Kampanj - igen

Fick kommit iväg till stan efter många om och men.. Fast inte gjort någon kampanj. Fan. Ska göra det när vi kommer hem efter ha handlat. Ska handla mat grejer till Sälen. Vi bestämde att vi skulle ha med oss tre rätt var, så för vår det blir det lasagne, tacopaj och kycklingcurry. Så det blir nog bra. Måste fixa en liten låda att ha curryn i bara. Men det är väl det minsta problemet. Hoppas att allt kommer att räcka..  Men det tror jag att det kommer att göra.

Nää, nu ska jag kampanja lite.

Kampanjflykt

Idag försöker jag att fly från allt jag bo rde göra vilket resulterar i dåligt samvete. en av mina tillflykter är detta ursöta spelet! Hur gulligt som helst. Bloggen är så klart också en tillflyktsort. Ska bädda och hänga upp tvätten nsart med. Egentligen skulle jag gått ner till stan, men är jättelite sugen på det. Så skjuter upp det tills Obin kommer hem och sällskapar mej. Så borde ju göra mdk också. Satt och kolalde priser i två timmar igår. Ska annonera på Livsstilsnätverket, i Metro, stortavlor, Tv3/6, kanal 5, TV4.. letade efter magasin också, men det är jättesvårt att hitta. Kolla upp vad det kostar att göra ett eget spel och lägga ut på webben också. Ska också bestämma under vilka datum kampanjen ska sträcka sig. Ska kolla på Orvesto och SIFO om medievanor. Bio kanske man ska kolla upp vad det kostar att annonsera där också. Försöka få gjort mycket ikväll, så att jag kan kika på den kampanjen som ligger i skolan och börja sätta ihop min. Göra färdigt annonserna också. Men de har jag i huvudet hur jag vill att de ska se ut. 

Har även kommit på ämne till min nya MUM-produktion, Alingsås, en turistguide. Ska börja skissa på de idéerna på fredag. MDK:n kommer först. 

Jaah, det börjar lika nått detta här. Känns som om jag börjar komma en bit med kampanjen nu.  

tjejsnack v 5

Veckans frågor:

Film

· Senaste film du såg?
John Tucker must die

· Bästa film du sett?
Dirty dancing är ju svårslagen, likaså Fantomen på operan. Den om bröderna Grimm var också väldigt bra.

· Sämsta film du sett?
Troja.

· Nämn en film du kan se 100 gånger om.
Dirty Dancing! Redan uppe i 25 ggr.

· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film
föredrar du? Drama, skräck, thriller, romantik ibland, komedi ibland, action ibland. Jag är en allätare. =)

dålig

Har varit sjukt dålig på att skriva det senaste. Och egentligen hinner jag inte nu heller. Ska bädda sängen och sedan göra reklamkampanj. Har tänkt att duscha innan jag ska iväg vid två också. Ska ta mått till balklänningen idag! Äntligen går det framåt igen. Imon ska jag ner till stan och kika på väska. De kanske rear ut finväskar på Väskan också. Kan alltid hoppas. En vit vill jag ha. Kuvertmodell eller påsmodell.

På lördag åker vi äntligen till Sälen! köpte skidglasögon i lördags och i eftermiddag ska jag hem till magra och sno med mej saker som jag ska ha med mej. Typ Mandas termobyxor. Känner mej lite snuvig och hänging. Hoppas att jag inte blir sjuk. Hade väl vart typiskt. JMen inget kan stoppa mej. Ska åka tills jag stupar. Bokstavligt. Fast iofs, så kanske det inte tar så lång tid innan jag gör det, edftersom jag bara åkt skidor en gång i mitt liv.

Imon får jag mitt fösta inackorderingstillägg. Najs. De pengarna ska gå till mat, och så får jag som vilken student som helst försöka klara mej på de ynka 1050 som studiebidraget är på. Borde börja fila på det personliga brevet till Akademi Båstad dessutom. Komemr ni och hälsar på mej flicks, när jag flyttat??

Nä, bädda nu, sen mdk!


Allt och inget

Idag känner jag mej lite lugnare ang. min framtid. Men ändå inte helt. hjärnan känns helt slut eftersom det är det enda som snurrar, dag som natt. Drömmer till och med om det. Shit! Har även börjat att förlika mej med tanken att jag antagligen måste flytta om jag ska kunna plugga det jag vill. Det tar ju emot men antar att det är så livet ska vara. Upp- och nedgångar. men jag vill ju ha min elsk hos mej, 24-7. Nja kanske inte riktigt, skulle nog bli lite påfrestande. Men iaf få sova med honom varje natt. 

