dagen

Har en lugn dag idag också. Var och kikade på Robin och smedjan när de spelade match, förlorade med 18-0, hejjah! Efter det åkte jag och robin in till stan för att han skulle köpa strumpor och jag fick äntligen köpt min pälshalsduk som jag suktat efter. Prövade även en svart tyllkjol med vill nog hellre ha en rosa, för att undvika halloween-looken. Kanske hinner springa och kika efter en sådan på gina i jkpg i veckan. Nu har jag iaf gjort mig iordning och ska snart knalla iväg till elin. Knytkalas idag! Med endast tre stycken. Men det blir nog bra ändå. Jag har köpt lite ostar och kex och även avacado, päron och lite olika nötter. LCHF-kväll för min del tänkte jag, får försöka låta bli kexen. :) 

Har också fått gjort iordning mina naglar med min hemma-förstärkning, även målat dem härligt höstigt lila. Tänkte köpt en lila-svart nagellack på mus igår, men blev snål och tänkte att jag kan köpa ett helsvart på hm ist och måla först ett lager med det och sedan lila över, borde ju rimligtvis bli lila-svart. Annars kan man blanda ihop lite själv av de båda och måla med blandningen. Det löser sig. 

Nu ska jag byta om och sen gå iväg. Dop imon med, så det får inte bli för vild kväll :)

So long 

Tenta - check!

tror nog att tentan gick vägen. Håller iaf tummarna.  Efter var jag och mimmie och fikade på claras. Chai latte och morotskaka, goffa. =) Sen var det elvatåget hem mot alinge-texas ich göra stan med malin. Det var jutrots allt invigning av storken och lönedag. Hade nog lite för höga förväntningar på storken, men gina verkar bra iaf, rätt så stort. Sen var vi på Coffeehouse och fikade (igen) men nu blev det kaffe och citronmarängpaj. Robin gjorde oss sällskap också. Sen gick malin för att träffa sina lettiska vänner och jag och robin tog ytterligare en sväng. Provade jeans på Diabless men jag tror nog att jag håller mig till kjolar tills jag blivit smal igen. Var på systemet också, så därför sitter jag och dricker rödvin nu. däremot tröttnade robin så jag får väl dra en flaska själv. Eller så spara tills imon.

Nu ska vi kolla på dracula och och äta efterrätt till min jättegoda flygande jacob (hej 1992!)

So long

tenta

Tycker att jag tentapluggat hela dagen men tror inte har fastnat. Antar att det är mestadels för att jag enbart läst. 120 sidor lite drygt. Så skönt att alltid vara ute i sista sekund.  Dessutom skulle jag egetnligen läst det mesta av det igår... Men nu är det väl bara att ha min tänkta vilda framfart med mina vänner, post-it-lapparna. Hejjah. Men ändå känenr jag mig rätt så lugn.

So long

paus...

Mitt i tentapluggandet betämde jag mig för en paus. Bara kika lite bloggar och sen äta lite. Nu har det gått 45 minuter och jag har inte ens kommit till ätandet. Hm.. Men än finns det hopp!

längtar efter att min asos-kläder ska komma!

So long

almost done

Analysen lyckades jag bli färdig med, och redovisnigen gick bra. Nu är det bara tentan kvar. Morgondagen blir en lång dag...

helt slut efter yogan dessutom så nu ska jag gå och ducha och sen äta lite fruktsallad kanske.

So long

analys

Fullsmockad skolvecka med massa att göra och här sitter jag. Får som vanligt ångest över att jag inte gör något och tänker att jag borde hoppa av och börja jobba. Men det är ju faktiskt detta jag vill göra, har jag insett under denna kursen. Fast jag vill inte lära mig alla teorier och knepiga män som sitter och klurar hela dagarna utan jag vill jobba praktiskt. Så som vi gjort med vårt fina broschyr och med filmen. Men nu är det faktiskt inte länge kvar. Om bara elva veckor är det praktik. Måste skriva mitt cv i helgen. Annars verkar jag ju ha på oliv. 

Hepp, skriva analys nu. Blir inte lätt med tanke på de knappa svaren jag fick från informatören på svenska spel. 

So long 

provtur

I morse när jag vaknade låg jag bara lite och blundade och vaknade till så där härligt långsamt. Att det kändes ganska tidigt var ett plus. Sen öppnade jag ögonen och kollade på klockan, halv 11! WFT! Hur kunde vi sova så länge?? Hela dagen känns förstörd och klockan är redan ett, vad har jag uträttat hittills? Ingenting! Ska tvätta sängkläderna och sen plugga lite tror jag.

Hoppas att mor&far kommer och hälsar på i dag eller imon också så att jag får testa att köra deras nya bil. :) Är mäkta avundsjuk med när jag är färdig med skolan och tjänar massa pengar ska jag också köpa en snygg och snabb bil. Kanske en röd, vi verkar ju gilla det i vår familj.

