Bye, bye!

Bye bye Råslätt!

 Idag går min lägenhet ut och i'm off på nya äventyr. Eller nästan. Jag är iallafall permanent bosatt i Alinge Texas
image63

Bratz

Idag har jag ägnat min dag åt att leka med mathilda och hennes bratz-dockor. Var och hälsade på hos farbror christer med familj och kollade lite på hur deras nya fina kök skulle bli. kommer att bli jättefint. Efter vi hade vart där åkte jag och mamma och handlade och sen hem och gjorde mat. Åt middag där och fick även kaffe, sen bar det av hemåt alingsås i snön. Eller a, det är ju inte mycket snö eller så men det snöade iaf när jag åkte. Hoppas på ett lager på typ 40 cm när jag vaknar imon.

Och imon när jag vaknar är det nyår och två år sedan ajg och robin träffades och även dagen då man aldrig vet vad man ska göra. Trodde ju att det hela var planerat men tydligen brast planerna lite och vi får väl se vad som händer helt enkelt. En trevlig middag med när och kära hade funkat fint för mig. Har inte så höga krav och inte så hög festsugennivå heller.

men nu ska jag försöka lägga in lite bilder från min kamera. hanns ju inte med igår eftersom det blev sunkkväll med massa godis och tjöt med töserna. men det var trevligare än att sitta här hemma och pula med kameran.


Invigning

Idag har jag vart i jönköping med Robin samt invingt min nya kamera. Mestadels flummbilder på oss men ändå. Den funkar fint. Snabb är den och det är bra. Ska försöka lägga in dem på datorn sen och kanske välja ut "godbitarna" och lägga upp här. Och med mitt jättestora memorystick kan jag ta över 300 bilder, på bästa upplösning! Så det så! Slog på stort och köpte ett med 1 gb. lika bra det. Var på väg att ta ett 2 gb men ångrade mig i sista sekund. Tänkte att jag dessutom ska ta och kolla ifall det är samma ms som i min telefon, det hade ju vart tufft isf.

Vi var på ikea och fjantade runt lite också. Men båda var trötta och det var äckelmycket folk så det blev inte så långt besök. Men det hann att resultera i två kuddar till vår soffa (äntligen!), två förvaringslådor till vår hylla vi har i vardagsrummet och 24 st galgar. Så nu har vi galgar iaf. Och kuddarna passade jättefint. De ser större ut än vad jag väntat mig, men det gör inge alls.

Nu är halva ledigheten gjord. Känns lite trist, men samtidigt känns det som man vart ledig hur länge som helst.

kort och gott

Jag skäms faktsikt lite när jag tänker på hur sällan ajg bloggar. Jag tycker ju faktiskt att det är kul (även om ingen läser) med det är mest att tummen sitter fast som vanligt.

Julafton har iallafall passerat, lyckad som jag hade räknat med. Många trevliga klappar hos farmor, bland annat ett våffeljärn, pengar till en kamera och en glittrig ren. pengarna som jag fick ligger redan i netonnets kassa och jag har en liten digitalkamera. En sony. Hoppas att det kommer att funka bra. Efter mycket mat och klappar bar det iväg hem till mor och far och lite tjöt och en grogg för robins del och saft för min del eftersom jag lovade att köra.
Sen när vi kom hem startade nog den bästa kvällen i mitt liv (om man räknar bort när jag och Robin träffades)  Det låg nämligen ett litet paket kvar här hemma och väntade på oss båda. paketet innehöll två ringar så jag är numer förlovad. AHH!!!!! asglad och älskar min ring och självklart min älskling som jag fick den av.

Dagen därpå var det dags för pappas födelsedag och för vår del dags att släppa vår bomb. Det var svårare än vad jag trott men när jag till slut fick klämt fram det blev det många förvånade utrop och gratulationer och firande.
Efter tårta och kaffe bar det av till alingsås igen och dags för förfest innan hotellet och att berätta vår nyhet för alla vänner. Allt som allt en mycket lyckad kväll med alldeles lagom mycket vin och återseenden av gamla klasskompisar och andra kompisar.

Sedan detta har vi legat rätt så lågt med lite mellandagsrea och mycket läsande. Imon blir det jönköping och återlämning av min lägenhetsnyckel. Förhoppningsvis lite IKEA också kanske. :)

Nu blir det Grattis Världen, eftersom jag väntar på robin för att jagi nte vill gå och lägga mig ensam. Har vart ensam hela dagen och känner mig ensammast i världen.

image57
The Rings with a big R

dan för dan..

