ordvits

ååkej då. Var ett tag sen. Igen. Men spelar kanske inte så stor roll, inte så många som läser anyway.
Vart en långhelg nu. Var himla skönt. Vart på Ikea bl a. Kulkul!! Nu börjar det se ut som ett hem!

Galet irriterad på ett par ettor som sitter brevid mej å tar kort hela tiden. med blixt. No big deal eg, men får ont i huvvet när det blixtrar för mycket.. jaja

ska gå hem å kolla om tvätten är torr nu iaf. Och lägga upp lite kyckling och hoppas att den tinar. Ska till willys en kortis först. Upptäckte idag att cremé fraichen vi köpte gick ut dagen innan vi köpte den. Surt. jaja. Sen ner till stan lite. Kolla efter vita jeans å den är koftan och guldväskan. Samt sex st skruvar till gardinstängerna.

%

jaha, detta va ju jäkla nödvändigt då! Gick till skolan för en lektion. som väntat var det inget folk här, utom polby då. Man blir ju förbannad! Kunde eg vart hemma. Men å andra sidan måste jag ju få upp närvaroprocenten lite så. FAttar inte vad som har hänt. Har typ aldrig haft mer än 5 % frånvaro, nu har jag helt plötsligt 22%!! aja..

En sak till:

This aint Windows, yo!
Så stäng av programmer efter er, för rövans

till alla medianer

ofrivillig

Ännu en onsdag då man inte gör nånting. Skulle fixat The Warriors men så e Sara inte här idag tydligen. Nähä, å vi kan inte final cut så där sket det sej. Bice. Men har lagt upp det så att vi ska göra det på måndag, tisdag och onsdag. Och så tar jag p.s-filmen på fredag. Kirrat å klart. Även idrotten är kirrad och klar fick jag reda på idag. Får ett G antar jag, men är ju bättre än inget. Vet inte om man kan få högre heller när man har individuell idrott... Iofs hade jag fått det även om jag gått kvar på den andra. Men hoppas att jag kommer att fortsätta till hösten. Men med tanke på det dåliga samvetet jag har nu över att jag inte tränar så finns det väl en möjlighet att jag kommer att fortsätta. Ska bara kolla upp detta med Gymnasiekortet. Annars blir jag sur. Så det så.

Har också matfantasier all day long p.g.a den torftiga kosten som  numer serveras i skolan. Jag förnekar inte att kräm är gott men inte varje dag ända tills oktober. *suck* Hela skolan kommer att bli ofrivilliga sockermissbrukare. Kan ju inte riktigt leva på enbart mackor heller. Men kom fram lite fil idag precis när vi skulle gå, så kan kan tvinga i sig lite smaksatt fil i  värsta fall. Duger väl i krig.

Känner faktiskt för promenix idag Elin. Även om shot hade vart kul det med. Men måste börja röra mer på mej. Trivs inte riktigt längre. Och på tal om att trivas, så vet jag itne riktigt vart jag ska ta vägen. Trivs absolut inte hemma å inte riktigt i stan heller. Eller trivs kanske är fe ord. Men känner inte mej helt tillfredställd  med situationen kanske man kan säga.  Jaja, ja vet inte.

Kalas på fredag iaf. FAttar inte varför det ska bli så stor grej. Fyller ju inte ens jämt. Måste börja leta lite studentpresenter också. OMG vad jag måste mycket. Jag klappar ihop snart. Faktiskt gör jag det.... Suck. Denna skola, TA SLUT! Ta åtminstone bort vissa personer som får mej att vilja spy.

Het, Hetare, FRIDA!

ok.. fick gjort hälften av det jag tänkt förut.. man blir ju förbannad! Håret blev iaf asnjas. Lite väl knalligt på vissa ställen men de försvinner ju snart. *tihi*

jaja, alla får se det så småningom. just nu länsar jag kakskåpet hemma innan ja ska hem till stan igen. =) va ngt mer jag tänkte på... Hrm.. Skit samma, det ger sig.

klockan är 10.20 och jag har slutat

Slutat för dagen nu. Känns bra. Ska hem och koka potatis och hänga upp tvätt, sen hem till amgra och sen till Sollebrunn och så ska jag klippa mej. Hade också tänkt att höra med Lina om hon jobbar ikväll eller om hon vill ut och gå med mej. Robin är ju ändå inte hemma. 

Helgen har vart ok för övrigt. Var hos Lasse i lördags, sjöng karoke. Det var kul. Sandra och Peter var där också, ännu roligare!! Min älsklingsSandra. Igår var jag lite bakis måste jag nog erkänna. Plus att jag hade kvar huvudvärken sen lördagen. Sov till ett. Kunde inte ta treo heller, den kom tyvärr upp efter några minuter. Men så är det. Var piggare sen på kvällen. Åt pizza när Robin kom hem och sen kollade vi på film och myste. Fast filmen hackade, så vi gav upp och gick å la oss ist. Mn jag är inte den som är den, det var lika kul ändå. :)

Men hem nu iaf. Va lite osäker på om jag skulle våga starta tvättmaskinen innan jag gick men.. Det kanske är färdigt när jag kommer hem.. Ska vika ihop det som hänger uppe också, det som lasse kalvade på. Det aset. =)

no more ice

Okej då, jag kan inte hålla mej. Jag MÅSTE få skriva lite. Skiter i att lägga det på is. Bloggen ligger bara på is iblandk an vi säga.

Har vart en ganska tung vecka. Är så nere hela tiden av någon anledning. Känns osm det är inget som är bra. Jag å Robin pratade om det lite häromdagen. Det är jobbigt att vara där eftersom jag inte har några pengar och kan betala något. Samtidigt osm jag nite vill flytta hem igen, eftersom då trivdes ajg ju inte hller. Kommer dessutom bli svårt nu, när jag inte har bott hemma sen påsk. Men sen känner ja mej så ensam i stan. Går bara där. Saknar mina flickor så mcyket!! Helt sannslöst! Är så tråkigt, för det känns ju som om jag kan ju inte tvinga dem att stanna kvar i stan på eftermiddagarna å de känns också bökigt att åka hem. iaf när jagi nte har några pengar att tanka för. får funderar lite mer... Jag tror inte jag klarar att vara ifrån honom hela veckorna heller. Har ju liksom blivit van vid att jämt ha honom hos mej.

ska köra syster nu, får fortsätta sen.

ice, ice baby!

Blir ju inte alls ofta man skriver här längre. Bättre att göra så att man lägger det på is tills robin får bredband så... Ja, de gör ja

detta ligger på is :)

RSS 2.0