Joråsåatte

Nu minsann, tror jag att jag fått iordning på min header. gjorde den visserligen för två månader sedan så är ju redan trött på den, men den är roligare än den innan iaf. Om något ser konstigt ut så får ni stackars satar som läser gärna säga till.

Idag lämnade vi dessutom in uppsatsen. GÖTT! Nu är det bara opponeringen kvar sen är det sommarlov.

Har hänt endel sen senast som jag kanske borde dela med mig av men orkar inte nu, för nu ska jag äta rabarberpaj. Dessutom är jag helt slut efter ha haft riktiga långdagar varje dag denna veckan.

So long

Ljus

Idag har vi suttit med uppsatsen, as usual. Däremot börjar vi att se ljuset i slutet av tunneln och det känns jäkligt bra. Bara inget skiter sig imorgon. Från början hade vi stora planer på att sitta ända tills sju ikväll men vi la ner dem när våra hjärnor började bli mos vi tjugo över fyra, blev femtåget istället. skönt det med. Alltid skönt att ha lite kväll hemma. Dock försvinner kvällen i rasande tempo. Ska diska lite nu innan gossip girl och innan det är dags för mig att sparka igång min egen dator med photoshop och illustrera "the Potter box". Det är fina grejer minsann.

Och du Caroline, om du läser, vad kostar klänningen isåfall??

So long

Gnäll

jag är lite besviken på mig själv. ända från i julas och fram till bara några veckor sedan var jag jätteduktig på att gå till sportlife. JAg tycker att det är kul att träna och dessutom mådde jag ju så bra när jag höll på. Var dessutom längesedan jag kände mej så jäkla snygg som jag gjorde då.
Men nu har min motivation bara försvunnit. den har bara seglat iväg med molnen på vårhimmeln. Vet inte hur jag ska göra för att komma igång igen. Måste komma igång igen eftersom jag just nu känner mig som en svullen flodhäst, och det är inte skönt. Absolut inte nu när sommaren är på intåg och det är tänkt att man ska börja visa upp sig i små kjolar och bikinis.

En anledning till att det är så svårt är för att jag inte kommer iväg sålänge som Robin inte åker. Nu för tiden spelar han mest golf och tränar inget på sportlife överhuvudtaget. Jag behöver hjälp med att hitta motivation till att gå själv, eller nån som vill sällskapa med mig så att jag kommer iväg. Behöver helt enkelt någon som piskar på mig litegrann.

Nää, borde ju inte heller sitta här och bara gnälla men kan inte riktigt låta bli. Flodhäst var det och ännu en biverkning av för lite träning är att jag är sockersugen konstant. Så länge jag höll på och tränade försvann nästan sockersuget helt och jag kanske unnade mig godis eller något på helgerna och max en kaka på veckorna eller nått sånt. Men nu är det hela tiden. Sketans också, att jag ska ha så dålig självdisiplin.

So long

buppsats

Helt mosig i huvudet av alla teorier(som inte är så mycket) och annat buppsatsprat. Än är det långt kvar tills den går att lämna in. Men ska sitta tills ögonen blöder imorgon. Har laddat upp med choklad hittills. Kaffe blir det imon. Lite bananer har jag också inhandlat.

Ikväll ska jag grilla majs på vår nya elgrill och efter det testa att grilla mashmallows! Hoppas det funkar, älskar grillade mashmallows! Går det inte antar jag att de också får följa med till skolan imorgon. Längtar tills uppsatsen är färdig.

So long

allt och inget

ikväll bestämde jag att jag skulle kolla på oceans eleven, eftersom jagi nte sett den. När jag började kolla kom jag på att jag nog sett början, typ till andra reklampausen. När eftertexterna började rulla insåg jag att jag faktiskt sett hela filmen tidigare. Jaja, det man inte har i huvudet får man ha i benen, som man brukar säga. Inte för att det uttrycket gör nån nytta här men.
Har iaf vinat ikväll. Till min mat som jag tofflade och gjorde till mig och elsk. Blev risotto ist för potatissallad. gott det med. 

nää, kanske ska gå och lägga sig. Ska ju trots allt upp tidigt imon för att åka till bauhus. Eller vad det nu heter. Kika badrum. Skönt att det äntlgien händer något. Hoppas på Gina också, ska ha den där stackars kjolen!

