film vs engelska

Ganska lugn dag idag. Fast vart på dåligt humör. Och lite allmänt nere. Känner mej jobbig och sådär. Såg att nån hade gjort feta kryss över mej på min födelsedag i kalendern i skolan. Är säkert bara jag som är löjlig, men det kändes lite trist.

Imon har jag lovat Robin att gå till Nolhaga och trimma. Antar att det är bäst att hålla det. Vill ha en fungerande mp3. Allt blir mycket lättare då. Längtar ändå på nått sätt efter trappmaskinen. Den är kul. Men då är det definitivt bäst med mp3. Så kan man trampa i takt. =)

Kollar på Anger Manegment  på seaxan. Verkar ganksa bra. Men borde läsa lite engelska. Ska börja med analysen av Oates-texten imon. Where are you going, where have you been. Den är ltie udda. Man kunde tydligen tolka den på fem olika sätt. Som att hela texten handlade om knark, sex, musik, att växa upp och något mer. I vår grupp valde vi knark. Tyckte att den versionen Anna la fram verkade bra, ATt det hela handlade om att växa upp. jaja, nu börjar filmen igen. Ska kolla lite till =)

Dear Deer

53192-30

Denna klockrena krok hittade jag på bluebox.se   och tycker att den är helt underbar. Finns även en rosa... :) Vill haaa! Julklapp kanske.. =) Förövrigt är det en sådär dag. Mår lite halvkass.. Ont i halsen, trött och en känsla av att hjärnan är för stor för mitt huvud och vill spritsas ut genom öronen.  Har vart hemma och läst idag. Det är faktiskt också skolarbete.. Läst ut Madame Bovary och kommit hundra sidor i Vince & Joy, engelskspråkig version. Ska strax ta tag i den igen.

Tror förövrigt att mitt hår är ganska slitet. Känns ungefär som att dra i ett gummiband när man drar i enskilda hårstrån. Det är nog inte så bra. Men vill ju inte klippa av det igen heller. Nu ska det få växa lite. Igen.

Såg precis att en blomma som Robin fick i söndags har vissnat. Vasen var för liten, så vi fick inte ner blommorna så långt, så nu har de nog stått utan vatten ett tag. 

Åå, drömmer fortfarnde om den randiga klänningen från Vila. Vacker..

Tjejsnack v 48

Detta är vecka 48 tjejsnacks-frågor

Djur

Har du några husdjur? Nej, men förhoppningsvis snart en kisse
Vad har du haft för husdjur? katter och kaniner
Vad hette ditt första husdjur? Maja
Vad har du alltid velat ha för djur? Jag gillar katter... =)
Om du fick vara ett djur i ditt nästa liv, vad skulle du då vara? en katt, eller en fågel

53192-29

53192-29

Denna här till mitt foto-b projekt. Jag gillar den

PA - igen

Det gick lite trögt att gå upp i dag. Eller ah, beroende på hur man ser det. Hade vart betydligt trögare om jag gått upp kl 7, när klockan ringde för första gången. Mn nu kom jag ändå upp vid tio över åtta. =) Alltid nått. Iallafall inte som förra veckan när klockan hann bli elva. Är som vanligt tänkt att jag ska göra PA nu. Behöver bli färdig snart. Men jag bara pratar om att jag ska göra och behöver bli färdig, det händer inte så mycket IRL... Men kom på en plan idag. Om jag skyndar mej med PA:t, helst bli färdig i början av mars, senast. Så kan jag efter det lägga PA-tiden på att göra magasinet i grafen som skulle vart inne för ett år sen. Vill inte ha IG. Sen the Warriors också. Så är IG:na fixade.  Skulle vara intressant att veta vad jag kan få i graf om jag lämnar in magasinet. Blev väldigt nöjd med mitt slutarbete.  Jag är jättekär. Ifall nån skulle ha undgått det =)

Hälsning från Robin

Idag har jag och Emelite lekt en jätteliten stund. men trots den lilla stunden var det kul. Fast kom på att jag skulle frågat henne om hon ville följa med och handla present till obin nån dag med. Kanske kan skicka ett litet sms imon kanske. Får se. Har mer eller mindre ställt in mej på att åka imon men. MEn om nån känner att den nån vill följa med så hör av er vettja!

I skolan idag städade vi. Och åkte på palllyften. Det är alltid lika kul. Kommer du ihåg när jag och du, malin, gjorde det på karamellpojkarna?? Det var kul. Hittade ett kort i helgen där allt godis låg på bordet. Mycket var det.

Robin hälsar att han är snygg.

