Shopping för hela slanten, bokstavligt!

Endast en dag kvar i veckan, sen är det helg. ffast för min del är det helg redan nu. IAf eftersom jag ignorerar pm-uppgiften, än så länge. Men börjar att komma på lite om vad jag ska skriva om. Om jag hittar några "vetenskapliga källor". Det var ju inte så lätt senast när jag skulle skriva om fjortisar, fick helt enkelt byta till kvinnors våld mot män. blev väl ok.

idag hade vi redovisning på fältstudien. Det var soft, hade ingen lärare och var bara tre grupper som satt i ett seminarierum. Efter det var jag en sväng på HM ihop med sofie och katta (tror jag hon kallas. =) ) Hittade en himla fin topp och en ännu finare sjal, som för övrigt är gigantiskt! Efter det blev det elva-tåget tillbaka till Texas och in till Manda för att hämta kappan, som hon inteh ade med sig. Istället tog vi en tur på det nyöppnade affärshuset Storken. Var ju tvungen att se hur Elin klarade pressen. Hon såg väldigt proffsig ut. =) Sen såg jag även i en annan utav de nyöppnade affärerna som hette Belle Shoes att de sökte extrapersonal. Ska lämna in mitt CV där tänkte jag.

Sen var det hem och fixa mat och äta och sen åkte jag och Robin till Allum, som om det inte vore nog med shopping idag! Han skulle ha vit skjorta till morgondagen och det hittade vi en på HM, plus en annan vit skjorta och ett linne att ha under båda skjortorna. Himla het blev han. =) Själv köpte jag bara ett hårspray och ett värmeskyddande grej. =) Hoppas att det är bra.. Kanske bli mer shopping på lördag, hittade ju en fin tröja på Gina som är svår att motstå. =)

Nu är det den uttjatade filmen American Pie 2 på sexan, kanske ska göra Elsk sällskap bara för att det är mysigt, inte för att filmen är bra. Men om jag ska stå ut krävs nog en skål popcorn!

So long!

bara för att...

Elsk är sur på mig över skitsaker, vilket leder till att jag med blir sur och får en stor tung sten i bröstet. Gah.

Men bara för det så ska jag göra en stor skål popcorn till mig själv, blanda saft sådär lagom stark som jag vill ha den och ta på mig mysbyxor och kolla på grey's. Så det så.

Redovisning imon, sen är det slut. gött.
Begravning på fredag. inte gött.


canvastryck

Igår när jag satt och läste GP i skolan såg jag en annons om att trycka på canvas. Har vart lite inne på det tidigare men det har alltid varit nått som inte vart rätt, typ alldeles för litet format eller alldeles för dyrt. Men u hittade jag iaf ett ställe som hade nån kampanj, inte alls så dyrt. Men sen har jag suttit och kollat upp lite andra sidor också, och om man letar utöver extrafilm och fujifilm och allt det där så finns det att hitta till överkomliga priser faktiskt. Man kan även få i vilket format och storlek som man vill. Jag är iaf riktigt sugen på att trycka några utav bilderna som jag tog i gymnasiet i foto B och C på canvas och hänga upp på väggen. Kanske även ge bort i present. Har ju några ank-bilder som skulle passa amanda bra.

Det dumma är att de bästa ankbilderna är fotade analogt och därmed svartvita. då vill jag helst inte lämnai n dem på framkallning eftersom jag vill ha dem så som jag framkallade dem, med stark kontrast och så. Min stil liksom. Det tror jag knappast att det bli om man lämnar in negativen. Tycker ofta att sådana bilder lätt blir så grå, jag vill inte ha dem grå, utan svart-vita.

Jaja, det tåls att fundera på iaf.

