Åtta!

För nästan exakt åtta månader satt jag och Robin i en soffa och pratade. :) Liten stund senare kysstes vi för första gången. Nu bor vi ihop. Det är tufft, typ =) Fick en bukett med åtta jättefina rosor i idag. Olika färger på alla! En för varje månad. Så himla fina! han är så söt! Och han är min!! =) Var ju lite kaos förra veckan, men det är lugnt nu. :)

Kalas imon också. För Manda. Blir inget stort direkt. Typ bara de mostrar som fortfarnde anser sig vara släkt med oss. Typ. Jaja, så kan det gå när det gäller arv antar jag. Himla löjligt allt från början tycker jag. Äh, så kan det vara. Passar det inte så. WTF. På lördag vet jag inte vad som händer. Tänkte höra med Elin vad de har tänkt att hitta på, var så längesen vi träffades nu. Annars ska väl jag och Robin fira åtta månader ltie mer seriöst. Får se.

Har blivit bjuden på ny Partyups fest också. Nästa helg. Var tydligen på båten vid operan igen. Lite jobbigt, var så kallt! Och förstörde kläder och skor och grejer. Och äckliga bajamajor. Det är lite sybd. Men ska ändå dit. Tror jag iaf. De brukar inte missa en p.u-fest. =) Annars blir det väl kronan med sara. Kan också vara kul. Jaaajaa. Nu ska jag kolla på Ghost Whisperer
53192-21

så trött!

Jag vet att jag borde städa.. Iaf dammsuga lite. men jag är så himla trött!! Vill mest gå och lägga mej... Fast får så dåligt samvete då. Bara för att det ser ut som det gör.- Som ett jävla bombnedslag!! Dammråttorna hotar att äta upp oss.

Va en himla bra helg annars. Var lite skönt att komma ifrån stan och så.. Ta en liten minipaus. Kan bli lite mycket ibland. =) Men älskar honom ändå. =) Mer när jag får sakna honom lite ibland. På fredagen skulle vi gått ut, men blev inget pga ett missförstånd. Så jag åkte hem till magra istället. Sov där till lördagen då vi åkte fort till Amandas lägenhet på Tjörn och sen ut till Hamburgersund för att fira farmodern. Kul att se mandans lägenhet. Lite småskabbigt, men ändå helt ok. Skulle kunna bli asmysigt.  Va jättekul att träffa Sara sen när vi va hos farmor. Vi två stannade kvar på restaurangen efter vi hade ätit och drack varsin drink. Blev änna lite småfull. =) Men sen är jag ju så himla lättpåverkad också. Fast hade druckit två glas vin och en öl innan också. Sen blev det ytterligare två öl, en hemma i magra och en på logen. Synd att det var lite lite folk men annars var det kul. Konstigt att det var så lite närdet var GT-grejen. Förra året var det ju helt fullt. jaja, kul ändå.

Och igår var det kalas hos Sandra. Himla trevligt. Träffade Liselotte också. Har inte träffat henne på jättelänge så det var kul. Hon var helt hysteriskt blond. Men jag tycker att det är snyggt så..

jaja, kanske dammsuga att stolsdynan iaf. Och köket. På sin höjd. Sen ska jag nog sova


motivation?

Ge mej nått som bär mej sig en nypa motivation, pliiiz!! Fick iaf diskat.... Men resten då... jaja.. det är en dag imon med


treo+säng+mej=sant?

Tänkte ju då att man sklle åkt hem, nu när man slutat tidigare än alla andra. Men så kommer värsta störtskuren. Väntar nog ett liiitet tag tror jag... tänkte ju att jag me skulle ha testat fruktdieten men var såpass hungrig när det var lunch så att jag var tvungen att äta. Flingor, banan och mjölk har nog aldrig smakat så gott! Och nu har jag huvudvärk också... Fpr väl se när jag testar den där dieten igen.. Måndag kanske.. Igen idé innan helgen. Imon ska vi kanske ut, på lördag ska vi fira farmor och på söndag ska vi på kalas hos sandra. Måste köpa present idag. Men vet ungefär vad jag ska köpa. Om det bara kunde sluta att regna. Måste städa också. Hoppade fram en tveskjärt (eller hur det nu stavas) ur min handduk imorse. AAHHH! PANIIIIK!! Så det är väl dags att städa nu med. Tydligen så hade Robin lovat att jag skulle hjälpa hans mamma att skriva nån grej till nått bröllop också. Jag kan ju inte ens skriva fint. Eller kan ju skriva hyfsat menhar inte sån stil att det passar att skriva sånt. Jaajaa.... vill ha en treo och en säng 

Motivation?