Nu ska jag och snyggingen sova. Om han kan slita sig från gitarren. Tycker att det ärmysigt när han spelar

Betonghjärta

53192-28

Nu har vi fått stolarna till köket. Jag tycker att det blev skitsnyggt. kul att ha något som är lite annorlunda. Blir lätt mycket Ikea annars. Så det är kul att köket inte är ikea iaf =) Tyckre att det blev bra med rökfärgade stolar också. Hade nogi nte blivit riktigt lika bra med klara.

Börjar bli hungrig nu. Ska göra köttfärsröra med ingefära och kokos hade jag tänkt. Var längesen. Men det blir inte riktigt lika gott när jag gör det som när mamma gör det.  Mamma och pappa var här förut förresten. Eller jag träffade dem på stan. Fick två flaskor vin. En turkos katt! Passa jättebra in på vår nya bokhylla. Där har jag ställt konserveringsburkar jag fick från mormors plus katten och ett betonghjärta Amanda har gjort i skolan.  I en av burkarna har jag lagt en ljusslinga, i den andra ett turkost blockljus med ljusturkosa stenar runt "foten" och i den tredje har jag en taklök med de turkosa stenarna runt också. Blev jättefint. Och så ställde jag betonghjärtat på en av mina rosa bordstabeletter. Ser så bra ut!! Ska bara fylla alla hyllor också. Vet inte om jag vill ha mina böcker där. Men vill iaf ha sånna där korgar i rotting från Ikea i några av facken. Vet abra inte riktigt när jag ska få köpt det. Men jag vet att allt kommer att bli galet snyggt när det är färdigt. 

Igår kväll gjorde jag och Robin middag och var finklädda och hade det jättemysigt. Är alldeles för sällan sånt händer. Men vi ska kanske på dejt nästa lördag! Ska bli spännande. Jag var jättepirrig i magen igår. =) Kändes precis osm i början, fast lite bättre typ. Eller iaf efter middagen. =) Och så drack vi det jättegoda vinet som vi drack när vi gjorde mysmiddag senast men jag fick ont i örat så att Robin drack upp större delen av vinet själv eftersom jag låg hela kvällen för att jag hade så ont. jaja. Men nu var det inget som förstörde.

Imon ska vi ha kalas, det ska också bli spännande. Lite nervöst för att alla ska träffas. Men det är ju verkligen på tiden! Men nu ska jag ställa in böcker i hyllorna i gaderoben. Kanske om jag har några fina böcker så kan jag ställa dem framme. Men vad räknas som fina böcker?? Har ju mestadels pocketböcker.. 

Smartskaft!

Jag är väl så jävla smart ibland!! Knatar som vanligt upp ur sängen ca 06.35 och gör mej iordning. När jag är typ helt färdig vid kvart över sju kommer jag på: Faaaan, visst var det ifag vi började klockan tio för att resten av klassen har nationella prov. Skickar iväg ett litet sms till Falk och får det bekräftat. Men det är ju ingen idé och gå och lägga sej då, så här sitter jag nu, i M3 och det är två timmar kvar tills vi börjar. Men nu slipper jag förhoppningsvis stanna kvar lika länge i eftermiddag. Men ska nog stanna nån timma ändå. Kan vara skönt att få kommit en bit. 

Nä, nu kallar kalendern på mej, hihi

Just det, utskömda igår. Haha, kul.... Men mysigt var det =) 

jag och grisen


Det är jag och grisen mot världen. Så det så! =)

53192-27


bakdag

                                                     

Idag är det definitivt dags för ett röj.Saker överallt och riktigt sunkigt faktiskt. Eller iaf ganska sunkigt. Måste också städa på lördag eller söndag förmiddag innan kalaset.  Har gjort tårtor idag också. Sen, bara för att det blev typ nio äggvitor över, gjorde jag maränger. Men alla fick inte plats på en plåt, så några stor typ och smälter bort på ett bakplåtspapper nu.

Upptäckte även idag att när man snoozat med mobilen en halvtimma stänger den av väckarklockan. Så jag vaknade nio, tänkte, äh va fan, och sov till elva. Likt förbannat är jag trött. På ett sätt är det skönt att inte ha några lärarledda lektioner, men det är lätt att det blir såhär. men eftersom jag inte har någon engelska imon eftermiddag ska jag stanna då och göra PA.

