Tummen har fastnat igen, produktiviteten slut

okej. Har hittat bilden jag ska analysera. Men vad det tar emot att börja. Sitter och gör ingenting i vanlig ordning och slörglor ltie på ztv.

Det är det som jag har som svårast för, att komma igång. När jag väl kommit igång brukar det gå rätt så bra. Vill ändå bli färdig idag.. Hade tänkt att träna med Elin imon och vill gärna klippa mig innan kvällen.. Färga håret eventuellt också.. Fast det kan vänta till lördagen i värsta fall. Men om jag inte får klippt mig imon kommer det att sluta med att jag får gå ut i tofs och hur jävla kul är det?!

Längtar för övrigt tills imon! Alltid tevligt med utgång i Gbg! Park Lane, here we come!

Produktiv dag

Idag har jag faktiskt varit ganska så produktiv. Allt började med att jag gick upp redan tjugo över åtta, på en ledig dag, hör och häpna. Sen fick ajg ringt barnmorskan ochätit lite frukost. Efter det trampade jag iväg i snålblåst mot sportlife och det varma solarie jag bokade igår när jag var och tränade. Solade i tjugo minuter och gick sedan en sväng på Ö B. Köpte dammsugarpåsar och konstaterade att de kostar hälften så mycket där som de gör på Maxi. Hittade och kattmat ltie billigare. Whiskas, om katten själv för välja. Jag tror att just när det gäller kattmat hänger priset och kvalitén ihop. Jämför hur Willys kattmat luktar och hur Whiskas luktar. Whiskas luktar kött medan Willys luktar mest äckligt och ger mig kväljningar. Det märks betydlig skilland på Pischen aptit också. Hon äter ju både sorterna men jag har aldrig sett en så renslickad skål som när hon får Whiskas. 
 
Iallafall.  På Ö B hittade jag också det torrfoder som katten äter i 2 kg påse istället för 1 kg påse som de bara har i mataffärerna. Jag ska helt enkelt dit och köpa kattmat nån gång när vi är och tränar. Hittade lite annat kul också. Bland annat en klätterställning tikk Pischen och lite plastburkar och sånt till oss som alltid är bra att ha. Även sånna där ungsformar man har när man bakar bröd. Men det blev som sagt bara dammsugarpåsar idag eftersom jag cyklade.

När jag kom hem bäddade jag och ringde Länsförsäkringar. Japp, nu har jag äntligen fått gjort det också. Kollade även upp garantin på min dator som inte funkar som den ska. Garantin gäller bara om det har vart nått fel på den när man köpte den. Bajs. Men jag ska ringa mamma och be henne ta med min dator hit så kan jag ringa supporten på Fujitsu-Siemens och be dem hjälpa mig. Det var iaf dit de hänvisade mig på netonnets hemsida.

 Och tro det eller ej, så har jag också skrivit ett CV och skickat iväg. I sista sekund. Så nu återstår det att se.

Nu ska jag börja skriva min bildanalys. Eller iaf leta upp en bild att analysera.

So long!

För att Falköping är en så fin stad. Särskilt i snöoväder och -2 grader

Igår var en surdag. Fast det började med en gladdag för jag skulle få åka hem med två-tåget och således vara hemma halv fyra. Hade trevligt sällskap på tåget av klasskompisar och klasskompisars grannar och jag vet inte allt vad det för för connections som kom fram. Framme i Falkköping hoppde jag glatt av tåget och givk övet till andra sidan av perrongen för att ta det kommande stockholmståget ner till Alingsås. Sen slänger jag en kik på den där skrämen som meddelar när tågen går. Tåg mot Herrljunga, Göteborg, ca 30 minuter sent. Fan. Jag går inte och sätter mig och väntar istället för att stå ute i snön med sönderfrusna tår. Går ut lagom tills det att tåget ska rulla in och får vänta ytterligare tio minuter. Efter de tio minuterna sprakar högtalarna och mansrösten utan kropp och ansikte säger att tåget blir ytterligare föresenat på grund av lokfel. Vi bör överväga att ta ett annat tåg eftersom felet är kvar och tåget kör jättelångsamt. Skrutt. Får helt enkelt vänta tills nästa tåg kommer in som ska gå mot gbg. Med andra ord fick jag vänta en  timma i Falköping. Lite gring då va? Plus att jag inte ätit nån lunch. Och alla som känner mig vet att jag blir ett monster när min blodsockerhalt sjuker under det förbjudna strecket.

Som tur var träffade jag Frida på tåget i Vårgårda och det muntrade upp mig lite iaf. Lyxade dessutom till det med färska bagels och broccolisoppa när jag kom hem. Det  var precis vad jag behövde. Träning som utgjorde nästa punkt på schemat var också välbehövlig med fruktansvärt tråkig när Robin inte var med.

7km/h

Nu har jag kommit hem, duschat och ätit lite kvällsmat. Fick gått 7 km på en timma. Är väl rätt nöjd. Helt slut iaf. men jag måste köpa nya skor, får blåsor på hälarna... :S

Såg Sandra på gymmet men hon såg inte mej.. jaja..

