Black Stone Cherry!

höll ju helt på att glömma, ikväll ska ju jag och elsk på konsert på Sticky. Och inte vilken konsert som helst utan Black Stone Cherry! De är inte så jättestora här än, men vi tycker att de är hur bra som helst! Här kommre lite smakprov av mina favoriter: (kanske inte de bästa videosarna men musiken är ju det viktiga, eller hur =) )


kalas och sen kväll

kalas hos malin igår. Liite dålig stämming i "takvåningen" på rektorsgatan på grund av inre stridigheter kan man väl säga. Men hon verkade iallafall bli glad över salladsbesticken och kakformen och pepparkaksljuset. Sen fick vi mat och tårta och jag snyltade lite vin. Vid elva packade vi som inte skulle ut och svänga våra lurviga ihop oss och jag fick skjuts hem av Johanna. Väl hemma kände jag mig pigg igen och ställde mig och diskade och hängde sedan upp lite tvätt som blivit liggande. Efter det gjorde jag en stooor kopp oboy med grädde och lipade igenom hela P.S I Love You. Kom i säng vid tvåtiden ungefär.

Ibland har man sånna där kvällar då man inte alls känner för att gå och lägga sig. Det var en sån kväll igår. Hade en sån förra helgen också. Skönt att de bara inträffar på helger so far.

I går fick vi första snön här i Alinge Texas också! Blir lika barnsligt glad varje år första snön faller. Det är något speciellt som får mig alldeles varm, mjuk och luddig inombords. Tror att det kallas lycka.

Nu ska jag göra mig iordning och gå ner och hälsa på syster som säljer dörrkransar på torget. Ska höra om hon vill ha något att äta på också. Så snäll är jag, minsann!

So long 

röster i mitt huvud

Ytterligare en praktikintervju som sket sig. Denna gången utan att jag kom en timma sent eller var allmänt bortgjord. De elaka i mitt huvud viskar att det är för att jag är så kass och dålig och inte kan något som ingen vill ha mig men jag vet att det inte är så. Jag kan tränga undan de tankarna rätt bra. Jag vet att jag är duktig, ordningsam, trevlig. Jag vet att jag borde få en plats, jag får bara inte till det.

Nä, nu blir det sen frukost och sen skura köksmattan som robin hällde ut fisksoppa på i morse. Luktar lagom gott i köket. Dessutom har jag fått en avi med mitt mineralpuder från Tikei som jag beställde häromdagen, beställde även en kabuki-borste så nu hoppas jag att allt funkar och att borsten är bra, även om den är gjord på syntethår. Annars får jag klicka en I.D-borste från tradera eller något. Det fins faktsikt en hel del nytt smink till betydligt billigare pris på tradera, bland annat Too Faced Lip Injection som jag suktat efter ett tag. Hello big lips

gratismode

Som om det inte vore nog med den ena gratissida har jag även joinat en till, nämligen GratisMode.se Där får man dessutom poäng om man skiver om det i sin blogg, vilket jag gör nu. :)

Katschingaah!

edit: glömde ju att länka, här är länken: GratisMode

en perfekt julklapp :)

Jag vill j uså gärna ha ett Wii så nu har jag bestämt mig för att försöka samla ihop till ett på alla dessa gratissidor. Så kom igen, bli bara medlem för att hjälpa mig, så lovar jag att ni får komma hit och spela det med mig. :) Det räcker alltså att ni blir medlemmar, ni behöver inte ens vara aktiva. :) Snälla?
Gratis saker

Visst ändrar man sig en del på tre år...

Nyår 05/06


Sommaren 08

nytt

Måndag igen och ny vecka. Men en vecka mindre kvar till Åre. Alltid nått. Praktikintervju denna veckan också. Håller tummarna att det går bättre än senast. Har svårt att tänka mig att det kan gå sämre. Idag hoppade jag föreläsningen om InDesign. Hoppas att jag inte missade något som jag inte kunde. Har en till föreläsning om det på onsdag, då ska jag gå, kan vara bra. Då har han ju dessutom gått igenom alla grunder som jag på eget bevåg anser mig kunna. hoppas jag iallafall.

Har startat dagen med mosat ägg, kaffe och en liten bit marabou mintkrokant. Härlig mix.

-5 grader idag, vinterjacka på!