Aj vill overliv

Okej, tentan är gjord och tro det eller ej, så lever jag fortfarande. Men vet inte om det gick så bra. Ska nog ta och beställa planerad kommuniaktion idag så att jag har den. Sen skulle jag faktiskt vilja ha Grafisk Kokbok 2.0 också och bara läsa för att det är kul, samt nån annan bok som stod nämd i Socialpsykologiboken. Men får väl se. Man vill ju alltid ha en massa saker så fort man fått pengar. Men ajg måste börja hålla lite i dem så att jag har när vi åker till Kroatien i sommar. Visserligen är det i  slutet så förhoppningsvis har jag fått nån form av lön då men  man vet ju aldrig.

Idag ska jag träffa Lillstrumpa på stan och äta lunch. ska också få låna hennes svarta pennkjol med hög midja tills på fredag. Hoppas abra att ajg har nått att matcha den med. I vilket fall ska det bli gott ed luch, vart det nu blir. Sen ska jag också springa förbi Cassels och köpa strumpor. Har ett par knästrumpor där jag har suktat efter länge och har för mig att ajg såg ett sånt där "3 för 100"-erbjudande.

Har också planer på att piska på Shabbe så att jag får det han skrev om Skogsstyrelsen och även skriva mitt PM om jämställdhet. Men vad ska man skriva om?

Nu blir det frukost och sen piffning av mig själv, kan behövas. Hej yrväder!

die tenta, die!

Jag har gett upp tentan och är inställd på omtenta. Det är nog det dummaste man kan göra, åka och skriva tentan men ändå rikta in sig på omtenta. Men iom bokproblemet så. Och så klart är den ofantligt dumma idén om att lägga en tenta direkt efter påsk också något som påverkar. Men samtidigt är jag ju som grodan och lever på hoppet och därför viskar ändå en liten röst att jag faktiskt har en liten chans att klara den.

Och jag osm trodde att det inte snöade så mycket igår, det vräkte ner! Som tur var hann det mer eller mindre sluta när jag började åka på den lilla lilla vägen mot och förbi Härskogen. Men på E20 var det ett rent helvete, såg typ tio meter, såg inga reflexpinnar eller linjer. Det var helt enkelt tur att E20 är såpass stor som den är och två-filig och mitträcke, för då behövde jag inte oroa mig om att komma över på fel sida, för jag misstänker att jag körde över båda körfälten. Men sen gick det bra iaf som sagt och jag behövde bara vänta tjugo minuter innan övriga familjen kom ut från tullområdet trötta men brunbrända.

Idag har det varit påskmiddag hos farmor, lika gott som alltid och lika mycket  mat som alltid. Men hennes köttbullar är killing!

Elsk spelar gitarr i sovrummet och det är nog något av det mysigaste som finns, särskilt när man hör honom smygsjuga lite lågt också. Förrut var det en av mina favoriter för tillfället, you shook me all night long med ac-dc.

So long, and wish me luck tomorrow!

Miss i nassen

Nu ska jag alldeles strax åka iväg och hämta mor, far och lillstrumpa på landvetter. Lite segt, klockan är halv ett och sängen var väldigt mjuk och skön med nytvättade lakan och nytvättade kroppar. men vad gör man inte för familjen. Snöar gör det också, men inte så sjukt mycket, bara mycket. Lite jobbigt med tanke på vägen till landvetter över Härskogen. Det är väldens minsta och krokigaste väg och den går mitt i de djupaste skogar.

Men jag vet ju att jag har ett par skor som present och även en parfym som väntar på mig i deras väskor!

Wish me luck, so long

tentaångest

Idag ska jag läsa. Ändå sitter jag här, som vanligt. Men är så osugen. Dessutom går det lite upp och ner med tentan, ibland funderar jag på om jag helt enkelt ska skita i den eftersom jag inte har Planerad kommuniaktion, och satsa på omtentan istället. Men nackdelen med det är ju att den är den 25/4 och det är en annan tenta i nästa kurs den 29/4. Lite tajt.