Jag är helt slut idag. Förstår inte varför, men tror att det hänger ihop lite med att min eviga hosta har blivit lite snuva också och förkylningen kanske (förhoppningsvis) är på väg att bryta och och göra mig sängliggande för att jag sedan ska bli pigg och glad igen. Men nu ska jag sova iaf. Faller snart ihop över datorn.

Sov Gott!

Äntligen Måndag!

Ny dag - nytt liv. Är det inte så det brukar låta?

Så mycket till nytt liv blir det nog inte idag, utan det fortsätter troligtvis i samma gamla invanda spår. Men det är rätt så skönt. Man vet vad som händer liksom. Föreläsning mellan 13-15 och sen blir det hem och äta och sen träna. Måste bara komma ihåg att lägga in lite "gå-musik" på min iPod. Måste ju kunna hålla ett bra tempo! Sen efter det måste vi egentligen handla, men får väl se vad klockan blir. Så jävla roligt är det ju inte direkt. Mer ett nödvändligt ont.

Jag ska testa att göra broccolisoppa ikväll när jag kommer hem från träningen också. Så kan ajg äta det hela veckan eller frysa in i käcka portionsförpackningar. Verkar vara en ganska lätt soppa med bara buljong och purjolök som man kokar ihop. Sen kan man lägga i lite broccoli, blomkål eller vad man känner för och sen mixa det. Synd bara att jag pajjade vår stvmixer när jag skulle göra pepparkaksdeg, men den mixern jag fick av elin och lasse i studentpresent kanske funkar. Bara soppan inte är för varm så ska det nog gå bra. Måste testa att göra med sparris nån gång. tycker att det är så himla gott!! Först ut blir iaf broccoli.

Nu ska jag äta ltie frukost och sen cykla iväg till tåget. Hoppas att alla i vår studiegrupp har fått sina böcker så att vi kan börja med våra workshops i veckan. Hade vart bra.

sammanfattning

Ett snabbt inlägg innan vuxenfrida ska gå och lägga sig.

Kvällen igår blev lyckad med lagom mycket vin och lagom sent. Det blev inget hotellet för min del men hoppas att Elin och Malin hade kul iaf. Som sagt, jag spar mig tills på fredag. Fick också se kort på bebben. Så spännande! Halvtid nu dessutom. Fräckt.

Idag har det vart lugnt. Städade av lite efterosm farmor och farfar egentligen skulle ha  kommit men det blev inställt. Fast det var skönt att få städat ändå. Sen har vi gjort lite mat och slappat. Gjorde även lyxoboj. Alltså varm choklad med baristamjölk och Anthon Berg choklad. Gott!  Sen kollade vi på coyote ugly, en klassiker. nästa vecka blir det She's all that. Tydligen en av Robins favvofilmer. =)

Imon blir det skola och sedan träning, kondition är det som gäller då.

Nu är det sängen som gäller för den lilla familjen andersson/bäcklund

punktform

Idag har jag hunnit med följande:

*vakna och vara jättesur

*skälla på Robin för att ja var allmänt sur

*gråta i tre omgång - Hormonsvallning kanske???

*träna ben + lite mage och rygg

*vart hos farmor och farfar med andra ord äta ett tiotal kakor.

*vart hos mor och far

*skrivit ut både skolarbete och ett gäng med bilder på mrs beckhams frisyr som jag vill införskaffa, helst i nästa vecka

*pratat skit med mor och far

*lyssnat på ljudbok och kört bil

*Myst med Pischen
**********************************************************************************************************************

Nu ska jag snart till Malin. Kolla på film och äta. Dricka lite vin också och fundera på om man ska följa med Elin till hotellet. Lite kluven där. Återstår dock att se vad som händer. Ska bli kul att träffa alla iaf! Johanna kommer och hämtar mig om 50 min!



Vad gör ni ikväll?

Fikat avklarat

precis hemkommen från fikat med elin. Blev macka med köttbullar och en chokladboll. Dock inte latte. (okej, inte många fattar, med antagligen gör hedvig det. =) ) Däremot tror jag att jag ska hoppa gårdscaféet från och med nu. Blir alltid lite besviken. Sånna där småsaker som inte spelar så stor roll egentligen men ändå. Fast deras pajer är killing. Och violteet älskar jag. Men utöver det så vet jag inte... Gurkorna är sladdriga... Salladen lite ofräsch. För små tekoppar.. lite sånna saker. Som sagt, inget stort men påverkar helhetsbilden ändå. Fast personalen är trevlig, och det är rätt så mysigt.  Antar att alla caféer i alingsås har både plus och minus. Finns nog knappast något som enbart har en massa plus.

Ska snart ner till stan igen men robin. Boka resa! Weei! Sen handla mat. Idag blir det lax, färsk pasta och cremé fraiche med paprika och chili. Sen hoppas jag på pistagenötter också. Eller nått anant fredagsgott som inte leder till en uppsvullen gravidmage.

regn och rusk!