So long

Sportlife vs. Hälsostudion

precis när jag tänkte ta tag i matlagnignen idag lämnade robin mig för fotboll. Hm, hur blir det nu då med maten, så trist att bara göra mat till sig själv. Har ju kålpudding i frysen men det lockar inte direkt. kanske lika bra att göra den där linsgrytan. Synd på att vi inte har några ägg hemma, annars hade typ ägg och bacon vart en bra lösning. Eller kanske bara kan ta bacon och broccoli. Ska kika lite hur lång tid grytan tar att göra. Ska ju dessutom till DeliDeli ikväll och äta tapasbuffé med en massa tjejor. Blir trevligt. Undrar hur mycket det mättar??

Var tidigare på Hälsostudion med Sandra och kikade. Frågan är om det verkligen är värt den högre månadsavgiften? Sportlife och Hälso känns lite som om det itne spelar någon roll viklet man väljer. Fördelen med hälso är att de har poweryoga som pass, fördelen för sportlife är att sol ingår i medlemskapet. Nackdelen är då att sol inte ingår på Hälso och att poweryoga enbart går som kurs man får betala extra för på sportlife (och att man inte vet om det blir någon mer poweryoga efter julen). Annars kan jag tänka mig att passen är ganska så likvärdiga, båda har ju de där les Mills-programmen. Själv gym-delen på hälso känns lite trång och liten medan den på sportlife är stor och luftig. Och på sportlife är det tvs på varje crosstrainer eller löpband, på hälso sitter det bara några i taket. Det är ju skönt att kunna kolla på vad man vill. Sen har inte hälso nån studentrabatt heller, vilket jag tycker är ganska dåligt. Alla studenter har inte alls extrajobb.

Hmpf, låter som om sportlife har mest fördelar va?

So long    

information eller inspiration

informationsmöte om utlandsstudier idag, verkade mer som ett inspirationmöte. Blev inte ett dugg klokare iallafall. Men jag ska nog ansöka iallafall. Kan ju alltid tacka nej om det skulle kännas helt fel innan det är dags att åka. Men ett halvår på ett varmt härligt ställe hade ju inte vart fel.Får iallafall välja 15 alternativ där man är garanterad ett av sina alternativ. låter ju fint iallafall.

Jaja, nu vankas det mat iallafall. Lövbiffrullader med philadelphiaost och vitlök, låter ju gott iallafall.

So long

drop dead

Nu är mina naglar inte längre mustigt mörkröda utan knalligt rosa. Härligt. Har ett oranget nagellack från hm men har tappat bort det och it's a shame. Det var verkligen knalligt och helt enkelt dö-snyggt! Men rosa duger det med, rosa är ju alltid rosa. Är så nöjd nu, mina naglar har äntligen börjat bli lite längre. Måste införskaffa en nagelstärkare nu så att de inte går sönder. Hjälper lite att hålla dem målade. Nog om mina naglar.

Imorgon ska jag på infomöte om utlandsstudier. Har fortfarande inte bestämt mig men är jäkligt sugen på Riga. Köpenhamn kan jag också tänka mig. Frankrike har jag slagit lite ur hågen eftersom det inte var några städer jag var så sugen på. Men Belgien finns ju också. Tydligt får man välja tolv alternativ och man kommer in på något av dem, men kanske inte just sitt första-val. Antar att den där platsen på Hawaii är rätt eftertraktad. Har för mig att det bara är en plats dessutom. Hej slagsmål! :) För egen del känner jag mig nog inte så jättesugen på att korsa Atlanten, lockar mig inte direkt. Jaja, den som lever får se.

Nu ska jag ta mina snygga naglar och gå och duscha, tidig morgon imon med föreläsning kl 9.

So long

vind

Det verkar som att den blåsten som blåste på oss och det regnet som regnade på oss i går i danmark och under överfarten mellan fredrikshamn och göteborg har kommit till alingsås. Föreställ er hur mycket gung den orsakade på båten!

sweet home

Hemkommen från damnark och säby. En trevligt helg trots att alla var mycket trötta större delen av tiden. Köttade hela vägen till Flensburg, tyskland för att upptäcka att vinet inte var lika billigt längre. Attans. Handlade ändå för 500 kr. Så nu har ajg vin så att jag klarar mig fram till påsk eller nått. Köpte även lite annat bös, som tårtdekorationer som jag ska ha till cupcakes när robin fyller år, en tomte och lite snögubbeljus till farmor som tack för att hon var kattvakt. Tomten verkade gå hem. :)

Hemfärden var dessvärre inte riktigt lika kul. Att åka båt i lite mer än tre timmar när det blåser 20 m/s har väl ingen hit direkt. Sjösjuka alabama skulle man kunna säga. Men nu vet jag iallafall hur stenas toaletter ser ut på nära håll. Inget ont som inte har nått gott med sig, eller...?

