snyggt!

här har jag helt fräckt snott en bild från kanal 5 för att visa den sjukt snygga bokhyllan de byggde på Roomservice hos schulmans häromadagen. Vill haaaa!
image56


Näeh

Jag tycker att Amanda ska vinna idol. Inte bara för att hon heter samma som Lillstrumpa utan för att hon är bäst.
Jag är en nörd.
En idol-nörd.
Lika bra jag går och knyter mig.
Annars så sitter jag och stirrar med tom blick på Idol-utröstningen.

tenta? Check!

Jasse: Lyckas alltid smyga in lite skolk nånstans när jag  ska plugga. :) Ja, det blev skitsnyggt hos schulman! De gjorde en hylla som var helt underbar som jag ska tvinga han här hemma att göra. Och tentan gick nog bra. :)

Det känns skönt iaf, att tentan gick bra. Jag nöjer mej med ett halvt poäng över godkänt. Hoppas att jag fick till det iallafall. själv tyckte jag att jag ägde på sista frågan som handlade om nyhetsvärdering och vilken nyhet som skulle få mest uppmärksamhet här i Sverige. Tänker inte avslöja mitt svar men det var grymt! :) Det kickade ass helt enkelt. =)

Idag är jag nörd och kolla på idol. Men ska bara kolla nu, på amandas sista låt sen ska jag gå och sova och hoppas att det botar migränen som ligger och lurar.  Skulle egentligen lekt med malin men tyvärr kände jag att det var bäst att ligga lite lågt om det inte skulle explodera helt i min hjärna.

nu är det dags för idol  igen :)

skolk-frida

Jag kollar på Roomservice och skolkar från tentapluggandet. Fy frida. Dessutom blev det en eller två timar för mycket mys i sängen med älsklingen. Men det är ju så mysigt! Man kan ju inte låta bli! Tycker dessutom det är svårt att veta hur jag ska lägga upp pluggandet. Sån skillnad från gymnasiet! Men borde verkligen plugga för att kunna kolla på greys med gott samvete.

Egentligen hade jag nått annat på hjärtat, nått mer väsentligt men kan inte längre komma ihåg det.

Längtar sjukt till jul iaf!

ostkakor

Imon ska Robin ha kalas. Han fyller inteår med det blir kalas ändå. För han fyller år om en vecka. Så därför, borde jag inte sitta här, utan stå i köket och göra cheesecake. Kommer att bli tre olika sorter. Bär, After Eight och Capirinha (eller hur det nu stavas). Detta resulterade i att vår handling idag såg ut på följade vis:

1 liter grädde
½kg margarin
120 digistivekex
600 g philadelphiaost
5 dl creme fraiche
1 kg frusna hallon och blåbär
1 flaska hallon/blåbärs saft
2 pkt gelésocker Multi


Nu ska jag sätta igång.

Shortie

Ikväll har jag vart hos mor och far. Syster gjorde köttbullar, gott.
Nu ska jag och hämta pojk med vänner vid börjesson, han kommer att vara sur, de förlorade matchen. Det är alltid bäst att ligga lågt vid sånna tillfällen.

=)

Okej, detta är helt hysteriskt kul! Makes my day :)

USA, Irak och PKK

Blir inte mycket skrivet här inte. Men sen å andra sidan har väl inte veckan bjudit på något extraordinärt. Föreläsningar och grupparbete med de internationella eleverna. Vi hamnade med turken Emir. Verkar vara en helt ok kille. Arbete gick ut på att vi skulle kolla i en tidning från den internationella elevens hemland (alltså turkiet för vår del) vad de hade för utrikesnyheter och sedan analysera varför de rapporterade om just de länderna. Rätt så intressant faktiskt att se. Man tror ju lätt att de skriver om samma saker som våra tidningar gör. Vi kom iaf fram till att Turkiet skriver mycket om USA och Irak. Mestadels PKK. Och jag har faktiskt börja fatta lite vad det handlar om. Fast man kanske får en aning vinklad syn på det hela om man frågar en turk?

uppdatering

Idag har jag gjort middag åt malin och johanna. Hade en himla trevligt stund med massa mat, efterrätt och sanning eller konsekvens. Även om det blev mest sanning men. Det var himla kul ändå. Och det blev kycklingwok och citronpaj. =) *goffa* Dessvärre tror jag att hallonsåsen som jag hade gjort till pajen gick hem bättre än pajen. Iaf hos de andra. Jag diggar fortf pajen. massa.

Tror nog att ajg ska gå och lägga mig nu.. De andra fortsatte till hotellet. Men som den torris jag är följde jag med och lämnde av dem och åkte sen hem. Kommer att bli väldigt skönt att kryoa ner i sängen och slockna. På morgondagens schema står det: läsa, läsa och åter läsa. Så det är lika bra att jag är utvilad!

So long suckers

Eliiiin

Just det, fick ett långt härligt mejl av Elin idag. Saknar henne massor och tycker att hon ska komma hem nu.