Rätt gött att sitta inne idag närdet blåser halv storm och regnar utanför fönstret. Ska försöka att skriva sista delen i min reflektion nu och sedan fixa mig lite. fick sms av en elin som ville fördriva tiden med fika. alltid lika gött. Och särskilt nu när man har råd att köpa det också. =)

Sen ska jag ta och leta fram mitt presentkort på Resia också så att jag och Elsk kan boka vår resa. längtar som en liten blå.

Ser också fram emot nästa fredag! För en gång skull kanske jag lyckas att ta mig ut efter förfest hos empa. =) Haha.

Nä, skriva nu.

So long suckers!

lite ljusare

Äntligen har studiestödet trillat in på kontot. livet känns nu helt klart lite lättare. Denna månadens räkningar är inlagda och bara väntar på att dras från kontot. Och efter det ska jag försöka leva på typ 3000. Men det måste gå. Får då har jag betalt tillbaka mitt "lån" från mitt sparkonto.. Har även betalt tillbaka till robin för träningskortet på Sportlife.

Det som är lite klurigt bara är att det var en tjej som verkade väldigt intresserad av min säng, men när jag smsade till henne och sa att den var hennes så har jag inte hört något mer från det. Det är lite wierd faktiskt. Men än har jag inte gett upp hoppet!

Nu blir det frukost och alingsåstidningen!

en bajsdag kanske?

katten gick lös på min arm förrut. Aj. Hon kan vara en totalvild tossa ibland som får värsta rycken.

Annars har det vart oförskämt lugnt idag. Funderar på uppgiften vi ska göra tills imon. Jag fattar den inte. Då blir det jobbigt. Särskilt eftersom jag måste göra den färdig idag när att jag ska hinna åka till jönköping och lämna in den imon. Det är nog det värsta av allt. Det är bajs faktiskt.

Inga pengar har jag fått heller. Det är också bajs. ligger vrålmycket minus på mitt kontot och har lånat av mitt eget sparkonto. *ajabaja frida!* Hoppas jag får pengar imon, och min beställda bo, Effektiv Visuell kommunikation. Synd bara att Adlibris eller om det är posten inte är så effektiva som det lovas på hemsidan. Bajs igen.

Allt är bajs, eller så är det jag som blir tokig av att gå hemma och inte göra nått anant än att vänta på nått jag knappt vet själv.

Gynning

Jag tycker verkligen att Carolina Gynning är helt jävla klockren! Sån vill ja me va! =)

image73

Crap

Döm till min förvåning när jag upptäckte att Malinen har börjat skriva blogg igen. Gött, nu behöver vi inte längre prata med varann. =) Fast jag gick faktiskt emot det lite idag, när jag först ringde och bad henne köpa den andra boken vi ska ha i denna kursen när hon ändå är nere i Gbg och sen ringde igen och sa att hon inte behövde köpa boken. På så sett fick jag fördrivit 25 minuter medan jag väntade på tåget i jönköping. Till min stora förfaran däremot insåg jag att jag plötsligt hörde till dem som pratar högt och ljudligt och delar med sig till alla om sitt privatliv. Jess, då vet ett par jönköpingsbor vad jag ska göra i helgen, nästa helg och vad jag för tillfället läser i skolan. Gött då.

Första mötet med K idag. Ska fortsätta, verkar najs. Kul att kanske få lära känna lite fler också. Är ändå ett par som man aldrig har pratat med liksom.

Nu ska jag komma på nått att äta och kolla ugly betty och carolina gynning. Sen blir det sängen för min del!

ja men hallå

Gårdagen blev en rätt så trevlig dag. Den nya kursen verkar rolig fast lite segt på engelska. Men det vänjer man ju sig vid. Kan bli intressant att jobba med de internationella. Har ju visserligen gjort det en gång innan men Emir, the turk, men har en känsla av att detta kommer att bli lite bättre.

Det känns att skolan har dragit igång på allvar nu och även i denna kursen blir det fullt upp. Första induviduella inlämningsuppgiften ska vara inne på fredag. Jajjemänsan.Lika bra att gå ut hårt från början. Hoppas att jag kommer att få min bok snart och även mina pengar. Utan pengar kan jag inte köpa den andra boken, och det är ju lite surt. 

Var och tränade igår också. Då var det kondition som stod på schemat. Gick 50 minuter i "rask takt" på löpbandet. Jag ska anpassa min iPod efter träningen också. Ska göra en träningsmapp, en åka-till-skolanmapp och en sova-på-tågetmapp. I den förstnämnda blir det musik med snabb och bra gå-takt, i den andra blir det en ljudbok och i den tredje blir det mysmusik som passar att sova till. 

Nu blir det frukost! 


Okej, jag har blivit ett tävlingsfreak!