Tänker massa konstiga och dumma tankar, och då blir jag arg på mej själv och tänker andra dumma tankar. Fan va trött jag blir på allt. Vet inte vad det är med mej, vad jag vill eller nått.  Helst vill jag nog bara sova bort all tid. Sluta att eistera ett tag.. Bara ett litet tag så där.. Komma fram till våren eller nått.. Kan jag inte få ltie motivation, pliiz?!

vänner

Va ju nödvändigt att gå till skolan idag då...  Men fick iaf tömt min disk och bränt ut allt. Och fick klartecken för mitt PA. Han trodde att det kunde bli bra verkade det som. Va lite VIP idag också och fick sitta i foto b =) Det är  tufft. Gött att liksom ha egna datorer. Eller vi är ju 9 som delar på 5 datorer. 

hmm, kan inte koncentrera mej på detta.. får väl enbart kolla på Vänner ist 


skolan

2 dagar i skolan nu, varav en vanlig. Eller vanlig och vanlig. Satt och fick lite info om PA och sen fick vi börja med planeringen. Klockan 12 skulle sen alla fotoelever träffa Aqua i foto b och sätta ljus och göra iordning kamerorna till på måndag, då vi ska börja att fota alla ettor. Det blir nog bra. Idag ska vi göra typ samma. Eller iaf fortsätta med PA-planeringen. Men jag är redan färdig, så antar att jag får leta upp Aqua och be han kolla igenom. Vill ha honom som handledare. Tror att jag kommer att få ut mest av att ha han. Han är bra. Satt och funderade på det igår, vi hade Raymond ett litet tag på höstterminen i foto a, sen kom aqua och tog över. Bilderna som jag tog när vi hade aqua kan man knappt jämföra med dem som jag tog innan vi fick honom. Säger int eatt det är nått fel på Raymond, inte alls, tvärtom så är han jättebra. Men tror att jag utvecklas lite mer när jag har Aqua, han får mej liksom att verkligen prestera mitt bästa. Så därför tror jag att det är bäst att ha honom som handledare. Kan ju ta lite hjälp av Janne, till den grafiska biten. Jaja, det blir nog skitbra. Hoppas jag. Vill v afäridg med det strax efter jul.. Enligt planeringen kommer jag att vara det ,iaf med själva produkten, sen kommer ju rapporter och sån skit.  Men det ger sig!

Posten kom precis, ingen cosmo till mej idag heller. Tror iaf att den borde ha kommit vid detta laget. Inget lönebesked heller... Hoppas att jag får båda grejer imon... Och imon ska vi ta upp mdk:n igen, 2 timmar och 40 minuter teori, i ett svep! Gosh.... Det kommer att bli tungt. Så långa va ju inte ens mdk-lektionerna i ettan...  men hoppas att denna delen kommer att bli lika rolig.

Ska snart ge mej iväg till skolan nu.. SÅ hinner jag äta innan vi börjar. Kan va gött.. Är visserligen bara en andra frukost man får men... Det är väl bättre än inget antar jag. Jaja, men nu ska jag kissa mej och smycka mej lite.

*löööv*


första dagen avklarad

En timma i skolan idag, det är änna lagom =) Imon börjar jag kl 12. Fast kruxet är attdet ligger en sh-lektion inplanerad kl 8 på morron, och iom att jag redan läst kursen vill jaginte läsa den igen, men måste ändå säga till läraren att jag inte ska läsa den och att ajg redan ahr betyg i den. Vet inte hur jag ska göra. Är ju lite segt att gå upp halv sju, och göra sig iordning och sedan till skolan och säga til latt jag inte ska läsa kursen och sen cykla hem igen. Falk..?? =) Och alla som har foto ska samlas kl 12 för att gå igenom och planera inför fotograferingen av alla ettor. För det är ju bara 500 som ska fotas..! *Gulp* 500 delat på 8, det blir typ 62,5 etta var att foto. Suck... Och alla kommer säkert tycka att det är oerhört kul att byta namnskyltar med varann... Jajaaa...  Men nu ska jag tvätta och städa lite... Välkommen till vuxenvärlden.. *suck*  


Är bananflugorna äntligen utrotade?