Imon blir det öl i Gbg, najs. Nån som är sugen på att hänga på? Let me know isåfall! 

Arden

Just det, jag har gjort shoppingdebut på internet också.Tidigare har jag bara köpt böcker över nätet eftersom jag är lite hispig av mig och oroar mig för alldeles för mycket, men nu har jag alltså försökt att lägga mig av med det. Klickade hem en parfym från Marrakezh, Elizabeth Arden - Green Tea. Luktar godis. kostade nästan gratis dessutom, 89 kr. Det är bra skit. Har haft en test av den och älskade den. Så nu passade jag på.

Italics är underskattat

Idag har jag tänkt att toffla och göra mat till elsk som vi kan äta när han kommer hem från golfen.
Jag hatar golf.
Tänkte göra potatissallad och baconinlindad kyckling. Hoppas bara att vi har allt hemma, för jag orkar inte bege mig ut på några större äventyr, Gräddfil på allas tyska favoritbutik får räcka.
Saknar min grill. Den blixtrade och poffade lite så jag anser den vara ett minne blott. Men den står kvar ute på balkongen och retas med oss. Aldrig har jag vart så sugen på grillat som jag är nu. Men egentligen vill jag ha en riktig grill, med kol och briketter och sånna grejer.
Kan man grilla mashmallows över elgrill?
När vi har blivit vuxna och och skaffat ett gemensamt riktigt boende skaj ag ha en riktig grill. Det är därför jag vill ha radhus.
Hej Svensson-livet
Men även om vi skaffar radhus kommer det aldrig bli varken hund (hundrädd) eller Volvo(Audi is the shit). Så det så.

Nu sà jag skala betäter, som vi säger här i västergötland.

So long, suckers

hupp

Okej, jag erkänner. Jag är kaffeberoende. klockan är fyra och jag har ännu inte fått i mig min dagliga dos av koffein, huvudet bara värker! Är nog dags för det snart, och så tänkte jag lägga rabarber på pajen sen i tisdag.

Just den sista meningen hade blivit mycket roligare om de få som läser visste att det faktiskt är rabarberpaj. DÅlig ordvits men bor i nära Gbg så är det smällar man får tar


Aviator

Jag tror att jag ska göra premiär på tradera. Vill ha ett par pilotglasögon, och inte vilka som helst, utan Ray-ban aviator. Grymma ju. Med guldbågar.

Drömmer och dreglar


Bättre än bäst!

Inte nog med att jag blev godkänd på tentan i metod b, jag fick dessutom VG på hela kursen. Sjukt nöjd. Bara andra gången jag får det, och eftersom det bara är en delkurs komemr det inte att synas i mina betyg från HLK efteråt men ändå. Jag vet ju att jag fick ett VG och det känns så jävla bra.

Min tillvaro vore perfekt om jag bara kunde få tag på den undersköna kjolen från GinaTricot och helst den där jackan också.

Buppsats idag. Får lite panik eftersom vårt skrivande går långsamt fram och vi har bara två dagar kvar på oss att skriva. So I guess that måndag och tisdag blir äckellånga dagar. Men så kan det gå. Vi har iaf bara skrivandet kvar, tänk de stackars satarna som knappt börjat än.

Funderar på om jag ska köpa Riesen-kola när jag går till tåget idag igen. Eller bara lite mörk choklad kanske. Har ju faktiskt mens.

So long

Gina

Nu har jag suttit för mycket vid datorn igen, får typ en brännande känsla bak i högra skuldran. Det har vart bra under nästan hela tiden på HLK men var riktigt jävligt i slutet av gymnasiet när man satt jättemycket och länge framför datorn. SKönt iaf att veta att det går över när man tar det lite lugnare.

Idag skrev vi b-uppsats. Men det vi skrev försvann och då blev vi arga och sura och gick in till stan och tog en kik på Gina Tricot istället. Fortfarande inte fått tag på min kjol. Sketans. Däremot hittade jag en skitsnygg jacka som jag är väldigt sugen på. Helst i kombo med kjolen.

Drömmar, drömmar...

