julhelgen över

Julen är förbi och den sedvanliga paniken över vad man ska göra på nyår börjar att infinna sig. Synd på att det är stor chans att jag kommer att vara sjuk bara. Har vart hängig hela dagen... Har gått på stan emd mamma. Fick en topp och ett par jeans. Och så neeeesspray och en n y försvarets. Sen åt vi på Musses med pappa och Robin också. Det var mys. De har kaklat köket här idag. Blev himla fint. Blanksvart kakel. mumma :) Ikväll blir det nog en tidig kväll för mej. Robin är på hockey och jag kan likagärna gå och sova mej frisk.

Förövrigt vat årets skörd med julklappar till belåtelse. Både de jag fick och de jag gav. Så det var ju tur. Har bäddat med de nya påslakanen vi fick idag. Ska bli skönt att krypa ner i rena sängkläder som luktar sådär jättegott pch rent liksom.
 
Juldagen var även den till belåtelse. Blev precis lagom för min del. Synd bara på att jag irrade runt och letade efter Empa och Ella, mina ständiga följeslagare i en halvtimma typ. Så, så vidare ständiga kanske de inte var ändå. :) men det var kul så länge det varade. Sen efter det dansade jag lite med Robin och sen åt vi kebabtalrik på Grillgrillen och sen gick vi hem. Hade så ont i fötterna att jag trodde att jag skulle dö allra minst. SÅ när vi kom hem la vi oss på sängen för att vila de små fossingarna en liten stund. Och somnar!! Vaknar halv sju på morronen när Robin börjar attgå runt och släcka lamporna som fortfarande lyser. Får tagit av mej kläderna och sminket  och krupit till kojs på riktigt. Dan eftertog vi det lugnt, men ändå var vi itne så farligt sjuka. Iallafall inte jag, så det var skönt. Men den vanliga bakfyllepizzan böev det såkalrt ändå. Nino special från Venezia. *goffa* 

Imon kommer mamma och pappa hit igen. då ska det fogas så det står härliga till. kommer bli jättefint när det är helt färdigt.  Undra om man inte ska slappa lite framför tvn nu. Snyta sig först.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0