Elinpelin och Fridurt

uppdatering

Jag tycker att blogg.se cpar. Så därför orkar jag inte skriva så ofta. Typ. Eller så kanske det är för att jag är slapp. Så slapp att jag inte läst nått. Har bara gjort annat iställlet under mina lediga dagar. Eller iaf iaf. Fikade med Johanna och kollade i affärer, lagade mat, myste med Robin, handlade, bakat två olika sorters småkakor. Kollat på tv och film. s¨jo, jag har allt hunnit med endel, men som sagt, ingen läsning.

Imon ska jag på loppis med mor min. Det blir nog kul. På kvällen ska jag göra mat till mej, malin och johanna. Tror jag iaf. Blir nog inte hotellet. Tröttnat på det stället. Bara samma folk ändå, som även är samma folk man möter om man går längs Kungsgatan här i stan. Sketans också. Nu ska jag gå och lägga mig. Har order om att infinna mig senast halv nio i magra imon. Det är hårda bud som gäller när man ska med mor på loppis.

uppdatering

Idag är det ledig dag. Skönt! Men ska läsa. Jag ska bara... först.. 
Vaknade till ljudet av en lövblås som satte igång, både jag och katten hoppade en halvmeter. Förutom lövblåsningen så klipper de också gräset här idag. Det är aldrig försent för att klippa gräset, strunt i snön som ligger här och var det går att klippa ändå. Nejdå, jag är inte bitter. 
Ska nog gå och göra nått annat, så att jag inte blir på ännu sämre humör.   

Säg hej till hälsa

Idag var det heldag iskolan. Men det gick rätt bra ändå. Visade sig vara Hälsans dag i hlk's foalje idag också, så vi minglade runt och plockade på oss lite grejer. Mestadels kondomer. Har ingen använding för det med jag tycker att det är hysteriskt roligt. Jag blir som en fjortonåring så fort jag får se sånt, alldeles fnittrig och löjlig. Men det blev faktiskt lite prover på ansiktskrämer och munskölj också. Krämerna ska jg skänka till Robin tänkte jag.  Just det, två reflexer blev det också i min samling, en i varje jackficka. 
Detta var iaf min sista dag för denna veckan.  Me like 2-dagars veckor.

I övrigt har det nog inte hänt så mycket. Fick skjuts till och från tåget, alltid skönt att slippa cykla! Särskilt när det är så jävla råkallt som det är nu. Men det är värre i Jkpg, det blir man kall ändå in i benen när man sticker näsan utanför dörren.

Nu ska jag diska! Sen blir det nog kaffe eller nått. Och en lång härlig dusch

Good Work!

ikväll var det Tv-kväll big time för min del. I ensamhet. Bara jag och min slöa katt. Först var ut var Ugly Betty och sen Desperate Housewifes. lika bra bägge delar. måste säga att jag verkligen gillar denna säsongen av Desperate. Utklassar nästan Grey's faktiskt. Och på tal om det så är det tydligen dubbelavsnitt imon. Tur att jag är ledig torsdag. =)

Men nu ska jag nog sluta och fundera över mina TV-vanor och gå och knyta mig. Läsa lite kanske. Vänta på att Robin kommer hem från Gbg. Kommer nog somna innan iofs. Wha the heck, det är ändå lika skönt att få sova med honom varje natt, inte bara på helgerna. Bra gjort av mig, att flytta hem igen! 

hugg!

Den där höstdepressionen empa pratar om, den har hunnit ikapp mig och bitit ett fast tag i min nacke.. Så nu sitter den där och dränker ner mitt liv med ångest. Ångest över inget speciellt, bara ångest. Mestadels över skolan. Kommer jag v erkligen klara allt? Jag läser ju aldrig nått.. Nä, får fundera på nått annat

idag igen

Det var bitterfittsdag idag igen. Åh... Varför utsätter jag mig själv för det?

Bröst, tuttar, meloner, pattar, rattar...

I morse satt jag i godan ro och läste metros nätupplaga. En av de rubrikerna som syntes var detta hära med bara bröst. Om man ska få bada topless i simhallen. Kan nån vara så vänlig för mig att förklara varför det skulle bli mer jämställt om kvinnor fick bada topless i simhallen? Jag förstår detta emd att bikini är ett hyfsat modernt fenomen men ändå. Ibland kan jag inte låta bli att fråga mig själv hur långt vi ska gå? Jo, men kläder det är också ett modernt fenomen. Ska vi börja gå nakna nu då på sommaren eller? Varför dölja våra kroppar?! Och som många skriver i kommenterna till artikeln " varför ska jag ha bikiniöverdel när många än har större bröst än mig?" Ska vi tjejer börja gå med bar överkropp på sommaren också då eller? Det ska ju vara jämställt...

tänker inte folk på att det faktiskt finns ett praktiskt syfte med bh? Våra tvillningvänner mår faktiskt bättre av att sitta i en bh än att gunga fritt hela dagen. De tjejer som har sprungit utan bh fattar vad jag menar.

Nä, lägg er energi på att debattera nått annat. Typ nått viktigare. Som typ barnens rättigheter, det faktum att vi är på väg att förstora vår värld, människor som dagligen lever med förtryck och tortyr. Det är verkliga problem.

