Inspirationskälla

Har för en liten stund sedan vart och tränat och nu har vi precis ätit kvällsmat. Blev kesoplättar med äpple och kardemumma efter ett recept jag hittat på en av mina favoritbloggar "Vägen från 137 kilo". En väldigt rolig blogg med många goda recept. Dessutom får man verkligen leta om man ska hitta en mer inspirerande kvinna än hon som driver bloggen. Att gå ner51 kg med LCHF-kost kan ändå inte vara det lättaste. Nä, hon är allt en av mina idoler just nu. Har visat hennes blogg för mamma och hoppas på att a hon ska bli lika inspirerad som jag blir.

So long


Hårt mot mjukt

Nu är det snart helg igen, gött. Då ska vi plocka svamp i Magra.

Helgen som var vart mycket lyckad. Både kalaset och vinkvällen. Även min slappardag hemma hos mamma och pappa var bra. på eftermiddagen kom Robin och vi gick en promenix och fikade och sen åkte vi hem och mös. Det konstiga är att jag saknade honom mer denna helgen när han var borta än i somras när han var i Polen. Jaja, det är väl så det är ibland. 

För övrigt har jag faktiskt gjort en upptäckt  nu i dagarna. På mina annars så mjuka kropp har jag hittat lite hårdare delar och jag tror bestämt att det är mina muskler som börjar att hitta tillbaka. känns skönt att det äntligen börjar att märkas litegrann iallafall.  No more fettoarmar. Har dessutom blivit lite peppad av mor och far och ska försöka börja äta lite mer GI-influerat. Tror att min mjuka mage behöver det. Livet känns bra igen.

Idag blir det fika och stan med Elin, härligt! Jag är faktiskt oförskämt glad över att hon är hemme igen, även om det så klart är synd att utbildningen inte kändes rätt.

So long 

Ensammast, eller mest ensam?

Jag hann minsann färdigt innan mina gäster droppade in. Vi blev bara tre men det var ytterst trevligt ändå. Allt från smink till dödsfall hann avhandlas. 66 % fortsatte vidare till hotellet men eftersom kattan kostade på lite mer än tänkt kände jag att jag inte hade råd för en kväll ute. Iaf inte så här i början av månaden, kanske längre fram isf. Saknar bejb och känner mig typ ensammast i världen nu när de andra gått. Men imon ska jag iaf hem till mor och far, alltid något. Ska väl snart gå och lägga mig så att jag orkar med min mors icke-humana tider Hon kommer nog nämligen och hämtar upp mig imorgon bitti.

Go'natt

halvfärdigfixad

Nu är lägenheten fixad och klockan är redan halv 6. Alltså är det inte så länge kvar tills mina vin-vänner kommer. På en och en helv timma ska jag hinna fixa mig, cykla iväg till maxi för inköp av något trevligt snacks och få bort all disk. Den stora diskningen gjorde jag för ett tag sedan, men smartskaft som jag är så tänkte jag inte på att äta middag innan jag diskade så därför har jag även lite middagsdisk är diska upp. Men det är typ bara två grytor och en tallrik. Är ju som sagt inte så bra på att fixa mat när jag är själv. Därför blev det kålpudding från frysen som jag kokade två potatisar till och gjorde lite sås. Exklusivt värre.

Nä. får väl duscha och lite så nu då, om jag ska hinna.

So Long

hepp

Jag blir så deprimerande när elsk är iväg ett par dagar som nu. Jag orkar verkligen inte göra mat, eftersom jag tycker att det är sjukt trist att göra mat till mig enbart, jag gör inte iornding mig och jag diskar inte. På gränsen till patetisk. Men snart ska jag ta tag i mig själv så att jag får diskat och städat innan ikväll. Det är ju alltid något. Däremot tycker jag att det känns som en evighet kvar till klockan blir sju men ajg antar att får jag väl börjat kommer jag att vara stessad det sista i vilket fall.