Modeakuten.se har just nu en tävling där du Kan vinna ett valfritt par Jeans ur deras sortiment.
Till fler som tävlar till flera Jeans kommer de tävla ut, Så det är bara vi tävlande som sätter gränsen på hur många
Jeans det kommer att bli. Jag är självklart med i tävlingen om ett par Nya Jeans, och det hoppas jag du också är?
Dessa Jeans har de i sitt lager just nu.
Här går du in för att vara med och tävla
Lycka till!!

Klart!

Nu är jag äntligen helt färdig med politisk kommunikation. skrev sista uppgiften igår paralellt med att jag kollade på Bröllopsfixaren på Tv3. Har sett den förrut, lite sånt där sötsliskigt som man vet hur det slutar. Men ändå lite mysig så klart. Undra om det finns någon marknad för bröllopsfixare i Sverige? Kanske vore något att satsa på. Får väl göra en marknad för det annars.

Idag börjar vi den nya kursen Visuell kommunikation. Kan nog vbli roligt. Måste fortfarande få tag på sista boken. Blir kanske en sväng till akademibokhandeln sen idag om det finns tid över. Bör nog kolla nåivån på konton innan men. 

Dessutom har jag kanske, kanske fått sålt min säng. Men har en känsla av att det kommer att skita sig. my usual luck. Jaja, det återstår nog att se, får nog reda på det idag iaf. Annars tänkte jag lägga ut den igen, till sommarn, när folk har fått tillbaka sina skattepengar. Man är kanske mer sugen på att shoppa sängar då än strax efter jul när ekonomin är i bott.  

update

Överlevde vår deltentamen. Om jag överlevede med ett G eller U återstår dock att se. Hann tillochmed med 11-tåget hem igår. Efter skolan var det matlagning, träning och sen mys framför tv. Efter det däckade både jag och elsk. 

Idag slappade vi hela förmiddagen och gick sedan ner på stan för att vattna elsks mammas blommor och för att äta på delideli. Lika gott idag som första gången.  Kyckling och potatisgratäng. Hittade även ett par sjukt snygga jeans på Centrum som jag vill ha. 800 kr på rea dock. Får väl se när pengarna kommer.

Ikväll vet jag inte om det blr bio, mat på Carmens och sen hotellet eller hem till mor och far kanske. Lite riskabelt att åka dit ut nu när det blåser så bara. Tänker på Gudrun för två år sedan då det var hur mycket nedfallna träd som helst.

Nä, nu ska jag ta och skriva min sista individuella uppgift i politisk kommunikation.

Jaha, då var man fast igen..

Nu har jag fastnat här alldeles för länge igen. Men nu är det slut på det. Nu ska jag sätta mig och läsa de sista sidorna i reflexiv.

Jag har även fått förklaring till min sjukt äckliga tunga igår kväl. Idag vaknade jag med halsont och snuva. Hoppas att det stannar här och inte blir värre, iaf inte tills imon förmiddag. På kvällen får jag gärna ligga däckad när duggan är över.  Då spelar det inte längre någon roll.

Måste också försöka få tag på den andra boken till nästa kurs. Är lite sent ute och beställer denna gången och följaktligen har alla blivit slutsålda.. Funderar på att helt enkelt gå till akademibokhandlen och köpa den imon efter tentan. Beroende på när jag är färdig. Men om jag inte sätter igång och pluggar nu, så bör jag  vara fördig rätt så fort.

Just det, sidan som har tävligen jag tipsade om i förra inlägget har sjukt mycket piercingar också, billigt! Nackdelen att de till naveln som fanns var alla 10 mm och jag har bara 8 mm på min.. Fastnar överallt annars. Men om det ör nån fin man vill ha för att ha i sommar eller nått så kan man ju införskaffa den och bara använda den ibland. För det fanns verkligen hur många fina som helst. Massa bling helt enkelt! Fanns mycket fint till ögonbrynet också men jag är nöjd med den diskreta jag har där, vill inte ha en massa bling som gnistrar, utan vill att den ska vara rätt så osynlig, vilket den är med min nuvarande zircon-stav.

Åhå, en tävling till!

Tävlingsflugan har vart här och bitit mig igen. Nu lottas två på jeans ut på modeaktuen. Hur heta som helst! Kolla själv!

tjohopp

Färdiga med grupparbetet! Yeeii! Och nu sitter jag här och bloggar när jag borde läsa. Okej då. Ska bara skriva detta, sen ska jag ta tag i de sista sidorna i reflexiv kommunikation. Sen försöker jag så mycket så möjligt med kompendiet imon. Det är hundra sidor ungefär. Man borde klara det om man ger sig fan på det.  

Det som är lite dumt bara är att syster kommer hit imon mellan skolan och teorilektion och att jag ska köra hem henne sen. Värdefull tid. Men ska försöka gå upp tidigt. IAf hyffsat. Inte tolv liksom, snarare åtta.

Sjukt sugen på glass. Helst Carte d'or från gb. Samtidigt som jag har mitt oerhörda glassug kollar jag på nått program på trean som handlar om att alla vill vara en "size zero". Inte jag, jag vill bara mli mer vältränad, tycker jag har en snygg, lagom kurvig kropp. Dessutom älskar jag mina bröst och rumpa och lår. Särsilkt när jag har jeans och högklackat på mig, då ser rumpan och låren sjukt goa ut.

