hon antagligen lägga dem rätt på trallen = mindre fräscht. Får klura lite på en bra lösning. SUgen på att fixa iordning hela balkongen nu och bara kunna sotta där och njuta med ett glas kallt vitt vin. Eller en Cosmopolitan. Eller sån där milkshakedrink emd Mintuu. Kort sagt, jag gillar att sitta på balkongen. Lite trist nu bara eftersom de renoverar hyreshusen mitt emot. Inte så kul utsikt.
image118

Har lite som dröm att få till en sån där jättemysig balkong man ser i inredningstidningar. Får jobba på det nu i vår/sommar.

Tror att jag städat bort Robin, han är spårlöst försvunnen med allt skräp...

So long

Städdag

Idag är det städdag som gäller. Inte så sugen, men samtidigt är det så skönt när man är klar. Det jag drar mig mest för är att ta hand om kattens samling ute på balkongen. Men att sitta på balkongen i ett härligt väder till stranken av döda råttor är ju inte så mysigt. Och det är snart dags för det. Sitta på balkongen alltså, utan stank. Men ändå, så äckligt! Kan inte Pischen ta hand om det, det är ju faktiskt hon som lagt dem där.

Sportlife senare också, med Elin, förhoppningsvis. =)

Ledig imon med, läsa lite då kanske...
Nu skaj ag ta hand om mitt gigantiska klädberg på min sida av sängen.

So long, suckers

Snabbutbildning

Fortfarande svarslös ang tidningsjobbet. Vet verkligeni nte hur jag ska göra. Det ger 2000 i månaden vilket inte är så jättemycket, men det är ändå alltid något.
 
Fadderutbildning idag också. Kändes lite trist att sitta inne hela dagen, men det tog inte så lång tid som det var väntat. Skulle hållt på till fyra men var klart halv tre istället. Var tydligen för att ordf i Studentkåren var i stockholm eller nått och hans ersättare dök aldrig upp, så en tredje fick rycka in istället, noll förberedd så de förberedda powerpointsen klarades av i ett rasande tempo. Lite synd eftersom det kändes som om det var viktigt information om lite hälsa och sånna saker, typ va man ska göra om någon an nollorna har epilepsi och får ett anfall och lite sådana saker. 

Men det fina vädret var kvar när vi slutade och vi pendlar har ju inte så många tåg så det blev en glass på piren i solen i stället. Sjukt härligt!


          
Jag, Arijana (i svart) och Hedvig ( i grått) på trappan utanför skolan och på bänken på piren + HJ-aulan där utbildningen hölls. Jag får alltid svindel när jag kollar ner mot scenen där! 

Arijanas kompis Maria hittade ett par som verkade ha fastnat i varandra. De satt så, helt stilla i minst fem minuter! Imponerande!

Fyyy

Väldigt, väldigt dålig på att skriva blogg just nu. Och bättre blir det inte, för nu ska jag äta fredagsmys med Robin. Snart börjar Erin Brocovich också.  Inatt ska jag testjobba för tidningsjobbet. Fortfarande tveksam. Lutar mest åt att strunta i det. Vill ha svar på mina sommarjobbsansökningar. Sen imon är det fadderutbildning i Jönköping. Blir nog en låååång dag imon.

So long

Biblioteket

Idag måste jag till biblioteket. Min bok är fyra dagar sen. DEt är inte bra. Jag är inte bra på att låna böcker. Eller just lånandet är inga problem, däremot tillbakalämningen. En gång fick jag en räkning på 400 kr. Bara för jag inte lämnat tillbaka en bok. Man tycker att jag borde lära mig av mina misstag men jag är dålig på det. Fårväl helt enkelt se det som en av många Akilleshälar för min del.