Mina maränger blir aldrig torra. De har stått inne en timma nu. Lite irriterande. Tog bort plåten som jag lagt över nu. Kanske itne blir så brända. Kanske är det som behövs för att de ska torka.

ah

Idag var jag hos mamma. Lånade ltie grejer till kalaset och skrev av recept på tårta. Sån där glasstårta jag hade med till dej, Elin. Hoppas att jag gör den lika bra som mamma. Sen när jag kom hem myste vi lite sen gjorde Robin mat. Han har blivit duktig med det. Känns bra =) Sen var vi och handlade. Sen skulle han och träna. Men nu kommer han snart hem. Mys! =)

Lånade mammas och pappas cykelpump. Så nu kan jag cykla till skolan igen. Skönt! Så segt att gå. Måste dessutom gå typ tio min tidigare på morran. Hinner ju inte se hela nyheterna när man börjar tidigt! =) Måste nog vara dagens i-landsproblem. Fick även se idag hur mamma gjort om mitt rum. Shit, det är omgjort till oigenkännelighet, eller vad det nu heter. =) Min rosa vägg är borta!!! Det var ju liksom jag juh!

Ah, får inget vettigt skrivet

Kycklingsoppa!

 
Helgen som var, var till belåtelse. Tallhyddan var muucket rolig. Bildbevis hittas lättast på Malins blogg. Igår tog vi det lugnt. Var och lämnade tillbaka filmer som jag och Malin kollade på på eftermiddagen/kvällen och köpte thaimat. Varsin K1. Goffa!! Ikväll är jag ensam. Robin är på Maiden. Kommer väl hem om typ två timmar skulle jag tro. Gjorde soppa till mej själv idag. Den blev jättegod. Tror att jag börjar att bli ltie virrig dessutom, kan inte stava. Borde nog gå och sova snart. Behöver duscha först bara. Men det ä rju bara skönt så.

På söndag ska vi kalasa lite. Första kalaser någonsin som jag fixar själv. Shit my God! hihi. Men det kommer nog att lösa sig. Ska bli kul att familjerna träffas. Har de ju inte gjort än. På tiden. Har ju snart vart tillsammas ett år. Mitt bästa år någonsin. Längtar till nyår. Kommer nog bli ett bra nyår. Fira med Malin och elin och förhoppningsvis Empa också. Och Malins Raimonds kommer att vara här! Skojsigt. Hoppas att Loffert är med också. Han kommer hem snart. Ska bli kul att träffas igen. Det är ju lite tyst här hemma utan honom. 

Imon är det en lugn dag i skolan. Är skönt. Ska tatagi mitt "sjätte veckan-problem". Konsultera lite med Janne om det. Samt skriva ut bilder till Lilla Galleriet och M4. Hade redovisning på dem idag. Är ganska nöjd. Ska testa lite med den ena bilden på Brudslöjan bara. Kan behöva bli lite grönare. Men behöver hjälp med det. Vet inte riktigt hur man gör. Och så ska vi nog städa eller handla imon med. Hinner nog inte båda. Men vet iaf vad för nån mat vi ska äta. Det underlättar ju. Plus att det går snabbt att göra just det.

Här kommer mitt recept på jätteenkel och god soppa! (till en person)
En kycklingfilé strimlas och fräses i lite fett och curry. När det fått lite färg blanda i en halv strimlad purjolök och två strimlade morötter. Låt det fräsa kort och blanda sedan i mellan 5 och 10 dl vatten och hönsbuljong(en tärning per fem dl vatten) Låt det koka i 10-15 min och reda sedan med lite vetemjöl utblandat i vatten. Smaka av med salt peppar och curry. 

Alla grejer kan man ta mer eller mindre av. Eller blanda i nått annat man har hemma, tyå bambuskott eller nått. =) Jag tyckte den var god iaf. Får se ifall Robin vågar ta med till jobbet imon. =)    
 

Tjejsnack v.47

Jag har gjort som så många andra och blivit medlem på tjejsnack

Barndom
· Hur såg du ut när du var liten? (Lägg gärna in foto) - En liten tjockis!
· Vad var din favorit lek/leksak? Kommer inte ihåg, men min tomtedocka var en höjdare!
· Vem var din/dina bästa kompis/kompisar? Alika och Balika, hehe! De var mina låtsaskompisar och de första jag kan minnas
· Berätta om nåt speciellt barndomsbus eller barndomsminne du gjorde som liten! Hmm... kommer inte riktigt ihåg nått som jag gjorde innan jag var 6 eller nått. Men då klättrade jag upp på ett tak hos min dagmamma och trillade ner. Men till alla vuxna sa jag att jag hade trillat ner från en gammal traktorkära som stod bakom det uthuset vi var på taket på. Jag har fortfarande kvar ärren på mina händer som jag fick för att jag skar mej på plåttaket..  
· Hur mycket vägde du och hur lång var du när du föddes? Hmm... Var ganska smal vet jag, men kommer tyvärr inte ihåg några exakta siffror, men jag tror det var 2900 gr och 40 cm eller nått

häääääng

Ikväll är det party. =) Har fixat allt utom mej själv nu. Liite sent ute idag. Men pappa har vart här och satt upp vårt bord. Utan att Robin vet.tihi! *busunge* Det blev jättefint. Mamma hade också packat ihop alla mina saker. Ha rplockat upp allt utom böckerna. Är två proppfulla Ikea-kassar. Men det är skönt att ha mina böcker och skivor hos mej ändå. Har saknat dem.

