reafynd

Hittade enbart reasaker idag. Eller hittade ju mycket annat också men tillåt mig bara att köpa på rea. SÅ den blev en topp och ett baslinne. Sånt som alltid funkar liksom. Hittade en jättesöt kjol med hängslen på H&M som jag inte riktigt kan släppa heller. Men får vänta med shopping tills efter resan. Eller under resan. =) Ska däremot gå ner till belle shoes här i alingsås nån dag eftersom elin sa att de hade mycket rea där med. sista dödsrycket kanske...? Hittade fina skor på belle i gbg idag som jag hoppas ska finnas här i alingsås. Och ett par ballerinor är ju aldrig fel heller.

Hotellet med elin ikväll. Kan som vanligt inte bestämma vad jag ska ha på mig. Får väl se vad det blir helt enkelt, är ju ett tag kvar tills jag ska iväg..

So long

gbg

Idag är det regn i luften. Skönt. kommer bli mindre skönt ikväll om vi ska till onsdagsklubben.

Gbg idag, växlar pengar och se om man hittar nått kul på rean till kroatien. Köpa ny dust it också.

So long

hår

Jag har problemas. Vet inte om jag ska behålla mitt kortklippta hår eller om jag ska spara ut det. Alla säger att ajg passar bäst i kortklippt men Elsk och mamma tycker att jag borde ha lite längre än vad det är nu. Grejen är ju att detta korta är så jäkla bekvämt, men behövs klippas så ofta för att det ska vara snyggt. Och om jag ska ha längre, vad ska jag ha för frisyr då? Victoria Beckham-frisyren jag hade innan? Eller nått helt annat.

Hatar att spara ut håret!

Hmm..

Orkar man åka ut till lygnared idag också eller ska man bara sitta hemma på balkongen och läsa?

Livets stora fråga..

Just nu iaf.

Inte långt kvar till kroatien nu, yey

and so on..

Ännu en dag på lygnared. Fick för  oss att cykla ut. Kanskei nte världens smartaste att cykla i gassande solsken och 25 grader varmt. Slutade med att jag fick nån form av vätskebrist och blev sittandes i vägkanten. Smart frida... Tur att elsk var med och hjälpte mig.

Sen när vi kom fram var det skönt iaf. Grymt varmt i vattnet, varmast hittills faktiskt. Sen cyklade vi hem igen, utan några brister, och svängde in på maxi för att köpa tacotillbehör. Sen har kvällen bjudit på tacos och en halv film som vi gav upp eftersom den var trist.

Imon blir det nog lyngared om vädret tillåter och på kvällen hem till mor och far för att fira syster på 18årsdagen. Synd att de åker på semester på tisdagmorgon annars hade hon ju kunnat följa med till onsdagsklubben, hade vart ball. Ocg har som vanligt hittat de bästa presenterna till henne, vågr inte avslöja ifall att hon läser.

So long


Sol

Helt dött nu för tiden. Den mesta tillgängliga tid spenderas antingen i Lygnared eller så balkongen, grundar brännan inför kroatien!

roligare saker finns det

Ack, varör måste jag tycka att det är så djävulskt tråkigt att städa. Är int det minsta sugen, trots att jag lovat elsk att ha det nystädat när han kommer hem. Kanske kan kompromissa med mig själv och städa toan också idag, då har jag bara dammsugningen och moppandet kvar eftersom jag dammade förrut..

bitterfitta

Ibland, när jag känner min på det humöret känner jag bara för att i varenda blogginlägg där en felstavelse finns bara slänga in en liten kommentar att det är felstavat. Men så bitter kan man ju inte vara. Dessutom stavar jag själv inte alltid som en gud när jag skriver blogg.

Nu ska jag fråga malin om hon vill åka och bada och sola med mig.

So long

Brödet blev...bröd..

Brödet blev väldigt fint och gott. Applåd till mig. Efter brödbaket duschade jag av mig mjölet och piffade till mig. Målade tillochmed naglarna! Sen bar det av ner till stan för att hänga lite hos Elin och för att hämta ut en gratis parfym från Body Shop samt klaga lite mer på min väska. Inget nytt ¨på väskfronten, rätt så irriterande.. Gillar ju väskan så mycket att jag snart struntar i att gå tillbaka och klaga. Kanske går att peta under skinnet under öljetten igen. Men helst vill jag ju ha en ny så klart.

Efter hänget hos elin åkte jag vidare ut till magra och moster och lite annan släkt och löst folk. Vankades laxgrillning av lax de nyss vart och fiskat. Ville ju så kalrt hälsa på deras golden-valp Märta. En liten sötnöt med vassa tänder. Då hela sällskapet var rätt så förfriskat, vissa tillochmed överförfriskade stannade jag bara över maten och efterrätten innan jag begav mig hemåt igen. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Gå och lägga mig kanske, eller lägga mig på soffan och kolla på tv och äta popcorn.  

edit:skulle vart publicerat igår kväll men blev av okänd anledning inte det..

baka, baka liten kaka..

