Analys

Satt och tänkte på något jättesmart tidigare som jag kunde skriva här. Men när jag väl fått upp sidan hade jag glömt vad det var. Men funderar jag ett tag kommer jag nog på det. Vad är det mamma alltid brukar säga, om man glömt nått så ska man göra om det man gjorde när man tänkte på grejen. jo just det.

Återigen analyserar jag för mycket. Förstår inte varför jag jämt ska tänka så mycket på allt. Vad tjänar det till att gå och funderar och analysera sönder en sak i flera timmar, utan att få ut något av det. Oftast vet man ju svaret innerst inne ändå. Så då kan man ju lika gärna ödsla tankekraft och kraft överhuvudtaget på något viktigare. Men äveno m jag vet allt det så är det svårt att sluta. Men ska försöka. Tycker ändå att jag bättrat mej lite. Men det är så många saker som jag ska bättra mej på. Hur ska jag kunna få med allt?! Men som vanligt så dyker ju envisheten upp i sådana här lägen. Klart som fan att ajg ska klara det! Varför skulle jag inte göra det?
 
Så är det med det.

Sluta analysera och börja leva!

Ännu en blogg

"Jag ville bara fly från mej själv, skära bort min otillräcklighet." Hah hah, inne i en Kent-period. Men är ändå lugnt. Slipper ju pms-helvetet. Kent å pms har ju aldrig, som så många känner till, vart någon bra kombination. Och tänker på Robin i lördags natt. Du är för bra för att vara sann nästan. Så gulligt allting. Även om det var mycket strul under den kvällen också. Har så dåligt samvete. Och värre blir det ju mer jag tänker på det.  Men så svårt att säga något om det. Försöker hela tiden.

"När jag faller, orkar du för två? När idag blir igår, kommer du att älska mej då?[...] Det spelar ingen roll om du håller mej hårt. Ingen kommer att minnas om 100 år[...] Håll ut, jag behöver dej. Håll ut, jag behöver dej Stå ut med mej, stå ut med mej. "

********************                                                                  **********************

Hmm, Hagnesta Hill. Erics skiva som han grät till. När jag nu, för ovanlighetens skull, lyssnar på texterna förstår jag honom. Delvis. Vissa saker kommer man aldrig att förstå eller bli klok på. Som varför, typ...

Kan inte heller släppa att det var han som skulle vart med på Kent-konserten i våras. Det skulle stämt så mycket bättre. Det var ju i hans bil som vi lyssnade på Vapen och ammunition hela sommaren 2003. Varje gång som vi skulle och bada.. Nästan iaf. Var lite Creed och sånt också. För att inte tala om Hybrid Theory. Den var verkligen min och Erics skiva, bara våran. När vi var på hajken i sämsjöborg. Var så himla kul, allt var så bra med Eric då också. Det var då jag trivdes som bäst i hans sällskap, när vi var ensamma.  Kan nästan fortfarande känna hans jättehårda kramar. Kommer dröja länge innan jag glömmer den kramen jag fick den 8 januari. Sista gången jag såg honom.

Så mycket som hände den kvällen. Kommer nästan ihåg även den i detalj, precis som dagarna from den 12 tom den 16 januari.
Ja kom först utav oss tre. Eric kom innan Johanna. Jag stod vid dörren och väntade på henne och Eric kommer fram och ger mej en jättelång och hård kram och ber om ursäkt för att han är så kramig likosm, men att han saknar johanna å undrar ifall hon kommer.
Sen, efter Mats har visat sina bilder så är det fika och Johanna och eric är iväg och pratar jättelänge.. 

Å, nä, nu blir ja tjatig. Måste sluta. Men det är iaf samma natt som Gudrun härjar och jag sover hos johanna. Efter ett tag vi har lagt oss ringer tomas till mej. Undrar hur det är å så. Säger att han pratat med Eric. Pratar lite om Eric och Johanna. Både är mer oroliga för Eric än Johanna.
Tomas ringde på söndagen också, när vi va hos farmor. Jag pratar om att smsa Eric men båda kommer framatt det nog är lugnast att vänta några dagar.

Jag väntade nån dag för länge.
 
Även om jag på ett sätt vet att det antagligen inte hade spelat någon roll om jag skicka till honom och berättat hur mycket jag tyckte om honom och hur mycket han betydde för mej, så kan man inte sluta att tänka tanken: Tänk om si, tänk om så. Jag ångrar mej så!


Undrar hur många dagboksinlägg/bloggar jag ägnat åt Eric egentligen. Är en del. Han skulle snart ha fyllt 22. Den 14 april.

inspiration

53192-13fotat nu iaf. Med inspiration från bilden ovan. Undrar hur de blir.. Har inte allt för bra känsla om dem... menmen, visar sej imon. Nu ska ja sova. Puss till min söt :)


skoooor :)

Äntligen, äntligen har jag fått ett litet hopp om vår. Var minsann på tiden! Även om det ser jävligt trist ut med dimma och duggregn så är det värt det.

Jag och mamma var på skojakt idag. Först Nossebro med Hectors och sen Vara. I Vara fanns det ingenting. Har nog aldrig varit i en sämre skoaffär än den faktiskt. I Nossebro hittade jag ett par jättefina bruna pumps med kilklack och spänne runt vristen. 300 kr bara oc hhur sköna som helst. Tyvärr köpte jag dem aldrig.  Vill ha ett par skor till mina korta, grå byxor och det är nog svart som passar bäst. Eller mörk brun. Men helst svart. Tycker att det är så himla fint med svarta högklackade till jeans också. Vill ha det till cheapsen. Fast iofs skulle vilken färg som helst funka till dem. Skulle nig vara snyggt med nån stark färg. Typ de gula på Weekday ifall de finnskvar. E väl inte alltför stor chans kanske men..

Trampade i 35 min idag. Var så himla skönt. Skönt att bli riktigt genomsvett för en gång skull. Var längesen. Fast sved när det rann ner i ögonen... Ska kanske dit en liten stund imon med. Eller så simma lite. Får se hur det faller sig imonbitti.

Haah, nää, kanske skulle ta å göra ngt vettigt...

