När man inte har så mycket bättre för sig 2.0...

så tävlar man. Det har jag gjort på Lindas blogg. Håller tummarna för typ världens sötaste klänning.
Så här ser den ut:


och jag skulle ha den ihop med detta:



skulle minsann suttit väldigt fint. Likaså ett fett konto så att jag kan inhandla allt. :)

Någon som vill följa med?

Congratulations!!
You are invited to accept to study abroad as below
Your Choice:2
University:Monterrey Institute of Technology /Mexico City Campus
Period:Spring   2010-01-2010-06
Full Time Load:

Som väntat kom jag inte in i Singapore, men Mexiko är inte fy skam det heller! Undrar vart alla andra kom in. Om de ens har upptäckt att man kan se det på hlknet nu.

Fjärilar i magen räcker inte till, här snackar vi albatrossar!

avslagen sockerdricka

Det allra värsta pirret över utlandstudierna börjar att lägga sig. Istället har en stress över sommarjobb infunnit sig. Finns det måhända en chans att få på någon infoavdelning tro? Verkar väl inte så.

I helgen blir det mys i Kalmar med baby. Ska bli skönt att komma iväg lite. Hade kunnat tänka mig att ligga på rummet hela dagarna och bara mysa och pussas. SPAavdelning finns det också tydligen. Heeerligt! klockan 11 bär det iväg iaf! Nästan fem timmar med tåg, yey! Hoppas att manda kanske ska kunna hämta oss i borås på hemvägen så slipper vi iallafall en bit av hemresan, kan vara skönt.

Nu ska jag läsa och äta icas fejk-ballerina. Inte alls lika goda som orginalet. Var och hämtade ut fortsättningen på Flyga Drake idag och även Den Hemlige Kocken som jag beställt från Adlibris. Ska spara dem till Kalmarresan tänkte jag!

So long

Sockerdricka i magen!

Ojoj, nu är ansökan till utlandsstudierna inlämnad.SPännande, pirrigt och nervöst. Vart kommer jag att befinna mig om ett år? Mexiko? Singapore? USA? Australien? Alingsås?

Helt omöjligt att veta, men om två veckor har jag svaret i min hand. Hoppas innerligt att vi hamnar på samma ställe, jag och Mimmie. Håll tummarna för mig nu att jag ska få första-hands-valet! (som jag inte tänker avslöja förren efter kl åtta imon så att ingen snor det ifrån mig!)

Nu är det nana-tid.

So long

RSS 2.0