Idag blir iaf brödbaket av. Den finaste dagen denna sommarn, hittills. Och jag sitter inne och bakar bröd och lyssnar på byggarbetarna i huset brevid. Kul liv.

Bara en ensam natt kvar, sen är elsk hemma igen. Fast det går bra att sova själv, sover nästan bättre nu än då. Pinsamt att erkänna men så är det.

Onsdagsklubben på grand imon, något att fundera över. Latinokväll på th på lördag, jag ska dit. Flickkväll med tapas på knektegårdsgatan innan.  Lön på fredag, som jag har längtat.

So long

Böcker

Precis beställt böcker till höstens första kurs, minus 1350 ungefär då rå. iofs köpte jag en annan bok också, som jag kommer att behöva längre fram men vill läsa in eftersom i senaste kursen den användes lånade jag den på biblioteket. Det sket ju sig totalt den gången så nu har jag garderat mig. 

So long 

Omkullkastade planer

Hittills idag har det änna vart ont om brödbak. Kom så långt att jag fick letat upp receptet och tagit fram mjölet. Sen ringde Robin och sen kom mamma och pappa och har stannat tills nu. Heldag med andra ord. Först glass och sen potatissallad och grillad kyckling. Edter det blev det äventyrsgolf på TH - skitkul, och till sist kaffe och snickers. Skönt med sällskap.

Funderar på om jag kanske ska tatag i brödbaket nu. Klockan är ju iofs sju men jag kommer ju inte gå och lägga mig innan tio ändå, och det är ju inget man måste passa. lika bra att sätta igång.

So long

planerna för dagen

Så skönt att få gåoch lägga asig utan att behöva ställa väckarklockan till nästkommande dag. Sover förvånansvärt bra trots att Robin inte är hemma. Fast det brukar jag iofs göra. Det som är jobbigt med att vara ensam är att komma upp på morgonen - "vad har jag att gå upp till - inget" och att gå och lägga sig på kvällen, men just om kvällarna har mest med min lilla mörkerrädsla att göra. Har nog lite för livlig fantasi, jag menar, hur stor är chansen att nån ska hoppa upp på andra sidan fönstret när man släcker lamporna??

Planerna för dagen är inte helt fastställda än. Ska diska undan eftersom jag inte gjorde det igår, baka bröd och sen vet jag inte ritkigt. Får väl gå och plocka och greja lite antar jag. Var lite tal om att mamma och pappa skulle komma hit för att vi skulle gå och spela äventyrsgolf på tallhyddan. Sen vet jag inte om elin nappar ppå mitt erbjudande om att inkvartera sig här i några dagar, eftersom vi är lika ensamma och sorgliga båda två.

Nu blir det frukost!

So long

slappsöndag

Vinkvällen blev himla trevlig. Elin, Loffe och Sofia förgyllde min kväll. Ett riktigt sollebrunnsgäng blev vi. Lite mycket vin blev det dock för min del så har varit rätt så seg idag. Vid 18-tiden ringde Loffe och vi gick ut på promenad för att sen gå tillbaka till Rektorsgatan och äta tårta och dricka kaffe. Följde med honom till Maxi också och köpte mjölk och glass.

Nu harj ag satt i mig lite av glassen och kollat färdigt på "Liftarens guide till galaxen". Inte nån superfilm men ändå lite småkul. Min favorit blev den deprimerade roboten.



So long

vin

idag blir det vinkväll med Elin. Några andra kommer väl också antar jag men vet inte vilka riktigt än. Kommer att bli najs. Aningen för trött bara efter roadtrip med mor&far.

Smsa Elsk kanske...

So Long

.

Middagen var god och trevlig. Cheesecaken var bäst, så klart. Fick även träffa Lille Benjamin som jag misstänker inte var på sitt allra charmigaste humör.

Ibland känns det som Johanna är miltals från mig själv. Inte geografiskt utan psykologiskt eller vad man ska kalla det. Gift och mamma och inte ens 21 år än. Men vissa stunder när vi sitter där vid bordet, vi tre som var så tajta, så glimtar den där gamla johanna fram. Den hon var när hon var 16 innan allt hemskt hände. Och även innan hon gifte sig och blev mamma. Inte för att jag inte gilalr den gifta mamman hon är, gillar henne lika mycket som alltid, men det är så skönt att känna att ibland är allt faktiskt som det en gång var, för typ fem år sedan.

Fridurt, Malört och Johannisört

semster

nu har jag semster. Så. jävla. gött.