Nya lördagsnöjet - medelålders på hotellet

Hotellet och medlemsfesten igår var trevligt. Hann dock inte till gratismaten men enligt källor tog den slut ganska så fort, men den var tydligen god. Eftersom det var "förmånliga priser i baren" blev det två  vår-cider och en öl = lagom lullig. =) Skakade rumpan till gamla r'n'b och hiphop-godingar på lilla dansgolvet och minglad runt lite. Medelålders blir som ystra kalvar när de väl kommer ut. Längesedan man skrattade så. =) Somliga var helt hysteriska, skitkul. I övrigt var det ganska hög medelålder men antar att den yngre populationen droppade in ungefär näg Elin och jag tackade för oss vi halv tolv. En rolig kväll med lagom av allt. Väl ute så mötte Robin oss och jag plockade fram mina medhavda bekväma skor och så tog vi en liten promenad hem. Hemma sedan drack vi te och åt av mitt nybakta bröd. 

Idag blir det vårpremiär - Glass på torget! Ska väl ge mig iväg om tio minuter eller nått. Efter det så ska vi till mor&far och få oss lite middag och ta en promenad i solskenet. Förhoppningsvis kanske vi hinner en sväng till Sportlife också när vi kommit hem, är träningssugen! Men det verkar att bli en bra dag.

Gårdagens roligaste konversation:
Eva: Vet du om hon gillar några speciella blommor?
Rune: Nää, hon brukar inte äta dem.
Klockren kommentar om du frågar mig! =)

So long! 

Gratismat hela dagen!

Kalas hela dagen i Säckestad. Japp, det ligger lika öde som det låter. Men det var trevligt iaf med god mat och god paj istället för tårta. Gillar när det är nått annat än tårta eftersom jag i princip inte har ätit tårta sen jag åt massa tårta när jag fyllde ett. Hålelr redan på och klurar på vad jag ska jag när jag själv fyller år istället för tårta. Antingen paj eller så cupcakes, med massa frosting. Om jag ska göra paj måste jag testa innan iaf, eftersom jag vill härma CoffeeHouse's citronpaj med tjock marängtäcke på. får väl improvisera lite. Annars kanske man kan fjäska med Emilia som jobbar där, även om jag inte känner henne så väl. HOn kanske ändå kan sticka till mig receptet, haha! Men tror inte att det är så svårt. Bara att göra lite extra pajdeg så att man kan täcka högt upp på kanterna. Och cupcakes har jag ju absolut inga recept på så det blir till att googla isf.

Ikväll är det dessutom medlemsfest på sportlife, fast det är på hotellet. Tänkte gå dit och äta gratis.Väntar mest på att Elin ska ringa och säga att hon är påväg. Annars blir det nog en slapp kväll, sov oroligt så är rätt så seg. Och dessutom jobbade de här utanför i morse, typ sågar i betong. Går ändå att gå med på under vardagarna med helgerna?! Hallå?!

Jaja, kanske ska pudra näsan lite, elin har en liten förmåga att ringa när hon är framme och står och vntar typ. =) But I like her anyway.

Busy day!

Allt bröd blev oerhört fint och bra och gott. Så nu har jag bröd för typ en månad. Ska frysa in de bara så att det inte står och blir torrt. Har hunnut laga middag och träna också. Idag var det benens tur att få en genomkörare, och det blev minsann också. Bara brände i mina muskler vissa gånger. MEn det är väl då det ger nått, så känns det som iaf. Efter träning var vi en sväng på Maxi och köpte onyttigheter men även lite nyttigheter och sen på BonBon för att hyra film Hairspray blir det! Har velat se den jättelänge, men blir dumsnål för att den kostar 35 kr att hyra.

Nu ska jag iaf duscha av mig svetten och sedan ska det diskas, hann inte göra det eftersom vi inte hade hunnit träna isf.

Dagens Roligaste: Lihv, enbart i handduk, jagar katten i trapphuset, ända upp till B.Engstand. Haha, vilken syn det måste vart.

Kanye

Under tiden jag väntar på att brödet ska jäsa, skakar jag rumpan till denna.