Så det så.

gruppppp

Håller på med grupparbete i skolan nu. Flyter på bra och börjas kännas lite färdigt. Det är skönt. Vill kunna vara hemma imon och läsa till duggan. Som jag oroar mig rätt mycket för. Plus den andra individuella uppgiften jag har kvar. Fast jag funderar på att göra den på fredag efter tentan. Men det löser sig alltid. Har ju vart skönt att vara ledig klockan tolv på fredag när man är färdig.

Nu ska jag återgå till gruppen

förådd (stavas det så?)

Funderar återigen allvarligt på att överge blogg.se för blogspot.com. Jag tycker att det har strular alldeles för mycket här det senaste. Det är ett rent helvete att försöka ladda upp bilder, man loggas ut liite då och då och igår funkade inte youtubeklippen. Vet inte om det gör det idag men.

Det jag vill ha sagt är iaf att det strular lite för mycket föratt jag ska orka med det. Jag ger det en vecka till.

Storkok

Av någon okänd anledning har jag faktiskt fått gjort en del iaf sen Robin åkte iväg till jobbet igen. Grupparbetet är jag färdig med och har mejlat ut det till övriga gruppen för att de ska kunna läsa i genom det, mat har jag gjort (svampgryta med kål och quorn = superpruttig i magen), diskat, skrivit handlingsnota, vart och handlat, gjort risgrynsgröt och kålpudding. Kålpuddigen blev till bara föra tt det blev en massa kål över från middagen och att det var extrapris på köttfärs på willys. Så vi "passade på" och köpte 4½ kg köttfärs.. Men vi äter ganska så mycket köttfärs så det är bra. Ett kg försvann ju direkt till kålpuddigen. Hoppas att den blir god. Det är andra gången jag gör kålpudding och den första blev ingen höjdare alls, men nu är det ett annar recept. Gör en hel långpanna så tänkte var student och frysa in mat så att vi har, då är det bara att koka potatis och göra sås till. Rätt så enkel middag om man inte orkar.

Robin var hemma rätt så tidigt idag och därför känns det som om klockan är mycket mer än vad den egentligen är. Nu är han och spelar poker, mne ajg hoppas att han kommer hem snart.

Funderar på om jag ska plugga eller skolka och slå mig ner ett slag framför tvn. Borde plugga. Det kommer att bli hårdplugg på tåget nu i veckan iaf.

helt klockrent

Tåg Uppsala - Katrineholm


Pappa ~40 (till tonårsdotter) Jag är glad att du inte kivades den här gången, bara för att du inte fick gå på festen. Inget bråk, du kanske faktiskt börjar växa upp ändå...
Dottern (surt): Ja... eller så tröttnade jag på att skrika och nöjde mig med att doppa din tandborste i toan!

Läs mer sjukt roliga tjuvlyssningar här!


Bubbly

läste om denna tjejen på nån blogg för några månader sedan. Lyssnade på henne på youtube och blev alldeles kär. Har för mig att jag läste att det är genom youtube hon blivit känd. Det är tufft. Och gissa om jag blev örvånad när jag såg videon på ZTV häromdagen. Den är så mycsig så jag är tvungen att dela med mig.

Colbie Caillat - Bubbly


två timmar mys

Fick en tre vlig överraskning idag vid tiotiden när jag hörde nyckel vridas om i dörren. Elsk hade inget att göra på jobbet för tillfället så kom hem och pussade lite på mig. Tills nu typ. Mycket trevligt. Plus att han började senare idag så vi åt frukost ihop. Så borde det vara varje dag. Dessvärre blev det inget lunchande så jag får väl ta och knåpa ihop nått själv här hemma. Frukosten blev ju trots allt rätt så tidigt och det märker man av nu.

Får fylla på energin och sen blir det turbofart (förhoppningsvis) på mig och mitt skolarbetande.

Åhå, en tävliing!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

3 år

12 januari 2005. Mina minnen från den kvällen kommer alltid sitta som fastbrända i min hjärna. Kommer fortfarande mer eller mindre ordagrant ihåg Johannas telefonsamtal klockan 18. 50 på kvällen. Samtalet som lät mig veta att en av mina närmaste vänner kört av vägen. Han var död. Kvällen som följde är fortfarande en dimma men ändå kristallklar. Följade dag likaså. Ser fortfarande framför mig hur min syster mer eller mindre faller ihop i vägkanten vid berget i Östadkulle, skakandes av gråt. Minns hur jag kände mig så tom. Jag låg i min säng och ville aldrig mera gå upp. Orkade inte mer än den ständiga frågan: Varför?!