Tema Tatuering

Vart en gansk bra dag hittills tror jag. Hade väl en liten svacka i morse men, äh. Det är historia nu. =)
Va å klippte mej förrut, blev jättesnyggt. Så numer har jag lugg. Satte upp tid för klipp och färg också den 15 maj. Det kommer bli sååå jäkla snyggt då! Ska inte berätta för nån hur jag ska göra, bara papsen vet. =) Men han har fått stränga order om att inget säga. En ledtråd, mej! Hihi, de som känner mej väl kan nog klura ut det. För jag e ju inte något genomskinlig.

Hittat en fin klänning till balen nu, om de blir så att jag går. En kiwigrön, precis som jag tänkt mej. Ska få med mamma och kolla på den i gbg nästa helg, ifall den finns. Hoppas verkligen det, å så en liten tiara till. ASfint kommer det att bli!

Å fick köra fina bilen både igår och idag!! Älskar den! Och nu kan jag lite med, 177 eller 180 hk, 2,4 liters motor, 30 cylindrar, v6a. Å jäävlar vad den går. Får ju tillåme adrenalinkickar av att köra den. Igår iaf. Den är bara så sexig liksom! Ahh, blir tokig. Så fort jag får råd, ska jag köpa nån bil med liknande motor, minst.  Fast inte en a6a utan en mindre räcker för mej. Hehe. Hjaaa, ja tror att jag är kär =)

Tema Tatuering imon med. Ska bli lite kul. Och jag och Robert ska grejja lite AK då med. Den sidan kommer nog att bli bra, hoppas att de blir bra texter också. Aja, det ger sej! Nu ska jag snart gå och ta på mej min sjuttiotalstunika, mitt nygamla bälte som jag fick av lilly igår, och mina cheaps tror jag det blir. Eller så de från Vero Moda i chinosmodell. Hade tänkt mej cheapsen och korsetten imon. ELelr så har ajg kjol, såvida det inte ser lösaktigt ut, men får se.


Ett stycke Andrew

Det var bara noja. Som så många andra gånger. =) Förlåt elin! =)
 
Simmat idag. Det var faktiskt kul. Så jag tänkte att det var bäst att sluta när man låg på topp så det blev bara en halvtimma. Men det är alltid något. Bättre än att sitta här en halvtimma längre iaf. Så nu ska jag snart äta hade jag tänkt. ´Mamma hade tydligen gjort såndär gryta med groddar i. Mumma!
Hittade ett stycke Andrew i Nolhaga också. Var najs. Samtalet gick dock lite trögt men wtf. Kul att se han iaf. Va ju ett tag sen. Å han ska tydligen börja jobba i skåne... Det är ju långt bort. I 18 mån dessutom. Hinner ju tillåme ove komma hem innan! Helt sannslöst!

Funderade lite när vi hade historia idag. Och gick igenom den industriella revolutionen. Och dubbelarbetande kvinnor.
Hur kan man säga att kvinnan är det svagare könet? Även om vi har ett mer jämställt samhälle idag än vad det var på 1700-talet så är de fortfarande dubbelarbetande. Först ett haltidsjobb och sedan hem och ta hand om hemmet. Förstår inte riktigt det svaga i det.. Om nån vet så tas en förklaring tacksamt emot.

Men jag kan hålla med om att vi är svagare fysiskt sett. Men det är ju bara så det är. aja.. flummfundering. :)

nu ska ja snart äta iaf! GOffa!!

Nojig?

Jag har en obehaglig känsla av att det är ngt som inte stämmer. Sen inatt/igårkväll. Vet inte vad det är men obehagligt känns det. Jobbigt att inte kunna sätta fingret på det. Känns som om nått är fel eller nått åt det hållet. Är det det?  Eller nojjar jag bara?

Iaf. Börjat läsa lite mer i Änglar och Demoner nu. Den är nog bra. Hoppas jag. Men so far är den bra iaf. 
Kollade på film idag i skolan, Gitarrmongot. Så jäkla sjuk film! Som Polby sa, hade man tagot bort alla onödiga scener hade filmen bara varit några sekvenser lång. Var visserligen kul på tre ställen. Början, mitten och slutet. I början filmade de en liten kille som gick runt på ett tak, och vred alla paraboler. Humor! I mitten var det ett par killar som kämpade hårt för att få på en herrcykel på en gatulampa. De skulle alltså trä den över lampan. Och lyckades. Det är fan inte illa! Allt detta besvär, för en cykel, jag förstår inte. =) Det som va kul i slutet går inte att beskriva så bra. Är det nån som skulle bli sugen på att se just slutet rekommenderar jag att spola fram till det. Kolla för jösse namn inte på hela filmen! Jag har aldrig applåderat så flitigt för att en film va slut tidigare.
 
Tittade också på klassens novellfilmer och p.s-filmer. Johan, Robert och Geggas novell-film va galet kul! Fan va ja garvade. Samma med deras p.s-filmer. Humor igen!!
Detta har lett till att jag suttit och funderat på hur jag ska göra min p.s-film. Vad 17 ska jag filma?! Gör ju aldrig ngt kul ändå. Har ju ingen aktivitet eller hobby eller nått som jag håller på med. Tror inte att shopping räknas i detta fallet.. Hmm, får helt enkelt fundera ännu mer.

Ahh, skolångest igen!

Lista numero deux

Passar att fördriva lite tid vid en dator i skolan innan jag går till bussen. Varför i hela friden ska jag sitta på stationen och vänta i en halvtimma liksom. Har ju inget att göra ändå. Ingen fungerande mp3, inget att plugga på. Känns konstigt att det är så tidigt i veckan och att jag inte har någor prov att plugga till. Menmen, kan ju alltid rota fram det gamla mma-special och kolla lite på det. Leta låtar och skriva manus. Den info jag ska ha har jag redan tagit ut så.. Men först ska jag nog sova lite när jag kommer hem. Så trött! Det är för tidigt att börja kl 8.. Iaf när man får gå upp halv 6.

Ska nog göra en liten lista för att jag känner mej lugn med allt plugg...