Kanye West - Homecoming, gott folk!
(men vad är grejen med att hålla på snoppen och vifta med andra handen??) =)

nr 1

Inne på brödbak nr 1 än så länge. Ska nog göra nästa omgång parallellt. Men so far so good, verkar det som iaf. Fiberbröd i långpanna! se och njut

image108

Stora baka-bröd-dagen

Jag är nog väldigt bra på att hela tiden ändra mina planer. Denna fredag har hela veckan vart utnämd till den stora baka-bröd-dagen och för att hinna med allt hade jag tänkt att köra Robin till jobbet, åka hem ich byta om, sen iväg och träna, handla och sen baka. Klockan är nu tio och och jag sitter fortfarande i sängen. Behöver jag säga att jag inte kom upp där vid tjugo över sex som det var tänkt?! Jaja, men än är dagen inte förstörd. Solen skiner och det går faktiskt att ta cykeln och handla, även om det innebär att jag får gå med den hem. Men det går!

Ska kolla upp lite fler recept, har ju bara ett än så länge, haha! Något mer med dinkel kanske? Det är ju gott. Annars är jag inne på filbröd. Jaja, får googla lite sen får jag se.

So long

Gnagarsamling

Idag ska jag städa. Måste verkligen städa, vill knappt tänka på hur det ser ut här inne. Därför går jag konstant runt och kisar så att jag inte ska se all skit. Det är alltid en bra lösning. Det som inte syns, finns inte.

Men först kommer Elin och dricker te. Synd bara att man inte är en sån som går upp klockan sju och kan öppna dörren för elin till ett glänsade hem, haha! Nä, först te, sen städning. Ska nog tvätta lite me, det kan jag iofs börja med nu. Ska också försöka städa bort kattens härliga samling med gnagare som hon har lagt på balkongen. iuh.
Hur får man katter att sluta jaga? Framförallt att sluta med att ta med sitt byta upp på balkongen och dörrmattan?
Om det är nån som vet så tages tips tacksamt emot.

So long

Tattoo-time!?

Ojoj, idag är jag tatueringssugen. Har länge funderat på att skaffa en men nu börja jag hitta lite som känns lite unikt för mig. Ska ju ändå ha den/dem hela livet. Har ju länge vart inne på en hjärttribal men tribals börjar att kännas lite uttjatat. Så nu jäklar, har kommit på att en katt är det ju kalrt att jag ska ha! På höften, som jag tänkt tidigare. Nu ska jag bara hitta den rätta katten. Helsvart ska den vara, men kanske gröna eller gula ögon, tänkte att det kunde vara lite tufft. 

Sen har ju ett tag också varit inne på att tatuera "People come and people go, but they never leave you" runt handleden, som ett armband. Tycker att det är så fint uttryckt och det betyder mycket för mig. Vill ha den runt min vänstra handled för att jag ska kunna ha klocka och så över den. Det känns också ganska viktigt, att jag ska kunna dölja dem. Jaja, får se. Hade vart kul om nån mer vill göra och göra samtidigt som mig. Elin, du har väl alltid pratat om en tatuering?? =)  

Sen har jag alltid tyckt att Eve's är cool, men det är lite för vågat för mig.
image107

Tut! Tut!

Uhh, jag tycker att det är så himla tråkigt att vara själv hemma på kvällen. Sitter bara och väntar på att Elsk ska komma hem. Det hade till och med vart ok att han kollade på fotboll, bara jag har honom här och kan pussa lite på honom när jag känner för det. Annars tycker jag att det går rätt så ok att vara ensam om dagarna. Egentligen brode det ju inte vara nån skillnad med det är det ändå.

För övrigt så fick vi nått ryck idag och gick till Sportlife. För er som inte vet så ligger det typ på andra sidan stan och det tar 25 minuter (big city life...=) ) Men det var rätt så skönt faktiskt, fint väder och alltid härligt att röra på sig. Det är precis som Robin sa, det är ganska absurt att människor tar bilen för att träna eller så. Iaf när man bor i Alingsås, som intedirekt är nån storstad. Ska få honom till att skaffa en cykel bara, så kan vi susa fram ihop på våra racers. Han kan  tillochmed få min "reserv"krokodiltuta som jag har ifall nån skulle sno min nuvarande, som nån idiot gjorde med min första tuta. Man är aldrig för gammal för en krokodiltuta.