So long

Dagen

Så skönt med fredagkväll, man får ett lugn i kroppen som inte funnits här på hela veckan. Lovely! Dessutom var jag på DeliDeli och köpte  glass, för vad jag tycker, snuskigt mycket pengar. Eller a. 50kr. Tycker att det är rätt mycket för en bägare, men sen finns det de som verkar leva på Ben&Jerry's glass. Studenter dessutom. Hur har de råd? Själv harj ag knappt råd med en liten piggelin...

Förövrigt tror jag att Lejonet Och Björnens bananchokladglass utklassar Ben och hans vän. Inte för att jag smakat på dem men ändå. Lejonet och Björnens glass är sjukt god, och särskilt denna sorten. Plus att den tillverkas i Göteborg, nästan nästgårds. 

Har förövrigt varit i skolan hela dagen. Filmat och redigerat. Gick väl rätt bra när vi kom igång och resultatet blev fint. Tyckte även läraren. Ett plus för mig och Sofie alltså. Sen är jag väl inte så mycket för filma och hålla på, men tycker nog att jag skötte mig rätt bra, klagade bara första halvtimman. Sen glömde jag/vi micen när sofie skulle prata, men shit happens. Köpte dessutom mat på Pastabageriet. Mucho onyttigt med så mycket pasta men det var väldigt gott, mycket godare än ScientiFik. Och bara 6 kr dyrare, men det var det värt. När jag kom till alingsås vart det tacobuffé och nu blir det slappande i soffan. Ska nog kolla på Wall.e tror jag.

So long 

sugen

Läste om scones på en blogg, blev plötsligt väldans sugen. Det tar väl inte så lång tid att pilla ihop några?? Men frågan är om man orkar göra det klockan nio på kvällen.

Idag blev det ännu en lång dag i skolan, men vårt arbete blir mucho snyggt. Så snyggt att jag vill sitta och titta på det hela kvällen. Jepp.

Lyxfällan om 20 min, i brist på bättre sysselsättning. En dag kvar till helg, vilket råkar vara en heldag i skolan. Jag vill ju heller åka bil med mamma och pappa. Hej A5!

sketans...

Inte min dag idag. Först fågelbajs på jacka, sen hälften av frukostkaffet utspillt och till sist, efter en lång dag är tåget försenat med 45 minuter. hemma halv nio istället för kvart i åtta. 

Just nu är allt skit. Tur att desperate börjar snart.

So long 

fredagen

Är inte så bra på att skriva på helger. Alltid mycket lättare på dagarna nör Robin inte är hemma och tjuvkollar. kom iallafall iväg till stures i fredags och det blev mycket trevligt. mindre trevlig var mannen som själv tyckte att han var oerhört trevlig som pratade med mig, elin och emelie. Inte heller fattade han de tusen vinkarna om att vi inte ville prata med honom. Till slut räddade Emelie situationen och vi smet undan. Vi tre ska nog dessutom powerwalk på tisdag, roligt!

Käns väldigt kula tt jag fått lära känna Emelie. Träffades första gången i våras och sen dess blir det liksom mer och mer. Trevligt. Man behöver lite nya bekantskaper då och då.

Nu ska jag sätta mig ner med min analys av svenska spels internkommunikation och ha lite dåligt samvete för att jagi nte går på Robins match. Fy på mig.

So long

Stures?

nu har jag kollat två avsnitt av RoomService, den nya säsongen. Elin ringde också och undrade om jag ville gå med till Stures senare, med hennes kusiner. Kanske kan vara trevligt. Lite för slö egentligen bara, måste ju duscha och fixa i ordning mig plus äta lite. Äter jag mer godis blir snart hela jag en hemkola.

Jaa, inte så mycket mer att säga för tillfället.

So long

helg

Nu är det helg. Det känns skönt även om jag vetatt jag har en massa plugg som väntar plus att jag är ledig så mycket annars också så att det inte är så stor skillnad på helg och vardag.

Vi var på Karamellpojkarnas fabriksförsäljning idag. Nu kommer vi att môla godis hela helgen. En påse hemkola på 5 kr. handlade för 25 kr så fick en hel del.

Annars är jag rätt seg idag och har en huvudvärk som ligger och lurar, trots att jag tagit tablett. Fast jag tog den i rättan tid, precis innan det blev migrän av hela kalaset.

Nu ska jag nog ta och kolla på Debatt med Blondinbella, verkar vara omtalat bland bloggarna.

So long

nu jävlar

Nu verkar det som knugen snart är här, fram med kameran och så ska jag sälla mig till alla gamlingar som redan står och glor i fönstrena. Jag är en tönt, jag vet.

päls

Undrar när kungen har tänkt att dyka upp tro?? Eller har jag redan missat honom??