Har precis pratat en timma med mamma dessutom. De kämpar på med son GI-mat och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra får dem och att  de orkar hålla ut även om de inte går tre kilo i veckan. Dessutom blir jag själv väldigt pepp på att försöka igen. Förhoppningsvis lärde jag mig av mina misstag senast och vet därför vad jag ska göra och inte göra. Jag är så less på min kropp som bara växer och växer just nu och vill verkligen inte se ut sån här. Uppenbarligen behöver jag något mer än träning.

So long

Så...svart..

Ibland, när jag inte har något att göra brukar jag kolla på  bloggar som skrivs av några som går i trean på media på alströmer. De är så deprimerade. Var vi också sådana? Det kan jag aldrig tänka mig. Tycker att vår klass änd dock var ett ganska glatt gäng. Men att läsa deras bloggar, tja, det är som att bara dra en svart mössa över huvudet och se världen genom dem.

Hujja mig!

kalas

Nu är jag hemma från johannas kalas ute i mellby. Det var trevligt med många ansikten som det var längesedan man såg. Dessutom lyckades jag nog imponera lite med mina kamerakunskaper, som visserligen inte är så stora men ändå. Väldigt gott fika var det också. Kvällens favv ovar den ljusa kladdkakan. Får nog be om recept.

Att komma hem till en tom lägenhet var mindre kul men ska väl gå och lägga mig snart och då blir inte den ensamma kvällen så väldans lång. Saknar babbi särskilt när man ska gå och lägga sig.

Iallafall så ser jag fram emot vinkvällen imorgon också. Ska bara komma på lite snacks jag kan köpa hem. Pistagenötter är ju redan givet men vad mer? Vitlöksbröd kanske, det är ju alltid gott. Däremot är det mindre kul om det skulle bli hotellet...  Känske inte så kul att gå dit med svullen mage och äcklig  andedräkt.

Nä, nu ska jag nog gå och sminka av mig och sedan krypa ner i vår stora mjuka säng. Funderar på om jag ska ställa klockan för i morgon eller om jag ska sova tills jag vaknar. Det är ju trots allt helg.

So long

VARNING - outfitbild =)

Nu tänkte jag vara så där jätte fjantig och lägga upp outfitbild. Men det är enbart för att jag vill veta om det ser löjligt ut eller om man faktiskt kan gå sån här? Tänkte ha på mig detta på Johannas kalas ikväll. Försökte få till lite känsla av sextiotal, men tror ett par vita over-knee hade vart finare till. Nu äger jag ju inga sånna så då får det bli knästrumpor.



Nåå, vad tycks??

hårbekymmer

Idag har jag varit och klippt mig hos sandra. Blev bra. tror jag. Är alltid lite svårt att veta tills man själv har gjort i ordning håret. Jag tycker att det som avgör om en frisör är bra är två saker: 1) det blir lika snyggt när man själv gör sig iordning som det blev när frisören gjorde det, varje gång. 2) Det går att göra iordning snyggt även om det är lite för långt och lite för längesedan man klippte sig.

Har ju bara klippt mig hos sandra en gång innan men då uppfyllde hon iallafall mina krav. Dessutom blir det mycket lättare att klippa sig hos en som man känner väl eftersom de vet hur jag vill ha det och vilken stil jag har. Det är klart att en frisör ska föreslå en klippning efter ens kläder, men de kläder man har på sig den enda dagen man är och klipper sig säger egentligen inte så mycket om vilken stil man faktiskt har. Så tycker iallafall jag!

Sen var jag och köpte present till johanna.  Höll på att skriva vart jag köpte den men kom på att det kanske är dumt. Tror inte att hon läser här men. Så Johanna, om du läser min blogg, kan du väl lämna en kommentar! =)Efter det var jag på Eurosko och köpte skorna jag hittade igår. När jag kom ut därifrån hittade jag även ett stycke Elin så jag slog följe med henne och Emelie och gick och åt lunch på DeliDeli. Sen var vi på systemet inför helgen och därefter cyklade jag hem. 