Säg emot mig om jag har fel

Uppdatering 2

idag har det väl inet hänt så jävla mycket. Vart mobilnörd till största delen av tiden och fyllt min mobil med skojjiga teman och ringsignaler. Geek, jag vet. Men jag tycker att det är kul. Skitkul faktiskt. Och ajg har världens tuffaste ringsignaler nu också för den delen. =)

Har också ägnat lite tid till att läsa, även om det var alldeles för lite men. Det blev också en liten promenad samt kludd på vår nya dörr med griffelkritor. Askul. Målade av vår lilla "familj" på den . =) Så nu vet folk, så fort de kommer in i lägenheten, vilka som bor här. Kan ju vara bra ifall nån skulle gå vilse.

Sen har jag också gjort en rejäl tvagning om nån skulle bry sig. Ett litet hemmaspa med scrub, bodybutter, ansiktsmask och efterföljande insmörjning. Så nu kan jag inte bli så mycket fräschare.

Nu blir det nog sängen för min del dock. Har lite hunger som skriker i min mage dock, men har infört en ny regel, ingen mat efter kl 19.oo

Godnatt, folks

Uppdatering

Lugn och slapp helg. Med mängder av fet mat. OJojoj, hur ska det gå för min kropp. Kommer sluta med att jag ser ut som en oformlig degklump om jag inte stannar upp snart. Men jag har gett upp och orkar inte bry mig längre, jag abra äte och skiter i konsekvenserna.

i lördags flyttade vi hem mig till alingsås igen. Skönt. jag var lika glad när jag flyttade ut som jag var när jag flyttade in. Känns bra allting. Även om det ser ut som en orkan dragit fram här i genom lägenheten. Fast mycket beror på att det ligger en dörr över halva vardagsrummet. men den ska upp idag. nymålad. Med skoltavlefärg. SÅ. Jävla. Roligt! Fan vad jag ska måla på den stackars dörren!! Dessutom tror jag att den kommer att gå hem hos alla, både gammal och ung. 

Funderar på om ajg kanske ska ta och ta på mig och göra mig iordning. borde gå ner till stationen och se om min cykel står kvar. Då kan jag dessutom ta turen förbi Lekhörnan och köpa kritor. Borde även sätta ut min säng på annons. Tradera eller Blocket är den stora frågan. Och till vilken summa? Borde läsa också för den delen. men har ändå läst förvånansvärt bra denna kursen, men inte så bra som jag borde.  Men det blir bättre och bättre! Tänk när jag slutar, då kommer jag att vara en riktig hejjare på att läsa, vad nu det tjänar till då.

 Och du anonyma som kommenterat mitt hatinlägg, nej, det var inte bara en dålig dag, jag hatar dem idag med.

Hat

Gaah! Jag hatar alla bitterfittor som finns!
Jösses, lägg energi på nått annat än att klaga för en gång skull!!

Långhelg!

Nu är min "arbetsvecka" slut. Och en härlig långhelg väntar. Har inte föreläsning förren på tisdag. Det blir himla skönt! Och då blir det kortvecka. Bara tisdag och onsdag, fast två föreläsningar på onsdagen. Håller på med Messmedier nu. Det är himla intressant faktiskt. Kan ju kanske låta lite segt om man berättar om det men jag tycker att det är kul iaf. Fast allt om press är roligare än radio och tv. Fast all historia om allt är ju iofs kul. Och det är ungefär så långt vi har kommit. Nästa kurs ser jag verkligen fram emot, politisk komunikation. Erkänn att det låter himlastormande spännande!!

Imon ska jag, trots min ledighet, åka till Jönköping. Ska nämligen packa ihop alla mina pinaler! Sen på lördag kommer mor och far med skåpbilen och så ska allt väck! Sen ska jag och Robin så klart ha en avslutningskväll i jönköping imon kväll. Ska gå ut och äta lite och mysa. Hade helt klart kunna tänka mig bio också, men vi får väl se vart kvällen slutar. Det blir inget vilt iallafall. Ska ju upp tidigt dagen efter och köra bil! Tycker verkligen att att det ska bli sjukt skönt att få hem alla mina grejer. Sen är det bara adressen som ska fixas. Vill ju stå med på brevlådan är, trots att det är robins lägenhet. Hade vart väldigt skönt att slippa att ha en C/O adress. Blir alltid så bökigt när man ska säga adressen och inte riktigt vet hur man ska uttala just c/o. Så om nån vet, snälla berätta för mig!

Säng säljes

Har precis slevat i mig resterna från gårdagens thaimat. Lika gott idag. Äggnudlar med kyckling, grönsaker och ägg. Fina grejer det där. Ska strax cykla iväg till tåget. Och måste köpa nytt busskort. sjuhundra kr försvinner. Fan.
hmm, vet inte om jag har så mycket vettigt att skriva idag faktiskt. Jo, just det, jag säljer en säng om nån är intresserad. 140 cm bred och endast använd i fem veckor. Bäddmadrass och ben medfföljer. Om nå skulle vara intresserad så släng i väg ett mejl till mig ellet lämna en kommentar här.

RSS 2.0