Dessutom harj ag fått lite cravings efter en päls eller pälsväst. Fusk så klart. Fast har hittat biliiga på tradera, men antar att ju kallare det blir, desto mer kommer de att stiga i pris. Nä, helst en pälsjack tror jag. Hittat på cubus pinky.se eller vad det nu heter. Tänk om mna hade haft pengar så att man kunde köpa en jacka för 6-700kr.. Det hade inte suttit helt fel.

finbesök

Yogan gick väldigt bra igår. Nu, efter att ha hållt upp en vecka märker jag att yogan börjar märkas på kroppen, hejja så smidig jag börjar att bli. Det är så härligt när man börjar att märka skillnad.

Idag för vi förresten finbesök här på Knektegårdsgatan, nämligen kungen himself. Gissa vem som ska stå och spana som en gammal skvallertant i fönstren. Undrar när han kommer? De skulle tydlgien spärra av den vägen som han kommer, spännande. Får kolla så att kameran är laddad. =)

Nu kom posten också, lät som en rejäl hög i dag, spännande!

Nä, får väl ta och kludda färdigt på min ljuskrona nu snart och sen sätta mig att läsa lite. 

So long 

jag är en yogis

Min lampa som jag målar blir helt sjukt fin. Blir som en helt ny lampa och komemr passa perfekt i sovrummet. Nu ska jag ta och byta om inför poweryogan som är om 40 minuter. Är lite slapp idag så det blir bilen bort. :) Ganska motsägelsefullt att ta bilen till gymmet... =)

Och godissugen är jag fortfarande...

pysseldag

Idag var jag för en  gång skull i jönköping på föreläsning. Händer inte allt för ofta vill jag lova. Efter hade jag bestämt att jag skulle springa in på Tells inne i stan och köpa sån där guldfärg från alcro, till min "kärleks-tavla". Har även fått för mig att måla den "kristallkronan" vi hade i vardagsrummet guldig så  att den passa in i sovrummet. Hade räknat med att färgen skulle kosta en hundring eler nått. Visade sig att den kostade nästan 200 kr och det tyckte jag var alldeles för mycket för något som kanske inte ens fäster eller blir bra så jag körde på budgetvarianten med allmogefärg istället. För att få rätt matt yta på lampan tänkte jag svampa den. Kanske ska börja pyssla lite med det nu. Mamma och amanda kommer idag så ingen idé att börja med maten innan de vart här.

So Lång

Sluta dalta med de feta

Idag skriver Aftonbladet att flygbolag tvingar feta människor att betala för en extra flygstol just för deras storlek. I USA så klart. Men många har blivit anmälda för diskriminering och egentligen förstår jag inte varför. Väger du som två personer så borde du också betala för två personer. Varför hålla på och dalta med alla överviktiga? Vad tjänar de personer på det? Ingen mår ju bra av att vara fet och det finns alltid något man kan göra åt det. det är bättre att alla tvingas göra något åt det istället för att få en klapp på huvudet och ett "stackars dig, vad elaka alla är, men ta lite choklad så ska du se att allt känns bättre."  

Nä, fetman borde bli mer uppmärksammad och även vad den gör med ens kropp. Ingen förlorar på att ha den kunskapen.

Väntan

Jag väntar på mejl. Det har jag gjort i flera dagar, men inte dyker de upp för det. Störande.

Igår var vi faktiskt på sportlife. Där hittade jag en Sandra och vi gick tre km på löpbandet och jagade drakar på cykel i en kvart. På sportlife harde jätteroliga motionscyklar med en tvskärm som visar en bana man cyklar på. Styret är även "löst" och man får själv styra. Det hela blir ungefär som ett tvspel. Lite mer ansträngande bara. Sånt gillar jag. Det gör träning rolig.

Efteråt var vi och handlade mat, det var mindre roligt, men det är ju ett måste. Så nu har vi iallafall planerade middagar ända tills på fredag. Nu ska jag hänga upp tvätt sen ska jag göra lite mer kaffe och sedan sätta mig och läsa. Och emellan det lär jag hinna kolla mejlen ungefär tjugo gånger.

So long

matdags?

Maten står och luktar lite för gott från ugnen, nu får karln ta och komma hem snart innan jag svälter! =) 

Äntligen måndag

Måndag igen då och jag ahde inte den minsta lust att gå upp idag. Hade kunnat tänka mig att ligga och sova ungefär hela dagen. I vanliga fall brukar söndagar vara den dagen på veckan som jag tillåter mig att sova och somna om hur länge jag vill men igår skulle jag köra hem mammas och pappas bil efter att amanda vinkat av mats vid tåget. På grund av en olycka blev tåget dessutom en timma försenat så där fick vi sitta och vänta.Dessutom hade mats tydligen missat sitt anslutnignståg i sthlm, trist att behöva vänta ännu mer! Sen åt jag iaf middag hos mamma och pappa och sen körde de hem mig. Hade tänkt att ta buss men det är ju alltid skönt att få skjuts.