Skola idag då... klockan 12. Men brukar väl va rätt lugnt första dagen, eller? Joo, det brukar det nog. Sen funderar jag på att gå och leta present till Sandra. Vet ungefär vad jag ska köpa. Sen så blir det städning för hela slanten. Börjar allt mer och mer likna ett bombnedslag här. Så nu blir det riktigt röjning. 

Va hos mormor igår. Plockade med mej ett nattygsbord, som redan står på sin plats i hallen och en gammal stol vars dyna jag ska klä om med ett gammalt överkast. Överkastet har grön botten och är täckt av stora gula blommor, kan bli rätt snyggt tror jag. Bara det att jag har för mej att det fanns en till sån här stol. Undra vart den har tagit vägen, om det är nån som tagit den eller om den ska till Vinden. För om den ändå ska till VInden vill jag ha den. Kan bli tufft att ha två lika i sovrummet sådär. kul att ha nått att pyssla med också. Ska bara fixa så att jag kan sätta fast tyget inunder sitsen. Men det fixar sig. Får väl ta och göra mej iordning nu då. Är visserligen ganska lång tid kvar, behöver ju inte cykla härifrån förren kvart i eller nått. Kasnke 20 i. Men då har jag riktigt gott om tid på mej. Ska ha diskat också. Undrar vart våra vänner bananflugorna har tagit vägen. Trost att det står disk i dskhon är det inga flugor som jag ser till iaf.  

Bjooorn

Så det blir nog Björn ikväll ändå. Ska nog ringa sandra och fråga om det finns nån plats kvar till stan inatt. Gött att sova hemma. Jaja, kan nog bli kul. Hoppas jag. Måste kolla upp mitt pengtillstånd i plånboken bara. Okej, duscha nu då frida!!


ingen promenad

Hade precis tagit tag i mitt liv och gett mej ut på promenad. Innan jag ens hinner att svänga upp på gångvägen vid lekplatsen får jag syn på Robin. Jaha, följde man med in igen då. Men vi ska faktiskt gå ut snart. Han ville ju följa med iaf. Himla härlig dag dessutom. Funderar på att lägga över lite ny musik till mp3n sen också. Var ett  tag sen. Inte använt den så mycket, men det kommer nog att bli lite mer när skolan börjar. Och när jag börjar träna. =) *hehe* Kasnke ska säga OM jag börjar träna, för säkerhets skulle liksom.

Börjar att  bli lite hungrig också. Ska antagligen göra tacos ikväll! =) Gott! Undrar hur det blir med Rosenström imon. SKa jag gå eller inte?? Och nästa vecka är det ju gyllene tider-showen. Kan ju också vara kul. Kan inte bestämma mej! Men ska iaf hjälpa syster att flytta imon. Shit. Den lilla skiten. Fast det är ju bara på veckorna hon ska bo på tjörn. Sen är hon väl hemma på helgerna. Eller hos Jocke. Hoppas verkligen att hon kommer gå kvar alla tre år. Vet ju av egen erfarenhet liksom att det inte är så jäkla roligt att ligga ett år efter. Tidigare har det inte gjort så mycket, det har liksom inte märkts av. Men nu, när alla bara försvinner åt olika håll märks det. Jaja...


aj

sån jäkla huvudvärk! jösses... Ska gå och lägga mej i ett mörkt rum nu, och vänta på söt.

