borde

Borde skriva kort om dag 5 på praktiken, men orkar inte just nu. Helt slut efter veckan. ETt under att jag lyckades att ta mig till sportlife i förmiddags. Men skönt så klart när jag väl kom dit, även om det inte fanns någon ledig soltid. Min kropp tycker verkligen om träningen nu, den är tacksam och ger mig små tecken på att träningen gör nytta. Förutom på min mage då'rå. Men den är väl ett senare projekt kan vi säga.

Har en massa disk som står i köket. Och även mat på bordet. Manda var här en sväng förrut och vi gjorde tacokyckling och fyllde i pitabröd. Gott värre. Men orkar inte ta tag i disken. Och vem orkar det egentligen en lördagkväll halv nio? Vill ju bara öppna min chokladkaka med citron och ingefära och mysa ner mig under ett täcke på soffa och slumra där till jag ska hämta mor&far i natt vid tåget.

Längtar så innerligt till våren!

So long

shoppingsugen

Åh, jag är så sugen på att beställa från Asos, eller varför inte Forever 21?? Fast för det sistnämda vill jag ha medbrottslingar. För snål för att betala frakt och tull själv. Nån måtta får det ju vara. Men hoppas på Freeport med mimmie inom en överskådlig framtid iaf. Vänta lite in i feb. så man har lite hum om hur man ligger till pengamässigt.

Vill ha vår och kunna gå i vårkläder, nu! Men det är knappt två månader kvar tills pumpsen kan plockas fram. Heerligt!

So long

Effektivitet

Efter ha tryckt i mig lite kycklingpaj är jag redo för att göra mig anständig och åka till mor&far. Har dessutom bakat 40 chokladcookies med vit choklad i idag också. Effektiv dag!

Imorgon börjar praktiken, nervöst! Och jag längtar till den ännu inte bokade resan till Köpenhamn

So long

hurtbulle

Äntligen fredag. Min lediga vecka som jag var så lycklig över blev rätt så långtråkig till slut. Har inte så mycket att göra på dagarna. Skulle ju kunnat städa hela veckan som en liten blå men det är ju inte så kul det heller. Har iaf städat toan och tänkte att jag ska ta resten av lägenheten idag. Går ju ganska så fort när man väl sätter igång, den är ju inte så stor.

Ikväll ksa vi iaf till Momento Liberi och äta. Mys! Dessutom blir det tårtkalas hos Elin imon så får väl gå upp åch träna imorgon så kan kan äta allt med gott samvete. =) Var och tränad med Sandra i morse. Hängde på låset till Sportlife och klockan 7 kilade vi in och solade för att efter ta ett ben-pass. Så nu minsann, tre gånger denna veckan. Hoppas det håller i sig. Känns ganska så lagom att träna såpass. Möjligtvis fyra.

Efter vår morgonträning hade jag iaf sjukt lågt blodsocker eftersom jag bara åt en banan innan och gjorde världens brakfrukost till mig själv. Äggröra, bacon, tonfiskröra på FinnCrisp och en chailatte. Det var jag minsann värd. Det dumma är att jag ätit så mycket socker nu det sista att jag är sugen även om jag egentligen är mätt. måste sluta med det och lära mig att lyssna till min kropps egentliga signaler igen. Det är det som känns bäst.

So long

Love is my drug

Satt och slökollade lite på P3Guld-galan häromdagen och fastnade vid detta uppträdandet. Så jäkla intensivt. Låter är sjukt bra och framträdandet likaså. Tårarna var nära! Tänkte att ett sådant klipp måste ju jag dela med mig av.

Se och njut


slappar

Jag har en sådan härlig känsla i kroppen. Allt är vöer nu, all stress från skolan som gjort att jag itne kunnat sova ordentligt. Idag sov jag till halv elva, underbart. Hade kunna sova ännu längre. Skönt att bara gå hemma oh skrota, inte göra något. Men ska plocka bort julstjärnorna iallafall. Och byta gardiner. Trista saker som måste göras. måste man putsa fönstren också tro?

So long

Lycklig

Nu är jag nästan i mexiko. Klarade omtentan sen i höstas och kristentan. Hola! Eller nått.

Allt är över nu och jag är helt slut. vart några väldigt intensiva dagar men känns bra nu när man har klarat av dem. Nästan så man känner sig rastlös nu när man inte är überstressad.

By the way, allt är så härligt nu. Allt går min väg och så här nöjd och lycklig (ja faktiskt!) har jag inte känt mig på väldigt länge. Livet leker! Mycket till grund på att jag stortrivs i skolan och känner att detta är helt rätt, det är detta jag vill göra i livet, det är min grej. Har under det senaste halvåret (kan man säga, egentligen är det lite mer) fått två nya nära vänner som jag gillar att vara med och är början på två långa relationer, hoppas jag. Har också "gjort slut" på en annan relation som varat länge men sakta men säkert försvunnit. Mycket på grund av att jag känner att den andra parten inte prioriterat att vårda vår relation. Så är det ibland.

