skrik å panik å kaos!

Mycket uppsats, lite tid.

Mycket skriva, lite leva.


skrik å panik å kaos!

Mycket uppsats, lite tid.
Mycket skriva, lite leva.


Verkar ha fyndat lite...

Fick just en trevlig överraskning när jag kikade på webshoppar och spanade efter åtråvärda julklappar. Hos miss juniversium säljer de lampan på bilden nedan för 1590 kr. Förra veckan var jag på loppis och köpte en nästan identisk fast guldfärgad för 20 kr. Min tänkte jag däremot måla svart för att då den att passa in lite bättre. Fynd? Svar ja!

Dessutom köpte pappa en lampa till mig idag, också i klotformat men i form av fönsterlampa och därmed lite mindre klot än min golvlampa. Den tänkte jag också måla om och ha ihop med mitt fynd.

Rätt så nöjd.


Hej Tomten!

(eller Gud, men mest troligt mamma och pappa och andra som känner sig träffade)

I år vill jag att följande saker ska ligga i din säck eller under granen:

Tidningsställ Tipack från Designtorget
Duschsaken Octopus från Designtorget
Golvlampa i krom från Haléns (men jag tror att en liknande finns på Nordik)

golvlampan Regolit från IKEA funkar också.

Sängpåsen BedBad från Designtorget

En orange Kobratelefon, finns här bland annat och går numer under namnet Scandiphone 


Ja, det var nog allt. Iallafall om man ser till det som faller under kategorin human prisklass.

Pepparkakshus

Denna helgen har gått åt till mycket spån. Närmare bestämt till spån angående pepparkakshus som kan symbolisera "det goda boendet" i hsb's pepparkakhustävling. Och vad 17 kan det vara? Försöker att komma på något småvitsigt men det går väl sådär. Så om någon skulle ha ett förslag är det varmt välkommet. Sen är frågan om det ska vara ett "riktigt" boende eller fritt tolkat?! Kan ju vara kul med något lite ner avancerat, jag har ju trots allt lyckats med att göra en kyrka tidigare år!



Mammas pojkar

Hahaha, dagens grav på Mammas pojkar:

Jag tror att killar faller för mina ögon, att det finns ett djup i dem.

Jo, tjena, det som är djupast hos denna tjejen är nog hennes klyfta mellan sillisarna. =)

nyhet 1 och 2

Nya mobilen kanske inte är riktigt så fantastisk som jag tyckte i början. Eller egentligen är det kanske det, men än så länge lite för avancerad för mig.

Dagens andra nyhet är att jag tydligen är den "desperata väninnan" och fick därför ett rabattkort på 10% på en sexshop. Tack Hedvig.


Några kronor fattigare...

Oh, idag har jag slagit på stort! Efter mycket grubblande fick jag tummen ur att åka och köpa en ny mobil. Tog dessutom mitt förnuft såpass till fånga att jag köpte den helt "löst", utan abonnemang och helt obunden. Känns mycket vuxet. Så nu väntar jag på att min nya älskling ska ladda klart (iaf nästan) sen ska jag mobilnörda mig hela kvällen!

Det allra roligaste är att tillverkarna har med denna modellen tagit upp detta här med att byta skal igen! Dessutom kan man designa sina helt egna och beställa för en rimlig peng. Åh, hur ska jag kunna välja hur jag ska designa det?! Kommer ju vilja ha flera stycken! :)


Najs Nejls

Äntligen helg och jag har nyfixade fina naglar. Älskar att sitta där och bara sitta medan L filar och grejar och fixar, så avslappnande. Dessutom är det kul att se hur långa mina naglar har blivit. Det är ändå inte så fasligt längesen jag lade på material första gången, ungefär två månader kanske.. Fint är det iaf och jag har bestämt mig för att börja fota varje lackning L gör. Dessutom ska "hennes" naglar vara med på tv imon kväll, när Sweetshots från Alingsås är med i Dansbandskampen. Hoppas de zoomar så naglarna syns!


Äntligen!

Jag kan inte hjälpa det, men sedan Katrin Zyto...nånting gick ut med att hon jäste har jag följt hennes blogg slaviskt. Jag älskar hennes inställning till det hela och det känns extremt uppfriskande. Så skönt att någon kan/vågar säga saker som förmodligen alla tänker nån gång. Jag vet ju inte om det är så eftersom jag själv aldrig varit i den situationen, men ändå. Nog måste dessa tankarna finns, välle? Typ som detta: 

 Vi fick bekräftat att jag är gravid och vi fick se det lilla hjärtat i min mage som slår fort fort fort. Bingo filmade och skuttade av lycka, jag var inte alls lika road. Jag sa till sköterskan att jag tycker att det är äckligt och obehagligt att det ligger något genomskinligt i min mage med hjärtslag och hon sa att jag inte får säga så högt. ”Man säger inge så”, sa hon. Hon känner tydligen inte mig. Jag säger exakt så. ”Det är något fantastiskt som sker i din kropp”, sa hon. Det känns inte alls fantastiskt. Det känns äckligt och skrämmande och obehagligt. Inte alls kul på något sätt. (Härifrån kommer citatet!)

Det är så skönt att slippa allt det där "åh-jag-har-mått-illa-och-spytt-i-2-veckor-men-det-är-så-mysigt!"- puttenuttiga! Äntligen en "mamma"bloggare jag också kan identifiera mig med!


Allt kan ju inte gå som man vill jämt...

Hoho! Händer inte mycket nu för tiden. Dagen har dock bjudit på uppsatsarbete (tänkte skriva uppsatsskrivning, men så kul ska vi väl inte ha riktigt än...), underkänd tenta som tidigare varit godkänd och en klasskompis-look-a-like. Nu återstår lite disk och sedan ett aerobicspass, med country-tema. Oseriösa klubben!

Howdy! 


RSS 2.0