Nu sitter jag med färg i håret och väntar på att tiden ska gå. Funderar på om jag gör ett misstag som färgar bort min naturliga färg nu när jag väl fått fram den, men antar att mycket av det solblekta jag hade försvann med klippningen. Funderar dessutom på att lägga pengar på en blondering nästa gång jag går till Sandra. Håller på att spara ut till lite längre och så kan det vara snyggt med riktigt vitt hår. Får sola litebara så att jag inte ser ut som ett lik. =)

Kalas ikväll, ska bli himla roligt!


Något sånt här hade inte vart fel. Håret på bilden är en peruk från Carl M Lundh, kanske borde satsa på det istället, men det kanske är billigare att bleka... =)

So long 

shopping

Nu har jag och bejb vart nere på stan lite. Hittade jättefina skoletter från Chilli som jag är väldigt sugen på. Bokade även en klipptid hos Sandra imon förmiddag så har jag inte kunna sluta att tänka på skorna då kommer de nog att inhandlas. Köpte även skabbborttagare till katten för 250 kr. Hejja. Kattskrälle. hittade också sånna där fina pennor jag lånade av Sofie på föreläsningen häromdagen så nu har jag fyra egna. =) Var också inne på Tant Augustas och köpte lite te. Kommer inte ihåg vad det hette men det luktade väldigt gott. Kommer bli lite lyx ikväll med nya teet och skummad mjölk från min lilla espressomaskin. Kan inte blir bättre. Och istället för att göra middag åt vi cesarsallad på trapporna vid torget från smörgåsspecialisten.
Nu ska jag hänga upp lite tvätt!

So long

kolhydratsug

Igår lyckades jag hålla mig från godis, vilket var bra och behövligt. Däremot känns det värre idag. Så jäkla godissugen. Och hur kommer det bli i helgen när Robin inte är hemma?! jaa, det återstår att se. Och förurom godis är jag även sugen som attan på vitt bröd elelr nått. Hur gott är det inte?! MEn som sagt, borde kämpa lite hårdare med mitt intag av kolhydrater, tror att det är de som är boven i min (hemska) viktuppgång. 

Bara lite funderingar så här på förmiddagen.

So long 

skabbkatt

Min lilla pische-bus är lite sjuk. Eller har eventuellt skabb snarare. Var hos veterinären med henne idag och där fanns ingen öronskabb men jag ska behandla ändå eftersom hon kliar sig så mycket i öronen att det är helt sårigt framför dem. Dessutom börjar hon att bli flintis för att hon kliar så mycket. Och sen fick jag vaccinerat henne ytterligare en gång och passade på att boka tid för uppföljningsvaccineringen. Hela kalaset gick på 800 kr, precis vad jag vill lägga mitt studiebidrag på.

Igår var det yoga, lika skönt och jobbigt som vanligt. Även om jag gått tidigare är det skönt att gå en grundkurs så att man lär sig det ordentligt. Ska förhoppnignsvis komma iväg till sportlife även idag, dock är det lite mer tveksamt eftersom robin inte ska dit då han har innebandyträning. 

I eftermiddag ska jag och Elsk gå ner lite på stan och kika. Han hittade ett par skor för ett tag sedan på Eurosko som han hade tänkt att inhandla innan de åker till Lund i helgen. Jag tänkte kika lite på Lindex efter ett fint diadem jag såg där för ett tag sedan och även en mössa som jag skymtade i en blogg. Börjar bli laddad för kallare väder nu, med min sjukt snygga vinterjacka och snart även halsduken lilltrumpa stickar åt mig. Sen är det bara de dära långa skinnhandskarna från MQ som saknas. Och ett par UGG-skor, eller några andra trevliga vinterstövlar. hittade ju ett par på Maxi (!) som jag är sugen på. Får se helt enkelt.  

So long

funderar

i intern kommunikation ska vi göra en intervju med en organisation eller nått. De övriga i min grupp ar redan gjort sina men jag vet inte vart jag ska vända mig. Ska man bara slå i telefonkatalogen på måfå eller vända sig till någon som verkar intressant?

Måste dessutom börja fixa lite med praktiken.