"Fridas lämna-in-lista"
  • Historiaarbetet. 4 sidor om feodalism och och kyrkan under medeltiden i Europa.
  • Musik MA Special. Om No Doubt.
  • Magasinet i graf/text. Mest foto och layout kvar egentligen.
  • Fot-texten.
  • Krönika. Har jag en som jag börjat på och som mest skall fixas till.
  • Intresserepotage i text. Om vad??
  • The Lergubs i RB. Redigeringen kvar.
Hmm, undrar om det är ngt mer som jag inte fått lämnat in än... Till detta tillkommer ju så klart nya uppgifter. I graf ska vi göra ett hus, som faktiskt går att bygga ihop. Kan bli kul tror jag. Gjorde en tablettask igår som introduktion. Himla fin vart den.
I foto är det en ganska stor uppgift också. 3 bilder, tagna på film, inscannat i filmscannern och utskrivet på A3. Valfritt tema. Funderar på temat internationalitet. Men inte helt bestämd än. Det ger sej. Ska ta bilderna i helgen iaf, framkalla dem på måndag och scanna på tisdag. Då ligger jag nog ganska bra till. Får lägga nån eftermiddag på det i nästa vecka också. Alltid skönt att vara färdig i tid.

Men nu ska ja till bussen!

NU

Känner mej alldeles ensam. Vill ha en kram. NU!

Hååååh!

Måndag. Igen. Känns som om det jämt är måndag nästan. Var kort dag iaf. Det är skönt. Först en svenskalektion på 40 minuter och sedan en religionslektion på 70 minuter eller nått.  Fick tillbaka proven, blev så besviken. Kändes ändå som om det gick hyfsat när jag skrev men det visade sig att jag låg preis på vg-gränsen. *suck* Hade 38 och gränsen va 37 och uppåt. *suck* Blir så besviken på mej själv. Får tillbaka historiaprovet på torsdag också. Kanske blir ännu ett hårt slag. Hoppas inte det! Måste få bättre poäng på nästa religionsprov. Känns som om han mest går på proven så...Håh.

Efter skolan var jag och Ella och trimmade. Va skönt. Trampade i 22 min. Känns bra. Och sen gjorde jag lite andra bengrejjer. Kanske ska våga mej dit imon med. Eller simma då lite kanske. Lika bra att tvinga sig själv. Iaf tills man kommer in i det igen. Ska plugga lite ikväll också så att de inte är så mycket att läsa imorgon. Men radio är ju ganska lätt. Ska mest lära mej olika micar och deras ljudupptagningsförmåga. Och sen lite olika kablar och om mixerbordet. Det går nog bra, bara jag hittar mina papper. =)

Smsade Levi idag. Kom på att jag kan ju inte gnälla på att han har slutat att höra av sej om jag inte skickar. Saknar honom faktiskt. Hoppas inte att det är så som jag fick för mej att det var i julas. Att han inte vill umgås med mej för att jag slutat i kyrkan. Isåfall är det fruktansvärt trångsynt. Hmm, jaja, det återstår att se. Han messade tillbaka iaf. Alltid ngt.

2 månader kvar till 19årsdag! =) Då blir're party! Hoppas jag iaf. Är ju trots allt en lördag. =)

Me and mah sis

jag bara myser!

Ännu en kanonhelg att lägga i samlingen. började med att ja å robin va på bio i frdags, sen sov ja där. Igår va vi å åt och sen åkte jag hem. Gjorde mej iordning och åkte sen till Elin och kolalde på schlager. Va massa folk. Eller massa å massa men. Lagom. OCh robin. =) Sen sov han här tills idag. Fick tillochmed massage igår. *myser* Sen låg vi nästan lika länge idag som vi gjorde igår. =) Gick väl upp vid ett eler nåt. Det är ganska illa faktiskt. Särskilt när man vaknar halv åtta... sen har vi bara slappat hela dagen. Strax efter åtta kom elin och lasse å pojkarna åkte hem och jag körde hem elin. Ville inte att han skulle åka. *suck* saknar redan.

rekord dessutom, sovit med varann 3 ggr denna veckan. Å nu me kan jag till och med sova! Det är bra!

Nä, men nu ska jag sova. Va bara tvugen att försöka skriva av mej det värsta lyckoruset och spralligheten.


*in lööv*

hela veckan!

Hat blivit lite sådär med skrivandet under veckan som varit. Kan ju alltid dra en kort sammanfattning kanske.
Måndag:Skolan, sen inget mer tror jag.
Tisdag: Skolan, sen lite pluss och sen kom Robin och sov över. Najs =)
Onsdag: Trött som en bäver men va i skolan, hade radio för sista gången :( Programledare för första delen. Gick halvbra men. Sen åkte ja å köpte blomma till mamsen som fyllde år och sen hem. Började att fixa för kalaset. Sen kom alla. Å de va väl trevligt. Var som sagt trött som ett as och gick och la mej vid nio, halv tio. Somnade med en gång. 
Torsdag: Skolan, lång dag. Fast hann med halv fyra bussen hem, gött! Sen kollade jag lite på SATC och sen pluggade jag. Körde Mandan till Jimmyboy med. Satt uppe å pluggade till halv elva och va i slutet så trött att jag var på väg att bara lägga mej på golvet och skrika. Har nog aldrig känt mej så jävla slut i hela mitt liv. Helt färdig.
Fredag: Prov på morran, gick ok. Sen text och sen åkte jag hem. Hade typ migrän, mådde illa och ont i magen. Precis samma som jag hade när jag jobbat natt på lovet. Så åkte hem och drack lite kaffe med mamma och sedan gick jag och la mej i en timma. Sen va vi i sollebrunn och jag hämtade ut mina järntabletter. Åkte sen hem och åt och kollade lite på SATC och sen började jag fixa iordning mej, efter att ha skrivit lite med Robin på msn och planerat kvällen. Sen när jag va färdig körde jag mandan til sbn och sen åkte jag till stan. Va på bio, Hostel. Har fortfarande inte bestämt om den va bra eller ej. Sjuk va den iaf. Jävligt sjuk. Men har ändå svårt att säga att en film är dålig. Möjligtvis komedier eller romantiskt dravel men.. Inte så många andra filmer faktsitk. Sen efter filmen åkte vi hem och sov. Skönt att man faktiskt kan sova nu mer.
 
