bowling

Bowlade igår och slutade ungefär 200 poäng  efter de andra. Bowling är inte min starkaste egenskap. Idag tänkte jag åka ut till mor och far, men fösta ska jag och mamma och kolla på en trädgårdsvisning i långared. Borde därför inte sitta här när bussen går om 20 minuter och jag inte ens är helt färdig. Platta hået och byta kläder står på schemat.

So long

ajkiah

Idag verkar det bli bowling, trevligt. Har vart på ikea också, ska kanske ta och sätta ihop vår nya tvättkorg nu. TV-hyllan spar jag nog till Robin.

So long

laddad

Nu är jag snart färdigladdad inför kvällen. Glass med chokladkross och x-men2. Ska bara leta upp ett recept på chokladsås jag läste på en blogg häromdagen, sen är kvällen given. Behöver jag säga att det är en kväll on my own?

So long

Omotiverad

Av någon anledning känner jag mig inte riktigt peppad för skolan just nu. Kan inte riktigt komma på vad det beror på. För bara några veckor sedan längtade jag ju. Men nu känns det mest besvärligt. Jag förstår inte riktigt vad som sägs, saknar det gamla flummet på lektionerna och bara allt känns inte riktigt bra. Eller finns det nån annan, underliggande orsak som gör att det värker. Det kanske inte alls har med skolan att göra egentligen.

Kan nog ha en viss del med Elins flytt att göra, ändå tycker jagin te att det borde ha det. Hon var ju trots allt borta hela hösten, och då på andra sidan jorden. Nu är hon ju bara två och en halv timma bort, ingenting egentligen. Eller kan det vara att klassen blivit uppbruten och de rollerna man haft har blivit upprivna och jag därför känner mig lite obekväm innan jag hittat rätt igen. Nått är det som värker iallafall och gör att jag inte känner mig direkt motiverad till att plugga. Får helt enkelt klura på det i helgen.

So long

tidigt

Fikat igår med Sandra blev långt och trevligt. Började på Gårdscaféet för att sedan förflytta oss hem till knektegårdsgatan där det bjöds på hembakta bullar. =) Lite dumt är däremot att jag inte fått läst det jag skulle läst till dagens föreläsning. Ännu dumamre är att jag inte fattar det jag ska läsa om. Vet inte om man kan skylla på förkylningen men visst känns det bra om det vore så lätt. Elelr så är det helt enkelt att jag är blåst, men det var ju ingen nyhet isåfall. =) BTW s åär det alldeles för tidigt att åka halv sju-tåget.

Nu blir det frukost

So long

nytt

Idag blir det fika, för tredje dagen i rad. Men idag är det med sandra, och eftersom hon fyllde år igår ska hon även få ett litet paket. Jag ska också få en överraskning, nämligen min cykel. Den är verkligen efterlängtad vid detta laget, helt handikappad utan!

Nu får jag skjuts av elsk ner, gött!


So long

stan

inlett dagen med Top Model ihop med frukost. Nu ska jag snart ta på mig och sedan åka ner till stan. Måste även handla efteråt, yey... Febern verkar ha försvunnit, iallafall för nu. Brukar vara sämst på eftermiddagarna/kvällarna när jag är sjuk. Jaja, whatever.

Hoppas på att några fina höstkläder nere på stan idag också. Är dessutom så sugen på att köpa nya saker till lägenheten, men måste nog rensa ut det gamla först. Funderar på att ta en rensarhelg nu i helgen som kommer. Robin ska spela golf så antar att jag är ensam nästan hela helgen. 

So long 

Jubileum

Jag har blivit förkyld. Med feber, snor och hosta, hela köret med andra ord. Inte ett dugg kul. Var väl inte överdrivet pigg under seminariet idag, men kan ju inte stanna hemma. Dock skippade jag k's lunchmöte och tog 11-tåget hem. Sov som en klubbad säl hela vägen och kände att det var välbehövligt. Väl hemma tog jag svängen förbi apoteket och bunkrade upp med snorförebyggande saker och sen åkte jag hem och la mig. Sov ändå tills Elsk kom hem vid halv fyra. Därefter slumrade jag i ungefär en timma till innan jag gick upp och lagade middag.