Och sen har Pischen konstiga sår vid öronen. Vad kan det vara tro?

Mycket funderingar

So long 

Ego, men skäms inte nämnvärt

Skolan är komplicerad just nu. Ny kurs, intern kommunikation, som verkar rolig och bra litteratur också. Grupparbeten är det också så klart, med grupper som vi får välja själva. Det är just där det komplicerade kommer in. Jag har problem när det gäller dem om man ska välja grupp "för att vara snäll" eller välja det som gynnar mig själv mest. Denna gången har jag valt att vara ego och välja det som gynnar mig och har hamnat i en grupp där jag vet att jag själv kommer att prestera bättre än vad jag hade gjort om jag "vart snäll". Vissa anser att det är sjukt dåligt och att man i arbetslivet inte kan välja vilka man vill eller inte vill jobba med. Detta är jag helt med på och jag vet att jag kan jobba med vem som helst. Men nu, när vi får välja, då är det väl klart att man väljer det som är bäst för sig själv. Resultatet av denna uppgiften ska bli något som vi ska kunna lämna till framtida arbetsgivare och därför vill man så klart få det så bra som möjligt. jag ser absolut inget fel i det.

Jag har valt att "vara snäll" så många gånger tidigare och det mer eller mindre förstörde hela min gymnasietid. Det sägs ju att man ska lära sig av sina misstag så jag antar att det är det som jag gjort nu, även om jag känner mig hemsk och hela tiden intalar mig själv att jag faktiskt gjort rätt. Personligen tycker jag också att när man läser på högskolan måste man se till sitt eget bästa och inte de andras bästa. Det är för hög nivå för det och för mycket som står på spel. Det handlar ju om hela min framtid!

Jag måste lära mig att ta för mig utan att känna mig elak och inse att det inte är något fel i den. Jag lär ju komma betydligt längre på att ta för mig än att bara tänka på vad som blir bäst för alla andra.

Så det så.

För övrigt har jag nu lärt mig att jag sjukt god latte (hemligheten är att inte använda lättmjölk) och livet börjar känns bra igen. Ser fram emot kalas hos Johanna i helgen och även träffa Elin, när det nu blir. Men det var en månad sedan ungefär och mina elin-mätare är som lägst och behöver fyllas på. Även en klippning hos sandra väntar (förhoppningsvis) på fredag. Däremot blir det en helg utan elsk, eftersom han är i lund, men allt känns bra ändå. Jag hittar nog något att underhålla mig med.

So long

färdigstädad

Nu har vi iallafall städat färdigt. Malin och Johanna dyker upp vid halv sju och maten tar inte särskilt lång tid att göra. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att fördriva tiden. Kanske kan fixa sallad och lite sånt. Även duscha och fixa mig kanske. Fick sms förrut också att mina kläder från H&M kommit till gimgott, så kan ju alltid cykla iväg och hämta dem. Jaja, det ger sig!

So long

haha

Jag har blivit ett stort fan av Bloggkommentatorerna och genom dem hittade jag till Linda Rosings blogg. Där skriver hon om sitt sängköp hur hur väldigt trevliga alla (killar) på Ikea var när hon köpte sängen. Den klockrenaste kommentaren hittade jag lite längre ner i den inlägget. Den är utsedd till dagens roligaste och den lyder som följer: "Ehh... haru sett Liar, Liar med Jim Carrey? Han träffar en brunett till bombnedslag i hissen som säger att "alla är så trevliga här i huset"
'Well - that´s because you´ve got big boobs'.
Så du va nöjd med servicen på IKEA sa du? "

Så sant som det var sagt. Den bloggen är riktigt underhållning.

energi!

Idag ska här städas. Big time! Malin och johanna kommer hit på middag ikväll. "Bakade" chokladtårtan igår. Lite fundersam över den, Den är mycket mäktig, men det kanske blir bra ändå. Orkar inte fixa något annat nu när detta är gjort. Iallafall så tänker jag lyssna på dessa låtar när jag städar. Riktigt energiknippen båda två.