Satt och läste kursplanerna för nästa termin igår också och nu har jag verkligen bestämt att jag ska byta inriktning eftersom kurserna i orko verkar mycket roligare än de i pure. Känns bra att jag känner mig så säker. Men något som är litre trist är att Hedvig antagligen inte kommer att läsa samma. Trivs med henne och därför känns det lite sorgligt. Menmen, jag överlever. Dessutom kommer vi ju läsa ihop termin 5 också.

Igår var det en trist kväll. Efter att Elsk tränat så skulle han kolla på film med typ Daniel och Skalin eller nått och jag blev således ensam hela kvällen. Kände mig ensammast i världen. Men kollade på SVT's nya drama Häxdansen och sedan på första avsnittet av dokumentärserien Klass 9A som också går på SVT. Hann också att kolla på Debatt där blondinbella var med. JAg måste erkänna att jag läser hennes blogg iblnad och tycker att den är kul att läsa men shit, hon verkade faktikst lite blåst när hon pratade i Debatt. Femtonåringarna som de intervjuar i Klass 9A verkar ha mer vett i skallen liksom.

jaja, kanske ska dra andra avsnittet av klass 9A nu, innan robin kommer hem. =) I kväll blir're fest. Med Robin pappa och bror, gulp. På en mc-klubb dessutom, Oh my! 

Present

Idag var vi en liten sväng på stan. Robin köpte nått naturläkemedel för hans matsmältning, så att han ska få bort sin gravid-mage. =) Han ser rätt kul ut när han spänner ut den, min sötis. =) Vi var också hos hans mamma som hade en present till oss. Eller det var inte bara hon, utan även Robins pappa och mammans nya man. Presenten var för förlovningen i julas och innehöll två skålar och ett fat i samma serie, lila glas med lite "pluttar" på eller vad man ska säga. Jag har iaf gått och kollat på de sakerna flera gånger när jag vart på Inspiration så jag blev så himla glad när jag såg vad paketen innehöll. Men som jag sagt tidigare så är ju inte presenterna det viktiga (även om det är ett trevligt tillägg) utan det är ju faktiskt att vi bestämt att vi ska leva hela livet ihop. Känns himla bra, fortfarande. Längtar efter vår framtid tillsammans. Jag som informatör och han som brandman, haha!!! =)

För att dämpa den glada stämningen en smula så var vi också hos Ulla-Britt för att vi skulle kolla i förra fredagens tidning som enligt rykten skulle innehålla dödsannonserna efter Oskar. 4 st var det, och även om man ser det på pränt så känns det fortfarande lite overkligt. Jag har bara ignorerat det nu ända sen det hände för tre veckor sedan eller vad det var. Ni ser, jag kommer ju inte ens ihåg när. I vart fall så är det begravning nästa vecka. Hatar begravningar och känner på mig att denna kommer att bli lika jobbig som Erics var för tre år sedan. Det blir ju så onaturligt för alla liksom. En helt annan sak än mormor och morfars begravningar.  

pluggmusik

När jag läser grejer till skolan har jag svårt att koncentrera mig om det är helt tyst. MEn det jobbiga är att ajg också har svårt att koncentrera mig om tv står på eller om jag lyssnar på musik jag normalt lyssnar på, men text eller vad man ska säga. Då är detta helt perfekt. Det är text, men den vävs ju mer in i musiken. I vilket fall är det sjukt bra.
Och videon är sju minuter lång så... Men hoppa fram till ungefär 1.55, det är då låten kommer igång litemer om ni tycker att det är segt.
Sigur Ros - Saeglopur

 


Något annat som är lite samma stuk och alltid funkar är ju Moby också. Lovely!

Moby - Natural Blues


Mardrömmar

Har drömt om den där jäkla tentan två nätter i rad nu. I drömmarna har jag glömt penna och sudd eller helt enkelt glömt att läsa. Helt sjukt. Tror att jag oroar mig en del för den iom att jag saknar en bok. Den viktigaste boken också. Skit. Men johan sa att man kunde kanske klara den ändå och det  ska jag fan göra. Ska läsa massa på allt det andra så att det sitter som en smäck, och så anteckningarna. Jävla surt är det iaf.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag fortsätta läsa i en varumärkt värld. Började på ett jätetråkigt kapitel i den igår,, om vem som väderar varumärken eller nått. Fattade inte ett jota. Massa ekonomigrejer.