So long, suckers

Extrajobb!

Idag var jag på västsvensk tidningsdistribution och pratade. Har sökt sommarjobb där och skulle dit på lite intervju idag. Det hela slutade med att jag blev erbjuden extrajobb direkt. Så nästa helg ska jag gå md en som delar ut tidningar och sen om jag tycker att det funkar så ska skriva på kontrakt och så. Däremot har jag ett litet problem, sommarjobbet får jag ju också verkar det som. Grejen är att det är bara tre timmar om dagen ungefär och betalt därefter. Vill ju som sagt helst ha ett heltidsjobb under sommaren, men samtidigt ha kvar detta som extrajobb. Men sammtidigt vet jag ju inte när jag får svar från de andra jobben jag sökt. Sicket dilemma! Jag vågar ju inte tacka nej till detta heller, ifall jag inte får nått av de andra. Men 5000 i månaden under sommaren är för lite. Jag är ju van med att få ungefär tre gånger så mycket på contage. Jaja, jag får väl fundera på det.

Ska snart cykla iväg igen, till tåget. Sen har jag föreläsning i två timmar och sen hem igen. Idag ska jag dessutom träna, kondition. Undra om jag orkar med en timma på crosstrainern i dag också??

Redan hungrig och två timmar kvar tills jag ska äta, sketans.

So long


Ny katt?

Har nyss läst ut boken jag lånade på biblioteket för två veckor sedan om katter, främst innekatter. Blir så sugen på att ha en katt till och tror också att Pischen skulle må bra av det eftersom det ibland blir  ganska långa dagar som hon är ensam. Ibland känns hon liksom lite ensam och uttråkad. Det svåa är nog att hitta en katt som hon kommer överens med, men enligt den boken så kan det gå bra om den nya katten är yngre än den gamla. Så då är  det ju helt enkelt en kattunge som gäller. Det allra största problemet är att jag vill ha en raskatt då, för att veta ungefär hur de är i lynnet och de kostar ju lite granna.. Så därför får det nog vänta lite. Om jag inte skulle vinna pengar vill säga, haha.

Har kollat lite på Ragdoll och Helig Birma, men Robins krav var ju att vi skulle ha en vit Perser om vi skulle ha nån mer katt. Fast jag blir lite orolig att det är lite för mycket jobb med pälsen hos en perser, det går säkert bra i början, men hur känns det efter fem år?? Den ska ju ända borstas varje dag plus badas lite då och då.

Vet ändå att jag vill ha en långhårig, eller semilånghår, och som innekatt. Känns som om de katterna trivss bäst med att vara inne. Mitt lilla energiknippe skulle aldrig klara av det. =)


Ragdoll           Helig Birma        Perser

GI

Jag har gett upp med att få in med header, får väl fråga nån som vet "live" istället. Återgår till det gamla så länge.

Jobbintervju imon. Hoppas att det går bra, Är dock lite orolig. Vet inte hur måga timmar det är på. Helst vill jag ju ha ett heltidsjobb. Eller i vart fall en heltidslön. Annars kan jag ju lika gärna gå på contage. Och tycker ju fortfarande att Stena och Zara hade vart det roligaste. Men jag vet inte hur man gör, kan man säga kanske? Jag har ju aldrig sökt jobb innan. Contage räknar jag nämligen inte. Där anställer de ju vem som helst typ.  Känns det som iaf. Sen är ju detta mer eller mindre ett nattjobb, men det har jag inget ont av. Det tror jag faktiskt att jag klarar. Får skaffa en termos som jag kan ha kaffe i bara, haha. Får ju inte somna när jag kör bil.  =) Jaja, vi får väl se hur allt verkar och blir imon.