Fick dessutom mina provsvar i onsdags. Fick som sagt järntabeller som jag ska äta i 6 mån och sedan ta nya prov och den var det dåliga värden av B12 och folsyra och "detta ska utredas ytterligare med en sk gastroscopi" Men grattis då. Drar ju mej  inte nått för det... Hmpft. Ge mej allt lugnande ni har, tackar så mycket! Hoppas att de e nån info-grej först... Aja, de ger sej när jag får kallelsen. 

Ikväll ska vi till Ella och kolla på schlagerfinalen. Blir nog kul hoppas jag. Ska höra med mamsen om jag kan få den överblivna tårtan å ta med mej. *goffa*

Men nu ska ja gå å grejja. Typ byta lakan, städa och sen fixa mej själv. 

Pluggis

Kalas nu. Inte poppis att jag sitter här. Men ska snart gå. Fast vad ska ja sitta med vid bordet för? Säger ju itne så mycket. Och kan inte med att gå och lägga mej. Även om jag snart somnar stående. Hmm. Kan iofs läsa lite historia. Bara att då somnar jag definitivt! såg ju hur bra det gick i skolan.

Naaeh, inte lätt när det är svårt. Inget Sticky imon iaf. Kanske dumt att äventyra historiaprovet. Hade det vart en vanlig lektion så hade det ju vart en sak. Menmen, det kommer fler gånger.

nä, dags att kila!

Powernap på bordet

Hmm, jag kan nog sträcka mej till att erkänna att media kan vara slappt. Ibland iaf. Ska vara programledare idag igen, kl 2. Med andra ord, jag har inte gjort ett piss sen kl 8. Läst lite Per Lägerkvist och försökt att läsa lite historia. Men somnade bara när jag läste historian så jag gav upp och lutade huvudet mot bordet en lite stund och tog en liten tupplur ist. Var, eller är, välbehövligt. Sov 4 timmar, men de va det värt  =). tänker på dej bara som fick gå upp halv 6 och åka ifrån mej då. Blev alldeles ensamt i sängen.. =( 

Mamma fylelr år idag. SKa in till stan och köpa blomma efter skolan. Och gå till biblioteket och låna om Dvärgen. För den e ju bara en månad sen. Ajdå. Har dessutom inte råd att betala skulden jag har samlat på mej än heller, utan för ta det när studiebidraget har kommit. Allt är strippornas fel. Helt övertygad om detta. 
Men det blir lite tårta och släktingar i eftermiddag iaf. Kan ju vara trevligt. Träffar inte släkten så ofta längre. Iofs sörjer jag det inte direkt men. 
Ska läsa massa historia ikväll också. Iaf jag skulle få för mej att följa med till Stickys imon. Lite sugen är jag ju, men det är detta med pengarna plus att jag har historiaprov kl åtta på fredagsmorgonen. Kan ju bli spännande.
 
Aja, nu ska mitt sockerberoende gödas ytterligare.  

ingetspace

Ny dag. Har inget att göra idag heller. Som så många andra tisdagar. Har foto nu eg, men ska ta bilderna hemma. Får göra det i eftermiddag. Ska inhandla fiskar att fota också. Kan man ju göra nu när jag har foto. Bara att risken finns att jag äter upp dem under dagen. Fast får väl försöka spara en eller två. =)
Ska prata med Uff-puff också, om annonserna. Får se om moa har kommit med.

Lyckades få tag på den dator där space-tagenten är fruktansvärt seg, såegentligenkännerjagförattskrivallatutanmellanslag.Menvetinteomdetärsåbraochuppskattatavalla.
 
Guud, kan man blir jobbigare???  

Kanonhelg!

Så var det måndag och en ny vecka igen. "Råkade" försova mej idag och missade svenskan. ajdå. Eller inte. Orkar inte bry mej. Men var på religionen iaf. Såg färdigt filmen. Priest hette den, helt ok. Var dock lite långtråkigt ett tag. Menmen. 

Det har vart en v'lödigt bra helg iaf. I fredags va ja å elin i stan hos lasse och robin, sov där, åkte hem vid ett på lördagen. SEn var det nästan dags att börja att göra sig iordning igen, jag och malin skulle på Ladies Night på Kronan. Hade galet kul hela kvällen. Elelr förfesten va kasnke sådär, lite svårt ibland när man inte känner nån och de andra inte gör något för att få med en i gruppen. Men sen när vi kom till Kronan så slapp man ju de andra. Det var inga sådana personer som jag skulle valt att umgås med i normala fall. Stripporna var en höjdare, längesen jag garvade så mycket. Både jag och malin stod och önskade att de hade varit vi som satt på stolen på scenen. =) Man är väl inte mer än männska. *flin* Sen efter halv tolv öppnades dörrarna för alla. Jäklar va mycket folk det var efter ett tag! Men dansade som en galning ändå till kvart i två. Då tröttnade vi och gick och hämtade ut jackorna och gick ut och väntade på pappsen. 

Var alldeles lagom full hela kvällen. Mycket trevligt! Sen när jag kom hem så åt jag lite och sedan gick ja å la mej. Sov som en klubbad säl ända tills halv 11 när kusin vitamin väckte mej med ett sms och undrade hur jag hade haft det kvällen innan. vi skulle träffats men jag pratade bara lite med hennes kompisar. Fick reda på i smset att Sara tydligen hade blivit lite för full å var bakis. *hehe* Själv mådde jag prima! Så jag studsade upp där å tjatade lite med mamma och pappa och sen åt jag och Mandan frukost framför lite Sex and the City. =)

Efter det gjorde jag mej iordning och åkte in till stan på kalas. Mycket trevligt faktiskt. Va ganska så nervös innan men. Sprang på toa säkert tre gånger på 20 minuter här hemma innan. På väg in till stan stannade jag och köpte en stor vit Hortensia.  Och äveno m jag var nervös så tror jag att det gick ganska bra. Lyckades förhoppningsvis uppföra mej. =) Får fråga  Robin sen idag =) Gillade alla där väldigt bra iaf. 