Något som är väldigt irriterade just nu är att det är ett sånt där tråkigt uppehåll i alla tv-tablåer. "Sommar"-serierna är slut och de andra serierna har inte riktigt kommit igång än. Därför visas bara en massa filmen som man sett ungefär tusen gånger, som matrix och en prinsessas dagbok. Dagens i-landsproblem, jag vet, men kan inte låta bli.

Något annat som är värt att firas är att mitt körkort har treårsjubileum idag. Att det var så jäkla längesedan redan. Och eftersom det är jubileum idag så betyder det att Sandra fyller år i morgon. Tänkte kila förbi hennes salong om hon är där när jag är fikar med Elin. Komma på en "käck" present bara. Alltid samma problem. Örhängen kanske...

So long

Vekling

Nae, jag är för vek. Nu tackar jag för denna dagen och går  och knyter mig.

Godnatt

SWE

SWE var hur lyckat som helst, minst tre gånger roligare än förra året! Ångrar inte något att jag gick på det. Synd för alla som missade det. Idag har jag vart helt mör och är också på väg att bli förkyld. Hejja. Har vart och köpt en cykel idag också, men med min vanliga otur hade de inte ngåra monterade så jag får den först på torsdag. En creme-färgad Kungs Drottningholm. Fint värre. Var dessutom på den nya Arnfilmen med mamma och pappa. Ikväll verkar det bli lugnt.

läste för en litens stund sedan när jag satt och bloggnördade mig att Fornarina tydligen har sitt huvudkontor i Gbg. Drömpraktik eller vad?! Har även kollar upp nudie, tror jag att det var, som också har sitt i gbg. Sen återstår ju fortfarande Lindex och GinaTricot. Så det verkar som att det blir nån informations/kommunikations-avdelning ändå. Men det är inte illa pinkat!

So long

 Bilderna har Hedvig tagit

cykelköp

Idag har studiemedlet trillat in på kontot. Känns väldigt skönt. På måndag trillar dessutom lönen in. Lika skönt det. Har betalt hyran till Robin, plus den hyran jag ine kunde betala för juli eftersom jag inte fick några pegnar då. Och imon ska jag göra slag i något jag pratat länge om, nämligen köpa en ny cykel. tror att min har gett upp totalt nu. Hela bakhjulet är på väg att lossna och den smäller och skrapar hela tiden när man cyklar. Så direkt när jag kommer från jkpg imorgon ska jag ta vägen förbi sportex och köpa en. Tänk så skönt det ska bli, en stor cykel, jag som bara haft en "ungdomscykel" innan. Nu kanske jag ha en chans att hänga med robin när han cyklar. kämpar fortfarande med att jag tycker att det känns lite onödigt men det är ju bara min snålhet som talar.

So long

surprise!

tog sju-tåget hem igår och överraskade elsk när han kom från träning. Så skönt att vara hemma så att jag inte vill åka tillbaka. Men det är bara nagra dagar till så det ska nog gå bra. Ikväll ska va på SWE på Rosenlundsbadet, party. =) Jag har hört rykten om att NRJ skule komma men det är nog bara rykten och det blir nog inget med det.

Inatt dessutom vaknade vi av ett fruktansvärt brak som gjorde att både jag och  Elsk satte oss raka i sängen. Efter viss tvekan gick jag upp och kollade. Det visade sig att hela hatthyllan hade trillat ner från väggen. Väldigt konstigt. Den har ändå suttit där i mer än två år. Och varför händer alltid sådana saker på natten??