Folk säger att jag inte ska klaga, att jag är ju ändå jämt med honom. Men det blir till en vana. Allt blir ju vanor till slut. Det blir en vana att jämt sakna varann, att träffas några ggr i veckan och att träffas varje dag. Så jag saknar honom minst lika mycket som vem som helst som älskar någon. Och att få sova med honom varje natt har faktiskt gjort mej till en mycket gladare människa. 

ikväll var det förövrigt mys hos päronen. Kycklingpaj och Geni. Var trevligt. Sen slumrade vi alla framför tv:n en liten stund tills jag bestämde mej för att åka hem innan jag somnade. Klokt beslut av mej. Vid Chokladvägen var ett rådjur påväg ut på vägen, bromsade men egentligen var det inte ens i närheten. Men hoppas att bilen bakom mej reagerade på att jag bromsade in och såg rådjuret hon/han också. Eller så hade det redan blivit skrämd av mej så att det vände på gärdet. Efter det körde jag iaf på helspänn hela vägen till Alingsås. 

Imon är det party. Hoppas bara inte det blir stor storm, så att tåg blir inställda och sån skit. Vore trist, nu när man sett fram emot det så mycket.  Blir nog många kul personer. Empa har ju också lovat att jag ska få se hennes balklänning =) Och på tal om kläder, undra vad jag ska ha på mej imon. Vill ha något nytt men tror inte att ekonomin tillåter sådana utsvävningar. Möjligtvis något på jc, där jag fick presentkort i julklapp. Visserligen bara på 150 men lägger man till 50-100 kr på det så har man en ny fin partytopp. Om de nu fått in några nya kläder än eller om de fortf rear ut de gamla. Borde ju ha fått in något nytt vid det här laget! Klänning är jag annars lite sugen på. Man känner sig lite mer party om man har nån kjol av något slag!

Väntar just nu på att Obin ska höra av sej, om han kommer hem nu eller senare. m han kommer he msnart ska jag sitta uppe och vänta, inte annars. Vill mysa! (as usual)  

Herr Ågren är på besök

Jag är i panik och har jätteångest över vad jag ska göra till hösten. Följande alternativ finns: Hoppas på att få fortsätta på Contage. Söka till Autoliv. Söka Mediesäljare i Båstad. Söka Internationell Projektledning i Skövde. Medie. och kommunikationsvetenskapligt program i Jönköping. Söka Event Manegment i Borås ( Fast själva utbildningen är i Varberg.).

Ja, det verkar ju som att det bara är att välja och vraka. Eller så gadera sig och söka ALLT. Kanske också en möjlighet. Känner dessutom att jag måste bestämma mej snart, eftersom ansökningen till alla skolar ska vara inne den 15 april. Ansökan till Autoliv ska vara inne nästa vecka. Men där var det väldigt dåligt betalt. Typ jättedåligt. Jag vet inte hur jag ska göra. De som lockar mest och som jag tänkt på mest är båstad och skövde. men är väldigt osäker på om jag vill flytta. Men antar att det är ett måste om jag ska kunna göra vad jag vill. Även Varberg låter lockande. Det är ändå en sån sak jag tänk mycket på att jag vill syssla med, men upptäckte att det programmet fanns först idag. Så därför har jag inte hunnit tänka på det så mycket. Det är inte så långt heller, man kan lätt åka hem på helgerna eller nån kan komma till mej. :) Till Skövde kan jag pendla varje dag, tar en timma med tåg.

Har verkligen beslutsångest. Antar att det bästa är att plugga med en gång också. Då kommer liksom "ikapp" de andra också. Som malin och Loffe och så. Kanske är skönt att vara "färdigpluggad" när man är det. Annars är jag u halvt färdigpluggad nu, och måste fortsätta senare. Jag skulle verkligen anse att mitt liv var misslyckat när jag dör om jag fastnar i Vårgårda. 

Sen biter sig mammas kommentarer fast så hårt. Det känns som om hon tror att man inte klarar nånting.  Kanske är som Robin sa igår, att det är för att hon har fastnat i Vga. Men ändå säger ju hon hela tiden att hon vill att vi ska få det bättre, inte fastna där utan läsa mycket så att vi inte får sådana betyg som hon hade. Jag förstår inte. Hon har alltid sagt sådana kommentarer. Kände sändå bra igår när jag sa det till henne. Hoppas att hon förstår att de biter sig fast. Allt känns så hopplöst bara när hon fäller de kommentarerna, som om att det itne ens är nån idé att försöka, för man kommer ändå itne att klara det.