Jag tycker att den 23:de december år årets tråkigaste dag.  Dagen går väl an, men kvällen är hemsk. Men jag antar att det antagligen är föratt jag fortf är som ett litet barn och längtar till jullafton. Måste erkänna att det fortf pirrar i min mage när det bankar på dörren hos farmor.

Ikväll sitter jag iaf ensam hemma och funderarpå vad jag ska ta mig för. Går en dålig film på femman som jag slökollar på och tänkte kanske kombinera den med lite popcorn och julgodis.

Men vi har världens sötaste julgran iallafall.

Best ad ever, eller nått

Finns det några bättre reklamer än dessa?? Helt klockrena!



Jag version 1.2

Kanske ska fortsätta på mitt "Jag-tema". Det gick hem hos en iaf. =)

Jag blev godkänd på tentan, med råge. *myser*

Jag har legat i sängen och läst heeela dagen.

Jag får ligga i sängen och läsa hela dagen, för det är en skoluppgift.

Jag har tänkt att baka bröd, förhoppningsvis idag.

Jag ska göra knäck, kanske idag eller så imon.

Jag är en sucker för det mesta julgodiset.

Jag har julklappar kvar att inhandla. Fy skäms!

Jag har faktiskt ringt Vätterhem och beklagat mig på städningen i lägenheten.

Jag har även ringt Länsförsäkringar i Jönköping, dessvärre utan svar.

Jag går i myskläder och har tänkt att göra det hela dagen.

Jag skolkade från skolan idag, men är glad ändå.

Jag ska nog läsa lite mer nu. Sen ringa mamma och berätta om tentan.

Jag hade 41 poängpå tentan. G var 30, VG 45.

Jag snubblar på mållinjen, som vanligt.



Kram på er alla, vi ses på hotellet på juldagen!!

jag

Jag gjorde julgodis med mamma igår. Det blir nog gott.

Jag har äntligen klackat om mina skoletter med nitar.

Jag vill dricka kaffe men...

..Jag ska på bio ikväll, Guldkompassen. Därför är det dumt att dricka kaffe, för då blir jag nödig.

Jag och elsk har kollat på Heroes hela veckan och jar bara 6 avsnitt kvar av första säsongen. Det är en bra serie.

Jag ska förmodligen träffa Fredrik imon och kolla på Robins match i Trollhättan.

Jag och Robin ska köpa julklappar på Överby imon efter hans match.

Jag fryser konstant på kvällarna nu mer, vet ej varför.

Jag prövade en jättesnygg jacka på Team Sportia idag, men det kostade 2000 så jag får endast drömma.

Jag har skrivit julkort som jag ska posta, helst idag.

Jag vill vara julledig, snart!

Jag längtar till jul.

Jag längtar speciellt till julaftons kväll.

Jag längtar efter Elinpelin. Kom hem!


Längtan!

Av någon anledning så längtar ajg så himla mycket till jul detta året. Förstår itne varför. Jag längtar efter att bli juledig, vakna upp på julaftons morgon med det där lite speciella pirret i magen, längtar efter att äta farmors goda amt, träffa hela släkten.Jag längtar efter juldagen, att fira pappa, sen äntligen få träffa elinpelin igen (som jag saknar henne!), ha en rolig kväll på hotellet med massa vänner. Sen bara ta det lugnt i några dagar och sen till mariestad och fira nyår samt fira att det är två år sedan jag och elsk träffades. Och sedan bara få ta det lugnt i en vecka till innan skolan börjar. Sen är det ju en annan anledning som gör att jag längtar också, men det är ju en hemlis! =) 

skolk-frida

Idag har jag skolkdag och mysa-med-pischen-dag. Det är gött. Ska strax sätta igång och göra min pepparkakskyrka. Hoppas bara jag får ordning på alla delar och att degen inte cpar som den gjorde igår. Då blev jag sur och tröttnade.

Under om det blir kåren ikväll eller hur de blir. är så där halvsugen. Mest vill jag ligga i soffan med elsk och kolla på heroes.

