äntligen!

Denna låten var med i en Bodybalance-koreografi och jag tyckte att den var hur bra som helst. Dessvärre har jag inte vetat vad den heter, förrän nu. Så nu när jag äntligen hittat den tänker jag lyssna sönder den helt och hållet. För tillfället är den köad 45 gånger i rad på mitt spotify. Sa jag att jag älskar den?

Crack The Shutters - Snow Patrol


pizza-picnic

Häromdagen hade jag och Robin picnic. Och inte vilken picnic som helst, utan pizza-picnic ute i Skår. Det är så himla mysigt att sitta där och man tror inte att det kan finnas ett sånt fint ställe i alingsås.
Ungefär såhär såg det ut:

Sen försvann solen och det var dags att packa ihop skräpet pch åka hem. Idag har jag ungefär världens tröttaste katt som ligger i soffan som en lång korv. Vi var hos farbror djurdoktorn och vaccinerade oss förut också och det gick ovanligt bra. Alltid annars har det tagit typ 10 minuter att bara få henne att komma ut ur buren men hon kom ut nästan med en gång idag och fräste inte ens mot veterinären som hon alltid gör annars. I övrigt gör jag ungefär allt möjligt idag utom att plugga till tentan, inte bra alls.

 


No more stelben!

Jag älskar hudvårdsserien jag köpte förra veckan på Body Shop. Märker redan skillnad i ansiktet att jag har mindre finnar och finare hy. Nu är det bara lite porisar den ska ge sig på, men för det kanske jag behöver ta i med hårdhandskarna.

Förövrigt har jag fått mitt liv och mitt ben tillbaka, igår försvann gipset.´Blev lite besviken dock när jag upptäckte att det göront att gå och att det känns precis som om min hälsena är för kort men den sträcker förhoppningsvis ut sig allt eftersom. Springa får jag inte heller göra på tre veckor, därefter blir det bodystep och aerobic igen! Ska smygstarta lite redan idag med att gå och träna armar. Till det behöver jag ju inte fötterna. :) Nu ska jag byta om och göra mig iordning så att jag är klar att cykla iväg direkt när Robin kommer hem. 

Lite te såhär i kvällningen..

Tyckte definitivt att jag var värd lite te och en baugette med ohälsosamt mycket cream cheese förrut. Köpte ett jättegott te på Tant Augustas igår, Pensionat Paradiset hette det. Hur härligt låter det inte?! Nu känner jag mig nästan redo för att läsa lite till! Ska bara bevaka en auktion på tradera först... =)


hjärnmos

Idag har jag vart i skolan och läst hela dagen lång. Nu är det mos i mitt huvud och jag borde läsa lite till ändå. Och så hamnade jag självklart här. Självdisciplin, vart tog du vägen? Trettio sidor till hade suttit fint. Men orkar jag?

Seaweed-serien är iaf super an så länge, ingen fet panna eller näsa i sikte på hela dagen, hejjah!

Hallen

Så här blev hallen! Lite småpill återstår typ som att fixa sladdarna och annan pall, förvaring och lite sånt. Förhoppningsvis fixar sig sådana saker i veckan. Men är iaf suppernöjd, den känns typ hur stor som helst!


Seaweed!

Nu tror jag att jag äntligen har hittat en serie till ansiktet som passar mig. Hade gett upp hoppet om min favoritkedja Body Shop men när jag var inne och kikade i förra veckan såg jag att de hade en serie för kombinerad hy som jag är helt säker på inte har funnits tidigare. Fick iallafall ett prov på dagkrämen med mig och hittills tycker jag att den verkar bra. Den är mer som en gel än kräm och det verkar passa mitt fettoansikte bättre. Sjukt skönt att slippa vara glansig och fet i ansiktet efter bara en halvtimma som det har varit nu med de andra krämerna som jag använt. Dessvärre verkar jag ha fått en hel koloni med finnar under vardera örat. Ingen aning om vart de kommer ifrån. Eftersom de har hamnat just där känns det som om det är något annat än bara fel ansiktsrengöring. Får hoppas att det är sånt som försvinner när jag kan börja träna igen. Bara fem dagar kvar, sen ryker gipset! Yey!

Funderar på om kanske lillstrumpa vill följa mig mig till Body Shop för inhandling idag efter hon kört mig till sjukan för att fixa mitt trasiga gips. Annars kanske jag kan ta det i gbg på fredag, men går mycket hellre till body shop i alingsås än någon annanstans, bäst service här hemma!  


Hallen

Projekt: Hall fortgår i rasande tempo. :) Har hunnit måla alla väggar tre gånger och hoppas på att det ska vara nog. Insåg efter vi tagit bort maskeringstejpen att alla lister också behövs målas så Robin pysslar lite med det nu, medan jag sitter och tar det lugnt med min fot. Har belastat den lite för mycket nu de två senaste dagarna iochmed hallen så har rätt ont i den nu. ikväll tänker jag iallafall åka hem till mor&far för att spraymåla skohyllan som vi bara lyckades hitta i vitt. Svart ska're'va! Kommer nog att bli himla flott när allt är klart iallafall. Färgerna blir superbra, även om den  orangea färgen var lite mörkare än vad jag tänkt. Enda problemet nu är dörren in till lägenheten som får en helt fruktansvärd färg när den är mot det orangea. Vågar inte måla den så planerna är att sätta ett draperi framför för att gömma den.

Iövrigt ser det ut som ett helvete här för tillfället så det ska bli rätt gött att spendera natten hos mor&far...

Projekt: Hall påbörjat!

Äntligen har projekt: Hall startat! Efter lite problem med att bestämma rätt färgnyans och hitta rätt skohylla så är vi igång. Så himla kiul! Ska strax börja med att slipa väggarna för att kunna spackla ikväll. Tillsammas med en flaska rött går det som smort. Frågan är hur det kommer att se ut i morgon och vinet fortsätter hela kvällen... :) Pischen tycker iallafall att det är spännande när något händer.
http://open.spotify.com/track/3ZlFUr0RBrUYYsmlcFvD0e Denna kommer vi definitivt att lyssna på ungefär hela helgen och hela projektet. :)

RSS 2.0