Slacker

Jag ska fortsätta att vara förslappad. Bara sitta hemma hela kvällen och titta på tv. Tänkte ett kort tag att jag skulle ut och gå, sedan reducerades det till att gå till Willys och köpa choklad, som sedan reducerades att gå till Lidl och köpa choklad som sedan reducerades till att sitta hemma och äta upp den glass som finns kvar. Braaa Frida. Keep up the good work. Eller inte. Gillar inte riktigt detta, men orkar inte göra något åt det. Och så får jag skylla mig själv, jag vet. Men vad är det egentligen som är så svårt?? Jag vet ju att, när jag väl kommer ut och går, så tycker jag att det är jätteskönt. Så vart finns haken?? måste väl vara tummen som har åkt jäkla långt in nu när jag suttit så mycket. Kanske ska ta tag i mitt liv imon och gå upp senast åtta och gå ut och gå en sväng. Bara jag kommer ut lite. Kan ta med mp3n och lyssna på lite bra musik och så. Kommer ju må jättebra när jag väl gjort det. Sen kan jag, om det blir nått, åka till Gbg med gott samvete. Fast inte köpa nått, det får räcka med jeansen som jag köpte idag. Himla fina. =) Det enda vore lite smink. Spelar ju ingen roll om jag köper det nu eller när lönen kommit. Kommer att klara mej på de pengar som blir kvar ändå. Kasnke blir en liten överraskning också :P *busig*

Nu blir det glass! Popcorn finns ju också. =) *hehe*


Liv??

Jösses, jag bara går här och gör ingenting! Kollar på tv.. Kul liv.. Ska göra mej iordning snart iaf och cykla och lämna tillbaka filmen. och kanske kolla lite på centrum och gå till apoteket. Jävla mensvärk!! Nu är det inte så farligt, men vaknade flera ggr i natt av att det gjorde så´jäkla ont! Få nog byta sort.. Detta funkar inte... Men det är väl så det ska va... Bice.. 

Nu verkar det som om jag fastnade vi "that model life" idag igen. Jaja, ska bra kolla färdigt på det, sen tatag i mitt liv! =)  

båstad?

Får väl skriva då'rå! =)

Börjar bli lite trist att gå hemma, mne jag vill itne gå till skolan heller. Eller jobba. Antar att jag är slapp. Lat. Bekväm.  Har kollat upp lite adresser idag, så nu ska jag skicka flyttkort. Funderar på hur många på pappas sida jag ska skicka till. Sara har ju förhoppningsvis fått sms. Men kennet?? Joo, får nog skicka till dem. Sen kan jag ju spara några kort ifall jag kommer på nån längre fram.
Har gjort en testversion av högskoleprovet. Fan va svårt!! FAst kan bero på att jag är lite trött och så. =) Man tar det ju inte lika seriöst nu heller som man skulle göra på riktigt. Eller? =) Men läsförståelse och ordkunskap va jag ganska bra på iaf. Var värre med mattedelen. Och kartor och diagram-delen. Haha, illa!! MEn ska nog göra det ändå.

Har suttit och kollat på lite utbildningar nu. Det som för tillfället verkar roligast är mediesäljare i Båstad. Ska läsa vidare med en gång. Det är lika bra. Fast där i Båstad är det bara 25 platser!!! Men jag är ju bäst så. =) Varför inte liksom. Vet inte längre om jag vill läsa grafisk design alls. Just nu lockar det inte iaf. MEn ändå något inom media. Fast mer reklam och sånt. Fanns nått i jönköping också. Media- och kommunikationsvetenskap och sen inrikting på Public Relations. KAnske kan vara nått. Men har iaf ett halvår på mej att bestämma mej. Det löser sig. Kommer jag inte på nått får jag väl jobba ett tag ändå. Är nog ingen idé att stressa upp sig över det. MEn nu ska jag dricka kaffe =)

**älskar**  


slappt

Ännu en slappardag. Har precis kollat på Lucky Number Slevin. Började kolla på den igår, men sen blev vi så trööta så vi tänkte att vi fortsätter idag istället. Men det funkade det med. Den var bra, om än lite konstig. Funderar på att kolla på CN ungefär hela dagen. Om jag inte åker lite till Magra. Men mamma grejar ju hos mormor hela dagen så. Ah får se.  