Och idag har jag vart och köpt presentkort på en klassisk ansiktsbehandling till mamma och sen vart och hämtat den nya kranen till den stora toa. Så idag ska pappa koppla in den och det nya handfatet med skåpet. Blir jättefint på toan faktiskt. Mamma har dessutom hittat en stol på loppis i helgen som hon har ställt framför de stora speglarna och så satt en liten tavla över den stora byrån. Blir så stort utan badkaret!

Sen, vad ska jag göra mer idag tro? Städa iaf. Måste verkligen städa mitt rum. Änglatofflorna under sängen är skrämmande stora. Samma med de som parkerat bakom dörren... *pinsamt* nä, idag blir det storstädning! Sen ska jag hjälpa mamma att städa övriga huset också antar jag. Har jag tur kanske jag får läst lite histora. =)  

Åh, måste lägga upp en av alla ego-bilder jag tog innan jag åkte till Vara i lördags. Var så nöjd med allt! Kände mej verkligen jättesnygg och tycker fortfarande att jag var det =)
53192-10 
53192-11Självupptagen? Jag? Inte då....

woohooo!

Party snart. Malin och agneta kommer om typ 20 minuter. Känns som om detta kommer att bli en bra kväll. Och som pricken över i är jag ashet! min nya, fina cremévitakorsett tillsammans med mina Cheaps, lockigt hår med mörkröd blomma och mörkröda läppar visar sig vara en helt oslagbar kombination! Känns så bra! Måste föreviga detta sen med lite fler egobilder på mobilen. *höhö* Det blev jättefina lockar i håret också, trots avsaknaden av locktång. Matrix Curl-produkter får duga tillsvidare. =) 

Trots att det inte blev någon resturang i Gbg igår så var det en mycket lyckad kväll med lasse, elin och the ring ist. Sen sov ajg hos min lille Robin. Mycket trevligt. Sen i förmiddags var vi å åt frukost på precis och gick runt lite på stan också. Träffade hans mamma för första gången och blev medbjuden på kalas. Känns bra faktiskt. =) Lite kul sådär. Men verkade inte på Robin som att han ville att jag skulle komma. Så får se, e upp till han om jag åker eller ej. OCh lite hur vilt  det blir ikväll =)

Har vart misslyckat så många gånger det senaste jag festat så nu jäklar. Eller så är det att jag har för höga förväntningar varje gång. MEn idag tror jag att det är befogat. Ska bli kul och träffa massa nytt folk också. Synd att jag upptäckte innan jag skulle åka ifrån stan att min ekonomi inte mådde bra av shoppingen igår. Mådde inte bra alls. Nånstans. Menmen, 400 på två veckor, det går att klara sej på det. Får helt enkelt hålla mej hemma nästa helg. Sen har jag fått lön helgen därefter så då e de ju lugnt igen.

Nu kommer malin om 15 min skrev hon precis! Fan va kul det ska bli. Synd att min ellalella och sandraälsklingen inte kunde följa med. Då hade kvällen vart fullbordad! Men nu ska ja gå å ta ett lager läppglans till å sen packa väskan å till sist kissa.

PARTY!!!!

bästa dagen på hela veckan!

Min kära lilla mor är för härlig. Hon fyller år nästa vecka och därför ska vi i övriga familjen bege oss till trollhättan i eftermiddag. Utan att hon vet det eftersom hon jobbar till halv åtta. Och eftersom hon inte vet något om det är det ju fritt fram för henne att ge oss olika arbetsuppgifter som ska vara färdiga tills åtta ikväll. Det vill säga, diska och fixa med tvätten. Hur sjutton ska vi hinna?! Kommer till trollhättan vid halv fyra ungeför, sen är det effektivitet som gäller. Men det löser väl sej. Mandan kan gott hjälpa till med något här hemma.

För övrigt ringde en högst förvirrad fader just nu. Samtalet lät ungefär så här:

-Hej, vart är du? (pappa)
-Jag är hemma... (jag)
-Har du fått sms av Amanda, att du ska hämta henne?
-Näää, vadå då?
-Klockan är ju tio i tre! Hon slutar ju nu.
-Nä, det är den inte, den är tio i två... (efter en stunds förvirrade tankar)
-Nej, den ÄR tio i tre.
-Nä, den ÄR tio i två, du vet, mamma har ju inte åkt än.
-Men i bilen står det ju tio i tre!
-Men mamma skulle knappast vart hemma om den vart så mycket du vet..
-Va faan, går den fel här då? Vänta (kollar antagligen klockan på mobilen) Den är ju tio i två. Inget att undra på att jag stressade så då. Jaja, vi ses om en stund då, åker från Vårgårda nu.
- Mmm, hej

Det var nog dagens konversation tror jag =)  Haha ,va kul.
Men problemet löstes ju iaf. Borde vara satellitklockor i alla bilar. Och i alla mobiler.
Jaja, älskar dem båda ändå, de är bäst.

Hoho, vi vart lite kallsvettiga idag i skolan, jag och Moa. Är ju annonsgruppen i Punkt. Och så lille Uff-Puff-Kalaspuff också då. Vi hade lyckats tappa bort alla annonskontrakt. AJFAEN! Hade dem i tisdag när vi höll på med punkt och sen har de  vart väck. Så sprang runt som två yra höns och letade över hela media. Paniken började att synas i bådas ögon. Ingen ville ju säga något till Janne heller. Då hade man inte vart särskilt populär... Men tillslut hittade jag dem på en hårddisk i datasalen. My God, vilken lättnad det var. Jag gav upp ett högt glädjetjut och gjorde några små hopp. Gött att de inte va borta iaf.

Iövrigt har det vart en himla bra dag. Kände det imorse redan när jag åkte in till stan. Va så himla fint ute. Och sen fyndade jag en bok på bokrean, Bland änglar och demoner, för 39,50!! Blev jätteglad, trodde att den kostade 79, som det stod på prislappen, men det va tydligen halva priset på reapriset. SÅnt gillar vi! Och nu är det snart dags för inköp av solglasögon! *party* 

GAH

Läste sandras dagbok på lunar nyss. Känenr ju mej jätteuppskattad. verkligen. suck... Jäkla skitvecka!

blalalala

Nej Peter, danmarkssuget beror inte på roskilde. Det beror på shoppingsug =) Får väl se hur det blir med den saken.  Min ekonomi gillar inte shopping lika mycket som jag gör. Bice. Och är så himla sugen på de där solglasögonen från indiska.