Det  har vart en bra dag idag. Först var pappa här, sen mötte jag Lina nere på stan. Köpte leggings och ett par hängsler. Hittade fina underkläder också. Men det blir efter studiebidraget kommit. Hittade lie fina grejor jag vill ha. Sen efter stan gick jag hem och fixade med tvätten och sen kom Lina. Gjorde mat och åt ihop- Skönt att få lite sällskap till maten. ´Precis när vi började äta kom Malin också. Sen hjälpte malin mej att diska och sen var vi på Willys. Blir alkohol i spritform ikväll. Sen har jag dammsugit och strukit min skjorta som jag ska ha ikväll. Kommer bli snyggt. Snart kommer Robin hem också. Älsklingen! 

Kommer att bli kul ikväll.  

-ört

Äntligen dags för helg! Skönt. I eftermiddag/kväll har jag och Malin ätit onyttig mat, slappat och kollat på film. Himla najs. Såg DaVinci-koden och Confessions. Confessions var en film med Jennifer Love Hewitt som spelade en jättebitch men som i slutet kom på hur hemsk hon varit och försökte ställa allt till rätta samtidigt som hon tillslut fick Prince Charming. Snuttegull då. Men trots den väldigt förutsägbara och amerikanska storyn gillade jag den. Mittemellan filmerna kom pappa och Amanda och lämnade av muffins, ett bordsben och en rosa gris med guldvingar. Dess syfte var att vattna blommor. just nu får den pryda en högtalare.

Planerna för resten av kvällen är att se Analyze That med kanske lie popcorn och sen krypa till kojs. Imon hade jag tänkt att kila ner till stan. upptäckte att jag måste klacka om mina blingblingstövlar och så förstörde jag ju mina leggings på Partyups så måste inhandla nya om jag ska kunna ha min korta pennkjol imon på office-temat. Hade vart hett med strumphållare till men det kanske hade passat bäst på Partyups. Sen kommre även pappa och kanske, kanske mamma och sätter upp bordet. Kommer bli så snyggt! Vet att det vart tjat om det, men shit! Hett kommer det att bli!!

Sen kommer ju också Robin hem imon. Mys. =) Hoppas att han har kul på konserten. Och det dyra hotellrummet. =) Hade velat gå ut ihop med honom imon också´, men när man är för liten så är man. Han ska till hotellet och Fridurt och Malört ska till TH. "Elört" hoppas vi också att hon hakar på. Inget svar på smset än. Men det hade vart kul. Kvällen hade varit fulländad om Emört också kunnat.   Nu har filmen börjat. Back to the sofa. Måste få in lite mer engelska och lite mer flyt på mitt prat. Behöver komma igång om jag ska klara C-kursen


office

Imon ska jag leka med Malin. Det ska bli roligt. På lördag ska ajg gå ut med Malin. Vill Empa och Elin med?? Vore kul. Hoppas att bordsbenet finns på Ikea imon också. Fast kållered och bäckebol kanske får leverans samtidigt. Men man kanske kan ha tur. Vore skönt att få färdigt köket. Längtar så. Nu är ju listerna uppe också. 

Jag och Robin var i skolan idag och han kollade på mitt foto b-arbete. Han tyckte inte det var genomtänkt.. blev lite stött.... Visst kunde det vart mer genomtänkt men.. Tror att det är de som har ännu mindre genomtänkta saker än jag. Började med engelska c idag också. Det var kul. kommer nog att bli en brakurs. Inte så jättestor grupp heller. Kan vara skönt. Och så har vi ju Anna som lärare. Kan knappt bli bättre.