Vart helt hysteriskt skönt att sova hemma igen iallafall, och att få pussa på pischen,

So long 

YES!

VG i internkommuniaktion, fään va gött!

lchf?

Vaken och iordninggjord för att snart åka till skolan. Bara kläder och tandborstning kvar. Så kan det gå. Har under veckan kämpat på med lchf, dock lite modifierat. Men jag känner ett allt mindre sug efter kolhydrater så nått bra är det väl iallafall. Sen att jag kissar hela tiden och luktar gammelgädda i munnen är ju en annan femma. Lite synd är dock att allt kommer att förstöras i helgen, redan i eftermiddag tillochmed. Ska till farmor och äta middag samtdigt som jag lämnar pischen och mamma hade tydligen inte gjort någon gi-mat till danmarkstrippen. Så det är bara att börja om igen på måndag.

Nu ska jag klä mig ooch leta upp lite grejer jag gjorde under gymnasietiden som jag kan med och visa på oliv.

So long

funderingar

jag skulle följt mina känslor och stannat hemma från yogan. Den var tydligen inställd eftersom intruktören var sjuk. Dessutom hade de ringt runt till alla, utom mig, för där saknades tydligen telefonnummer. Menmen, tränade lite ben istället, det var också välbehövligt.

Imon börjar vi klockan ett, var väl tänkt att jag ska gå upp till Oliv innan och visa upp lite vad jag gjort, men ärligt talat är jag inte alls sugen på att göra praktik där längre. Tycker att det är viktigt att man känner att det stämmer perfekt och man verkligen klaffar med folket som jobbar eftersom man ändå ska vara där i tolv veckor. På ett sånt litet ställe blir det svårt också, hade det vart ett större ställe och man känt att det inte klaffade med en gång hade det ju varit en annan sak, då hade det ju funnits andra att ty sig till. Men det gör det nog inte i detta fallet. Yäyä, det ger sig. Har gjort en ny telefonlista med nummer till en massa PR- och kommunikationsbyråer som jag känner passar mig bättre.

Nu blir det te och ett avsnit av desperate. =)

So long

yogi

Yoga om en dryg timma. Är konstigt nog inte alls sugen. Vill mest sitta hemma och dricka te, kolla på desperate och känna mig allmänt patetisk. Måste vara mensen som spökar...

praktikpanik

Uh, har ringt lite praktikplatser. Enbart negativt hittills. Tappar snart hoppet. Just nu hänger hoppet kvar på resia... Stena Line hade inte plats, polisen tog inte emot, haléns hade inget för mig att göra, Alingsås kommun hade inte plats, Gina Tricot verkade rätt dryga + att de inte heller hade nån som jobbade med informationen (?)... Ingen upplyftande lista precis. Får väl ta med min lilla telefonlista till skolan imon och sitta och ringa där lite innan vi börjar.  Annars får jag väl gå och fråga morgan om han har några fler förslag. Var ju lite inne på autoliv för ett tag sedan men med tanke på hur det går för bilindustrin nu så är det nog ingen idé.

Suck, får väl ta och laga lite mat istället..

So long

danmark

Har hämtat mig något från praktik-katastrofen och är redo att ta nya tag. Har en lång lista med tänkbara platser och en lista med mindre tänkbara platser ifall något skulle skita sig.

Två dagar kvar till dääänmark, kulkul. Har pratat med farmor också och hon lovade att vara kattvakt, så ska åka dit med Pischen imon när jag kommit från skolan och vart och hämtat bilen vi ska ha. Har även blivit lovad mat. höhö. Erbjöd henne en flaska vin som tack men eftersom hon är nykterist vet jag inte riktigt om skämtet gick hem. Imon kommer även syster hem, har faktiskt saknat henne. :) Ska iallafall bli riktigt kul med en helg i danmark med hela familjen!

So long

c'est une catastrophe! (eller nått)

Efter en katastofal praktikintervju som började med att jag kom en timma sent vet jag vart jag inte lär får praktik iallafall. De skulle höra av sig under november. Lika bra att söka nya redan nu.

So long

RSS 2.0