Fortfarande idag, tre år senare går det knappt en dag utan att någon tanke som innefattar Eric fladdrar förbi. Man har slutat vara arg, slutat fråga varför. Det är  mer en känsla av acceptans blandad med en oerhörd saknad. Hur hade allt sett ut om det inte hänt? Vad hade hänt om jag skickat det där sms:et? 

Tre år - fortfarande helt ofattbart. Tänker på dig, saknar dig. Alltid. 


14/4-1984  -  12/1-2005

People comes and people goes, but they never leave you.  

snabb update

Igår var det inflyttningsfest. Trevligt, men ett lite konstigt slut. Yeye, whatever. Fika med Elin också. Skönt att min stadigaste fikapartner är tillbaka från de varmare breddgraderna.

Lördagen den 12/1 ahr bjudit på besök hos mor och far, innebandy och snart blir det mys med köttbullemacka och Bourne Ultimatum. Och en massa popcorn. Goffa!

Hejhej

Idag har det iaf vart en bättre dag än igår. Det är skönt. Beklagade mig ordentligt för så många som möjligt. =) Slutade dock fem över tre, vilket var lite surt, missade tåget precis. Som tur var missade även Hedvig sitt tåg, så jag hade sällskap. Fick även viggat bort mitt exemplar av dagens Metro till henne. Slänger ju dem bara ändå.  

När jag kom hem hade Robin gjort mat och efter den tog vi en powernap innan vi åkte och tränade. Tränade ben idag. Kände dock träningsvärken så jag orkade inte så mycket innan jag blev trött. Men gick iaf igenom alla benövningar jag ville göra plus en rygg och två magövningar. Skulle göra den där roliga snurrgrejen som tränar både mage och rygg, men det var nått som gjorde ont i svanken så jag hoppade den idag. Det är säkert över tills imon. Men det är dumt att riskera något. Känns bra nu efteråt iaf. Duschat och ätit och ska snart sova. Mentalt har jag tagit helg och känner mig därför inte så trött men det kommer säkert när jag krupit ner.

Morgondagen bjuder förhoppningsvis på lite träning på morgonen och sen fika med Elin. Det blir liksom plus minus noll då. Men det är väl alltid något antar jag. =) Att det stannar kvar på noll alltså, istället för att hoppa över på plus eller vad man ska säga. Iaf plus kalorimässigt. Sedan blir det inflyttningsförfest hos lasse, får väl se om jag går ut efteråt. Ekonomin är ju inte direkt världens frackaste. Men det löser sig. Vin har jag iaf redan inhandlat. Ecologica i vit version. Hoppas att det smakar bra. Enligt mor och far skulle det vara himla gott.

Buhu

Idag (läs igår, eftersom datorn cpa när jag skulle publicera. Publicerar idag ist.) har det vart en sån där worst day ever. Eller inte ever, men på jävvla länge iaf. Det hela började väl egentligen med att det spöregnade när jag kom till alingsås halv ett och fick följaktligen cykla hem i det och komma hem genomsur.  Och sen där här helvetiska träningsvärken. Sen, när jag skulle plocka bort alla julsaker och stod på en stol så brakade ju den självklart ihop och jag brakade i golvet. Fast innan jag hann ner till golvet hann jag med att slå i hakan i vår sten-fönsterbräda. Som tur var tog det mest på halsen, så inget allvarligare hände. lite svullen på kinden eftersom jag bet mej. Nu har jag dessutom ett svullet knä. Aj. Sen slog jag i tårna i benet till soffbordet. Då var det nog för övertrötta Frida. kände mig mest uppgiven i hela världen och la mig ner och grät. Sen skrattade jag. Sen grät jag. Sen skrattade jag. Till slut fastnade jag nånstans mitt emellan. Antar att det var den eviga hostan som avbröt mig. Ett tag var det alla tre på en gång.

Nu, innan det händer nått mer, ska jag gå och lägga mig.
image72

Rysningsframkallande

Så jävla bra. Får rysningar och gråt i ögat samtidigt. För visst är det så det fungerar idag?

Du går genom parken

Det är inte ens natt än

Och två som går bakom springer ifatt och tar

Allt som är ditt


Du borde ha skrikit

Men det kommer inget ljud

Dom behöver inte ens hålla för din mun

Allt som var ditt


Åh, tänk om du hade gått en annan väg

Eller inte vart så korkad och gått ute själv

Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta

Det måste va' ditt fel

Det måste va' ditt fel


Vem skulle ha trott dig?

Du fyllde i blanketten som inget

Och sen så var det borta

Allt som var ditt


Alla sömnlösa nätter

Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant

Och allt som en gång var ditt


Åh, tänk om du hade gått en annan väg

Eller inte vart så korkad och gått ute själv

Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta

Det måste va' ditt fel

Det var aldrig ditt fel


De jävlarna ska skjutas

De jävlarna ska skjutas

De jävlarna ska skjutas

De jävlarna ska skjutas


Jag vet vad han heter

Jag står med ett gevär

Jag ska spendera mitt liv

Och ta tillbaka allt som är ditt


Bär mig!