Bra dag

Har köpt tyg till min balklänning idag. vilket innebär att jag till slut lyckades bestämma mej för en modell. Shiiitsnyggt kommer det att bli. Köpte nått som heter ducesse. Ljusgrön. Och så lite broderad chiffon att ha högst uppe vid tuttarna. =) Ska köpa "stryka-på-bling-bling" till min sjal nån gång då jag är i gbg också. De vita blingblinget var slut. kommer bli mycke vakkert. =) Fick trosor också av mina päron. Och en almenacka. Äntligen! Som jag har saknat att inte ha nån. Fick slänga min när vi var i danmark och pappas whiskeyflaska gick sönder. Helt nerdränkt. Så nu har jag en med utbytbara adressgrejer med pärmar i röd skinnimitation. köpte även en rostfri tvålpump. 

Ikväll vankas bio. Ska boka biletter nu. =) Mys med min elsk! 

Stylish!

http://www.stylesearch.se

Ny favvo :P

Gah!

blir så arg på mej själv när jag blir så ledsen/besviken/grinig braa för att jag får reda på att han inte ska vara hemma ikväll.. Förstår inte varför jag bli sån. Det ger mej lite småågest sådär.. Det är ju liksom inte det att jag inte tycker att han ska träffa folk, för det tycker jag verkligen. Kul också att han har träffat lasse nu och sådär. Förstår inte!!

Idag har jag tagit bort all julskit. Skönt. Så nu är det i tryggt förvar i förrådet till nästa år hoppas jag. Då när man tar fram det tycker man att det är lite småmysigt och sen i början/mitten av januari är man lika äckeltrött på det igen.

REgnade idag = ingen promenad och ännu inget trimkort. Skit.

Men nu väntar herr Anton Tjechov på mej. Kasnke ska slå en pling till Ella först, så har jag det gjort..

bra

Allt är bara massa mys och jättebra nu. Är så skönt. Blir ännu i januari =)


Bekväm

Har inte sett några bilder från din bal, Empa. Vore kul och se nån gång. Kan inte bestämma mej om jag vill ha den klänningen eller om jag borde ha en lång. Känns lite svårt att veta vad Carina vill sy.. Hon ville ju inte att det skulle vara för mycket. Börjar dessutom bli bråttom, ska nog köpa tyg i helgen. Behöver ju bestämma mej då. Måste ha med bil på klänning när jag ska köpa så att de kan hjälpa mej att hitta rätt material. Behöver bestämma färg jag ska ha också. Om jag ska ha den klänningen jag hade länkat till vet jag inte om jag vill ha den färgen. Kanske deesutom ha två färger, så kan man ha bandet ock blomman i nån annan.

Har fått reda på att jag kommer att få inackoderingstillägg!!! Livet, här kommer jag! Ungefär :P Kommer att få 1330 kr i månaden. Det hoppas jag kommer att räcka så att jag kan betala maten. det borde det göra ungefär. Handlar för runt 400 kr i veckan så det blir ganska exakt till maten. Hopaps att Robin ocksp blir glad och nöjd då. Och hoppas att jag inte kommer ha lika mycket dåligt samvete så fort jag köper något till mej själv. Eller något överhuvudtaget som inte är mat eller bensin.

Fan att det regnar så. Jag ville ju ut och gå.. Eller gå till nolhaga och köpa terminskort. Nu är jag för bekväm för att gå ut i regnet och blåsten...

Planering

Jaa! Jag vill också mer tjejkvällar med massa smink fnitter och sexprat. Finns inget som slår.

Nu har jag på allvar börjat förbereda för balen. Blir inget Thaisiden. Blir nått annat fint ist. Pratade med Carina idag. Visade henne en klänning jag mycket väl kan tänka mej. FAst de flesta vill att jag ska ha en lång. Vet inte hur jag ska göra. http://www.foreverbridals.com/gownpix.asp?Style=74216 länken till en mycket fin klänning iaf. Många fina kläninngar överlag på den sidan. Känns dessutom tufft att få den uppsydd. Men jag vill ha mer råd!! Ska jag ha en lång elelr kort klänning?? Har man en kortare kan man ösa på med sjal och handskar och dylikt. Vill väldigt gärna ha både. Vore kanske tufft med korta handskar, som slutar på handleden. Vart man nu kan få tag på det. Om nån vet något, säg till!! Måste också bestämma hur jag ska ha mitt hår. Hittade en fin tiara Manda lätt skulle kunna göra. Är ltie inne på tiara. Funderar på att klippa håret lite kortare så att man kan ha det enkelt och sen tiaran på. Vill inte ha långt och värsta uppsättningen PLUS en tiara. Blir väldigt mycket så tror jag. Isf får man ha några fina hårnålar på sin höjd. Ska fråga Sandra också. Tänk om hon jobbar den söndagen, då är det ju inte så kul att åka till Partille och fixa håret och betala deras priser. Måste bestämma det väldigt snart, så att jag kan boka tid ifall det behövs. 