Same Shit

Haah, party igår då. Med Sandra, Robin och sen kom även Peter och Joel. Himla kul att träffa Joel igen. Va ju ett tag sen. Längtar tills Norge!! Så kul förra året! Blev ändå en ganska billig kväll. 105+86 så det är ju inte så farligt. Sen har jag ju visserligen söt att tacka för inträdet och en cheeseburgare på donkan.  Åkte hem kvart över ett. kändes ganska döfött att gå ut då. Men jag och Sandra ska kanske ut på onsdag igen! Hotellet. Sista! :P kan bli spännande! Undra dessutom om det blir nått i kväll..? Va ju lite kul grejjor som hände. Har jag för mej =) Typ nån sån där NRJ-grej. jaja, får väl kolla upp det bättre sen. Ska göra pastasallad också! gott! 

Men nu ska jag nog äta lite vettig frukost, ist för turkisk peppar. Eller som dessa hette, DAnish pepper drops. Same shit, different names 

vill inte!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Vill inte att du ska åka!!

Full och glad. Eller ja, full iaf :P


irriterad

Hatar att väcka honom. Inget tacksamt alls. jaja. Mat snart i vilket fall. sKa bli gott,  är jättehungrig. Sandra har inte ringt än. Hoppas att hon vill gå ut. Tror jag. Just nu behöver jag nog mest mat för jag känner mej galet sur och lättirriterad. plus att jag bara känner för att skita i allt. Typiska tecken hos frida att hon har lågt blodsocker och behöver få i sig lite mat. Fast det är väl itne varmt än skulle jag kunna tro... GAAH!

Helg, igen

Äntligen fredag. Iofs har jag ju vart ledig hela veckan och kanske inte borde säga äntligen, eftersom det innebär att det är ännu kortare tid tills skolan börjar igen, men ändå. Söt kommer ju att vara hemma med mej nu! Ska leka med Sandra idag! Ska bli himla kul, har inte träffats sen v 28. Skulle va gött om vi kunde hitta på något ikväll, så att jag slipper att vara ensam hemma. Är så trist.
Men nu ska jag greja iordning mej lite och sen stryka lite igen. Nu är det helg!! 

Ensam

Happ.. Snart är denna dagen också slut. Och vad har jag gjotr liksom.Ingenting. Förutom asgod lasagne. Lite grym är jag allt. =) Bechamelsåsen blev hur god som helst plus att jag blandade i lite ost som gjorde den ännu krämigare. Allt var perfekt kryddat också! Jag är stolt!

Nu väntar jag på att Söt ska komma. Så trist att vara ensam på kvällarna.. Men han borde komma ganska snart. Hoppas jag. Vill ju mysa lite innan han ska sova. och har dessutom hittat 3 hemsidor jag ska visa honom. *hihi*

Undra vad jag ska ta mej för imon. Handla lite kanske. Lägga in sängkläderna som jag tvättade idag... Städa skulle behövas. Vill ju inte att det ska bli som den gången hans mamma kom hit och städade. Gud, så jag skämdes. Känns inte bra nånstans.  Hmm, jaja, ingen idé att älta det längre, eftersom vi redan pratat en hel del om det.

Saknar mamsen och papsen lite också. Får väl åka hem nån eftermiddag i nästa vecka. Vill liksom flytta hit på riktigt nu. Har ju ändrat min adress och så men har liksom inga av mina grejer här, förutom kläder och toalettsakerna. Mina bilder ligger kvar hemma, mina böcker, mina skivor. SÅnt som jag samlat till den dagen jag skulle flytta hemifrån, typ bestik, koppar, glas... Men det känns som om det inte riktigt får plats, plus att det ändå är hans lägenhet. Och visst, jag känner ju mej mer hemma här nu än vad jag gjorde bara för två månader sen, men ändå itne riktigt... Hmm, får se hur allt blir. Antagligen är jag bara kvälldeprimerad och uttråkad av att vara ensam..


Bra låt: Evans Blue - Cold (But I'm Still Here)

stryk

Hah, fick tid idag iaf. strax innan två...Får väl se hur det går. Känner på mej att det är så.. hmm, skit.. Men kan inte göra nått åt det nu ändå. Ingen idé att gräma sig, bara att gilla läget liksom. FAst är väl egentligen inte så orolig för det. Söt är det enda som betyder nått ändå. Så länge han finns är det lugnt. Fast det hela känns juu liksom lite onödigt på nått sätt. menmen. Vet ´säkert hur det ligger till vid två-tiden. Antar jag. 