So long

tönt

Jag är en tönt. Tror att jag är helt ensam kvar i datadelen på HLK. Men snart dags för film. Undrar hur länge jag kommer lyckas med att hålla mig vaken??

slut

Insparken2008 är i full gång och jag är helt slut. Var med de två första dagarna och sen dess har jag totalt säckat ihop. igår var jag hemma lite iallafall, var väldans skönt. Idag har det vart mindre skönt eftersom os-kampen blev inställd och ajg därför har suttit här och väntat sen vi slutade vid halv tolv eftersom vi anordnar filmkväll ikväll. Så nu är det "bara" två timmar kvar tills vi ska samlas och fixa för den. Yey.

Men har iallafall fått läst lite till det vi ska ha seminarium på nästa tisdag. Gäller att gå ut hårt och köra för fullt. Denna terminen kommer helt klart bli mer ansträngade än förra året. Men egentligen borde jag inte klaga, det är ju så här det ska vara istället för den slapptakten det var förra året.

Sovit kass inatt dessutm och det spär nog på mitt dåliga humör lite. Har iallafall köpte godis som jag ska äta på under filmkvällen. Så det så.

So long

Ready to take off

Nu är jag så gott som färdigpackad, pengar har jag överförda och snart redo att ge mig av. Får låna Robins bil ner till stationen så att jag slipper att cykla med alla packning. Eller, så mycket är det inte egentligen, men det krävs inte särskilt mycket för att det ska bli bökigt att cykla med. Kom fram till att jag struntar i att ta med mig datorn, är det något får jag ringa till elsk så får han fixa det. Typ lämna studieförsäkran och sånna saker. Hoppas pengarna kommer snabbt efter man gjort det, jag behöver dem verkligen.

Har hela morgonen klurat på vilken dag jag ska kunna åka hem ,men får inte riktigt ihop det. Måste skippa något ifall jag ska åka hem. Det är onsdagen som passar bäst, men ska jag åka hem då kan jag inte gå på toga-partyt. Och det måste jag nästan bestämma mig om idag, eftersom det inte fanns så många biljetter. Jaja, det tåls att tänka på. Får iallafall låna rallyhallonet på söndag, så då är jag hemma länge!

Men jag är inte enbart negativ, det kommer att blir jäkligt kul!

So long

insparken 2008 - Början

Ojoj, nu har skolan och insparken dragit igång. Spännande! Imorgon är första dagen, idag var det bara info och tröj- och märkutdelning. Fick ett märke till overallen och en jättefin tshirt med high school-inspirerat tryck.

Det är så blandade känslor nu när jag ska åka iväg. Hatar ju som bekant att vara ifrån elsk. Funderar på hur jag ska lägga upp veckan, vad ska jag vara med på och vad ska jag inte vara med på? Har iaf bestämt att jag åker hem på lördagmorgon och stannar till söndag eftermiddag. Förhoppnignsvis får jag låna Robins bil så då kan vara åka hem på söndagskvällen och vara hemma ända till tisdagen.

Kan inte heller fatta att det var ett år sedan jag själv var nolla. Hur fort har det inte gått eller?! För ett år sedan satt jag i mitt rum på råslätt och saknade elsk. Imon blir det också ett år sedan jag träffade Hedvig och Arijana första gången, och vi håller fortfarande ihop, där ser man. Annars träffade man ju folk under insparken som man var rätt mycket med just då, men sedan insåg att de personerna inte var så mycket att hänga i granen. Men så är det ju alltid, vissa fastnar direkt och andra tar det tid innan man finner. Mycket kommer säkert att ändra sig under året som kommer också, nu när vi är så uppdelade i respektive inriktingar.

Nu ska jag sova, så att jag orkar med hela den kommande veckan. Tar med både kamera och dator så hoppas att jag ska hinna lägga in lite bilder iallafall.

So long

fäärdig!

