ändringar

Ny vecka igen och det känns rätt så bra. Vet ju för varje dag som går att det är en dag mindre kvar att jobba. Behöver kila in på contage idag och lämna in tidrapport för idag och även ändra att jag bara kan jobba måndag-tisdag i vecka 30. Kan vara skönt att vara ledig lite mer än tre veckor. Elsk kommer ju dessutom hem på onsdagkväll i den veckan. Då har han vart borta ås länge så då komemr jag bara vilja mysa med honom hela tiden och det kommer att bli sjukt jobbigt att åka iväg och jobba. Det blir ju pengar ändå av de 6 veckor som jag vet att jag kommer att jobba.

Nu ska jag snart sätta igång med maten, om jag kan slita mig ifrån Eragon. Har börjat att läsa boken i brist på annan läsning. Men den är väldigt bra, som vanligt mer detaljerad än filmen. Jaja, så är det med det!

So long

Loppisfynd

Var på Sex and the City (såkalrt) med Sandra i fredags. En film i samma "bra-hetsgrad" som Dirty Dancing. Och eftersom det är min favoritfilm så är ju det är rätt så bra betyg. Är sugen på att köpa alla satc-avsnitten och filmen när den kommer på dvd. Gött att de de på riktiga boxar och så, känns lite lyxigt sådär. Har bilder men inte orkat lägga in dem än.

Igår var jag dessutom och storshoppande på loppis. Den bästa fyndet var en röd, blommig fotölj. Mönstret liknar oilily-väskor lite grann.  Det blev dessuotm också en blommig tidningskorg och två likörglas på fot som jag fyllt me turkos sand och ett värmeljusi varje och ställt på toaletten. Passar väldigt bra. Elsk köpte en dart-tavla och sex st shot-glas. Fick dessutom två stekfat av far min. Förhoppningsvis kommer det bilder på mina fynd när jag orkat ta bilder och lagt in dem. Fotöljen är jag så nöjd med så den bara måste visas upp.

Denna söndag har vart lugn med lite grejning här hemma och nu på kvällen kom Lillstrumpa för att hon ska sova över här eftersom hon ska upp tidigt för att köra halkan inför körkortet. Kollar på The Wedding Planner och käkat popcorn. Imon blir det jobb igen, sen vecka nu. Men det kommer nog att gå bra, rätt så skönt att få sovmornar. 

So long

planer

Förkylningen fortsätter. Jobbigt.. Har sovit nästan hela eftermiddag och ska snart gå och lägga mig igen, så att jag orkar att jobba imon. Det är ju bara till 13.oo så det ska nog gå bra. Finns inte så mycket val, jag har ju redan lämnat in min tidrapport. Hoppas på att återhämta mig i helgen.

Sagan om Ringen nu på sexan. Lite sugen på att se, men kommer aldrig att orka upp imon isåfall. Ska dessutom klippa mig imon, så allt är inte värdelöst.

Saknar Elsk. Han har spelat golf igår och idag så vi har inte träffats sen i måndags eftersom jag var och fikade med sandra i tisdags. Eller träffasts har vi ju gjort men bara kortisar. Dessutom ska han kolla på fotbollen ikväll och imon är inte jag hemma förren vid fem eller nått, om jag inte hälsar på johanna lite. Får se hur det går med förkylningen och hur lång tid klippningen tar.

Nä, nu ska jag fixa frukosten tills imon och göra mig iordning för sängen.

So long

Tävling!



Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

- Skicka sedan tävlingslänken som en kommentar till detta inlägg och du deltar automatiskt i utlottningen om plattången ovan.