Jag har en helt sannslös träningsvärk i mina ben idag. Det konstiga är att det var i måndags vi tränade ben, igår tränade vi överkropp, förutom lite trappmaskin (eller vad det heter). Tydligen tog det kål på mig helt. Jag har aldrig känt mina ben på orkeslösa som de är idag. Det är tur att man faktiskt har ben i dem som håller upp hela skapelsen, annars hade jag vart en fluffig hög från midjan och neråt. Jag kan inte ens sitta still utan att det värker. Men idag är det vila iaf. får väl se hur mina ben mår imon om det blir någon träning eller ej.
Har fortf dock inte fått varken vägt, eller mätt mig. Mätningen tror jag mest på. 

Och måste kolla upp detta med poweryoga i alingsås igen. Läste i Lisas blogg att hon pysslar med det och mitt sug går inte längre att hejda. Mööjligtvis om plånboken hitter i fatt suget och brottar ner det.

Träning

Nu kommer Robin hem snart. DÅ ska vi och träna. Idag igen. :) Men det är roligt. Längtar tills min envisa hosta ska gå över och jag kan börja konditionsträna. Inte för att  det är något fel på styrketräning men jag vill ändå ha båda. Ska fråga också vad ett pass kostar att gå på. Skulle vilja testa bodybalance. Kanske är det lika bra som poweryoga?!? man kan ju aldrig veta. funderar också på om man ska försöka "uppgradera" kortet så att det gäller för pass också. Men iaf vill jag ju ha med nån.
Kom igen, frivilliga, anmäl er!

Ny lya?

ibland skulle jag vilja flytta. Till en ny lägenhet som är både min och robins. Men med tanke på vad jag har gett mig in på nu de närmaste tre åren så blir det väl inget med det förrns tidigare nämna tidsperiod är över. kollade lite på lägenheter i alingsås idag på internet. hittade en 2:a på kvarnbacken och en mindre tvåa på hill. Hill hade ju vart perfekt. Förhoppningsvis tycker jag det även om tre år. Eller ska man kanske bo kvar här ett tag till och spara till drömlägenheten i göteborg. Egentligen. Men det beror ju på vart man får jobb, om man får nått jobb. men det hoppas jag ju. jaja, iaf, så skulle jag vilja ha något som var vårt på riktigt.  


Sugen

Jag är sjukt kaffesugen. Säkert bara för att vi inte har ngt kaffe hemma. Sketans
image71

Sportlife

Jag har verkligen vänt mitt dygn. Sover lätt till tolv om dagarna. Jag hatar att sova så långe! Det suger. Hela dagen blir förstörd. Idag gick jag upp strax innan elva. sen var ajg och Robin och tränade. Vi ska bli det hetaste paret på beach 2008. Så vi har helt enkelt köpt kort på sportlife. Fast bara för gymmet, inte för passen. Men det är alltid något.  Det är också sjukt kul, särskilt för att det innebär att man tränar med elsk.

Nu ska jag väl ta och skriva den där inga bokrecensionen... Sketans. Har helt förträngt skolan nu över jul. Längtar tills denna kursen 'r slut, jag tycker inte politisk kommunikation verkar roligt. Och hur ska man då lyckas skriva en sida eller om det var två, om ens framtid inom just politisk kommunikation. Tell me!

Deli(kat)

Idag var jag, lillstrumpa pch elsk på JC-rean. Jag handlade mest, som vanligt. Det blev ett fin-fint partylinne, en vardagstopp med tryck och en tjocktröja med ränder i ljusgrönt och grangrönt. Den har jag gått och ryckt i tidigare så blev jätteglad när det visade sig att det var halva priset på den. Det var det för övrigt på det andra jag handlade också, så hela kalaset gick på 313,50 kr. Helt ok för min del. Efter det kom jag och Robin på att vi inte ätit något idag så vi var hungriga. hela troppen gick till Delideli. Jag har inte ätit där tidigare, men maten på min student var därifrån. Jag åt iaf nån fläskfilé med potatisgratäng och Robin åt samma, fast med klyftpotatis. Lillstrumpa åt kyckling och klyftpotatis. Sjukt god mat och man fick väldigt mycket för pengarna. Jag och Robin konstaterade också att de faktiskt har rättigheter där så man kan gå dit och dricka vin en kväll. Det tänkte iaf vi göra. Nackdelen är dock att det bara är öppet till 22. Iofs är väl det förståeligt, annars kanske det skulle bli mer eller mindrefyllehak (typ Books och F&F) Annars är det ett väldigt trevligt ställe med trevlig personal och snyggt inrett, det hela känns väldigt mysigt. Inte alls som när det där snabbköpet låg där (=sunkigt!)  Iaf, det var en trevligt stund!

Efterdet gick vi till den nyöppnade klädaffären Karin.S och tittade lite. Hittade massa från Koola Anna som jag skulle vilja ha samt en lång skjorta från Culture. Efter det blev det systemet eftersom det är utgång imon och sen hem till oss och varsin kopp the och lite trevligt småtjöt och utbyte av bra musik (Go Britney! )

Nu är Robin på innebandy och jag sitter här och försöker fördriva tiden på nått vettigt sätt. Hittills har det inte gått så bra, suttit här hela tiden och läst hetsiga diskussioner på Stylesearch

So long, suckers

Snökaos på G?