Nu är min overall färdigpiffad, disken är diskad, tvätten tvättat och upphängd och bullarna färdigbakade. Overallen blev fin, men jag körde lat-varianten och limmade på allt. Får se hur länge det håller. Förhoppnigsvis under insparksveckan, det är nog för mig. Nu ska jag lägga mina bullar i påsar och frysa in och sen gå och lägga mig och kolla på 27 dresses. Är inte trött. Men sen å andra sidan har jag bara vart uppe i tolv timmar och behöver inte heller gå upp hysteriskt tidigt imorgon. Tåget går 10.30, så det räcker att gå upp strax innan nio.

So long

Ork

Jag borde verkligen diska efter middagen om intogs för typ två timmar sedan. Men jag är så osugen! :est vill jag sätta mig coh kolla på 27 dresses och sen bo i soffan resten av kvällen. Inte säkert att det blir gbg ikväll, eller verkar som det inte blir det. Fast i sanningens namn är det rätt så skönt att vara hemma och slappa nu när det kommer att bli en sån hektisk vecka. Gjorde dessutom misstaget när jag skulle fixa overallen att måla på med textilfärgen först, den har sex timmars torktid, så ganska snart insåg jag ju så klart att det inte var det minsta smart att göra så. Men fick iaf sytt fast sidenbanden som håller uppe benen. Limmade även på lite bling. SNart ska ajg sy fast alla märken och sedan stryka på textilfärgen så att den sväller och syns tydligt. :) Neongul är den dessutom, kommer att lysa fint på kåren.  

Taggad!

Yes, nu är jag laddad för insparken! Har skrivit in alla viktiga tider och platser i min kalender. Har även skrivit in alla föreläsningar i första kursen. Så nu har jag stenkoll.

Nu blir det overallpyssel!

So long

dagens visdom

Vi kom på lite saker för att se hela tillvaron lite mer positivt när vi var och tränade. De är som följer:

- Jag är hellre tjock än ful, för då kan jag iallafall banta


- Hellre mjuk och go än hård och äcklig


Så sagt som det var sagt 


allum

Vart på allum nu och gjort slut på lite pengar. Köpte piff till min overall, nya kalendersidor till min filofax och en kjol. Mitt piff känns helt rätt, längtar tills jag ska limma fast allt. Har också hunnit vara på Sportlife och anmält mig till poweryogan. Hittade dessutom en "ny" maskin som är super för både bröst, armar och överdelen av ryggen. Snart ska jag gå och duscha och sen äta lite macka eller nått så att jag håller mig till tacobuffén. =)

So long

Rushelpengar!

Sista veckodagen på lediga veckan. Men det känns skönt att få komma igång igen. Jag trivs så bra i skolan så har absolut inget emot attbörja igen. Dessutom är det ju rätt så slappt. Fast har en känsla av att det kommer bli mer att göra i år än förra året. Betydligt mycket mer examinationer och sånt.

ikväll vankas det tacobuffé på åkanten, hoppas att vi blir ett rejält gäng, hade vart himla kul, och ett kul avslut så här på ledigheten. Kommer antagligen inte heller träffa Elin så många gånger till innan hon flyttar till Örebro heller. =( känns trist, men vad gör man. Förhoppningvis kan jag ju åka med mitt tågkort nästan ända till henne.

Idag hade jag tänkt att fortsätta mitt bullbak eftersom de igår blev hysteriskt goda. Tror att det är mina bästa bullar evvah! =) Men nu så ringa Robin och frågade om jag ville följa med till Allum eftersom han ska på möte med jobbet i partille och att de kunde släppa av mig där. göött. :) Jag som velat åka dit jättelänge. Ska dessutom ta med och växla in det som blev över från kroatien och iom att de pengarna redan är borta från kontot blir det så kallade "rushelpengar". Alltså sånt man kan spendera utan att det märks. Gött!

So long

Heting

Okej, detta är typ det snyggaste som finns. Älskar bilden och blir alldeles varm och luddig i hela överkroppen när jag ser den. =)

busa

pischen har vart inne nu ända sen igår kväll. Det börjar märkas att hon sovit mycket för nu har världens energi och hur busig som helst. Jaja, är väl lite sött antar jag.