Längtar till lördag. =) office-tema. Ska ha kort svart kjol, vit kortärmad skjorta och mina blingblingstövlar. De är så heta!! och så vill jag ha platt hår med utsvängda toppar. men nu ska jag nog zappa lite. är nog simpsons!! 

aaah

Genomgången om hur vi skriver ut ska vara kl 13 idag. Jag som vill hem.... Vill mest vara hemma hela tiden nu känns det som. Men det är bara för att jag är så jäkla trött. Har problem med att komma upp halv nio på morgonen!! Det är inte normalt. Då ska man inte vara så trött. Ok att man är trött om man går upp halv sju, då kan man få vara lite trött, men itne halv nio! DÅ har man ju sovit ungefär nio timmar. Det är så konstigt. Måste ha mer promenader, MiViTotal, och kanske lite övrig träning utöver promenaderna. Men vitaminer och dagsljus är og det viktigaste. Så då är problemet som följer. Jag har 200 kr i plånboken. Ska jag köpa vitaminer för dem eller ska jag gå ut i helgen? Hade vart lite kul att också gå ut på lördag istället för att sitta hemma och vänta på Robin. Malin, hur var det där med TH?? Vad var det för något?? Ska iaf ta kontoutdrag när jag går hem idag. För om ajg kan klara mej på det jag har i pllånboken i helgen och ändå har ca 300 på kontot kvar kan jag nog gå ut. FAst då har jag iofs räknat med att jag får lön nästa fredag vilket faktist inte är helt säkert. Jäkla skit! Iallafall. JAg och Robin måste ta tag i hans kalas idag. Bestämma helt säkert liksom. Vore gött att ha det färdigt. Vore gött att ha på söndagen också för den delen. Slippa göra så stort kalas.

Färdig!

Nu är jag färdig med mina foto b-grejer. 17 bilder. Tycker jag är helt ok. Ska försöka få satt ihop dem idag också. Annars blir det nog imon eller torsdag. Blev bra. Är nöjd med flera. Ska spara över dem i jpg och lägga upp några här. Så att jag kan ladda ner dem hemma =) Och för att fiska efter beröm så klart. Höhö =) Orkar inte gå hem riktigt idag. Gör inget om jag stannar en timma till. Har inget att göra hemma ändå, förutom trist "hushållsarbete". Hann tillochmed lägga in en masikn med tävtt innan jag gick. Ska testa torktumlargrejen med mening också. Kanske funkar när man vet hur man ska göra. Är irriterad dessutom. Bara för att vissa i gruppen inte vet hur man skriver ut riktigt ska HELA fotogruppen ha genomgång med det. Hur svårt kan det vara?! Hur kan männskan ha missat hur man gör?? ÅH! Vad är problemet?!?! Börjar att bli lite hungrig. Ska göra pasta med tomat- och mozarellasås idag. Blev lite mozarella över igår när vi gjorde toast. Och salami! Gott. Var längesen jag åt det. Kul med lite variation. Fast just nu är jag sugen på precis allt... Stekt ägg på smörgås skulle inte sitta helt fel.. Kanske blir ikväll till Ugly Betty och Grey's Anatomy. Popcorn också så klart.

begränsning

Var kvar länge i skolan idag. Blev färdig med foto b-projektet. 17 bilder tycker jag räcker. Vet inte vad jag ska ta på mer.  Men är nog nöjd med de flesta jag tagit. Så det känns br iaf. Men är ändå nervös för nästa vecka när vi ska presentera dem för klassen. Känner mej jämt så dålig när jag visar upp dem. Självförtroendet är på bått  efter varje sådan redovisning.

Usch, kan inte sitta mer framför datorn idag. Har så ont i axlarna.

Medieprogrammet på ALströmer är det enda medieprogrammet i hela Sverige som undervisar med storformatskameror. Det är så tuffa grejer. Bara lägga skärpeplanet vart man vill sådär. Det är nu man inser hur jäkla begränsad man egentligen är med en småbildskamera

osar

Ringde mamma och pappa, de skulle till ikea. Det är ju helt sanslöst! Hurra för kvinnlig inutition. Eller vad det nu heter. =)
De skulle iaf köpa ben ifall det fanns och detsamma med stjärnorna. Hoppas att det finns!! Vill verkligen ha sådana stjärnor. Och benet vill jag med ha. Fast de visste inte om de hann att komma med bordet och det denna helgen. Men kanske. Stolarna kommer ju ändå inte fören om två veckor på ett ungefär. Blir helt ok pris på assnygga köksmöbler.

Har gjort mej iordning nu och är färdig att gå. Funderar på att gå ner till stan innan. Robin skulle ju ändå in med Lihv. Såå.. Men jag vet inte. Kändes som om det skulle bli asbra idag n'r jag gjorde mej iordning men det blev det inte riktigt. Det är håret... Trivs sådär med det faktiskt. Får nog bli Marika nästa gång ändå. Eller så är det att jag har så fruktansvärt torrt. Kan ju faktiskt ligga nått i det. Men vet inte vad jag ska göra åt det. Skulle nog behöva äta lite vitaminer. Vill ha mivitotal. Men sen kostar en sån flaska 200 och det mäktar inte min ekonomi med just nu. fan, vad jag hatar det. Och fan vad jag tjatar om det!! Sanslöst.. Men så e're'me't.