Har nog bestämt mig för att byta inrikting också, organisation istället för PR.

Havre goes kattgräs

Istället för att lägga dyra pengar på Kattgräs som katten antagligen inte skulle äta så har jag sått havre till henne. Läste det på nån kattsida för ett tag sedan att man kunde göra det. Och så när jag för nån vecka sedan beklagade mig för farmor att katten åt upp alla mina blommor så hade hon och farfar med sig typ tre kg havre till mig när vi var på kalas hos mamma förra fredagen. Så i lördags satte jag den i en liten kruka och redan igår hade den växt upp typ tre cm, man hör nästan hur den knakar, så mycket och snabbt växer det. Och det bästa av allt, Pischen gillar det :) Kolla bara:

image101 
Visst är hon söt när hon räcker ut tungan :)

Mina gyllene skor

De nya pjuksen. Notera det rosa fodret.

53192-100

Kakor

Kaka:
 



KAKA!!:

Höhö

Hittade en ganska klockren bild på Elin och Loffe, från vår "ost och vin-kväll". Titta och njut. =)

image97

Sökt jobb, igen

Som vanligt sölar jag bort värdefull tid vid datorn. Men helt meningslöst har det inte vart. FÖr jag har sökt sommarjobb. Igen. Hemglass dissade mig och det gav mig lite ny energi eftersom jag gör nästan vad som helst för att hålla mig borta från industrin. så nu harj ag sökt på Zara, Lindex DC och Systembolaget. Tror inte det var nått mer. Sen väntar jag ju fortfarande på svar från Stena Line. Casino Cosmopol tror jag att jag hoppar över, det var rätt så trista arbetstider. Tyr tre helger av fyra och mestadels natt. Men jag vet inte, kanske ska man försöka ändå. 

Men hur gör jag om jag mot all förmodan skullebli erbjuden två av jobben?! kan man tacka nej? Hsb och Tidningsutdelare känns inte så suget längre iaf. 

Idag ska jag äta lunch emd Robin på Musses. Jag hoppas som vanligt på kycklingpastan. Den är bäst. 
Just det, igår fick jag äntligen köpt mig ett par nya Converse. Skiitfiina :) Bild kommer sen kanske, tillsammans med det gigantiska fatet med chokladkakor som jag bakade. VÄldigt mycket rip-off på chokladkakorna i skolan, dock med lite för mycket smör, så att de flöt ut lite för mycket. Och så blev de ganska mjuka också. Men sjukt goda är dem! 

And now, ladies and gentlemen...

Okej. Jag erkänner. Varken att läsa elelr skriva blogg kan räknas som att söka efter vetenskapliga källor. Men jag ska börja, nu snart. PM på två sidor om en socialpsykologiskt fenomen ska in imon. Hejja. Jag ska skriva om grupper och fjortisar. Tyckte jag fick till det bra där.

Folk som inte kan tugga med stängd mun och utan att smaska borde inte få tugga tuggummi. Särskilt inte på ett knäpptyst tåg, där allt smaskade verkligen hörs. Vidrigt.

Försöker iallafall...

Jag lovar, jag försöker verkligen. Men det går tungt. Med läsandet av socialpsykologi alltså. Knappt tjugo sidor har väl passerat min ögon under dagen, så det är ju alltid nått. för tillfället pausar jag och försöker dämpa min hunger med kaffe och skorpor. Går väl sådär. Men behöver bara klara mig i nån halvtimma till, sen ska jag göra mat tills robin kommer hem. Skinkgryta står på menyn idag. 