Min dag

Idag är det min dag. Det är gött. Synd bara att man fick alla presenter i helgen, förutoms Robins då. Världens finaste väska som jag spanat in och som han uppvaktade mig med i sängen i morse. Det måste ju vart tio år sedan elelr nått sen man fick presenter på morgonen.

Bra dag idag.

Bäst

Jag klarade tentan i Metod B

Jag är bäst!

Fresh!

Färdigstädat och hela vårt hem känns fräsch och nästan glänsande. Gott. Städat mig själv också, duschat och sminkat mig, bara håret och ombyte kvar. Naglar om jag hinner. Men först ska jag plocka upp jönköpingsbon på stationen. Borde väl åka nu så att jag säkert är där när hon kommer. Känner mig lite som en hönsmamma. DEssutom tänkte jag skicka sms till empa och emelie, om de kommer till stationen vid halv kanske vi kan möta upp dem där. Malin och loffe också kanske. jaja, den som lever får se.

So long


Städdag

Idag är dagen. Gött ju. =) Bowling och mat på Stures! Har längtat hela veckan. Dessutom lyckades jag med att få till en härlig blandning av folk jag tror kommer att göra succé. =)Dessutom får vi träffa Loffes nya span eller vad det nu är. Man vet ju aldrig med den.

Men först på schemat står storstädning, så att jag vågar släppa in Hedvig här om några timmar plus att släkt kommer imorgon. Jag tror att Mika ihop med The Pipettes är bra städmusik.

So long!

Boknörd


Frou Frou - Must Be Dreaming


Träna, färga, äta, vaxa, socialisera, fika, sola, läsa

Ännu har inget roligt sommarjobb uppenbarat sig framför mig. Skit.

Idag har jag faktiskt varit på Sportlife, det var ungefär två veckor sen senast. Var där i morse i 20 min och tränade kondis, det behövdes kan jag lova. Var helt slut efter det. När jag gjort det unnade jag mig själv 20 minuter i solariet. Gött. Sen åkte jag hem och åt frukost, färgade håret, duschade och vaxade benen. Hann också med en visit av Lillstrumpa medan hon väntade på bussen. Sen var det dags att åka ner till stan och möta upp Loffert och Malin för en fika och allmänt häng på stan. Daimkaka på Coffeehouse är ju inte helt fel kan jaag lova! Och så en latte på det och jag har fått i mig min dagliga dos av koffein. Gott.

Nu funderar jag på att gå ut och lägga mig lite balkongen och lyssna på oväsendet från byggarbetsplatsen och försöka sola och läsa lite. Kan behövas. lägger jag mig dessutom på golvet syns jag inte för byggarbetarna. Kan vara skönt att slippa att exploaltera sig.  Eller vad det nu heter.

So long

sur

Jag surar idag. Eller ikväll rättare sagt. Vet inte varför. Surar mest på allt. Och särskilt för att min grill har gått sönder. Är det någon som vet om man kan köpa enbart nya elaggregat till obh nodicas grillar? Tell me isåfall.

Nu ska jag fortsätta sura. Kanske bjuda in mig hos loffe på kvällsfika...

So long

snart maj den 30:e

Kom hem lite tidigare idag för att läsa till uppsatsen. Sjukt stressad över den faktiskt. Även om det är rätt så lång tid så kommer både denna veckan och nästa vecka bara springa iväg och veckan därpå ska den vara färdig och skickas in för att de som ska opponera på den ska hinna läsa och så. Hann däremot en sväng på hm innan jag åkte från jkpg och hittade strumpbyxor och ett set med underkläder. Bh:n va kanske i minsta laget, men det är ju alla nu ändå. Vart kom melonerna ifrån liksom?! Jaja, de försvinner väl snart antar jag. Brösten pendlar lika lätt i storlek som jag pendlar i vikt.

Robin blev lätt förvånad när han kom hem från golfen och fann mig i hallen dessutom. Han var visserligen jättetrött och har däckat på sängen, och jag tror att jag ska göra honom sällskap ett litet tag. alltid skönt med en liten lur. blir ju helt slut av att gå hela veckor!

So long

Ladytron



Ladytron - Kletva


Ladytron spelas förövrigt hela dagen. Gammal kärlek rostar aldrig, eller hur är det man säger?