Gah, vill hanågot att äta. Blir galen. Konstant hungrig och därav konstant bad breath. Iuh!

Ajjkiiiaaa

Äntligen helg! Så skönt. Ska strax diska efter frukosten. Bädda också. Sen duscha och göra mej iordning. Ska på middag hos hans mamma ídag. Sen hem och mysa. =) Hoppas jag.

Var på IKEA igår. Var inte meningen att vi skulle åkt dit. Det vi åkte dit för var slut. Kom istället hem med hyllan Expedit och lampan Lykta x 2. Hmm... Var det något mer tro.. Jo, tre-pack med glödlampor till lamporna. Blev bra med hyllan. Men det som egentligen var mest angeläget att köpa var ett bordsben. Kommer in om en och en halv vecka ungefär. Så får väl se om mamma och pappa kommer med bordsskivan idag. Undrar vart vi ska göra av den då. Men funderade på att beställa det från internet, så slipper man åka dit. Jobbigt att åka för bara ett ben. Sen hade jag tänkt att köpa två adventsstjärnor i plast också, som denna helgen endast kostade 9 kr (!) styck. Men de var såklart också slut. Det var synd. Kanske kan önska sig i julklapp.
 
Jag vill ha så mycket hit nu. Men har inte några pengar att köpa för. Hittade fina julgardiner på Gardiner & Mattor här i stan. Enkla vita med stora röda hjärtan på. Och så vill jag ju ha sådana stjärnor. Nya blommor eftersom jag dödat de vi har, en liten hylla att sätta på väggen... Jaa, helt enkelt massa grejer. Vill ha målarfärg också så att jag kan måla min stol (vit med slitna kanter) och min hörnhylla (högblank svart). Det kommer att blir snyggt. Nää, men nu ska jag nog ringa mamma och pappa och frågar vad de gör. Kan alltid hoppas att de är på IKEA Bäckebol....

Snaaart

Fan, läst massa bloggar. Vill ju meee skriva så bra. Ska nog ge fan i att skriva om jag är lite halvnere. Kan ju i annat fall, om jag får en oemotståndlig lust att skriva just vid dessa tillfällen, skriva på lunar och sälla mej till resten av alla de fjortisar med ångest och självdestruktiva tankar. Kanske vore nått.

Nää, uppryckning i bloggen från och med nu. Ska dessutom börja skriva min adress till den över allt. Tillslut borde väl nån bli nyfiken och gå in på den.

Datorn susar sjukt mycket. KAnske är skumgummi i den från mina mjukistofflor. Hungerm börjar att lägga sej. Snart börja Tyra också. Haha

Lätt

Filemn var bra igår. Lite småmysig. Efter var det inte så småmysigt. Skit samma. Blir väl bättre nån gång. Tur iaf att jag har världens bästa älskling. Sov dåligt inatt. Orkade inte åka till GBg. Vad får jag ut av det?? Typ inget. Kommer ju inte vara klokare när jag kommer direkt. Snarare ännu mer förvirrad.

Jag är hungrig. Men nej, bara ett litet tag kvar tills han kommer hem. Då blir det mat. Men inget innan. Ajabaja, inget småätande Frida! Det är det som leder till fördärvet.  Känner mej lite  bortglömd på nått sätt. Förstår inte varför.

Han kom undan för lätt... Men vad ska man göra. Är ju så svårt. Blir dubbelmoral liksom. Är ändå en person jag älskar.

F.O.U

Idag är det en stor dag på många sätt. =) Moby släpper ett best of-album och jag blev tillfrågad av två klasskompisar att följa med att äta. Shit alltså. =) Och det är itne slut imon. På släpps Viktor & Rolf-kollektionen för H&M och det är kunskapsmässa i GBG. Vilket innebär att jag är där och kan gå till H&M och kolla!! Det är stort. Missade både Karl Lagerfelds och Stella McCartney.Kanske kan jag ha en chans nu. Hoppas. Såg himla fint underklädesset på H&M's hemsida. Vill ha. Och så hade de jättesöta strumpbyxor med hjärtan. Unna mej det kanske.

Tog precis en chokladboll. Det ksulle jag aldrig gjort. Nu vill jag ju ha mer. Ska städa köket idag. Eller göra ordning i skåpen. Sen ska jag fika med Johanna. Ser fram emot det. Håller på och kokar golvmoppen också. Nu ska det bli lite fräschare iaf. Jaja.. datorn verkar vara på väg att kollapsa av att jag har för många fönster uppe. Är väl ett tecken från ovan att jag ska börja städa.

Bio ikväll - Förortsungar! Den är nog bra.