Hjaa, undra om jag ska få tummen ur och stryka gardinerna idag. Borde ju göra det iaf. Och göra iordning i skåpen. SÅ som jag vill ha det.Och drar jag ändå fram strykjärnet och brädan kan jag lika gärna stryka det andra också. Hmm, behöver åka om tre timmar, ungefär. Så det hinner jag ju då. jaa, kommer ju inte på nått mer vettigt att skriva så får väl göra det nu då. 


fan

Hmm.. ska nog inte göra nått idag. Alls. Ringa lite då. Verkar ju vara ett ont måste. fan.
fan.
fan.

blir ju orolig, samtidigt som va fan, kan ju inte hända mej.. hmm... jaja, det ger väl sej.

Eller?

1st

Okej då, blev inte nån vit kjol, men blev ganska nöjd ändå. Tänkte att jag skulle, som många andra, börja med att lägga upp bilder på mina kläder, iaf de dagar då jag är nöjd. :P
Så, här kommer den första bilden!
53192-20

Kjolen är från Zara och linnet från Weekday. Dagens väska blir min nya handledsväska från Loop, inhandlad på Sorbet. I'm hot! *asg* 

GAAH!

Hmm, min lista för dagen kommer väl inte riktigt stämma.. Elin och Malin kommer om en timma ungefär, så kommer inte bli så mycket vettigt gjort idag. Men är iaf färdigduschad och färdigfixad. Ska bara ta på mej vanliga kläder. Och luggen åker ner i ögat hela tiden, galet irriterande. Måste verkligen klippa mej snart. Ser typ ut som en hottentott i hôvvet. Är väldigt långt nu. Slitet också skulle jag kunna tänka mej. Är tre månader sen jag klippte mej nu... Men känns bökigt att åka till sbn för att klippa sig. Visserligen är det väldigt duktiga och det är ett ok pris, men ändå. Blir ju ändå 6 mil totalt = 60 kr i bensin. Och 250+60=310. Slutsats: Jag kan lika gärna klippa mej i Alingsås. DEt blir ju ändå samma pris i slutändan, även om det inte känns så.

Om man kanske kan böja till luggen lite till med plattågen. Fast man liksom börjer den uppåt, mot toppen av huvvet... Får testa det sen.

Undrar vad man ska ta på sig idag då. SEr ändå ganksa fint ut ute. Kan tänka mej att det är ganksa varmt också. får kolla.. Mjaaa, 23 grader i skuggan. Då blir det ju himla gott i solen! =) Vita kjolen kanske... Undrar om Cheap Monday-linnet passar till. I mitt huvud kan det göra det men vet ju inte hur det blir irl, så att säga =) Den vita kjolen blir det iaf. Hmmm, får klura lite... Paniklaga det gröna linnet kanske. det behöver ju ändå lagas i axelbanden, oavsett om jag har det eller ej. jaa, det får jag nog göra!

Luggfanskap!!!!

No more pink!!!

Nu är jag iaf färdig med allt som skulle göras idag. Men har fortfarande massa energi över. Vart ska jag göra av allt?? Skriva ut det genom att knattra frenetiskt på tagentbordet?? Känns inte som världens bästa idé. Blir iaf ett jäkla massa knattrade.

Skickade in och bekräftade min adressändring idag iaf. Känns mycket bra. Träffade kusin Helen hemma hos mamma också. Hon ska bo där ett par dagar medan de renoverar hennes lägenhet. Vi är ju typ grannar nu, nästan. Östlyckan - Brogården är ju inte jättelångt. Inte föratt det kommer att betyda att vi träffas. Träffas ju ungefär en gång i halvåret. Gillar henne ändå. Hon e tyff. =) Har dessutom alltid fått höra att vi är lika. *hihi* Tror jag iofs inte att vi är men ändå. Kanske var det förr. 

