monster

Detta är ett mensmonster.
 

Denna helgen har det flyttat in på Brogården och gör livet jävligt surt för Frida. Som tur är har hon redan sambo (som verkar ha förutsett något och köpt hem en godispåse), men frågan är hur länge till hon har det efter den här helgen då hon mest liknar en ofräsch, äcklig uppochnervänd vampyr. 

Dagen

Idag består min dag av kaffe, lakanstvätt och panikläsning. Vid min sida har jag min ständiga vapendragare Pischen som gör allt för att få mig sugen på att slappa med henne. Har förgäves försökt att övertala henne att vi ska ha högläsning ihop men hon verkar mest sugen på att sova, det lata lilla skrället. Tvättningen förgylls iallafall av min nya Hello Kitty-väska som inhandlades på Ullared för några veckor sedan.


Testing testing...

Hittade ett litet test på Nordsjö Idé och Designs hemsida. I det högst vetenskapliga testet får man reda på vilken inredningsstil man är och jag är tydligen, hör och häpna, den "färgstarka". I texten om mig står bland annat: "Du gillar - och vågar - använda färg. [...] Du älskar att chockera och sticka ut från mängden - även i ditt hem. [...] Men du gillar även att vara hemma och göra ditt hem precis så färgglatt och skrikigt som du älskar!"
Tydligen har jag också vissa drag av Pryloman, Blingig och Rosamolnare.

Enligt Nordsjö är  detta "inspirerande bilder som beskriver stilen jag gillar". 
  

Kunde nog inte sagt det bättre själv.

Om du också vill göra testet kan du gå in här!

Coco avant Chanel

Idag går Coco - Livet före Chanel sista dagen i Alingsås och jag har lyckats att övertala Mimmie att komma hit och gå på den med mig. Så nu hoppas jag att den är bra! Däremot måste jag städa och göra iordning lite här hemma innan fröken Norin anländer vid halv fyra så det är väl bara att sätta fart antar jag. Kan iallafall gissa att jag får en sambo som blir glad över att jag städar!


Helgen

Hoho, här händer det inte mycket direkt! Men vad gör det, egentligen? :)

Helgen är iallafall slut, och jag likaså känns det som. Fullt upp ända sen i torsdag. Då åkte jag iväg till jönköping och mimmies soffa för att gå upp tidigt och ha en heldag på ullared på fredagen. Tillbaka i Jönköping vid sju på kvällen och då väntade pizza, en flaska rödvin och skvaller. Sen var det ytterligare en natt på soffan och för att morgonen därpå springa till tåget. Därefter hem och lämna ulleredspåsar och packning och sedan ner till stan igen på biljakt. Eller alltså, ingen sån biljakt, men kollade efter en ny bil då rallyhallonet såldes i torsdags. Dessvärre ingen bil som passade. Sedan åkte vi hem och fikade och tog igen oss lite grann. På kvällen gick jag med mor&far på Lights in Alingsås med obligatoriskt fika på Ekstedts. Goffa. Igår tog vi, billösa som vi är, bussen till mamma och pappa och tillbringade hela dagen där.

Slutsats: Intensiv men go helg tillsammans med de bästa.


Två dagar...

På onsdag smäller det. Dä ska jag och elsk på Black Stone Cherry på Trädgårn i gbg. Nästan exakt ett år sedan vi var på dem på Sticky Fingers. Längtar!

Black Stone Cherry - New Music - More Music Videos

Rätt ska vara rätt...

Tidigare idag fick Robin för sig att han skulle vika om alla sina kläder i garderoben (har ju alltid sagt att han är en liten smygbög (= ). Följande konverstion var ett faktum:

Elsk: Men älskling, när vi gjorde i ordning här inne så hade vi ju tre högar var med tröjor.
jag: Jaa..men...
Elsk: Nu har du fem och jag har två, hur har det kommit sig?
jag: Men du vet... Jag borde ju faktiskt få ha det, eftersom jag har mycket mer kläder än dig.
Elsk: Men nää, det har du nästan inte. Det är ju därför mitt ser ut som fan, för att du tar all plats.
Jag: Är det ju inte.. Kan du inte bara tycka att det är charmigt och dessutom är det ju sånt du kommer att sakna när jag åker till Mexiko, att jag sprider ut min skit över allt.

Något motviligt erkände han väl att han kanske skulle göra det och han faktiskt tycker att det är lite sött att han hittar ett guldigt bälte bland sina kalsonger...

 
Lite likt iallafall, eller hur?  :)


RSS 2.0