Fuck

Böhö. Typ ingen rba dag idag. Vill gå och lägga mej. Råkade av misstag radera 146 bilder som jag skulle ha till mitt foto b-arbete. FUCK. Men var väl inte jättemånga bilder som gick förlorade så sett. Av de majg skulle ha alltså. Men orginalen till de som jag redan fixat försvann ju. Och endel kul på manda och jocce och katten som skulle vart kul att ha gick också upp i rök. Sen har jag fotat lite nu. Blev inte så bra som jag hade hoppats. Har typ sju bilder. Kanske runt tolv, tretton nu. Behöver ju bara sju till.. :S Lite panik. Vetinte ens vad jag ska ta på!!! Ska vara inne måndag v 47. Men måste vara färdig om en vecka ungefär eftersom jag ska hinna binda ihop boken. Eld och vatten. Hrm... Vill ha macrooptiken av karin också. Får fråga henne om jag ser henne imon iskolan. Eller torsdag eller fredag. Vill ha egna grejer. Måste vara det bästa. Inte behöva bry sig om nån annan. Vill ha en annan kamera också. Har kommit på varför det jämt blir oskarpt. Jag är för svag. Kameran väger så pass mycket så att jag inte orkar hålla den lite längre. Vet inte vilket som är mest illa...

Nää, nu blir det faktiskt en tupplur. Kanske är på bättre humör när jag vaknar. Ska handla också. Känner inte för det. Men vill hinna umågs med Robin innan han tränar och det kommer vi typ inte göra ifall vi ska handla, sen göra mat och sen diska. Särskilt om han ska plocka bollar..


Sneee

Ha, måndag igen. Fototeori hela dagen. Blir lätt lite tungt efter några timmar. Var oförberett prov idag. Fast inte på riktigt likosm. Kändes som vi gjorde det för att sedan ha något att gå igenom. Men det var bra. Svarade bra på endel saker. Men låg typ en siffra fel på slutartiden. 1/16 istället för 1/15. Bara för det blev ju allt fel när jag räknade. bländarskalan var också lite fel. Men hade de flesta siffror med ändå. Yeye.

Parrtyups i lördags. Det var kul. Förutom att jag blev lite för full. Och så var det trångt. Undrar om de egentligen fick ta in så många i den lokalen..? VAr typ som magras gympasal. Och så 420 personer.

idag ska jag fota lite. OCh städa. Och åka till Magra. tror jag. Men först ska jag skrapa bort stearinet som hamnade på golvet igår när Robin välte ner en ljuslykta. Tur att jag precis blåst ut den. Annars hade det kanske gått snett.

Siktar högt

Today is the day! =) Partyups ikväll. Längtat som fan. Ska till Johan och Emelie innan. Blir kul. Mii lajk ämäli. johan med. Har vart och lånat ett väska hos kusin lina. En minimini-guldväska. Den är söt. kommer att va het ikväll. Hoppas jag. Eller kan jag låtsas att vara utklädd.. Till luder eller nått... :/ Får hoppas på det bästa helt enkelt. Har diskat lite nu, ska torka den också. Sen ska jag hänga upp tvätt.... Sen börja att göra mej iordning!!! Ska bli kul! Ska ta riktigt låångtid på mej idag. Det ska vara perfekt. Ska nog ha uppsatt hår. Så det kommer ju att ta ett litet tag. Allt ska vara perfekt. Jag har höga krav ikväll.


Vilja och inställning!

Äh, Rumpa. Det handlar om vilja och inställning. =) Fast kasnke eventuellt tar mer gåvänliga klackar. :) Men bara eventuellt!! :)

Danmark var bra. Ska sova nu


Dääänsihh

Partyups - Stayups.. =) Dålig humor vid den här tiden på morran. Särskilt när klockan typ han bli kvart i ett innan jag somnade. Idag är det Danmark som gäller. Därav denna tidiga uppstigning. Kommer nog hem ganska sent ikväll. Får sova ensam i natt. Robin är i Borås med med Lihv. Sen sen. Då kommer han inte undan. Känns som om vi inte har träffats på jättelänge. Eller inte riktigt liksom. Känns segt. Han var vaken igår när jag kom hem.. Mys.

Väntar p åatt mamma ska ringa och säga att de är på väg. Hon sa faktiskt halv åtta, åtta.  Halv åtta var det sista budet. Så därför har jag vart färdig sen tio ööver sju.. Va väl int eriktigt mening men har så svårt att beräkna hur långtid jag tar på mej på morgonen nu mer. Så olika från dag till dag. Men generellt har jag blivit snabbare än vad jag var förr. Tror jag iaf.