Ska snart iväg till Malin där det bjuds på middag. Johanna och pyret kommer också, spännande! Jag och malin ska locka fram hans vilda sida när han blivit såpass gammal. Ser det som vår uppgift. Iallafall lära honom alkoalfapet.

DAgs att duscha av sig eftersom jag jobbade som en liten blå idag och sen piffa sig. Härligt!

So long!

näst sista eller sista

Idag kom jag upp lite tidigare än normalt, känns rätt så bra. Lovade ju Robin att jag skulle tvätta så att han har rena kläder när han åker till Polen. Funderar också på om jag kanske ska göra en kladdkaka och ta med till jobbet. Det hade väl passat när vi är fyra tjejer som är tokiga i choklad?! Får fundera på det lite till, det tar ju inte så lång tid att slänga ihop en.

Näst sista dagen också, även om det känns som sista dagen eftersom vi bara jobbar mellan 13.oo och 18.oo imon. Efter det hoppas jag på att Malin bjuder på middag så jag, johanna och benjamin kan åka dit.

Längtar tills ikväll när jag kommer hem, då är elsk hemma och väntar på mig. Sista natten på nästan en vecka. Känner mig rätt så löjlig men jag gillar inte att vara själv. Och särskilt inte att behöva gå och lägga mig själv.  Det är ju inte det att jag inte kan sova, för det har jag inga problem med men det känns så tomt tycker jag! Tur att Pischen kom och mötte mig när jag klev ur bilen igår, då behövde jag inte gå och lägga mig helt ensam. =)

So long

jovars

...och jobbet går bra. Vi är fyra tjejer helt ensamma om kvällarna på fabriken. Party. =) Nja inte riktigt, men har rätt så kul ihop. Att alla dessutom är så gott som jämnåriga gör inte saken värre. Man märker ju dock att rasterna gärna blir lite längre när man inte har nån som hänger över en och som man vet kan kolla upp en. Men faktum är att våra utdragna raster inte alls märks i slutresultatet utan vi är sjukt duktiga och hinner göra massa! Och så länge det är så gör det väl inget. Har vi bara gjort kvällen idag väger dessutom gungbrädan över och det är den kortare hälften kvar av veckan. Skönt.

Sen är det inte heller länge kvar till lön och inte heller till Kroatienresan. skönt båda delar. Längtar innerligt tills jag får shoppa lite inför resan. =)

So long

Finns inget att säga

Jag skriver inte så mycket här längre. Det går liksom på sparlåga. Men vad ska man skriva när vardagen till största delen består av ett jobb där ena dagen inte skiljer sig från den andra. Jag gör ju samma sak dag ut och dag in. Nytt för denna veckan är dock att nästan hela fabriken har semester medan vi kör på en line, den som gör förarbagarna till LADA Autovaz. Det ni! Dessutom är det jag som är ansvarig för att lära upp de två andra som ska jbba med mig och ha koll på allt. känns rätt kul att jag får det ansvaret. Lite mallig faktiskt.

Helgen var lugn, vi var och firade att robin har fått semester genom att äta på Momento Liberi (eller vad det heter). Pasta och rödvin och sen jordgubbar till efterrätt. Gott! Sen cyklade vi hem och kollade på The Mist. På lördagen var vi och tränade och sen tillbringade vi hela dagen hos mamma och pappa. Robin grejade lite med bilen, vaxade och så medan jag låg på soffan och slappade. Söndagen gick bara åt till slappande, gött.

Nu ska jag börja laga mat så att jag hinner innan jag ska iväg, sista veckan nu!

So long

Môlar!

Dagarna har sin gilla gång. Står på autoliv och ser nog rätt så uttråkad ut kan jag gissa. Men det tar på det, snart är denna veckan slut och då är det bara en vecka kvar. Det dumma är bara att jag fortfarande inte vet om det blir något jobb mån/tis v 30. De (eller jag) kommer att ringa om det finns nått jobb, vilket innebär att det kan bli att de ringer kvart i sex på måndagsmorgonen. Yey.

Något som är riktigt bra är att det bara är två veckor kvar till lön. Sweet! Är så shoppingsugen och satt och kollade lite på LaRedoute's sida där det är en massa rea just nu. Sugen!! Hittade dessutom ett par jättefina gardiner som jag är sugen på. De hoppas jag att de rear lite mer eftersom de fortfarande var i dyraste laget. Men antagligen gör de inte de. Elsk kanske kan betala hälften.. =)

Håller på och ifxar frukost nu till imon samtidigt som jag kollar på PCD. Känns som det var jättelängesedan ajg kollade på tv så det är riktigt skönt att bara sitta där och môla popcorn och Sprite.

So long

Att jag aldrig ger upp!?


Jag tävlar om denna söta babydoll med tillhörande trosa hos Lily, sponsrat av ingelita.se.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen

Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad

Markus Krunegård - Jag är en vampyr


Inga övriga kommentarer behövs, favorit just nu.