Helgen har vart lugn, även om jag faktiskt socalizat hela helgen. Eller i vart fall fredag och lördag. Igår var det slappsöndag med träning som vanligt. Funderar på om jag ska börja äta enligt GI kanske. Tycker inte jag märker nått att jag tränar, så behöver nog iallafall tänka över vad jag äter. Tänkte att GI var bra, men sen läste jag nått om att kroppen förbränner inte bara fett, när det inte får några kolhydrater, utan även protein. Det vill jag ju inte, det är ju protein som muskelerna behöver för att växa, välle?? Jaja, får fråga Elin hon har väl koll på det. Ska också fråga om hon vill leka idag, hade vart trevligt, vi som är lediga måndagar bägge två.

Nu blir det frukost.

So long

..


Under construction...



Men om nån vet hur jag får min fina header att funka så tages hjälp tacksamt emot! =)

Fika!

Nu har jag vart och fikat med Elin.  Lika trevligt som vanligt. Vi var på Espresso House som öppnade i förra veckan. De har säkert goda saker där, men jag köpte nån slags chokladkaka men den var lite för vissen och smakade lite för mycket hasselnöt. Men kladdkakan som himla god ut. Även andra saker såg goda ut, så jag har inte gett upp det helt än. Men som sagt, inget slår Coffesouse's citronpaj med maräng. =) FAst de hade sån där smaksirap som man kunde välja till att ha i kaffe, tog kanel och det blev följaktligen en mycket god kanel-latte.

Det fina vädret gör mig sugen på att gå ut och ta ett glas vin eller nått. Försöker att övertala malin och loffe men jag tror inte att det funkar, ser med andra ord ut som att det blir ännu en kväll ensam hemma isoffan med katten och popcorn. (ja, jag älskar popcorn) Får väl seo m det går någo bra på tv bara, annars kanske det funkar med svt-play och häxdansen. =)

jaja
So long

Äntligen helg!

Idag är det  en betydligt bättre dag än igår! Det var det "rätta" tåget till jönköping och det är en väldigt härliga vårdag. Sen att det var sista dagen för den här veckan skämmer ju inte det heller. =) Så nu har ajg långhelg eftersom jag inte har någon föreläsning förr'ns på tisdag. Yeey! Denna kursen känns som väntat, ganska så tung. Mycket, mycket teori. Men har iaf alla böcker nu så det är väl bara att börja läsa antar jag.

Var och hälsade på Elin i "hennes" lilla butik idag. HOn ser så proffsig ut! Jag tycker verkligen att hon passar där. Fina kläder får hon ha också...  Vi skulle fikat idag, men hon var tvungen att hoppa in och jobba. Men sen blev det så att vi ska träffas när hon har slutat och leta skor itll henne. Jag hoppas också att jag ska ha sån tur att hon sover hos lasse och kanske är sugen på ett glas vin på delideli också. =) Haha. På tal om vin så har jag vart på systemet idag också, handlat lite inför lördagen då det är tjejkväll. För en gång skull blev det faktiskt cider och öl, har druckit vin för det mesta nu det senaste halvåret.

Imon är det för övrigt klippning som gäller. Ska bli skönt,  då håret har börjat att bli ganska så långt, och framförallt, tjock. Det gör att jag inte får riktig rätt form på det och att det inte håller hela dagen. Ser ju skabbig ut redan när jag kommer till skolan. Sen kan det bero på att min värmeskyddande sprej inte är så bra som den jag hade innan. Den var mycket fastare och jag liksom lite mer textur till håret, medan denna snarare verkar innehålla silikion, för håret blir så himla mjukt och glansigt. Får väl se om jag står ut eller så får jag köpa den som jag hade innan igen.

Nu väntar jag bara på att Robin ska komma he så att vi hinner äta i lugn och ro innan jag ska ner till stan igen.

So long!