Prov idag. Gick nog ok. Och fick tillbaka historiaprovet, vg, helt ok. Och har ett till historia-prov nästa torsdag. Och radioprov veckan därpå. Om jag ser Tommy imon ska jag fråga om häftet. Även om jag inte kommer att läsa känns det ju bra att ha det liksom.

Va i trimhallen idag. Kändes bra. Funderar på om jag ska simma imon bitti... Efter skolan orkar jag ju aldrig. Det blir så dumt med lunchen där med. Äter man inte är man jättehungrig och äter man blir det för tätt inpå. Då är det bättre att ta det innan. Undrar om Lina är sugen.. Fast.. ja vet inte om jag orkar. Skulle ju börja lugnt. Nu kommer mina undanflykter igen. Helt sannslöst =) Jag är verkligen sorglig. =)

åh, imon får jag träffa Dig! Längtar!

Drömmen

Tungt idag. Eller a, dålig dag som resulterat i att jag sitter och lyssnar på deppmusik. Just nu Imogen Heap. Hittade lite Kent som ja la till också. *suck*
Vet inte hur jag ska eller hur jag reagerar på det Sofi sa och så. Först va ja arg, men nu mest likgiltig eller nått. Jag vet inte. Vet inte vad jag ska tro heller. Men de är väl bara att vänta och se. Får ta itu med reaktioner och allt annat då. När jag vet. Just nu vill jag bara ha en kram. En lång, hård kram. Och kanske nån som stryker mej på kinden och säger att allt kommer att lösa sej. Vill att nån ska ta hand om mej som Andrew gjorde efter mormors begravning. Kändes så bra allt då. Så tryggt. Kommer aldrig glömma den kvällen för det. Är honom evigt tacksam. 

Vart inget fika med Lina idag heller. Lite trist men, aja, what to do?? Hopaps att jag får se den nya lägenheten snart iaf! Och är sugen på en till kusintripp. Tyckte det var så himla kul i Stockholm! Även om jag va sjuk, lina va sjuk och Sara bakis. Det var en höjdare ändå. Kan ju ta Köpenhamn nästa gång. Eller Århus. Blev sugen på att åka till Danmark igår. Smygläste Mandans VR och såg att de hade med en shoppingguide till Köpenhamn där i. Illum och Magasin stod självklart med. Gillar verkligen dem. Särskilt Magasin, lite mer min prisklass. Men tack vare Illum har jag hållt i min dröm. En Roxanne från Mulberry. 

Tänk att ha en sådan i sin ägo... Jösses. Synd att jag aldrig kommer kunna spara såpass med pengar. Kan ju inte ens spara ihop till en ny mp3. Och den är ungefär 6 500 kr billigare än Roxanne. Helt sannslös summa egentligen. Men samtidigt en klassiker och kommer att funka fär evigt. Vill haaa!! Nån gång ska jag spara ihop till en. Bestämde jag redan för några år sen. Har drömt om den i typ tre år. Åhh...  

53192-9

in a country faaar faar away

Nu ska jag släppa mitt obsession.  Tjänar inget till ändå. Får inte ut ngt av det och den besattheten gäller vill inte ha med mej att göra. Så, nu e de släppt. Och jag vet att Elin har rätt. Blir det bara som jag vill kommer det att släppa totalt. Det är bara men jagvill att de ska bli så nuuuu. Med en gång. nunununu.

Men NU ska jag gå å duscha. Bara ta emot låtarna färdigt först. Synd att alla najs ska bo långt bort. Typ uppåt. Typ östersund, kramfors, u name it..

ett två tre fyra

äntligen färdig med bildserien. Den blev bra. Hoppas att Aqua bara inte tycker att den är för lik vitt i vitt-grejerna. finns en chans att han tycker det. Men ändå är det inte extremlikt. Fast ganska kanske... Aja, återstår att se. Annars får jag väl ta om serien, fast digitalt och så spara även Aquas kopior. Funderar på att köpa fyra stycken svarta ramar och sätta upp bilderna på väggen. Så snygga blev de =) Fast tyvärr hade det blivit vattenfläckar på negativen. det var lite trist. Vet inte om det går att få bort. Kanske. Har ju kvar hur den va inställd och så. Så det är ju lätt att göra om dem isf. Kommer knappt behöva göra några provlappar om det skulle vara så. Jaja, snyggt blev det iaf.

Ska snart gå till bussen.. Det är ganska skönt att gå så att man har mycket tid och därför kan gå långsamt. en halvtimma kvar nu iaf, Sen ska jag läsa religion och så självklart få den dagliga dosen av SATC =)

AjAjAjAj

Vill höra av mej, men ska inte. De kommer inte bli bra ändå. Och dessutom, e det mesta som angår det raderat. utom msn. inte för vi skriver men.

måste sluta. kan no vara som elin sa. ajajajajajaj!! detta e inte bra. Får sova på saken å hoppas att de försvinner

vitt i vitt

53192-8


Hett

53192-7

Haa.. Vad har man gjort idag tro?? Skolan. Sen va jag på Precis och kollade, men hon satt i möte.Fick mitt nummer. Hade hoppats på att hon skulle ringa idag. Men icke! Börjar liksom bli lite bråttom nu, deadline för oss i denna veckan. Sen va ja på hälsokosten och köpte kosttillskott, så nu jävlar ska jag bli pigg. Sen köpte jag en vit Gerbera på Hallbergs. Sen till Vårgårda och skrev tidrapport. Lånade med mej ett par extra, ifall det skulle bli något mer jobb. Så jobbigt att behöva åka till vårgårda på måndagen också.. Så jäkla kul e de ju inte. Sen åkte jag hem. Fick lite tagit bilder också. Både "Vitt i vitt" som ska vara inne imon, och bildserien som skulle vart inne för ett tag sen. "Vitt i vitt" e digitalt och de andra e analoga, så ska framkalla och, om jag hinner, kopiera dem imon. Hoppas att jag hinner. Funderar på att stanna kvar lite. Typ kvart i fem bussen. Hoppas verkligen att de blir bra, att de blir skarpa och inte jobbiga att kopiera, med allt vitt.. Men det ger sej. Sen har jagi nte gjort något mer vettigt. Eller suttit och och grejat lite med bilderna på datorn. E ganska nöjd faktiskt. La svarta ramar runt, det blev snygg. Särskilt på  den jag gjorde sv/v.