Har dessutom fått den nyinköpta gardinstången uppsatt. Nu ska här sättas upp gardiner. Mamma har dessutom lovat mej ett par spetsgardiner till sovrummet! =) Även om hon inte skulle få några från mormors. Hon hade tydligen skeppat iväg mina lila till Hjulet i Vårgårda. Jaja.. Har dessutom fått veta att hon tänker måla över min rosa vägg!!! MIN ROSA VÄGG!!!  Som jag målat, helt själv... Vart ska jag nu få mitt rosa-begär stillat?!  Haja, bor ju ändå inte där längre. *suck*
 
Planer för imorgon blir som följer: 1.) Träffa Elinen  2.)Sätta upp gardiner!!  3.)Städa skåpen i köket  4.) Göra mat (Grytbitar om nån skulle vara intresserad)  och sist men inte minst  5.) Lämna böcker och "grejer" till Malin *tihi* Blev 17 st till slut. Nu du Malört! :P

mission complete, almost

Nu har jag faktiskt fått gjort allt jag hade tänkt, utom vart i magra. Men ska typ bara byta om och sen iväg. Var på Jordnära också och köpte en gardinstång som jag ska sätta robin på att sätta upp ikväll. Kan jag pilla med gardinerna imon. De vita, som jag köpte på marknaden. Typ tunnt, vitt tyg med rutor i, också i vitt. eller a, rutorna är gjorde genom att de har sytt med vit tråd ganska tjockt. Kommer nog att bli himla fint. Ska också se om mamma har fått några spetsgardiner från mormor för isåfall ska jag nog ta med dem och sätta upp i sovrummet. Nu när jag ändå tvättat fönstren liksom. Annars har jag för mej att jag ska ha ett par lila liggandes hemma. Kanske kan få ta med dem... eller de grå panel-längderna. Fast de grå är nog inte så stor chans att jag får ta med. Är också kul att köpa nytt. Sånt som liksom är ens eget. som man har valt själv. Som de vi har nu. Får jag bara upp dem i köket har vi faktiskt gardiner i alla rum!! Funderar också på att gör som de har gjort hos grannen. De har satt en spetsgardin liksom mellan rutorna i toafönstret. Fast för att det inte ska se exakt likadant ut vill jag ha något annat än vit spets.

Kom på att jag till jul ska köpa fönstervadd och lite så tomtar och flugsvampar att sätta emellan rutorna. kan nog bli himla sött! :) Så att Tiger bli ännu mer mobbad! =)

*älskar*


städfreak

Hmm, så alla förväntar sig fest idag då. Inte sugen nånstans. Va ju inte så populärt hos min andra hälft heller. Förstår honom. Kommer säker tvara trött nu. Första dagen och allt. Funderar på om jag ska jobba imon också.. Är ju så uttråkad! Städade säkert i fyra timmar igår.. Ska fortsätta lite idag också. Typ två fönster. Tre om man räknar med balkongdörren. Ska äta lite frukost och sedan göra det. Innan solen kommer till den sidan. Inte för att det är så mycket sol men ändå. Men känns ändå ganska skönt att det är lite ordning. Ska skura lite i köket med.. Försöka få bort allt som kan tänkas vara upphov till de dära vidriga bananflugorna. Hatar dem! Så himla äckligt!

Och helgen som var var väl inte så himla händelserik. I fredags shoppade jag, satt på msn och gick och la mej. Ensam.. Var tråkigt. men söten kom ju efter ett tag och kröp ner hos mej. På lördagen låg vi och slappade ganska länge. Antar jag iaf. Brukar ju göra det... Sen var vi och köpte en micro (Äntligen!) Sen gjorde jag mej iordning, typ duschade och sminkade och plattade hår, sen åkte vi till Gbg. Åt på Warehouse och sedan bar det av till favoriten, pc kök och bar!! Drack lite drinkar, varav de två sista betalades med enbart småpengar! Hysteriskt roligt. Var dessutom en herre närmare de trettio som stötte på mej. Hade tydligen en "väldigt fin dress". Hmm, jaja. Sedan åkte vi hem med 23.17-tåget. Himla trevlig kväll ändå.

känns dock lite illa att vi har börjat att gå ut ensamma. Började liksom med Helsingborg och Danmark och sen nu fortsätter det. Men har ju kul, så varför inte?! Är lite mysigt att liksom bara sitta ensamma i ett hörn och "kuttra"lite.