Funderar på om jag ska fortsätta min bakning jag började med häromdagen. Sugen på att baka bullar. Fast jag skulle ju gå ner i vikt... Och äta GI... Men det var ju först efter insparken, så det kanske fortfarande är fritt fram =)


None

tell me how!

Hur får man in gamla bilder från arkivet i blogginlägg. Får ju inte upp hela arkivet när jag trycker på lägg in bild-knappen.. =(

poweryoga

Jag ska äntligen få börja på poweryoga igen! Hur glad kan man vara?! :) Elsk erbjöd sig dessutom att betala halva kursavgiften. Anledingen har jag inte riktigt fått klart för mig än, mne han snurrade något om att det är mycket pengar för mig och sånt där. Däremot visste de inte om det skulle bli nån fortsättning i form av vanliga pass efter denna kursen när jag frågade. Antar att det beror på hur många som är intresserade. Men jag håller tummarna!

Idag händer nog ungefär lika mycket som de andra dagarna i veckan, med andra ord ungefär ingenting. Kika lite på facebook, kolla samma bloggar tusen gånger och sen göra middag. min veggo-lasagne som jag gjorde igår blev hysteriskt god och det ledde till att jag och elsk inte pratade med varann på ungefär en kvart medan vi bara tryckte in mat. Stekte dessutom champinjoner i vitlök till. Jaja, ibland överträffar man sig själv.

So long

it's a sign

Sportlife är öppet till 22 idag, det är ett tecken på att jag ska åka. dessutom fick jag en rolig överraskning när jag gick in på deras hemsida för att kolla öppetiderna

"Nu startar en kurs i Poweryoga! 2008-08-11 Kom och prova onsdagen den 20 augusti kl 20. Bokning sker via nätet eller i rec. Läs mer info genom att klicka nedan.

Poweryogakursen är på 12 ggr, från v. 36-48, med uppehåll v. 44. Den kommer hållas i vår B-sal på onsdagar kl. 20.                                        Kursledare är Irene Hagstedt  "

Tror faktiskt att jag ska lägga de 700 kronorna på det som det kostar, jag som älskar poweryoga! Hoppas att de fortsätter med det som vanliga pass längre fram!


färdigfikat

Jaha. Fikat med Frida var trevligt, så klart. OCh de hade en bit citronpaj kvar på CoffeeHouse, den lade jag beslag på ganska så kvickt. Efter fikat var jag uppe hos Elin och höll henne sällskap medan hon stängde butiken. Och sen cyklade jag hem och nu sitter jag här. Vad händer ikväll tro? Ska jag kanske orka mig iväg till sportlife och träna benen. Klockan är snart halv åtta och elsk kommer inte hem förren vid tio. Jag kommer ju vara väldigt nöjd med mig själv om jag cyklar iväg. Det är typ hur bra som helst att cykla till Sportlife, eftersom det tar typ tio minuter så behöver man inte värma upp när man kommer dit, hur bra som helst tycker jag. Däremot blir det ju inte mycket konditionsträning när man gör så men va fan, det kommer väl det med nån gång.

På fredag hoppas jag på after work med elin. Hej tacobuffé!

So long

rastlös

Okej, nu har jag vart ute med soporna och skurat både lådan och buren. Gick bra att göra det i duschen. Skönt att slippa gå ner till tvättstugan med alla saker. Funderar på vad jag ska ta tag i att göra nu. Är lite sugen på att greja, men ändå lite för bekväm. Det som behövs mest är att städa av, men det är ju så sjukt tråkigt. Finns det något värre än att dammsuga?