 

mumma

Jag har gått och blivit en riktigt sucker för top model. Ifall det inte skulle märkas menar jag. Och hur het är inte Nigel Barker, fotograf och domare i ANTM. Oh my...


I wanna have your babies...

Hittade en sida där man kan "para ihop" bilder på sig själv och ens kille (eller nån annan om man vill) och se hur sina barn kommer att se ut. Så här kommer mina och Robins framtida ungar att se ut. Jaa, vad säger man.. Kul grej iaf. Tror att jag ska testa med bilder på mamma och pappa och se vad det blir för resultat. Kan ju vara spännande. =)





MakeMeBabies.com - What will your baby look like?

dubbelpass

Efter att ha slappat hela dagen med lite för mycket godsaker var jag rätt så peppad när jag cyklade iväg till sportlife för min poweryoga. Dessutom så var jag där en timma "tidigt" för att hinna gymma lite innan. Hittade en maskin jag aldrig gjort förut och det verkar som de musklerna helt har gått och gömt sig. Det var nån slags lutande bröstpress som var sjukt tungt, orkade nästan ingenting. Men det är på sådana maskiner som man märker skillnad snabbast tycker jag. Dock kände jag att det blev lite mycket träning för mina triceps det sista och det kanske inte var världens smartaste när jag skulle yoga efter.  Men det gick rätt så bra ändå och jag börjar åter få in andningen och komma in i rörelserna igen. Känns bra! Tycker att det är så himla roligt när det märks lite skillnad. Får lägga mig i lite hårdare träning så att skillnaden syns också.

Nu ska jag försöka sova, elsk och några fler kolla på fotboll här hemma, men det ska nog gå bra ändå.

Opponering imorgon, sen är kursen över - Äntligen!

So long

slappa

det är sjukt skönt att slippa ha något plugg hängandes över mig idag. ELler iallafall nu på förmiddagen. I eftermiddag droppar det in ett pm som jag ksa opponera på så det sätter jag mig med då. Nu ska jag bara slappa och ligga i sängen och läsa tidningen. Hej vuxenpoäng!

klar!

Yes, nu är pm:et klart och ivägskickat. En minut i tio, det är tajming. Eller dålig planering. Välj vilket som. =) Himla skönt att det blev färdigt iallafall. Nästa kurs ska jagi nte vara ute i lika sen timma som denna kursen, det lovar jag mig själv redan nu.

Gick upp mid sju idag för att hinna skriva färdig och jag är piggare nu än vad jag vart på hela veckan. Tror att det egentligen är för länge för mig att sova till nio, blir bara tröttare av det. Sen har jag sovit dåligt hela natten å andra sidan och vaknat och haft panik över mitt pm. Men det är ju mitt eget fel.

Nu ska jag belöna mig med frukost, är redigt hungrig viddet här laget. Synd bara att jag missade ANTM, får väl äta frukosten till bloggar istället.

So long

pm

Blev varken nikon eller pm igår. Men idag. Nu jävlar. Ska bara göra kaffe först så att jag blir av med den fördömda huvudvärken. Och dessutom skulle jag vilja ha en liten pischebus till. En långhårig version... Men vågar inte skaffa någon utan Robins medgivande.

Nä, pm var det, och det ska vara färdigt till kl 20.oo ikväll hade jag tänkt. Eller iallafall så gott som färdigt. ÄR väl alltid bra att titta igenom det innan jag skickar iväg det imorgon.

Nikon

Idag säljer de en Nikon D80 + optik på Marrakezh för bara 6000 kronor. Gissa om jag är sugen?! Hatar att vara fattig student, vill ju så gärna ha!

blä

tre timmar senare och fortfarande inte kommit igång med mitt pm. Och nu börjar jag att bli hungrig också. Värdelöst. Men om jag inte missminner mig har vi ltie glass liggandes i frysen, ja tack! Usch, skolan är inte rolig denna terminen. Inte än iallafall, hoppas på att  det kommer.

Saknar Elin..

