home again

hemma igen efter en vecka i åre. Hur härligt som helst, och hade jag fått ha med pischen hade jag gärna stannat ändå tills skolan börjar igen. En stor nackdel var dock att stugan låg en bra bit utanför åre, närmare bestämt 4 mil. Var rätt drygt att behöva åka det varje dag när man skulle till backen. Men till åre vill jag definitivt åka igen, fast då med stuga nämre.

Veckan har innehållt mycket bra, bland annat bastubadning, snögubbetillverkning, badtunna och avancemanget från snowblades till skidor.

Som grädden på moset avslutades veckan med en härlig förkylning från mamma så nu sitter jag här och snorar och behöver ungefär tjugo timmar sömn om dygnet. Förhoppningsvis går det över snart. Fick ju den efterlängtade teservisen i julklapp så den behöver ju invigas med lite tekalas. Går även och drömmer om att testa på att göra tryffel med apelsin, kanel och ingefära. Borde passa bra till te tror jag. Har även grejer till en citronpaj hemma, är det något som lockar elin??

Nu ska jag till farmor och fira en försenad jul.

So long

misslyckad eftermiddag

Den spännande gästföreläsare från bangladesh var inte så överdrivet spännande. typ en hel eftermiddag åt fanders. För att väga upp misslyckandet har jag svängt ihop en kladdkaka med citron och ingefära. Tänkte avnjuta den med antligen lite turkisk yoghurt (nya favoriten) eller lättvispad grädde tillsamman med Whitney Houston och Bodyguard på kanal 5. Härlig kväll helt enkelt!

So long

bangladesh

Ska alldeles strax dra mig mot tåget och skolan. tänkte uppdatera här först. Har blivit lite dåligt på den fronten. Anyway.. Har en gästöreläsare från Bangladesh idag, spännande! Hoppas att han är intressant att lyssna på och att det inte blir en sån där grej man ser fram emot men sen bara faller platt.

Annars händer det väl inte så mycket.. Eller egentligen gör det väl det men. Åker ju till åre på söndag och innan dess ska jag hinna med after ski-temafest i gnosjö, julfirande med robins familj och julbord med Sandra på Delideli. Och så gärna hitta en praktik plats då'rå. Men skickade två ansökningar igår kväll så jag hoppas att jag får svar på dem. Ska även försöka få tag på hon på göteborgsoperan och han på högskolan i borås idag. 

Nu e're bråttom!¨

So long 

update

Sjukt trött efter lååång dag i skolan och därefter direkt till luciatåg på Flora Dekor. alltid härligt med 14 timmarsdagar. Men klagan är kort, ty imorgon ska jag till Lager 157 med Mimmie. Yey! Men får gå upp kl 6 och äka härifrån kl 7, men är det shopping som gäller så är det. Snacka om serious...

Därefter blir det en gräsänkakväll, får väl se vad som hittas på. På lördagen ska jag ju ut och svänga de lurviga, kommer hem först på söndag kväll. Sen nästa vecka och helg blir minst lika intensiv.

och fortfarande ingen praktik.

update

Oj, två veckor sedan senaste inlägget. Det är bara att inse, min blogghysteri börjar att gå över.

Black Stone Cherry var iaf super och kvällen var mucho lyckad.

Igår var jag hos johanna på middag, var även det lyckat. Stannade till halv ett då elsk kom och hämtade mig. Känns som vi har börjat att hitta tillbaka lite till den relation vi hade tidigare, jag och j, även om mycket ändrat sig. Det bjöds på vin och shottar dessutom och jag vägrar att inse att huvudvärken idag har något att göra med intagandet av alkohol. Hade ju trots allt lite huvudvärk innan jag åkte.

Nu är det väl tänktatt vi ska åka och träna men jag är sådär sugen måste jag erkänna. Fast lika bra att  komma iväg. Har vart alldeles för dåligt med träningen det senaste. Fy på mig!

So long

RSS 2.0