Nu ska jag fortsätta kolla på P3 guld.

So long

Än finns det hopp

Yes, praktiklats ledig, den ska bli min! Hoppas, hoppas, hoppas!

Tenta idag för övrigt. Oh shit...

Wish me luck

hjärnmos

Jag läser och stryker under så att jag blir helt mosig i huvudet. Men utan Mimmies hjälp hade det vart ännu värre. Nu känner jag att det iallafall finns en chans att jag klarar denna tentan. Ska bara komma ihåg namnen på alla gubbar och deras teorier. Weber, Mintzberg, Fayol, Likert. Hejja. Men ska klara det. Har en ganska så bra känsla över det hela iallafall. ´Men får nog inte gå och lägga mig än på ett tag. Har ganska så mycket kvar att gå igenom. LAgt upp pluggandet på helt fel sätt, som vanligt typ. Ännu värre blir det inför Kris-tentan på måndag, där vi inte fått reda på särskilt mycket vad vi ska plugga på. Verkar bli en kul helg detta här.

P:et på datorn verkar ha gett upp och kastat in handduken, vill inte riktigt fungera som ett p ska fungera. 

So long 

Ja e int bitter

igår gav jag officiellt upp alla tankar på praktik. Jag efteranmälde mig nämligen till några kurser på högskolan i Skövde som går under våren. Hoppas jag kommer in. Det var endel socialpsykologi och det hade ju varit trevligt. Men kanske ska ta och ringa TB-gruppen och SP idag också ifall. Man vet ju aldrig. Problemet är bara att jag är så jävla less på allt som stavas praktik. Det verkar vara närmast omöjligt att hitta någon plats. Så många jag ringt men fått avslag ifrån. Vem hade trott det..?

Nä, nu ska jag och min huvudvärk tentaplugga, så att vi iallafall kan se fram emot en termin i förhoppningsvis Mexiko.

So long

Upphittat

Det som vi inte trodde skulle ske skedde idag, Robin hittade sin förlovningsring han tappade i centrala Göteborg för nästan två månader sedan. Eller hans pappa hittade den rättare sagt. Den hade tydligen legat i en liten grop eller något i asfalten och mest sett ut som vilken metallbit som helst. Antagligen är det därför ingen har sett att det vart en guldring och plockat upp den. Men det är ändå en helt osannolik tur att han hittade den. Hur stora är oddsen egentligen.

Jag blev iallafall hur glad som helst och började lipa, känslosam som jag är.

Lycka  
            


Våra fina ringar

Skola igen

Tillbaka en dag i skolan efter lovet för att sen vara hemma i ett par dagar igen. Fast jag är ju som sagt inte ledig utan har två tentor som jag måste plugga till. Vart ska man börja?? blir nog kris idag och organisationers grunder imorgon. Denna gången kommer jag att klara det. Likså kristentan. Något som det står värre till emd är praktiken. Kom igen tullverket, ring mig!

So long

Något som kanske borde vara en punktlista

Fy så dålig jag har blivit på att skriva här. Men beror nog mest på att jag inte har så mycket vettigt att skriva, gör inte så väldans mycket och har inte heller så väldans stora funderingar.

Kan iaf bocka av att jag inte är med barn som jag funderade på ett tag. Hade tillcohmed börjat fundera på hur jag skulle berätta för mimmie att vi inte skulle kunna åka på vår utbytestermin. eh..ja...

Sen har jag också bakat en citronmarängpaj som jag haft cravings för sedan ett tag tillbaka. Blev perfekt. Så klart.

Utöver detta har robin också föreslagit att jag borde ha en matblogg där jag skriver mina recept och döper allt till "Fridas...." Kanske vore något. Börjar ju så sakteliga förvandlas till en riktig husmor. Iallafall vad gäller matlagning och bakning.

Husmorsförvandligen kanske dessutom blir fullkomlig i vår eftersom jag ännu inte hittat någon praktikplats. Tre månader hemma utan att göra något eftersom inga engar kommer att finnas. Men hoppas fortfarande på Tullverket. Låter väl spännande?!

Min sista fundering, men absolut inte minsta är något som har återkommit allt oftare det senaste. Jag är så glad att gymnasiet är över och att jag inte har någon som helst kontakt med någon därifrån. En sådan befrielse! Tre år som jag inte tyckte var så hemska under tiden men som jag nu efteråt inte förstår hur jag stod ut. Nu efteråt när jag uplever att jag gör något som jag verkligen, verkligen trivs med, trivs med alla runt omkring mig och kan vara mig själv utan att bry mig om det eller att oroa mig över andra saker som har med det att göra. Är det någon som jag märker ser ner på mig eller något annat som påverkar mig negativt är det bara att strunta i det eftersom jag har så många andra i min omgivning som påverkar mig positivt. Den känslan, att bara kunna vända något ryggen och har mig själv i första rummet, är underbar

Gott nytt allihopa!

RSS 2.0