På kvällen fick elsk något slags ryck och fick för sig att ut och srpinga i regnet och blåsten. Jag fick om möjligt ännu större ryck och bestämde mig för att följa med. Har alltid tyckt att det vart jättetrist att springa men med elsk var det ändå drägligt. Sjukt trött var jag iallafall och det var inte särskilt lång slinga som vi sprang/gick. Men jag har iallafall bestämt mig för att orka springa hela rundan om ett tag. Sen ska jag lägga på en liten extrabit och sen får vi se vad som händer.

Behöver dessutom skriva iordning mitt cv och skicka iväg. Har dessutom hittat ett ställe här i alingsås som verkar intressant. Ska försöka ringa dit och fråga om det finns intresse för en praktikant.

So long

Lights in Alingsås

Idag är det invigning av Lights in Alingsås. Jag och elsk tänkte gå med sällskap av lillstrumpa och hennes elsk. Efter vi gått ska vi fika bullar hemma hos oss. Tänkte köpal ite choklad och grädde också så att vi kan göra varm choklad. Kanske även fråga johanna om receptet på den ljusa kladdkakan vi fick när hon fyllde år som var helt himelskt god. Jag bode även städa av lite här hemma innan ikväll. Det jobbiga är att jag måste skura duschen denna gången och det är så bökigt och ta sådan tid. MEnmen, det blir iallafall mys senare. Det är alltid en viss känsla när man går ljusi alingsås. Ett löfte om att vintern snart är här eller nått. Dessutom blir det så mycket trevligare att cykla till tåget när saker är ljussatta lite här och var i stan.

So long

åska?!

Jag tror minsann att det åskar. Är det normalt för att vara i oktober?? Har kollat på både du är vad du äter och lyxfällan. Känner mig alltid lika träffad av båda programmen. Fast ibland känner man ju sig lite bättre än "offren" men ändå.

Tog ju ett tag innan jag kom i sång igår och därför har jag vart hur seg som helst hela dagen. Dessutom var tåget en halvtimma försenat i morse vilket ledde till att jag inte kunde äta min frukost och därför blev hela dagen i obalans. Har vart sugen på allt kolhydratrik hela dagen. Givietvis har jag inte kunnat hålla mig helt, och har därför i sedvanlig ordning dåligt samvete.

Ska nog stänga av datorn, åskan verkar komma närmre.

So long

handy(wo)man

Det är helt värdelöst att gå så här lite i skolan som jag gör. Jag behöver lite rutiner i mitt liv, pliiz! Nu är klockan snart halv elva, jag ska upp tio över fem men ändå sitter jag här. Man tänker att det är ju bara en kort dag det handlar om sen är det ju helg igen. Och det är ju iofs sant, men det är sjukt trist att vara seg hela dagen imorgon.

Ikväll har jag dessutom varit riktigt "handy" och fixat fönsterlampan. Har satt på en strömbrytare och en längre sladd och sen en ny stickpropp på ändan. Fast det jobbiga var att när jag var färdig och hade satt upp lampan och började plocka bort sakerna jag använt upptäckte jag en del som jag glömt att sätta dit, så nu är jag livrädd att allt ska bli strömförande. Fast orkar itne fixa det nu, utan det får bli imorgon.

Nu ska jag sminka av mig och krypa till kojs.

So long

lur

Idag har vi äntligen vart och köpt en kökslampa för presentkortet vi fick i förlovningspresent av mamma och pappa. Lampan heter Lur och är ifrån LampGustaf. Hepp, fint värre. Den är iallafall svart och vit och passar perfekt i köket. Nästa lampprojekt är en golvlampa till vardagsrummet. Egentligen har jag redan hittat den perfekta men eftersom jag ska betala hälften så blir den lite för dyr. Iallafall innan nyår. Så kikar lite efter alternativ just nu.

Däremot är det ett större problem att en ljuskrona som vi också fick i förlovningspresent har fått åka ner eftersom den egentligen inte alls passar in i den stil vi har här hemma.  Ljuskronan är fin i sig men som sagt, den passar inte alls in. Så därför har jag nu problem med vart jag ska göra av den istället. Lägga in den i förrådet och låta den ligga där tills vi flyttar alternativt byter stil här hemma? Antagligen blir det så eftersom jag inte kan göra mig av med den.

trist är också att det inte blir någon yoga idag pga risig kista. =) Så kan det gå. Nu ska jag åka till maxi och hämta ut biljetterna till Black Stone Cherry och köpa sladd och kontakt till fönsterlampan.

So long

RSS 2.0