AVSLUTAS: Torsag 3 Juli

Snigel i min näsa

idag är det fotboll. Igen. Men snart är det slut på skiten, på söndag tillochmed. Gott. Fast sen är det ju bara två veckor kvar eller nått tills OS börjar. Helt värdelöst.
Idag är det dessutom onsdag vilket innebär att det är mindre än halva jobbveckan kvar. Det är väldigt skönt, särskilt eftersom jag har fått nått sandpapper i min hals som bara river och gör den ond och svullen. Har nog en slemmig snigel som krupit upp i näsan och sitter där och slemmar också. Plus en hjärna som vill krypa ut genom öronen för att den känns så svullen. Jag är kort sagt förkyld. För första gången på över ett och ett halvt år. Nästan så att jag hoppas på att bli ordentligt förkyld så att jag kan ligga hemma måndag och tisdag nästa vecka. Denna veckan kan jag inte vara hemma nått efterosm jag redan lämnat in min tidrapport.

Nu ska jag göra frukost tills imon och sen gå och lägga mig, verkar som om jag kanske äntligen kommer att komma i säng i tid! WOAH!

So long

Take That

Mina boyband-kunskaper testades även idag i morgontävlingen. En ledtråd var att Robbie Williams var med i gruppen men blev sparkad. Fast självklart visste jag redan att det var Take That när man fick höra låtsnutten det allra första.


Fast å andra sidan vet jag inte om mina boybandkunskaper är något att skylta med. Men det är lite kul att jag inte lyssnar på något av det men kan det som ett rinnande vatten. Kanske borde tacka alla FRIDA-tidningar för det! =)

NKOTB

När man jobbar förmiddag på Autoliv så lyssnar man ändå fram till klockan tio på P4 Sjuhärad (efter tio slås det automatiskt över till RIX FM) . Varje morgon har de en morgontävling som har ett sjukt dåligt intro men olika teman varje vecka. Denna veckan är det pojkband. Igår var det backstreet boys som var rätt svar och idag fick jag minsann visad att jag kunde min pojkbandshistoria. De efterfrågade nömligen det band som mer eller midnre grundade begreppet och har ett namn som ungefär betyder nya killar i stadsdelen.  Den nöten knäckte jag rätt så fort och visst hade jag rätt, det var New Kids On The Block!  Rätt så stolt överatt jag kunde det faktiskt.



So long

För att vi är rätt så bäst!

VG på buppsatsen. Gött!

midsommar

Midsommarfirandet blev sjukt lugnt, men det var skönt. Vad är det att fira egentligen? Alla högtider gör mig lite deprimerad just för att det finns sådana krav att allt ska vra perfekt och inget får gå fel. Kändes gött att vräka godis och kladdkaka och slötitta på lite fotboll. Åka hem vid tolv-snåret medan de andra drog vidare.

Idag blir det liseberg för hela slanten! Ska äta lite middag först och sedan ger vi oss iväg. Ska bli skoj, har inte vart där på många år. Hoppas på jordgubbar senare ikväll eftersom det inte blev några igår. Skämmes!

So long!

Vart håller gobben hus?

Nu får banne mig den där elektrikergobben komma, annars har jag gått upp i ottan helt i onödan. Jag har väl bättre saker för mig än att sitta här och vänta, sova till exempel. Jobbigt att jobba till 23.12 om kvällarna. ATt gå yupp tjugo i åtta dagen efter är ännu jobbigare.

Idag kanske jag ska till magra och sen till sollebrunn. Beror på om vi kan klura ut nån lösning om hur vi ska göra med bilen, vem ska få ha den idag?? Vi vill alltid ha den samma dag. Oftast finner jag att jag lägger mig, det är ju faktiskt Robins bil.

Förövrigt har det vart en jävlig vecka på jobbet med massa strul som maskinfel och materialbrist. Det bästa var ju häromkvällen när inte en enda line funkade en kort stund. Hejja!

So long

Intet nytt

Badrummet står färdigt och är helt enkelt väldans hett. Idag är det dessutom sista dagen för denna veckan, att jobba alltså. Inför tre-dagarsveckor, det är lagom!

Finns väl inte så mycket mer att berätta. Eftersom jag jobbar sent är det noll socialt liv. Men imon minsann, då är jag ledig och har planer på att åka till mor och far och att åka och hälsa på Johanna och pyret. det ska bli spännande. Men nu ska jag laga middag.

So long

Badrummet!