...och tidernas sämsta låt/låttext är...

...Sjumilakliv med Martin Stenmark. Löjligare text får man leta efter.

Läs och häpna:

Jag vill kasta loss och lära mig slåss 
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt
Börja sluta tro och låta vansinnet gro





Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt
Släcka fyren på berget som räddade liv och
smita från smällen med sjumilakliv


Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft
Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad son




Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft
Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft
Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft
För alla stunder vi haft
För alla stunder vi haft


Lägger även in ett litet hörprov





Min nya favorit



Som alltid svag för anime, även om det är gamla Brittan.

update

Nu är helgen redan slut, igen. Går så fort. Men det bästa är att veckorna går lika fort och att det därför bara är två veckor kvar  att jobba. Och två dagar, kanske. Vill gärna vara ledig vecka 31 även om jag vet att jag kommer att klättra på väggarna måndag och tisdag då lsk inte är hemma. Japp, sån toffel är jag. =)

Ifredags var vi iaf och åt tacobuffé på Åkanten, mycket gott. Prisvärt också för den delen, buffé och öl/vin för 89 kr. Blev ytterligare ett glas vin där efter ölen till maten eftersom vi träffade på Robins mamma och hennes man där. Vid tio eller nått drog vi os därifrån för att gå mot deras trädgård. På vägen fick jag för mig att kika in i fönstrena på Sandras nya salong och gissa om jag blev förvånad när Sandras huvud dyker upp innan för fönstret! Vi fick iaf komma in och kika inne i salongen som ser ut att bli väldigt fin. Fick också äran att boka den första tiden, 1 augusti kl 10.oo. Lagom med en klippning då, dagen innan vi åker till Kroatien. Efter klippningen var bokad fortsatte vi till trädgården och blev där bjudna på varsin öl innan vi trampade hemåt igen.

Igår var Bengan och Malin här. Satt på balkongen och drack drinkar och tjötade. Jag är lite mesig, men jag tycker faktistk det är kul att umgår par så. Självklart är det lika kul att umgås med singlar men nån gång iblan är det faktiskt kul att ha en sån där parkväll, hur töntigt det än låter.

Idag hr det blivit lång sovmorgon och allmänt slappande. Robin är iväg ochgolfar så jag antar att jag ska ta tag i disken efter middagen. Kanske äta upp det sista vitlöksbrödet också. =)

So long 

fredag!

Veckans sista jobbdag idag. Känns rätt skönt att inte behöva jobba en massa helger och så.. Det bästa med denna dagen är dessutom att jag bara jobbar mellan 13 och 18. Skönt att få kommer hem ett par timmar tidigare och hinna mysa lite med elsk. HAr planerat att gå till Åkanten och äta tacobuffé och dricka öl. Uteservering kanske? =) Tänk va härligt att få göra sig iordning och  ta på sig fina kläder. Man känner ju sig inte som världens hetaste varken när man dar runt i mysbyxor hemma eller i contage-kläderna på jobbet.

Är inte van att börja vid ett så jag vet inte riktigt hur ajg ska lägga upp dagen. Annars när jag börjar strax efter två har jag mitt "schema" jag följer men hur blir det nu? När behöver jag äta och göra mig iordnign för att hinna?? Jaja, det löser sig. Lite frukost nu kanske? Behöver visserligen äta miggad mid halv tolv men jag är väl aldrig den som är den.

So long

Bitter

Alla är jublande glada över att solen är tillbaka. Alla utom jag. Medan övriga sveriges befolkning packar bilen med diverse strandprylar eller glider runt på stan i somriga kläder sitter jag här i soffan och är bitter. Måste ju iväg och jobba vid tjugo i två. Det förstör hela dagen. Gillar inte heller att sola här hemma, dels för att det blir så jäkla varmt och dels för att det känns lite obehagligt att ligga här till allmän beskådning för hela Brogården. Tiden är lite för knapp för att ta sig någonstans. Kommer att vara blekast av alla efter denna veckan. Men tänkte iallafall slå på stort idag och gräva fram mina contage-shorts. Blir olidligt varmt i långbyxor. 

Idag serveras för övrigt grillat kött och egengjord potatissallad, inte fy skam. Dessutom har jag nog bestämt mig för att i första hand försöka få praktik på ett eventföretag.

So long 

Where to go?

Jag har fått beslutsångest. Skaj ag söka praktik på eventföretag eller informationsavdelning. Fixa glammiga tillställningar eller skriva torra personaltidnignar. Svårt val. Events låter ju så jäkla mycket flashigare, och eftersom jag är ytlig till max lutar valet åt detta. Fast har bara hittat två företag än så länge och skulle vilja ha några till om jag skulle bli dissad, nån som har några på lut??

So long

RSS 2.0