Har också elbesiktigat vår lägenhet idag. lite anmärkningar, lämnar det till min handy man, Elsk. 

Får väl gå och fylla på mitt kaffe och sedan återgå till läsandet. 

So long 

Världens...

Jag känner mig som världens största datanörd och världens sämsta flickvän idag. Sitter i sängen med datorn och Elsk ligger brevid mig och snarkar. Dags att kasta in handduken för idag kanske.

gjorde pannkakor förrut, händer typ en gång om året. Men gott var det.

Mycket

Det har hänt endel det senaste som jag inte är så sugen på att gå in på är. Eller nån annanstans heller för den delen. Därför är det lite dåligt med uppdateringen. Men jag kommer tillbaka, det lovar jag. =)

Vår eller vinter?

Idag är vädret i Alingsås snurrigt. Hela dagen har det var strålade sol men för en stund sen när jag tittade ut var det mulet och snöade. Fem minuter senare sken solen medan det fortf snöade och nu är det världen finaste vårdag igen. Snurrigt!

Efter lite rundkollning så hade jag bestämt kunnat tänka mig en katt till. Men det får jag nog bara drömma om än så länge. Iaf så länge som vi bor här...

Elsk!

Igår kväll när vi skulle gå och lägga oss, tänkte jag vara lite sådär småmysig och sexa lite genom att sätta mig grensle över Elsk. Sagt och gjort, men han börjar att gapskratta!? What?! Här kommer man och försöker vara mysig och het och för det får man ett stort gapflabb.

Tillslut komdet iaf fram att Elsk hade drabbats av det fasliga extremt-kittlig-och-kraftlöst-symdromet. Naturligtvis kunde jag inte låta bli utan var tvungen att hålla fast honom och kittla honom tills han kiknade.

Fast efter han lugnat ner sig lite hettade det till lite ändå =)

Funderingar

I morses, kl 5, var jag uppe och släppte ut katten. Efter det kände jag mig helt klarvaken. Väldigt konstigt, det är sällan jag känner mig pigg sådär mitt i natten. I alla fall så låg jag och funderade lite. Lite sådär snurrigt som det brukar bli mitt i natten. Insåg plötsligt att på nått sätt, utan att jag har märkt det så har jag blivit vuxen. Andra människor ser mig faktiskt som en vixen och att ajg kan fatta mina egna beslut och ta hand om mig själv. Det var lite sådär skrämmande när insikten kom så plötsligt, men så är det. 

Jag är dessutom förlovande, vilket ger sjukt mcyket vuxenpoäng. Inte så att jag är förlovad bara för att det ger vuxenpoäng men ändå. Snarare är jag förlovad för att jag älskar honom sjukt mycket och inte kan tänka mig ett liv utan honom. knappt en helg utan honom, haha. =) 

Jag läser dessutom på högskola vilket man helt klart får se som att jag uppnått något. Jag gör iallafall det. Jag märker ju att jag klarar mig fint och inte heller kuggar på något. Just den tanken ger mig så mycket bättre självkänsla och självförtroende. just det här med att jag klarar det faktiskt. Det känns skönt.

Sen kom jag på att J faktiskt är annu mer vuxen. Människan håller juu för 17 på att ge liv, om man ska uttrycka sig poetiskt. Det är fräckt. Vem hade trott det för fem år sen?

Vad jag iallafall kom fram till under mina nattliga funderingar är att jag är väldigt lycklig just nu och trivs så bra med situationen.  Tack alla som får mig att känna så, men mest tack till min elsk, som finns där i vått och torrt.

Äntligen Måndag!

Kör min vanliga bloggrunda och katten är typ världens mysigaste ihopkurad i mitt knä. :) vill barra sitta här med henne hela dagen. MEN jag har fortf inte klätt på mig eller ätit frukost. Så egentigen är det väl bara  att sätta fart.

Förövrigt, Äntligen måndag gott folk! Dags för socilpsykologi!

RSS 2.0