So long

pm

Ny vecka och ännu mera plugg. Tentan gick käpprätt åt helvete, men man kan väl inte glida jämt. Idag är det istället en stor PM-uppgift som står på schemat. Hejja. Har inte en aning vad jag ska skriva om. De flesta verkar ha ledarskap och kommunikationsproblem. Jag funderar på sexuell trakasserier. Men hur får man in en kommunikationsaspekt där? Längtar tills denna hemska kursen är över. Allt är så svårt. Känner mig som ett jäkla våp om inte fattar ett skit.

FÖr övrigt har helgen vart lugn med bio, besök hos moster, borås och fika. Shoppingsugen som få och det bara kliar i fingrarna.

Nää, får väl börja att skriva lite. Eller bädda och sånt först kankse...

So long

knepet

Nae, det enda jag ätnker på nu är tentan, och ändå sitter jag här. Har iallafall kommit på knepet nu, läsa på förmiddagen tillsammans med kaffe. Det är det som funkar bäst för mig. Även öronproppar är en hit. Godis funkar inte, då äter jag istället för läser. Bra att veta till omtentan och nästa kurs!

Läsa lite sammanfattnignar nu, och sen papprena. Eller så blir det imon...

Önska mig lycka till!

So long

Ny lampa?

Hittade en rolig tävling när jag kollade runt bland lite bloggar i min läspaus. En sådan här lampa hade verkligen passat i vårt kök, tänk om... =)  men om nån vill vara med så får ni skynda er, den går ut imon den 12:e kl 00!



storm

Nu minsann, nu läser jag så att bokstäverna yr kring huvudet på mig. Har gett mig fan på att hinna klart. och att hinna läsa allt. FAst nu har jag en liten lunch-och-hänga-upp-tvätt-paus. Välbehövligt. Min espressomaskin är guld värd för koncentrationen.tummen upp för sjukt starkt kaffe!

So long

4 och 10

Frukost och top model avklarat. Säsong 4 har börjat nu, men jag har faktiskt redan sett den. Eller delar av den iallafall. Har för mig att trean hade något sånt där marathon en helg och köttade hela säsongen, så jag vet vem som vinner iaf. =) Ikväll är det dessutom säsong 10, missade igår eftersom det var yoga. Men yoga är ju bättre, faktiskt.

Idag är det sista dagen att stessplugga innan tentan. Och eftersom jag har sån dålig disciplin på mig själv har jag inte hunnit att läsa allt och kommer inte att hinna heller, så behöver komma på en annan lösning. Sammanfattningar kanske? Det ger sig i vilket fall antar jag.

För övrigt är det sju år sedan (!!) WTC föll idag. Ujuj, så fort tiden går.. *härmar en gammal tant*

So long

yoga

Jag överlevde yogan, även om det var riktigt jobbigt idag. Men har hört att det är andra (och tredje?) gången det är som jobbigast. Så nu hoppas jag enbart på förbättring. Man märker under passet hur kroppen bir mer och mer smidig och man kommer allt djupare in i övningarna. Känns bra! Kul att se resultat så fort dessutom. Lyckades även sansa mig och inte gå in på maxi på hemvägen, något som jag ångrar nu. Jäkligt godissugen för tillfället. men har ju både bullar och glass hemma (så var den träningen förstörd). Eller så blir det ägg.

So long

hej

Jag är så trött på att läsa nu. Bara kommer på undanflykter hela tiden. Hej omtenta! Snart ska jag och träna yoga, kanske kör en benpass innan dessutom. Men för tillfället är jag inte supersugen på att cykla iväg eftersom det spöregnar. Fundera på att stanna till på maxi dessutom på hemvägen och köpa pluggodis tills imon, blir "heldag" även då. Har dessutom bestämt mig för att åka till skolan vid halv 8 på fredag-morgon för att repetera det sista precis innan tentan som börjar klockan ett. Så jag är öppen för lunchdejt. =)

Efter tentan är det helg och då ska jag försöka börja med mitt pm, eftersom det är ganska så kort om tid med det. Det ska vara inne på onsdag kl 10... Kan ju vara skönt att komma igång under helgen då så att det blir lite lugnare under veckan, men jag känner mig själv så får se hur det blir.