Dricker Citronmelisste. Man blir sträv på insidan av kinderna då. Men det skulle ju vara avslappnande så. Jag ska sova i bilen. Ända till Hallandsåsen då det vankas frukost. Gott. Hade vart ltie kul att åka Göteborg - Fredrikshamn idag. Men helsingör är också mysigt. Jag ska vara het i min nya jacka idag. Och ha min vita mössa och halsduk. Och mina fårullsskor. Kommer att se sådär vinternysig ut. Hoppas jag. Annars kommer jag väl att se ut som en fågelskrämma. Återstår att se. Nackdelen med detta teet är att det inte ska vara över 60 grader varmt. Gillar ju när det är sådär jättevarmt och härligt. Med lite, lite mjölk i. =)

Har så ont i mina fingrar. Bara för att jag har hållt på och tagit´också mycket i veckan så är de helt jättetorra med typ torrsprickor eller skärsår över hela fingrarna. Gjode ont när jag höll i temuggen och den var lie varm. Men samtidigt så är de tsynd att det är över för denna gången. Trivs verkligen. Inte riktigt samma stämmning som det var i somras men ändå. Jolene jobbade igår också. Det var kul. Det är bättre att vara på autoliv än autoflator. Tycker att folk är lite trevligare. På Autoflator får man verkligen bara göra skitjobb och även om de tär endel skitjobb på Als också så är det ine på samma sätt.

Nää ,vart håller de hus?! Fixa det sista nu iaf.


Längtar

 

Klart jag komemr att va Emelie! Satsar på svart kort-kort och rosa! :) Hade hoppats på små djävlushorn också men får se hur det blir med det. =) 

Idag är sista dagen jag jobabr. Har fått vara på pass/förare hela tiden och ska vara det idag med. Trivs så himla bra där. Och det verkar som om de vill ha mej där också. Hade tydligen frågat contage om ajg kunde komma nästa vecka opckså. Misstänker att Elin ligger bakom det. =) Gillade henne. Gött iaf. Är nästan så att jag inte vill tillbaka till skolan utan fortsätta där. Gilalr Helena massa också. Elelr gilal de flesta där inne. Solveig är väl kanske sådär men...  Jaja.

Längtar så mycket till helgen. Dels är det partyups och sen får jag äntligen träffa robin i dagsljus. Typ. Blir ju inte att man träffas så mycket nu heller.. Lite på natten när jag lägger mej och lite på morran innan han åker.  Inatt när jag kom hem var jag pigg. Satt och kollade på tv till ett ungefär. Va ju SATC! :) Har ju iofs sett alla avsnitt men vadå då?? 

Nu ska jag snart göra mat. Salladen kanske jag ska göra nu. Bara gott om den kan stå ett tag. Sån där tomat och löksallad med massa fetaost och dressing på. *goffa* Lyckades typ asbra med maten igår också. Pasta med en ädelost- och skinasås. Jättegott. Ska äta det ikväll igen. =) Hopaps på lite tomatsallad till det.

Nu är jag inte så sugen på att åka till helsinör imon. Men samtidigt vet jag att det kommer bli kul. Men mamma och de verkar ju också lite tveksamma. Får väl prata med henne ikväll när vi slutat om hutr det blir. Var längesen jag var i helsingör också. Tycker att det är mysigt där. Slår visserligen inte Köpenhamn men det är det ju inte så mycket som gör. Skulle va kul att åka dit över en helg bara. Shoppa och festa. Åka några fler då än bara jag och robin. 

Just det, alla, 10 nov, utgång i Gbg??Sandra var sugen. 


Snö

Skrev ett jättelångt inlägg igår. Men sen blev jag utloggad så det försvann. Sen orkade jag inte skriva om det. Men det var iaf en lång och bra dag igår.

idag är det snö ute. Ska hämta moder innan jobbet. Och köra hem henne. Blir ju bar nååågra mil extra. Menmen. Kanske kan få bensin för det. (A)

Robin tränade inte igår utan mös med mej. Det var mysigt. Behövde det. Nu kommer vi itne träffas förren på lördag. Segt. Kramats hela natten. Visserligen i sömnen men ändå. Bra känsla i kroppen när man vaknar. Fick bestämt lite om sälen också. Blir nog bra. Vecka 5 eller 6. 

Idag ska jag byta adress igen. Men ni som har min adress kan fortfarande använda adressen hir. Jag byter bara för att hoppas på att få inackorderingstillägg. 

Ni lyssnar jag på Love like that med Stew på Pandora. Den är mysig. Men nu ska jag nog göra mej iordning. I och med att jag ska hämta mamma får jag börja med maten om nån timma..

Det är snö!!!


RSS 2.0