Idag ska jag och lillstrumpa på jc-rean. Hon kommer att änlända om cirkus 3 timmar till knektegårdsgatan. Jag sitter i pyjamasbyxor och min hello-kitty-tröja utan att ha ätit frukost och är lite allmänt sunkig. skulle ju egentligen behövt äta frukost OCH middag innan hon kommer. Plus handla.

Och idag har vi faktist lite snö här i alingsås. Typ 3 cm. Men det snöar lite hela tiden så jag fortsätter att hoppas på snökaos. Är pulkasugen. :) Hade vart himla skoj. Eller snökrig med elsk och sen in i sängen och värma sig med varsitt stor glas oboy och den andres kroppsvärme. Hoho, najs. :)

Nu ska jag försöka fixa frukost. Har inget the, dagen på året jag verkligen behöver the eftersom jag är hostig i halsen och snuvig i näsan, a.k.a förkyld. Sketans.

Gbg med la familia

Idag var det göteborg som gällde för hela slanten, och hela familjen också för den elen. Jag, mor, far, syster och elsk drog iväg på en liten shoppingrunda. Syster skulle träffa en klasskompis så hela gänget splittrade på sig. jag och elsk drog först till Kicks för att byta min ögonbrynsskugga från Arden som jag fick i julklapp och sen blev det lite mer smink inhandlat på Åhlens city, som förövrigt har fått in en massa nya märken. För min del blev det en foundation och en mascara från Be Yu. Hoppas att de kommer att funka bra. De hade även fått märket POP. weei! Hittade världens finaste glitter eyeliner med ljusgrönt glitter, den får dock vänta en månad eller nått innan den bli inhandlad. Sedan fyndade jag även två baströjor på Rut m.fl och även en sjal. Efter den orgien i miniformat fick jag dåligt samvete och jag och Robin drog oss bort mot Haga där vi hade planerat att glida runt hela dagen. Det blev lite mellanlandningar innan vi kom fram på bland annat Sorbet, Bolagret, Designtorget och Prickig Katt.

Efter det nådde vi äntligen vårt mål och började leta efter nått ställe att käka på. Vi hamnade på ett café som hette Jacobs där vi intog föda, varsin Club Sandwich med bacon och kyckling. Efter det strosade vi vidare i affärerna och jag hittade världen grymmaste anka till Lillstrumpa (som samlar på ankor). Den var lite med afrokrull och solglasögon, skittufft. Efter det fortsatte vi att skrota runt i Haga, bla Indigo, och lite på andra långgatan. Efte det började vi att dra oss bortåt Vasa och mot Heden där bilen var parkerad. Kikade lite i några andra småaffärer och köpte inget  mer. På det hela en lyckad dag.

Efteråt bjöds hela familjen på kaffe på Knektegårdsgatan och lite trevligt tjöt och skvaller. Efter de hade åkt och robin åkt och tränat har jag lagt ut min säng på Blocket, så nu hoppas att min telefon kommer att gå varm med eventuella köpare.

Park Lane på fredag!

Ponysmasher


Dagens skratt och 90-talsflashback

Jaa, finns det så mycket att säga, se och njut. =D


Nyårsfirande på Knektegårdsgatan

Nyår är avklarat, så gott nytt allihopa! Firandet resulterade i knytkalas hemma hos oss. Mycket mat och mycket trevligt folk. På det hela väldigt lyckat. även tolvslaget blev lyckat med utsikt över hela staden Alingsås fyverkerier. Även vi (eller Sven) drog ett strå till stacken och skickade upp lite glitter i skyn. Fast en blev glitter på marken när det var ett försök till dubbelsmällare. Tur att alla hann undan annars kunde det gått illa. Jag blev även av med endel julgodis, gött, för jag är trött på skiten och äter för att det ska ta slut.


På dagen igår var vi nere i stan en sväng och nytte lite julklappar. Samlar på spinningringarna och hade fått en hamrad slät från farmor. Tyvärr var den för liten så jag fick byta den, trots att kvittot saknades. Dessvärre hade de inte den som jag fått hemma men jag bytte till en svart med silversnirklar i. Den passar himla fint till de andra ringarna jag har när det svarta bryter av lite från silvret.


Idag har det mest blivit slappade. Iallafall för min del, Robin har vart och spelat mjuktennis eller vad de nu har gjort. Tydligen skulle de till Musses och äta och jag fick inte följa med.. Annars hade en kycklingpasta suttit fint. Får väl hoppas på den doggybag för min del då. :) Eller så hugger jag inte på lite av resterna från igår. Men nu ska jag ta tag i all disk från igår, det blev endel.. men det var det värt!


Bildbevis finns även från vår trevliga kväll:


RSS 2.0