Kamera

Jag vill ha ett undervattenshus till min lilla kamera. Det skulle kosta typ 1800. Sketans. Hade vart riktigt kul att ha.. Undervattensbilder är ju typ det roligaste som finns.

Dessutom tipsade Elin mig om Inet för att de hade billiga hörlurar. Upptäckte att de även hade billiga skrivare och kameror. Kameerorna låg väl på normalpris men. Om jag får något jobb i sommar är jag sjukt sugen på en D80. Har tillslut bestämt mig för att jag vill ha en Nikon, tyckte den gången jag testade Canon att den var bökig, när man skulle ställa in bländaren. Måste använda båda händerna till det, när man på Nikon bara använder en hand.

Jaja, drömma går ju alltid.

So long


Pff..

Fortfarande ingen som vill socialisera. Dessutom är jag sötsugen. Godis, kaka, whatever, doesn't matter.  Ge mig bara.

Nänä, jag får väl läsa uppsatser eller nått då. Och lyssna på Ladytron. Det är bra skit.

So long


Flyttad

Nu har jag flyttat min blogg.  Får hoppas att den kommer att fungera bra nu.

Robin spelar golf idag. Jag ska fan bryta av varenda klubba han har, måttligt trött på golfen just nu.. Menmen. Kan ju vara skönt att vara själv, ibland. Bara det att det inte är en sådan dag idag. Jag känner mmig social och vill komma iväg från hemmets vrå. Just nu känns det som om jag är antingen i skolan eller så hemma. Inte för att jag inte har kul i skolan men ändå. Miljöombyte är ju alltid bra.

På tal om skolan så har vi börjat att komma igång lite med skrivandet av vår uppsats. Under punkten Motiv för ämnesval beskrevs vårt motiv med att vi har ett genuint intresse för kriminaljournalistik. Joråsåatte... Men det låter fint. På måndag ska vi dessutom till Kurs-och tidningsbiblioteket i Göteborg. Spännande!

Funderar på att smälta maten och sen åka och träna om ingen hör av sig och vill fika med mig.

So long

Sola eller ej??

Det är nästan läskigt hur snabbt solen har egentligen. Satt ute mellan tolv och fyra och kanske mellan halv två och fyra i solen, och jag såg att jag fått lite färg på den lilla stunden. Det var samma när man såg Amanda igår som har vart ute mycket i skolan, hon ser nästan mer eller mindre ut som en pepparkaka.

Samtidigt som det är härligt att ha förg och man mår mycket bättre när man är lite brun så kan jag inte låta bli att tänka på alla risker som det pratas om, hudcancer framförallt. Kan ju inte förneka att man är lite extra rätt från det att mormor fick sin cancer, även om det var när hon var gammal. Av det mamma har berättat att även hennes mormor antagligen hade cancer när hon var gammal så börjar man ju fundera. Det spelar inte så stor roll att det var när de var gamla, jag blir orolig ändå.

Samtidigt som jag oroar mig för sådana saker är jag lite för fåfäng för att undvika att sola både ute och i solarium. Man känner ju sig trots allt snyggare och fräschare med lite färg. Och BUS är jag lite tveksam till, tycker att det blir så orange efter ett tag, man kan liksom inte hålla på och kräma på det hela tiden utan det måste få försvinna mella gångerna för att det ska vara som snyggast.

Jaja, samma funderingar varje år.
Nu ska jag fundera på vad jag ska äta till middag eftersom Elsk tydligen åt på golfen. Trist.

So long

Nöjd

Igår tillbringade jag hela dagen hos mamma och pappa med att göra absolut ingen ting. Sjukt härligt. Alltid skönt att bli uppassad litegrann. amanda plockade fram sina pärlor och så satt vi och pysslade med dem lite. Jag lyckas tillverka ett par örhängen och en ring. själv tyckte jag att de blev rätt så söta men tror nog att jag kommer att tröttna på dem efter sommaren.

Pappa hjälpte mig även med att laga min cykel där kedjan hade gått av och jag fick även mina efterlängtade Vagabond-skor. =) Så antagligen är jag nöjdare än de flesta för tillfället.