Jag klarade att skruva ihop samtliga ikeamöbler. Så det så. Klarade även av att grilla så känner mig snudd på manlig nu.
Iordninggörandet av badrummet rullar sakta men säkert på. Vi kan återigen gå på toa och tillochmed duscha. Idag hoppas jag att handfatet kommer upp också. Så då kan vi snart börja att flytta in. Yey! Elektmmer på torsdag så det blir minimalt med kläder som får användas fram tills då, eftersom han ska dra strömmen till tvättmaskinen som vi har flyttat. Han ska nog också dra elen till spegeln vi ska ha över handfatet. Eller inte till själv spegeln men till spotligtsen som sitter över. Det kommer att bli hett alltihopa! Jag är så spänd! 

Denna veckan jobbar jag sent och det känns väl rätt ok eftersom det bara är tre dagar. Egentligen har jag inget emot att jobba sent, rätt skönt att inte behöva vara helt död om dagarna, men det tråkiga är att man inte får träffa elsk nånting. Övriga kompisar också iofs men de träffar jag ändå  mest på helgerna. Jaja, nu ska jag börja göra mat, grillat kött (idag igen) och kokt färsk potatis. Gott! 

So long! 

IKEAs möbler är bara för män

Lyckades efter många om och men ta mig iväg till maxi. Köpte gott inför kvällen och lite mat tills imon. Får ju bjuda mor och far på middag när de är så snälla och hjälper oss med badrummet. Har förövrigt målat golvet en andra gång nu, så nu håller vi tummarna för att det räcker. Men är säker på att det för det, färgen täcker bra. Synd att det ska ta så l¨ng tid för färgen att torka annars är det rätt lätt gjort att måla golvet. Satte ett skaft till en sopborste i rollern och sen vara det vara att sopa/rolla på. Går på typ fem minuter. Färgen löser vi à la Pippi och häller helt enkelt ut den på golvet. asmidigt!

Nu ska jag bevisa att tjejer kan skruva ikeamöbel och sen kolla på film, om jag orkar. annars så köpte jag Camilla Läckbergs Tyskungen när jag var på maxi, så kanske läser lite. Det komemer att bli mycket läsning i sommar  känner jag på mig. Härligt!

So long

.

Passar väl på att publicera ungefär min playlist i media player då'rå. En allsköns blandning.



Black Stone Cherry - Backwoods Gold

Open up your mind and see like me

Fortfarande lika bra som för ett år sedan.


Jason Mraz - I'm yours

Badrummet

Nu börjar man se hur slutresultatet ska bli i badrummet. Sjukt snyggt! Målade golvet idag, det är typ betonggrått mot dels två röda väggar och dels två vita väggar och det passar perfekt till båda fägerna. Skönt att det blir så lyckat. Däremot tar det lång tid innan den torkar. Vi hade målat färdigt vid halv två ungeför och nu, när klockan är sju är det fortfarande lite klibbigt.  Lite skillnad mot väggfärgen som var torr på två timmar. Men den som väntar på något gott... Hoppas innerligt att det räcker med två strykningar på golvet, för vet inte hur vi ska hinna göra en tredje strykning.

Var en sväng på IKEA idag också och köpte två skåp som vi ska ha. Ett rött plåtskåp som ska stå brevid toan och ett vitt skåp som ska upp ovanför tvättmaskinen. köpte också två glasburkar och en glasflaska som jag har tänkt att ha tvättmedel och sköljmedel i. Har man det i fina förpackning gör det ju inget om det står framme på tvättmaskinen. Lite krokar och grejer köpte vi också. längtar tills imon när allt ska in på toan. Väldigt nyfiken på den nya duschkabinen!

Nu ska jag åka och köpa godis och lite mat tills imon och sen ska jag skruva ikeagrejer och måla golv. Lugn hemmakväll trots potatisfestivalen. Känner inte att jag missar något direkt..