So long

far, far away

Jag tror att jag tar alldeles för långa pauser i mitt läsande... Men snart ska jag börja på kapitlet om företagskultur och det blir nog spännande tror jag. Fast boken känns som om den har en förmåga att förklara allt lite extra krångligt och invecklat. Yeye, whatever. Jag är dessutom så sugen på att studera utomlands, men vågar inte. Kommer vara ett patetiskt vrak eftersom jag kommer sakna elsk en massa. Det är väl bra så sett men inte i den mening att det hindrar mig från att göra saker som jag kommer att ha nytta av i mitt framtida arbetsliv. Tur att jag vet några fler som är i samma sits. Det hade ju vart härligt att åka nånstans varmt och läsa ett halvår men... varmt innebär ju även långt bort. Ohc långt bort innbär svårt att åka hem och dyra flygbiljetter. Vilket dilemma. Snart måste jag dessutom bestämma mig. Eller till våren iaf..

läsa lite nu..

sövande

Finns det något mer lugnande (och sövande) än att sitta och kolla på när en katt sover. Vill inget annat än att själv krypa ner under täcket och ligga där och kura lite.






Något annat som är ungefär lite sövande är organisationsteori....

Våra värsta år?

Jag har fått som vana att alltid kolla på Top model samtidigt som jag äter frukost. Nackdelen är att om jag inte skulle hinna äta upp frukosten innan det är slut så kommer våra bästa år istället. Det är nog ett av de sämsta programmen som sänds. Allt är så..B... Och sen förstår jag inte heller värför det heter våra bästa år, borde snarare vara våra värsta år eftersom de verkar ha mängder av problem hela tiden. Och vad är grejen med att hela tiden prata med sig själv?! Påminner mig om hon på handelsbanken i sollebrunn...
Nu blir det plugg, för omväxlings skull. Lite mer kaffe först kanske..

So long

happ

Jag har världens huvudvärk oc v et inte vad jag ska göra åt den. Problemet är att jag inte kan vänta på att den ska gå över eftersom jag skulle behöva läsa. Kanske skulle ta en treo ändå. Försöker att undvika det in i det längsta men. G
För övrigt har vi storhandlat och jag har kollat på säsongstarten av Top Model.

Har också fått mitt första buzzador-paket, med tandkräm. Så nu ska jag dela ut tandkrämstuber till höger och vänster. Har redan börjar med Lihv och Hannah.

"Om en pojke" på trean, mer lockande än att läsa om hur moderna organisationer fungerar.

So long

tentaplugg

Antar att det är dags att ta tag i läsandet till tentan om det ska bli något av det. Den är ju trots allt på fredag. Men ju mer jag tänker på det desto mer hänger mina ögon och kroppen längtar efter att krypa ner under täcket, bara för en liten stund. Och ja intalar mig själv att bara jag sätter mig ner och läser, så kommer de där 300 sidorna försvinna ganska fort.

yeah, right...

So long

nörd

När man kollar bloggar innan klockan 6 på morgonen tror jag att rätta definitionen är bloggnörd. Men vad gör man när man har en halvtimma över. Kan ju inte gå och lägga sig igen ju! Nu ska jag iaf iväg till skolan och ha seminarium. Det bästa med så tidiga mornar är att man är hemma tidigt!

So long

energi

Hittade en finstickad kofta på allum igår. Sådant som alltid behös på hösten och vintern. Sen köpte vi även en ny telefon, så nu går att ringa hem till oss igen, det är minsann på tiden.

Idag är det kalas hos lillstrumpa. Ska bli trevligt. God mat också och förhoppningsvis god tårta. Förut gick jag och elsk och högg på varann hela tiden, mindre kul. Men vi kom på att det blev bättre efter vi vart och tränat och svettats ut lite dålig energi. Rodde 5000 meter och känner mig mäkta stolt. Sen lev det lite mage och rygg också. Nu ska jag börja piffa!