Jag behöver jullov! Gärna nu med en gång.

julklappar

I fredag var det malins kalas och en ytterst trevlig tur till Allum. MAten hos malin var jättegod, nån köttgryta och potatis. Tårtan bestod av den obligatoriska daimtårtan.  =)  Kvällen gick åt till att prata skit och kolla på idolfinalen.

Allumresan bjöd på lite nya underkläder, julklapp till pappa och Robin, en adventsstjärna till sovrummet och sen lite presenter till Malört som hon fick senare på kvällen. Blev lite av en snabbis på allum men det gör inte så mycket, finns inte så mycket där ändå och man går igenom hela köpcentrat rätt så fort.

Och på söndag blir det kanske ytterligare julklappsshopping om jag får som jag vill. :) Kanske även julmarknad i Haga på lördagen, hade vart mysigt!

julbak

Idag har jag slappat. As usual on a sunday. Kollade färdigt på filmen vi hyrde igår. Sen har jag också, nu efter middagen, tagit mig för att baka lussebullar. Hoppas att de blir goda, och inte torra. Är lite orolig för det eftersom jag kanske råkade vräka på lite för mycket mjöl. En annan intressant grej som hände var att jag förmodligen sabbade vår en elvisp (den braiga =( ) Råkade sätta degkrokarna åt fel håll eftersom jag inte trodde att det spelade nån roll. Men det gjorde det och resultatet blev att det åkte upp deg i elvispen och det antaglige blev nån kortslutning inne i elvispen så när jag ställde ner den på diskbänken noterade jag rätt så fortatt det killade lite extra i fingrarna nar man hade dem på diskbänken = elvispen gjorde diskbänken mer eller mindre strömförande. Fick en liten stöt men ingen större fara. Elvispen är urdragen och bortställd iaf. Där fick jag för att jag var lat och inte orkade röra ner mjölet för hand.

Har dessutom tänkt att göra pepparkaksdeg idag också så att jag kan börja pyssla med det i veckan. Tror att jag ska slå på stort och bygga en pepparkakskyrka i år. Har mallen färdig så det är bara att baka ut den! =) Kan vara kul att testa!

ny

okej, sen senaste har ajg fått startat en maskin med tvätt, inge mer.. skämmes! Men sen å andra sidan ahr jag fixat lite på min blogg. Resultatet ser ni framför er. Dock är deti nte helt färdigt men jag måste göra mig iordning för allum nu och hinner inte mer. Men lämna gärna en kommentar med vad ni tycker. borde jag göra något annorlunda? Men tänk på att jag är nybörjare!! :) Och den som vet hur man får in en bild i headern är också välkommen att höra av sig!

kalasdag

nu, efter en halvtimma har jag fått fixat håret. ska strax starta tvätten. Måste bara försöka reda ut den gigantiska högen med kläder jag hr på min stol vid sängen. Det är nog därför jag aldrig får tummen ur. Men håret blev bra iallafall. blir lättfixat tills ikväll då det är dags för tjugoårskalas hos malinen. Ta ett litet varv med locktången bara. Det största problemet är nog present. Elelr vad jag ska ha på mig. De två grejjerna ligger nog på delad förstaplats

slapp

Idag är jag ledig. Jag blir alltid helt sjukt slapp när jag är ledig! Helt sannslöst. På mitt schema idag hade jag följande: Duscha, äta frukost, starta en maskin tvätt, städan toan, dammsuga,läsa, kanske en sväng till den gröna butiken. Sen Allum!

Det som jag hittills fått uträttat är:duscha, frukost. och klockan är 12!

Jag ska köpa julklappar idag. Till fyra pers. Fler klappar har jag som student inte råd med. Personerna som får äran är mor, far, lillstrumpa och Elsk.

Nu ska jag föna håret. Har fått en jättekonstig sväng i luggen som svänger över ungefär hela pannan. Så kan det vara när man har självfall i hövvet.

Tjing så länge!

utan att skämmas

jag är förmodlingen en av de få 20½åringarna som fortfarande har lunarstorm. Och står för det! Utan att skämmas. så mycket iaf...

klockan är 14. 42 . piiip

Idag skulle jag tävtta fönstern hade jag tänkt. klockan är nu tjugo i tre och det är typ skymmning. Är det nån idé? Kommer jag att hinna? Vill ju helst inte sätta upp mina fina stjärna och gardiner utan nyputsade fönster!

Nä, sätter jag igång nu så hinner jag. Tempa Frida!

RSS 2.0