So long

no life

Uff, jag har alldeles för lite att göra. Tillbringar det mesta av tiden här framför datorn och bara klickar runt. Inget liv alls. Men ska iaf träffa Frida för en fika idag innan hon åker tillbaka till Luleå för att börja skolan ingen efter sitt praktikår på autoliv. Kanske även blir onsdagsklubben ikväll. men vet inte om jag är så jättesugen.. Har ju vart där en gång i sommar och det känns som det räcker. Inte för att den kvällen inte var lyckad, jag hade hur kul som helst, men för att hotellet är rätt så lätt att tröttna på. Särskilt onsdagsklubben när det är 18 och alla andra har börjat jobba, såa tt det bara är vi och 18åringarna. Hejjah!

Har iofs lite småsaker som jag måste fixa med idag. Som att gå ut med soporna och skura kattens låda. Måste även skura ur hennes bur eftersom hon använt den som toalett när hon bodde på katthemmet. Vet dock inte om jag ska göra det i duschen eller om jag ska gå ner till tvättstugan, där de har en ordentlig diskho.

So long


jepp

Okej, anonym har just kalalt mig barnunge. Då kan ju anonym vara så snäll och berätta vad låten handlar om så att alla barnungar förstår det och kan "digga låten" ändå, utan att dra på sig anonyms vrede. Skit samma.

Har trist ikväll. inget bra på tv och vet interiktigt vad jag ska ta mig för. Ska visserligen hänga upp tvätt men det är så trist så att jag drar på det ungefär hela kvällen. Funderar dessutom på att efter tvätten kanske börja lite med att fixa min overall till insparken.

Lite besviken också eftersom jag och Johanna hade planerat att åka till Borås imon och kika affärer. Men sen skulle Robin ut till golfen och eftersom lihv har kört ungefär hela säsongen så ville robin köra. Och iom det kommer jag inte till vårgårda där vi skulle mötas upp.

Får väl kolla på "Never been kissed" i brist på bättre.

So long

.

Okej, känner mig ungefär som värdens elakaste människa just nu, men vad gör man?

Försöker iallafall att inte låta mitt dåliga samvete äta upp mig. Göra en till sockerkaka för att skingra tankarna kanske??

Shoppa

Jag är rastlös nu när jag går ensam här hemma. Vill iväg och göra något. Allra mest vill jag iväg och shoppa men det tillåter väl inte riktigt min ekonomi.. Får vänta till den 25:e antar jag. Dessutom har jag tänkt att spara en hel del av de pengarna eftersom jag har hittat ett jättemysiggt slott nere i helsingborg ungefär som har "romantisk weekend"-paket. Rätt sugen måste jag säga! Plus att jag vill spara till Åre-resan, så att jag inte behöver leva på mor&far hela veckan där uppe. Alltid skönt att känna att man kan rå sig själv.

Har suttit och kollat på kläder på Gojane också. Allt ser ju så billigt ut, men så vet man att frakt och tull tillkommer och då känns det inte lika kul längre. Det bästa vore antagligen att gå ihop flera stycken och beställa och på så sätt splitta tull och frakt. Så om nån är sugen på lite nya höstkläder så säg till!

So long 

I've got soul

Denna reklamen har jag nog sett lite för mycket, men älskar låten och just den snutten på reklamen går jag och sjunger på hela tiden.


Den braiga låten är för övrigt The Killers med All these things that I've done

Peppad

Nu har jag vart och tränat för första gången på evigheter. Armarna känns som spaghetti! Riktigt jobbigt. men förhoppningvis kommer det att kännas bättre om ett par veckor. gjorde även ett misstag på gymet, vägde mig. Det skulle jag aldrig ha gjort. Eller så kanske det  var bra, för nu känner jag mig peppad för att försöka gå ner i vikt. Till jul har jag tänkt mig. Svårt att säga hur mycket jag vill gå ner men runt 6 kg kanske. Har även tänkt att när insparken är över ska ajg försöka med GI igen, fast inte lika hårt som senast. Ska redan börja dra ner på sockret. 