So long 

allum

yey, allum! Hoppas på att hitta något fint till lillstrumpas kalas imon. Vill ha byxor också men... Ska väl komma igång med träning innan jag låter mig själv köpa några. Nu blir're ägg!

So long

mardröm

Jag drömde mardröm inatt. Drömde att jag fick ett stort fett U på tentan och att alla var arga och skällde på mig. själv mådde jag så dåigt att ajg skulle hoppa av, vågade inte visa mig i skolan igen efter ha fått en utskällning av Johan.
Feel free to analyse it!

Antar att efter den drömmen så är det dags att ta tag i pluggandet om jag ska klara tentan. men det är ju så mycket andra saker som jag heller gör än och sätter mig med böckerna. Typ vad som helst. Skulle inte förvåna mig om jag hamnar framför tvn med de där dåliga evighetssåporna.

Och för övrigt blir det nog myskväll ikväll, längesedan nu.

So long

fika

Nu är dagen nästan avklarad. Bara yogan kvar. Ska strax byta om och cykla iväg på mitt vrålåk. Fikat var trevligt men va annorlunda allt blir när man har en bebbe med! Jaja, trelivgt var det och jag fick köpt två nya kuddar till sängen. Ett par gröna som matchar mitt bruna överkast och de beiga kuddarna som jag redan har. Stod även och höll i ett par gardiner men blev snål, som vanligt. Dessutom är jag så kräsen när det gäller gardiner så det är inte det lättaste att hitta!

So long

invigning

Idag blev kaffet för svagt, istället för starkt så att öronen vänder sig somd et blev igår. Verkar vara en konst det där med att pressa kaffe. Idag är det ledig dag som jag startat med Top Model och maffefrukost. nu tänkte jag inviga nya dammsugaren och städa lägenheten. Borde nog börja med att damma dock. Och städa toan. Skura duschen kanske man ska kombinera med tvagningen senare, man måste ju ändå skala av sig alla kläder för att inte bli dyblöt.

Idag börjar dessutom poweryogan, som jag längtat! Ska bli skönt att få sträcka ut kroppen lite igen. Jag behöver det. Är sjukt dålig på att strecha efter jag tränat. På hemvägen kanske jag ska svänga in på maxi så att jag kan göra den där goda smoothien jag gjorde häromdagen igen.

Och just det, mellan städning och yoga ska jag träffa Johanna och plutten. Fick en bild på honom igår och ahn har ju växt till sig lite. Kanske kan bli folk av den med. =)

So long

La Pavoni - my beauty

Nu är hon på plats, min skönhet och bästa vän. Visst passar hon in bra?



Det kommer nog att ta ett tag innan jag få in rätta knycken och lyckas med lagom starkt kaffe däremot.

webbtv

Det blev kanal 5:s webbtv till glassen. Nu ska jag göra mat, chili con carne bjuds det på idag. Ska se också om jag lyckas svänga ihop en limpa lantbröd som komplement.

So long

glass

Åh, jag som är så sugen på att glo på tv, men så går det bara de där tråkiga serierna som gått i hundra år. Vad ska jag nu kombinera min glass med?

grupparbete

Var hos mamma och pappa hela dagen igår. Var skönt att få vara hemma lite. Jag och manda bakade kakor och kladdade deg på varandra. Sen kom elsk och hämtade mig men innan vi åkte fika vi med nybakt äpplepaj. Med mig ifrån magra fick jag också en ny dammsugare och en kaffemaskin, modell rätt så lyx tror jag. Ska testa den ikväll när jag kommer hem från skolan. Sen kan jag dricka latte varje morgon. =)

Idag är det grupparbete som gäller. Lite dåligt förberedd men det fixar jag på tåget. Hoppas att det går fort så att det inte blir att ajg kommer hem jättesent, när jag måste åka vid halv sju imon. Nu måste jag cykla till tåget!

Just det, idag börjar elin skolan också, hoppas att det går bra =)

So long

RSS 2.0