Skitdag

Bara för att det var en sån himlans bra dag i måndags så var det naturligtvis en skitdag idag. Först fick jag i regnet gå ner till tåget som var försenat och visade sig vara ett sånt tåg de kör pendeltrafik med mellan gbg och alingsås. Ni som åkte pendeln förstår min förskräckelse över att sitta och skaka på det i en och en halv timma! Dessutom var det den nya varianten och på dem är alla säten stenhårda och går inte att fälla bakåt. Så jag fick helt enkelt sitta ihopkurad som en liten boll när jag skulle ta igen min sömn. Aj. Sen hade jag fått ett jäklans skoskav också av mina nya converse bara för att jag inte gått in dem riktigt än. Aj.

Det var tur att jag fick tillbaka mitt PM om ett socialpsykologiskt fenomen och upptäckte att hon gilalt det iaf, annars hade jag nog åkt hem igen. Lyckades för första gången på högskolan få ett VG på nått som jag gjort helt själv, alltså inget grupparbete eller så. Dessutom hade jag inte ens så många anmärkningar på mitt språk, bara att jag använder "man" alldeles för mycket. Det ska man tydligen inte använda alls. Där ser man. Haha, jag använder man hela tiden märker jag nu! Illa, måste vänja mig av med det till b-uppsatsen!

Har faktiskt fått tränat idag också, det är skönt. Gick en timma på/i (?) crosstrainern. Riktigt bra gjort, tycker jag själv, haha! Sen har jag så klart kollat på Greys också och nu är det väl änna dags att krypa till kojs. Imon är det bara kort dag, skönt!

Dessutom har jag blivit kallad på jobbintervju! Tidningsutdelare, wow! Lite tveksam dock, vet inte om det är en heltidstjänst och detä r ju det jag vill ha som sommarjobb. Annars är det ju helt perfekt, jobbar på natten/morgonen och sen är man ledig! Skulle ringa hon som verkar hålla i det i veckan och komma dit nästa. SKa försöka ringa imon. Ska också försöka lämna min ansökan till Belle Shoes. Håll tummarna för mig!

So long!

Long time, no seen!

Hmm, liten miss av blogg.se att försöka byta plattform när allt bara sket sig, ett aprilskämt kanske??

Iaf, inte så mtcket har hänt sen sist, eller, det är klart, det har ju vart helg. Helgen har vart mucho lugn iom begravningen på fredagen. Väldigt jobbig, men väldigt, väldigt fin. känns som om det blev ett fint avslut men man kommer ju ändå aldrig förstå, särskilt eftersom det kom så plötsligt också. Jaja.
Efter begravningen åkte vi hem och vilade oss lite och sen fick vi reda på att Johan hade lyckats få bord på Musses. Så då blev det min favorit, kycklingpasta. väldigt välbehövligt med mat! Efter maten åkte vi hem till johan för att kolla på film. EFtersom jag var ensam tjej fick jag också äran att välja film. Haha, det blev iaf Elisabeth - The Golden Age. Jag hade faktsikt trott att den skulle vara bättre och killar kunde nog inte med att klaga, haha!

Efter filmen hade jag lovat att köra mamma, pappa, lilly och claes hem från stan och det var bara att ge sig ut vid ett. Var iaf sjukt trött n'r jag kom hem en timma senare och däckade så fort jag lade huvudet på kudden.

På lördagen väntade en shoppingtur i Gbg med Elsk. Hade planer på att köpa bh och jeans men kom hem med ett oar sjukt snygga satinbyxor i jeansmodell istället. Köpte dem på Monki, finns väldigt mycket fint där! Efter shoppingen blev det pizza och sedan bio, 10 000 B.C. Både jag och Elsk tyckte att den var jättebra, så, se den!

Söndagen var lugn med endast lite träning.
Igår började en ny kurs också,typ medie- och kommunikationsvetenskapliga teorier och metoder eller nått sånt där. Förberedande för B-uppsatsen som kommer om fem veckor iaf.
Just det, hade celebert besök av invånarna på rektorsgatan igår kväll också, väldigt trevligt!

Och fick G på min tenta! Ett poäng över G, jag är så jävla bra!! Firade med ett vrålsnyggt lila nagellack och en söt rosa-röd rouge från H&M.

Over and out

RSS 2.0