Idag spelar Elsk golftävling. kommer inte ihåg vad den hette men det var något med Volvo iallafall. Hoppas att det går bra för honom och Lihv. Som tur var började tävligen klockan nio så antagligen har jag honom hemma till senast klockan två, gott. =)

Nu ska jag äta frukost. Passade på att ta en riktigt sovmorgon när jag ändå var ensam.

So long

- en källa till min nöjdhet

Onda blickar och ont annat

Jag har urinvägsinfektion, det är skit. Ont gör det också.

Ungarna som bor i hyresrätterna här uppe på brogården lever jävel bland det byggmaterial som ligger kvar ute och bankar på varenda plåtbit de kommer över. Både jag och Pischen sänder onda blickar åt deras håll.

Något som är bra i all bedrövelse är att jag mår bättre utan GI-mat, thank God! Dessutom är det ju väldigt gott med glass när det är varmt. SÅ nu Veronika, kan jag ta en glass ändå! Haha!

Elsk är i Gbg ikväll och svänger sina lurviga. Lite trist och känns lite ensamt men jag klarar mig. Ska diska efter att vi grillade och lite annat sånt pyssel. Imon ska jag först ner till stan och köpa ny kedja till min cykel och eventuellt ett par skor och så också hämta ut mitt penecillin. Efter det åker jag med mor och far hem till landet och tar det lugnt med att fixa lite med min overall till skolan och bara slappa och förhoppningsvis sola litegrann

Pischen med sin allra ondaste blick. grr..

So long

ljuset i tunneln?

Första dagen denna veckan som jag faktsikt är på bra humör när jag kommer hem. Ganska så pigg också, iaf jämfört mot tidigare. Frågan då är om det beror på att jag har bestämt mig för att skita i GI-grejen eller om det är GI-grejen som börjar att funka som den ska nu. Klurigt det där.

Uppsats idag igen iaf. Kan väl inte säga att vi kom så långt idag precis, men imon så blir det kodschema i alla tre timmar vi träffas. Tycker faktsikt att det kan vara rätt så kul att sitta och komma på olika varibler och variabelvärden även om det är lite klurigt. Tror nog att det blir lättare nu när det inte tvungen måste vara en av varje skala och så, plus att vi kommer att ha betydlligt fler variabler denna gången än vad vi hade n'r vi gjorde gruppuppgifterna i SPSS. Och så har vi ju kodschemat från en gammal uppsats som vi fick av Ebba, vår handledare. Det kommer vi nog få en del hjälp ifrån.

Annat att tillägga är att jag är sjukt trött på sallad nu. Idag blir det pasta, fast fullkorn. Lite bra iaf. Kan ju ta tag i att GI:a när jag jobbar och inte behöver koncentrera mig så mycket som jag behöver nu.

Livet känns helt enkelt härligare idag.

So Long


Uppgiven

Idag är det Pepsi jag är sugen på. Glass också. Typ Daim-strut.

Börjar förövrigt fundera på om det är så smart att utesluta kolhydrater helt precis i b-uppsatsen. Kanske bara ska försöka skära ner på dem.. Känner mig verkligen helt uppgiven idag och helt slut. Det är nog nästan det värsta, att jag är sjukt trött hela tiden. Plus att jag idag har vart alldeles gråtfärdig sen klockan 18 ungefär.

Riktigt eländig med andra ord.

So long


gi-helvete

GI är lika jävligt även denna eftermiddag. Jag är i upplösningstillstånd! Går runt och tänker på Plopp och Center idag. Kanske blir olika saker varje dag, spännande att se.

Det går ganska bra under dagen, men på eftermiddagen blir det liksom lite får långt emellan gångerna jag äter och jag blir ett vrak som inte orkar någonting. Nu ska jag till Lidl och köpa sallad och avokado. Idag blir det kyckling med guacemole och sallad. RIs till för Elsk.

So long

Sicken Fuling!

Nu har Robin kommit hem, och han säger att det är dags nu.
Att gå och knyta sig för idag alltså.

Imon blir det heldag med massa "möten" inplanerade. Det känns tufft att säga så, lite viktigt sådär. =) haha, det är jag och min storslagenhet.