Har även bestämt hur jag ska försöka träna, Sportlife mån-, ons- och fredag. Tis- och torsdag ska jag promenera för att så småningom börja springa. Lördag och söndag är vilodag. Tycker inte att det känns helt omöjligt.  iallafall inte eftersom jag vill gå ner, min kropp mår inte bra av att vara i den form som den är nu. Bara det att ibland har jag lätt för att ge upp eller bara låta saker rinna ut i sanden, men nu har jag lovat mig själv att verkligen kämpa. Borde komma på en belöning jag ska ge mig själv ner jag gått ner de 6 kilon, får fundera på det litegranna. Kommer säkert på något bra.

Upptäckte också idag att fram till den 31 augusti får jag träna kostnadsfritt på alla Sportlife-anläggningar. Sportlife finns i jkpg så förhoppningvis ska jag komma iväg nån gång under insparken. Lika bra att köra hårt direkt, och inte mesa igång.

So long

(hatar att komma på passande rubriker)

Första slappa dagen på sista slappa veckan då'rå. (nån som hängde med?) lunch på musses och sen mathandling och sen sportlife. Kanske även fotboll, för sällskapets skull. Ska väl ta och äta frukost snart också så att jag hinner göra mig iording innan amanda kommer. Även tänkt att jag ska hinna skriva veckomatsedel och inköpslista innan, så att jag kan åka direkt efter ajg lämnat av amanda. 

Lite sugen på dagstripp till Stockholm på onsdag, om det fortfarande har kvar de billiga biljetterna. Resesällskap däremot vete tusan. 

Med tanke på dagens väder hade jag inte heller haft något emot ytterligare en vecka i kroatien. Sjukt hur mycket jag längtar tillbaka! mest värmen jag längtar efter egentligen, så det hade funkat om det vart lika varmt här, men icke då..

So long 

Hepp

Sista veckan på ledigheten inleds imorgon. Dagen pryds bland annat av lunch med lillsyster innan hon tar tåget till Hudik.
 
Sen en efterlysning:

Om nån har en sovplats att erbjuda under insparksveckan så mottages den tacksamt! =)

So long!

gratis är gott

Har hittat en sån där gratis-sida som jag kanske ska kunna få tummen ur att vara lite flitig med. Denna gången handlar det nämligen om smink. Skaffa ditt eget medlemskap här, för att kunna få gratis presentkort på Kicks!


Bildkavalkad

- I oredigerat skick


Behöver jag tillägga att vi hade det hur bra som helst?

home again

Hemma nu från vår helt underbara vecka på Makarska rivieran. Har blivit van att alltid ha elsk nära mig så att det känns ensamt nu när han inte är hemma.  Toffel som jag är så har jag inga problem att vara med honom iallafall 20/7. 24/7 kanske skulle bli lite väl men, det är inte omöjligt det heller.

Den som antagligen blev gladast över att vi är hemma igen är Pischen som har bott på kattpensionat i en vecka. Verkar som hon är livrädd att vi ska lämna henne igen för hon är ute max en timma och sen kommer hon in och, bokstavligen, skriker för att sedan ligga i knäet i typ två timmar. Hon är en väldigt sällskaplig katt i vanliga fall men inte så mycket för att ligga i knät.  Och hon som har katthemmet tyckte att vi hade en mycket "speciell" katt, ena sekunden var hon kelig för att i nästa fräsa. Fast sån är hon ju aldrig här hemma, bara mot mamma ibland. =) Och jag har nog saknat henne lika mycket som hon har saknat oss.

Så nu är det bara att packa upp och sen börja längta till nästa resa som antagligen blir Åre. FAst det känns ju lite tamt när man läser som Sofie som ska åka till Kap Verde....

So long

13

Oh my, om 13 timmar sitter vi på flyget. Plötsligt blev allt lite stressigt eftersom jag måste stryka en hel del kläder och sedan packa. Men iaf invigt Sandras nya salong idag och är än så länge jättenöjd.

Stryka nu kanske..

RSS 2.0