So long

Happening of the year

Idag börjar the big happening of the year i alingsås, nämligen den vida kända Potatisfestivalen. Det ni! Enga gången på året alla medelålders dammar av partyoutfiten och beger sig ut till något av öltälten som finns uppslagna. För de små finns tivolit också. Axels tillochmed. Helt livsfarligt.

Iallafall, så ska vi ut en sväng idag och kolla. Tänkte gå ner med Lihv och Hanna. Kan ju va trevligt. Kanske häcka lite i något öltält tillochmed. Fina grejer det där.  Imon är det dessutom en av hotellets största festkvällar, Potatisnatta. Tror inte att det blir något för min del. Rätt knapert ekonomiskt just nu.

Det enda vettiga jag har att tillägga är att det är skönt att piffa sig efter en vecka av sunk i contagekläder och minimalt med smink. Om nån från jobbet såg mig nu skulle de inte känna igen mig. På den nivån är det.

Nu skulle du vart i alingsås, Hedvig. =)

So long

Hysterisk

Jag har panik över vårt badrum. Eller egentligen inte över själva badrummet, utan det faktum att badrummet är utspritt i hela lägenheten. Lite lätt påfrestande då. måtte det bli färdigt i helgen!! Den röda väggen är nu målad två gånger och den är het! Tänkte att jag skulle ta och tvätta och spakla den väggen som ska vara vit nu. Verka ju inte vara nått bra på tv ändå. Lika bra att sätta igång så att jag kan gå och lägga mig tidigt. 

Sista dagen imon! Bara till kl 13! gött =) 

So long

Intet nytt under solen

jaha, jobb i dag också, och hur mycket finns det att skriva så egentligen. Allt rullar på. Kollade på klockan ungefär 28 miljoner gånger. Börjar att komma ihåg mer och mer hur man även tar felen på linerna när de stannar. Om det är något att skryta med.
Men däremot fick jag en konstig känsla i magen under dagen som sade att detta var nog Johannas dag. Och visst var det de! När jag slutade väntade ett mms på mig som visade ett litet pyre på 50 cm och 3385 g eller nått sånt. Så grattis grattis! Är så nyfiken! Undrar när man får komma och hälsa på tro. =)

Något annat spännande som hände idag var att Helen, som jag åker med till Vårgårda, väjde så mycket för en sork på vägen att man trodde att det var ett rådjur, allra minst. Så spännande har min dag varit. Men har ju faktsikt bakat lite bröd också. Skållat fullkornsbröd med dinkel. Gotta. nu blir det lite Parsons och sedan sova. Elsk är i EMkällaren och kollar på sverige-grekland. Elelr vad det var. =)

So long

I ryggraden

Just nu går det trögt att blogga. Inget att skriva. Gjorde min första dag på industrin för denna sommarn igen. Inget nytt sen senast. Inte ens RIX FM's hits. Sad but true. jobbandet gick som en dans och det verkar som att  airbagmontering sitter i ryggraden på mig nu mer. Vet inte om det det är något att sikta efter men jag är glad över att ha ett jobb iaf.

Annars har det vart mycket sol och bad det senaste och en rätt så kul klassåterträff. Inget hade ändrat sig på fem år. De som inte pratade med mig då pratade inte med mig nu heller och de som var jobbiga var jobbiga nu med. Men jag kan iallafall stoltsera med ett rejält blåmärke på låret efter femkamp och stolkastning.

Nu ska jag göra frukost för imon och sen är det väl änna dags att knyta sig. Läsa lite kanske. Fortfarande Parsons som gäller men nu är det en bok som heter "Mannen och pojken"

So long 

...and it feels damn good

Ikväll är jag ensam. Känns nästan oförskämt skönt. Just nu vill jag mest bara ha lov, ligga på stranden och steka och inte umgås med folk jag bara träffat en gång och därför måste vara käck och trevlig och lära-känna-nya-människor-sugen. Jag vill bara vara. Och det är jag. Har läst hela kvällen och det känns skönt. Var så längesedan jag kände att jag hade tid och samvete till att lägga en hel kväll på att bara läsa en billig pocket från ICA Maxi. Och imon ska jag följa med mamma och pappa till trollhättan och hoppas på att jag hittar den där kjolen som det vart ett jäkla tjat om. Kanske kan hitta lite annat kul också. Väldigt shoppingsugen nu och det passar inte mig alls att första lönen från Contage kommer i slutet av juli. Men jag inbillar mig att bara jag kommer igång och jobbar så kommer jag inte göra slut på några pengar annat än på mat.