Nä, frukost nu, typ te och rostat bröd! Sen är planerna 1.) Tvätta återstående fönster 2.)Handla lite 3.)sura köket och slutligen 4.) Åka till mamsen och hämta lite papper. spännande!

[...]And I am a material girl![...]

Har fått helt galen hicka. Hoppar upp och ner på stolen, typ.
Shoppping idag!! sommarens storshopping tror jag bestämt att det blev. Var väl ine riktigt meningen men nu blir det inget mer än på ett tag. Synd att retro-skorna jag köpte klämde lite väl mycket..  Menmen, jag går väl ut dem till slut. Få se till att vara bra full tills på måndag när jag ska ha dem så. Då ska det nog gå vägen. :P Den som vill vara fin... Fick äntligen köpt en handledsväska också. Har velat ha en i flera år!! Så nu har jag hittat en jag spanat in lite innan. Och på tal om att spana in, hittat en helt underbar skinnjacka i ljusbrunt skinn som jag så gärna vill ha. 800 kostar skönheten. Så det är väl egentligen inte jättemycket med tanke på att det är äkta skinn. Ska nog ta ett litet snack med mamsen. =) Den andra är ju ändå tre år nu. itne för att det är något fel på den, absolut inte! Älskar den! Det är mitt absoluta favoritplagg. Men vill ha denna också.... =)

Hjaa.. Ensam ikväll då'rå. Blir väl lite godis och en bok nu då. Kul fredagkväll. Eller jo, ganska faktiskt.

Balansgång

Hehe, fick precis publicerat bloggen från igår... Såg väl ändå hyfsat ut, med tanke på omstängiheterna... =) Haha. Hade kul igår iaf. Typ askul. Typ asfull.... Men kunde gå på linjerna iaf. =) Inte illa det. Haha! Åt på GrillGrillen också. *goffa* 

Idag är det annars en ganska slapp dag. Håert på ända och mjukisbyxor och brottarlinne. men har iaf trosor på mej. =) Ska snart äta lite. Har legat och läst i ett par timmar. Började på "Djävulen bär Prada" idag. Verkar bra. Hunnit typ 80 sidor..  Köpte 4 pocketböcker innan vi åkte på semestern. Läste iofs inte så mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra men det spelar ju ingen roll. Då har jag nått att läsa nu ist. Och nästa vecka när jag går här ensam.

Bytte adress igår. Känns spännande.. =) Lite läskigt också kanske.. Shit, nu bor jag här på riktigt liksom. Gosh! Jaja, ska ju svara på nån form av bekräftelsebrev innan det börjar gälla också.

Lyssnade på Black Jackigår också. Illa malin, illa....
53192-17

Ölar och

Som vanligt hade väl Söt rätt, att jag skulle komma på partyhumör efter ett tag.. Så nu jävlar!! 4 öl senare, typ :P
 Blandat med lite treo för att få bort den annalkande migränen.. Kanske inte världens hit men ändå. =) Förfestar med malinen.. himla trevligt! =) Malört och Fridurt satsar dessutom  på gruppsex.. Ungefär som den gruppsex-orgie som Söt förutspådde i morse :P

Har också kollat igenom "Bad Girls"-bilderna som Elin skickade till med från den senaste "flick-förfesten". Himla kul. Vissa är jättefula andra är ändå ganska snygga.  =) Kul hade vi iaf. =)

Och har vart på semester! I porrkvartererna i Copenhagen! Micket trevligt :P Shoppade, var på Hardrock  och var på Erotikmuseum. det var nog det sjukaste jag sett men så jävla kul!! I första rummet möts man av en gigantisk guldpenis. Var längesen jag garvande så mycket. Allt från bögporr till Marilyn Monroe och stenåldersdildos till prostitution.

har pratat lite om Eric... as usual.... jaja.. Kan ta det en annan gång.


måste kissa . Skiriver mer imon. Ölen börjar kännas av :P

*Pyss*

RSS 2.0