Bjuder på en ful en såhär på kvällningen. =) Enjoy!

image137

Är det förresten någon mer än jag som får upp typ 40 "image upload"-fönster när ni försöker att ladda upp en bild? Lite störande då..

So long

GI-kyckling

Efter många om och men blev det lite middag. Egenkomponerad ljummen kycklingsallad med rostade solrosfrön och pinjenötter och fetaost och majonnäs. Fetaosten och majonnäsen passade väldigt bra ihop faktiskt. tänkte testa att mixa ihop det någon gång för att få en mer krämig dressing liksom.

Förresten, upcoming födelsedag. Lika kul som alltid. Det är två veckor kvar visserligen men det skadar aldrig att börja att planera lite. Antar att eftersom jag fyller på en tisdag blir det nog firande helgen innan om alla som jag vill ska komma kan komma då. jaja, får fråga runt lite vad folk tycker.

Nu blir det dusch och fixa lite frukost tills imon, kokta ägg så klart!

So long!

Lördagen i Gräfsnäs slottspark

Bildkavalkad


Göd mig!

Första riktigt GI-dagen i dag. Bara för det är jag sjukt sugen på allt som innehåller kolhydrater och socker så klart. Vem hade väntat sig annat liksom?! En lätt huvudvärk ligger och trycker över mitt vänstra öra men annars känns det OK. Lite trött kanske. Men det kan nog bero på att jag inte vet vad jag ska äta till middag. Behöver en Elin eller nått som styr upp det hela!

Ännu jobbigare att göra middag är det också för att Robin inte är hemma utan är och spelar golf. Då blir jag absolut inte motiverad till att göra mat. Hur ska det gå när han är i Polen en vecka i sommar. Jag får laga mat till alla (få) vänner jag har. En för varje dag. Jag måste helt enkelt ha någon att laga till, annars tycker jag det är tråkigt. Så tråkigt att jag till och med tycker att det är det värsta som finns att främst laga mat till mig själv, men också att äta själv. It suxx.

Ägg och bacon kanske funkar som middag.. eller fan, jag vet inte. Ge mig en macka!

Skämmes!

Mina vänner bloggar för dåligt tycker jag. Bara Rumpan som håller stilen och visar vart skåpet ska stå. Skärpning!


Promenix i "vitsippedalen"

Det har vart en bra dag idag och det känns som om vi har hunnit med en massa! Har vart ute på rangen och testat Elsk's nya klubbor (till och med jag fik testa den ena!), sen var vi på sportlife. EFter det var det hem och duscha, äta och diska och sen iväg igen. Denna gången var det en liten överraskning till Robin, inte speciellt men nysigt var det. Vi var nämligen i slottsparken i Gräfsnäs och fikade och gick runt och tittade på alla fina vitsip´por och myste lite i solen. Fler fräknar komemr fram varje gång! Tror att ajg ska börja sola lite solarium och komplettera med BUS för att bli lite sommarsnygg. Kan ju vara kul nu när det är dags att börja ha kjol och klänning!

Snart blir det promenad eller nått med Elin. Kanske fler som är sugna?! Jag är iaf sugen på tjejfilm efteråt med massa tjejiga tillbehör som glass och te, eller nått. Glass och te kanske inte är världens bästa kombo, men mnak na ju dricka teet efteråt!

So long!

drömmar

Just nu är jag lite slapp med att skriva blogg. Har inte riktigt tålamod att sätta mig ner och komma på något att skriva. SKulle ockås vilja bli sådär bra på att skriva, så att man skriva roliga och underfundiga grejer som den lilla skara som läser min blogg nickar igenkännande åt det som står och får ett litet snett leende på läpparna. Eller helt enkelt gapskrattar. Det hade också funkat. Och sen, ännu bättre, att man börjar prata om min blogg:"läs den, hon skriver så himla bra så jag längtar till varje uppdatering kommer!". Och kommentarer bara forsar in.

Men det kommer nog aldrig att hända, för så jävla kul skriver jag inte. Jag skriver bara för att det är skönt att skriva lite ibland. För att jag får för mig att lite utvecklas man iallafall. Så jag skriver mest för min egen skull men blir ju så klart själaglad när jag ser att besöksstatistiken nått en ny höjd.

So long

RSS 2.0