Yeah, right.

Nu ska jag sminka av mig och sen lägga mig för att läsa det sista i Familjelycka av Tony Parsons

So long

Duktig flicka!

Idag är jag en bra flickvän idag igen. Gör kycklingsallad åt mig och elsk. SÅ den kan vi antigen äta innan vi åker och badar eller så ta med till standen. Gott! Jag är ofta bra flickvän nu för tiden. =) Igår överraskade jag honom med herrvarianten av White Musk från Body Shop. Själv älskar jag ju damdoften och har gjort det i ett antal år. Näsgodis helt klart!
Nu ska jag diska och sen göra färdigt resten av salladen.

So long

Glid

Go dag.

Lov är min grej liksom.

Bara glida.

Och glidit har jag gjort, och drömt. Om en egen cab. Körde cab för första gången i mitt liv idag. En sån här tillochmed:
 

Jag var hetast, snyggast och bäst, om så bara för en liten stund.

lov

Nu har jag sommarlov. Så. Jävla. Gött. Synd att man börjar jobba på måndag bara. Tänk om man hade vart i den ekonomiska sitsen att man bara kunde gå hemma hela sommaren och vara lyxhustrusambo, hade vart ruggigt skönt. Men pengar är ju alltid bra att ha. Nu ska jag fira mitt lov med att äta upp resten av sorbeten, direkt ur förpackningen dessutom.

So long, suckers!

X2000 - WOW!

Imon ska jag få åka x2000. Har bara åkt en gång tidigare och dörför är jag uppspelt som en liten unge. Däremot kommer jag nog inte vara lika uppspelt imon eftersom tåget går kl 05.39. Hejja. Opponeringen på uppsatserna är det som gäller då. Kommer antagligen vara förstörd i flera dagar efter kritiken. Är inte så bra på att ta kritik.

Har iaf läst igenom alla uppsatser nu och det är ju bra. Har nog lite jag kan säga på alla, hoppas jag iaf.

Hoppas att något café är öppet imon när jag kommer till skolan, kaffe!!
Nu ska jag duscha och sen sova, så att jag orkar upp imon.

So long

Gårdagen

Igår var det kalas som gällde. Var hemma hos Emelie i Västra Bodarna. Mitt ute i skogen, men de verkade ändå ha närmare grannar än vad mamma och pappa har. Trevligt iaf med god mat och roliga lekar. Fast roligast var ju ändå den jättestora studsmattan. Får en sån plats på balkongen tro?? Efter besöket i västra bodaran förflyttade vi oss in till stan igen och till Tallhyddan. Var techno- och housekväll, men jag tyckte typ att det lät som vanligt, förutom den där schlagerna som aldrig kom igår, men jag klagar absolut inte.

Dessvärre verkade jag vara den enda i sällskapet som uppskattade musiken så de andra såg lite uttråkade ut rätt så snabbt. jag och emelie drog oss iaf vid kvart över ett. Då följde jag henne till stationen och köpte med kebab hem till mig och Robin.  Världens bästa flickvän helt enkelt.

Idag blir det solning, förhoppningsvis i lygnared. Fast jag tror att det dröjer två timmar innan man kommer iväg, robin är och spelar golf tills dess och jag vet inte om jag orkar vara så ambitiös att jag tar cykeln ut. Fast det hade vart skönt och så långt är det inte.  Jaja, får väl äta frukost först och diska gårdagens disk, och se vad klockan är efter det. pigg idag iaf, skönt. Men ångest som vanligt efter jag vart ute. Det får nog vara trevliga krogar och barer för min del och inget klubbande.

So long

RSS 2.0