Vi har 35 grader här inne nu. Eller vid tv och brasan. Ska nog sluta elda =) Känns som om det är på tiden. Tack gode Gud att min dörr e stängd, annars hade de blivit olidligt. Fast det kanske det blir ändå.
 
Åh, stör mej. Kan inte sluta tänka på en viss. Vet att jag inte borde göra det heller. Kanske är det därför. Måste sluta. Annars blir det bara som de va, och ännu värre denna gången. Det är ju liksom nite så att jag e intresserad på något sätt överhuvudtaget, men kan itne släppa honom. Fattar inte varför. Blir så arg på mej själv också. bajsbajsbajsbicebicebice. SLUTA!!

Hmm, vad blir det imon tro.? Stanna i skolan, läsa religion, kolla satc =) Fast religionen ska jag läsa igenom ikväll nångång med. Det är ju en så lätt kurs, känns det som iaf. Ska ham inst vg. som i allt annat. Alltså ska det bli ett mvg i religionen. Och så e det med det. Även om jag missat 25% av lektionerna.

Lämna gärna en kommentar på bilden. Du som läser...


SATC

Kom iväg till duscha till sist igår. Inte för att jag hann helt klart innan han kom men nästan. Annars va de en galet slapp kväll. Satt mest å pratade och sen somnade vi tidigt. Men de e inte nån direkt höjdare att sova två i en 90-säng. Definitivt inte när den andra breder ut sen och snarkar. Kommer va gött trött ikväll. Jobba till 22.30. Menmen, de blir ju pengar iaf. Alltid något. Iofs skulle jag nog hinna gå å lägga mej lite nu. Hmm, ungefär 1½ timma kvar tills jag ska åka... Nja, hinner nog inte. Bara bita ihop och dricka mycket kaffe. Undrar om de e i tvätten jag ska vara... Emma pratade ju något om det men jag fattade inte riktigt. Hoppas det blir med någon kul. Han Eduard e ju inte större hit direkt. Fast hanjobbar nog inte så mycket söndagar. Tror jag inte. Hoppas jag inte. '

Och nu har jag säsong 4-6 av SATC! =) Lånade dem igår. Eller mamma å pappa tog med dem hem från helås. *woho* Undrar när jag ska hinna kolla på dem... Menmen, de löser sej. Slutar ju tidigt imon. men ska börja läsa religion då också. Eller iaf försöka läsa igenom det nån gång. Ska väl inte va så svårt. Eller det är det ju men. Jag har faktiskt tagit tag hyfsat bra i skolan det senaste. Eller de senaste två proven iaf. Känner mej ganska  nöjd med mej själv över det. Och religion är ju kul så. Såg när vi fick frånvarorapporten i torsdags att jag vart borta 25% av de lektionerna. Och 17% totalt. Det är mycket... Men hela vecka 6 gjorde ju en del. Och där "fick" jag ju vara borta så. Jaja, Lars vet iaf varför det har gått sådär med närvaron det senaste. Det känns iaf bra.

Vi är numer en soc-familj.... 

slappa as

Fan va slapp ja e idag. Borde verkligen gå å duscha. Men ja orkar inte.
Men ja måste. Annars hinenr jag inte. Öhhhh! Slapp!

Friskförklarad

Jaha, då va man väl friskförklarad igen då. Men varför känner jag mej inte frisk?! Dåh! Fast ska och nya ta prover på torsdag. När jag sa att jag va sådär trött frågade hon om det var mycket så att jag kanske va psykiskt utmattad. Funderade lite på det när jag åkte hem och det kan nog ligga något i det. Först var det Eric, sen morfar, sen blev mormor sjuk, sen dog Stefan, och även om inte han var någon som jag stod nära så blir det jobbigt ändå. Särskilt när både Eric och morfar var så nyss. Sen dog mormor i julas och sen började allt i skolan med Chantal. Så ja, det ligger nog något i det. Känns som om jag har haft typ två bryt sen somras. Eller ett i somras, ville ingenting, orkade ingenting, allt var meningslöst. Och så ett nu när allt i skolan drogs igång. Vet inte hur det är nu egentligen. Orkar inte fundera så mycket. Men lite bättre är det väl kanske.

Va lite läskigt när jag satt och väntade på vårdcentralen. Hittade en gammal Hennes som jag bläddrade lite i. Fastnade i en artikel om en tjej som hade haft anorexi. Anledning att jag fastnade var att det stod att hon var 1.70 och först hade siktat på att väga 50 kg men sen 40. Det är så läskigt när man känner igen sig i sådana artiklar. Man blir rädd. Men jag e inte sjuk. eller på väg. Men vissa grejer så känner man ingen sig i. Det är verkligen creepy. Ibland blir man ju orolig men. Äh.

Nyss ätit kladdkaka =) *goffa* Och fått instuktioner om hur mina färder ska gå ikväll/inatt. Gräfsnäs, Vara, Alingsås, Vara. *party*  Menmen, de går no bra. ska fixa en ny skiva till det med så de geer sej! 


Tidsfördriv

Haaa, nu e de helg då'rå.. Vad händer liksom? Bussen går ett... Ska till Precis och kolla om de e sugna på en liten annons i Punkt. Tycker jag allt att de ska vara. Vad är problemet liksom?!  Vill bara vara färdig med det där sju sidorna. Så segt! Tror att det var deadline nästa vecka också. Känns lite kul att göra en tidning ändå. Om jag bara slipper att skriva så skulel jag lätt kunna tänka mej att jobba på en i framtiden. Eller så fastnar jag i Vårgårda.