Är fortfarande inne på att sminka mej själv. Vill gärna ha hela balen så billig som möjligt. Kalla mej snål men efter det alla berättade från förra året så verkade det inte vara värt alla pengar många la ut. Har ändå en hyfsad bild framför mej hur jag ser ut. sminkar jag mej själv dessutom så kan jag änvända de pengar de skulle kostat till att köpa lite nytt smink, special för balen typ. Får se. Tyckre ju att jag är ganska duktig på att sminka mej så. Mamma pratade dessutom om att ringa till den fotografen som fotade Sara på hennes student och be henne fota mej också. Bilderna var tydligen väldigt fina. Kan vara kul att ha ett par fina bilder. 

7 juni, gott folk, då smäller det. STUDENTEN! ÄNTLIGEN!  

Hotellet

Lekte med Ella och Empa i fredags. Vi gjorde tjejgrejer (sminkade och gjorde oss iordning) för att sedan gå till hotellet. Hade jättekul. Var längesen jag hade så jättekul. Har ju kul för det mesta när man ät ute, men nu var det lite ännu bättre. Träffa endel från klassen. Och Azra. Om hon hör till klassen eller ej vet jag inte. Skolan börjar igen på tisdag. Men lärarledd lektion först på torsdag. Rätt gött. Måste bara göra engelskagrejerna. Och vilken låt ska jag välja? Ska kolla vilken dag det är allt ska vara färdigt. Nu ska vi inte ha anna så länge till heller. Hopaps att vi får nån bra istället. BAra inte tuhnberg! Vill ha Amnéus. Alla pratar så bra om honom. 

Och annars har helgen varit slapp. Det är skönt. Gjorde tacos igår. Mys! Idag har jag bara softat. Robin spelar resident evil. Kan inte sluta att  kika när han spelar! Spännande jue!! kan inte koncentrera mej på att skriva!!

Löööv!

Nu har jag försökt att skriva blogg typ fem gången, men hinner aldrig komma så långt innan jag kommer på att det är ngt annat jag måste surfa in på. Bland annat denna: http://youtube.com/watch?v=KYwj8h6QlMU  Älskar den videon!! Den är bara så fräck.

Iövrigt har det itn ehänt så mycket. Jobbat hela veckan. Pass/Förare på Autoliv. Samma skift som tidigare. Trivs mucho bra.  Nästan så att jag  inte vill tillbaka till skolan igen. Fast det är väl slappt och gött det med. men detta är slappt på det sättet att man inte behöver tänka, det räcker att göra. Det är skönt, som omväxling. Så är lovet snart slut. Och jag har inte fått gjort hälften av det jag tänkte. jaja, borde jag kunnat räkna ut. Egentligen menar jag. Har jag någonsin fått gjort det jag tänkt?

 Nu är det snart fruktstund och Simpsons. Sen göra matsäck tills imon och sen sova. Är trött. Man sover så himla skönt när man jobbar på dagarna. Mamma tyckte jag åt för lite när jag jobbade. men vill inte ha mer. Vatten mättar det med. Kan behöva leva på det ett litet tag nu. Känns som om jag inte räcker till. Hur ska jag vara egentligen? Vilket är bra? I ena meningen är det så, i nästa si.

Tjejsnack v 1

Jul & nyår
· Vad fick du i julklapp? lite allt möjligt, grejer till mej, grejer till lägenheten

· Bästa/sämsta julklappen du fick? Bästa:påslankanset och vanlijduschkräm+lotion. Sämsta: -

· Bästa/sämsta julklappen du gav bort? bästa: presentkort på massage. Sämsta: julgrupp kanske

· Hur firade du nyår? med nära och kära =)

· Har du något nyårslöfte? nej, bäst att inte lova nått som man ändå kanske inte håller =)

RSS 2.0