På tal om så ska jag jobba på söndag. Mellan 14 och 22.30. Tur att det är kort dag på måndagen då :P Fast det är segt att jag inte har någon bil. Hade jag kunnat åka ännu senare.  Fast mitt hopp sviker mej aldrig =) man vet ju aldrig liksom :P 

Nu har jag iallafal lyckats att fördriva lite tid. Fast får svamla lite till så att ytterligare 20 minuter går. Sen kan jag gå långsamt in till stan och till Precis. Kan ju vaa bra att ha lite extra tid ifall de dissar mej. Så hinner jag gå till något annat också. Undra vilket man ska ta då... Violas kanske? Eller Coffeehouse. Är så sugen på fika också så det kommer bli farligt för mej att gå in där =) Men ensam är det ju inget kul ändå.  Kanske ska ta en sväng förbi biblioteket och låna om Dvärgen och betala skulden som är på den. Innan jag får brev om det.

Åhhh, är så hungrig!!! Jag dör! Eller inte hungrig, men väldigt sugen. Fst det kanske är at vara hungrig också. Eller joo, jag är visst hungrig.
Oj, är kom visst en sväng av beslutsångesten också =) Jag ska skärpa mej. Jag lovar. Men jag kan inte lova när det kommer att ske. Men nån gång kanske.

jag måste säga att jag är nyfiken på vilka mina besökare är.. Hade vart kul att kunna se det. =) Utan att de visste helst också.
Nää, n ska jag gå jättelångsamt in till stan. Kanske en sväng förbi caféet innan också =)

Äntligen!

Gbg idag igen. Äntigen har jag fått köpt nya Converse. Äntligen! Och kladdkakan hanns med idag också. =) *goffa*

Prov idag. Gick väl sådär. Hoppas väl på ett vg iaf. Sen är jag nöjd. Kräver inte mer än det. Är ett vg-barn.
just de, skulle ju göra lista på vad jag inte lämnat in. Hmm, vill jag skriva den här tro? Vågar jag visa offentligt hur slapp ja e?? Får fundera på det.

Eller så funderar jag helt enkelt lite mer på mina nya vackra skor :)53192-6

Att vara...

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.

Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst, eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att falla till botten, att slå sig riktigt hårt, och att alltid komma igen.

Att vara stark är att våga hoppas när allt känns som jobbigast,

Att se ett ljus i mörkret och att alltid kämpa för att nå det!

    53192-5

"Where are we?"

kl 19.31
Jag känner våffledoft =) Lyckan äro total


kl 19.12
Mmm, jag har Hide and Seek med Imogen Heap nu. Seg men så bra! Åhhhh =) Kan bara säga åååhhh =)

Läst lite svenska nu iaf. Ska läsa mer sen. Och äta middag. Men Mandan pratade om våfflor. Låter lite mer lockande än lax och hasselbackspotatis. Som visserligen också är väldigt gott det också. Men måste nog dessvärre erkänna att våfflor är lite godare. Det enda som inte är godare är illamåendet som kommer efteråt bara för att jag inte ätit riktig mat. Fast för att få in ett litet citat av aElin "Det ena behöver ju inte utesluta det andra" =) Den är bra! Helt klart!

Ah, e så trött. Mamma kom med en ny diagnos på mej idag, problem med sköldkörteln. Åh, jag bryr mej inte, ge mej bara nått som tar bort det. Tillochmed placebo skulle funka, bara de inte sa ngt om det till mej. För det är väl det jag är, inbillningssjuk....

"Where are we? What the hell is going on? [...] Spin me round again [...] Hide and seek [...]" Åh. *tycka om* Den ska jag propagera med hela kvällen.

Va så skönt, gick så bra på radion idag. Gillar verklign att sända live. Det är egentligen det roligaste, när man är programledare. Ja menar, aktuellt, eller veckans intervju, hur kul e de på en skala 1 till 0 ?? =) Så sett skulle jag faktiskt kunna tänka mej att jobba med radio.. Om jag bara fick göra roliga saker :P

kl 14.46
Snart i sändning. Har iallafall kommit på ett ämne nu. Tv och olika tvserier. plus att vi har insalg på ungefär 20 min. Men vill fortfarande inte stanna här till fyra. Känns galet segt! Men har iaf vart och kollat på esteternas grej idag. Va väl ok. Har sett bättre som de har gjort faktiskt men. Bättre än att sitta och glo ute på media. Lite kolor har jag hunnit med också. Och mellanmål. Och att spana in en viss gris =) Aja, ska väl kissa nu å sen, tja, sända. Häääh. Menmen, de e iofs ganska kul. Men inte till fyra en extremt seg onsdagseftermiddag


kl 10.06
Somnade nästan på radiogenomgången. Idag igen. *suck* Fattar inte att jag ska vara så jäkla trött hela tiden! Hoppas att de kan säga vad det är på fredag. Orkar inte hålla på så här längre. Blir verkligen helt sannslöst trött.  Går liksom inte att kontrollera. Kanske är något så enkelt som brist på nån mineral eller vitamin. Ja menar, jag är ju inte den som är den. Nöjer mej bara jag känner mer piggare och friskare. Eller inteför att jag känner mej jättesjuk direkt men. Men känner mej inte helt frisk heller. Menmen.

Gott med kladdkaka imorgon iallafall. Kanske blir något shoppat då med. Någon liten partytopp vore ju inte fel. Eller några små skor. Typ pumps. Kan inte riktigt glömma de gula på Weekday.  Vi får nog gå och titta dem imorgon igen Elin!! Va ju trots allt strl 4,5. Lite hopp finns allt.

Blogg nu iaf sen fiskgryta och ris. Med andra ord knäckebröd...


kl 8.10
Sorgen kan inte beskrivas i ord. Skorna fanns inte kvar i min storlek!! De fanns i 5,5 isf. Men jag vill ha femmor!
Gah! Jeansen va inte bra heller.

Frukost precis. Mätt som ett as. Nu radio. *suck* orkar inte. Och snöfanskapet bara vräker ner. Finns det inget slut på det hela?!

RSS 2.0