Fullt,redan

imon blir det nyårsmys. Ska bli kul. Halv sju, malin. Glömde att höra av mej tidigare. F'låt..

Robin har köpt Resident Evil 4. Jag ska lära mej det.

Vårt kök blev hur snyggt som helst. Bild kommer framöver. Vi var och fikade på Gårdscafét idag också, mys. Och så en lite utflykt till vårt nya soprum. Alla tunnor är redan fyllda. Undra hur det ska gå nu efter nyårsafton också. jaja, det är ju inte mitt problem, har ju bara slängt två soppåsar sen den 27, då det öppnade. =)

jobb

Denna nyårhets. Förkylningen ligger kvar som ett tjockt täcke över mej, även om det börjar att komma in lite luft under det nu. med andra ord, jag är på väg att tillfriskna. På tal om nyår dessutom så låter inte Respekt fel. Men det är väl bara jag som vill. 

Nästa vecka ska jag jobba gott folk. Emma från Contage ringde. så det blir förmiddagsskift på pass/förare. Förmiddagsskift innebär A-skift innebär mammas skift innebär bra skift med Basri och förhoppningsvis Helena. Hoppas att hon fortfarande är där. Hon är snäll. På eftermiddagarna ska jag plugga. Göra reklamkampanj och foto c projekt. 
 

53192-33

göööh

Årets helvetesförkylning är på väg mot mej med stora och snabba steg. hostar, nyser, snuvar till förbannelse. Och som om det inte var nog med det rinner ögonen hela tiden också. läpparna trillar snart ihop av uttorkning. Och det kommer bli värre har jag en känsla av.

idag blev köket färdigkaklat. Blev himla läckert. Eklister har kommit upp också. Pappa fått från jobbet. Pappa har bra jobb =) Robin ska nog kakla bänken vid spisen imon dessutom. är en jättegammal rutig bänkskiva på den. Kommer att bli ännu hetare då. Dessutom ska vi åka och kolla på lister. Lagom kul men. Måste väl göras. Vill göra om sovrummet nu också. Har slagit mitt svarta medaljongvägg och tre ljusgrön aväggar ur hågen och det har ersatts av en idé med en randig fondvägg och de andra tre i någon av färgerna som ingår i den randiga väggen. Kanske tillochmed kan måla de andra väggarna i olika färger. Iaf två. Får tänka på det. Hittade en fin randig tapet idag men den var nog skitdyr. Andra som typ samma kostade iaf 600 kr/rullen. Lite väl saftigt kanske. Plus att man sen ska ha färg på det också. 

Idag börjar det en miniserie på femman som verkar bra. Om Bermudatriangeln. Ska se den tänkte jag. Men den börjar först kl 21, så vad göra fram till det? känner inte för att gå ut och fota nu när jag e så hängig. ingen idé att ge sej på paradisasken heller, känner ju ingen smak. Bara typ sött, surt och beskt.  Lite jobbigt då. Hoppas iaf att den hinner gå över till nyår.


julhelgen över

Julen är förbi och den sedvanliga paniken över vad man ska göra på nyår börjar att infinna sig. Synd på att det är stor chans att jag kommer att vara sjuk bara. Har vart hängig hela dagen... Har gått på stan emd mamma. Fick en topp och ett par jeans. Och så neeeesspray och en n y försvarets. Sen åt vi på Musses med pappa och Robin också. Det var mys. De har kaklat köket här idag. Blev himla fint. Blanksvart kakel. mumma :) Ikväll blir det nog en tidig kväll för mej. Robin är på hockey och jag kan likagärna gå och sova mej frisk.

Förövrigt vat årets skörd med julklappar till belåtelse. Både de jag fick och de jag gav. Så det var ju tur. Har bäddat med de nya påslakanen vi fick idag. Ska bli skönt att krypa ner i rena sängkläder som luktar sådär jättegott pch rent liksom.
 
Juldagen var även den till belåtelse. Blev precis lagom för min del. Synd bara på att jag irrade runt och letade efter Empa och Ella, mina ständiga följeslagare i en halvtimma typ. Så, så vidare ständiga kanske de inte var ändå. :) men det var kul så länge det varade. Sen efter det dansade jag lite med Robin och sen åt vi kebabtalrik på Grillgrillen och sen gick vi hem. Hade så ont i fötterna att jag trodde att jag skulle dö allra minst. SÅ när vi kom hem la vi oss på sängen för att vila de små fossingarna en liten stund. Och somnar!! Vaknar halv sju på morronen när Robin börjar attgå runt och släcka lamporna som fortfarande lyser. Får tagit av mej kläderna och sminket  och krupit till kojs på riktigt. Dan eftertog vi det lugnt, men ändå var vi itne så farligt sjuka. Iallafall inte jag, så det var skönt. Men den vanliga bakfyllepizzan böev det såkalrt ändå. Nino special från Venezia. *goffa* 

Imon kommer mamma och pappa hit igen. då ska det fogas så det står härliga till. kommer bli jättefint när det är helt färdigt.  Undra om man inte ska slappa lite framför tvn nu. Snyta sig först.   

Fika!

Idag ska jag fika med elin och loffe. Ska bli kul. Sen ska jag handla julklappar med lina. Sen kommer mamma och manda. Och så handlar julklappar med Obin och sen handla mat med Obin. Shit, blir mycket idag. Hade tänkt att göra knäck och farmors daim idag också. Jösses Amalia. =) Blir mycket fika och många olika människor. Blir kul. Får inte hller glömma att kolla efter julgrupp eller liknande till Robins mamma. Ska ju dit ion och det ser väl bra ut med en liten grupp eller så.

Detta blir mitt sista jullov. Inget jag direkt lider av måste jag erkänna. Längtar så till studenten! Helt sjukt. Längtar längtar  längtar!

Ska bli mys på jul också. Farmor julmat!! Slår det mesta. iaf alla julbord =) Jaja, nu ska jag smörja händerna och vänta på att Elin och loffe ska ringa!

"Snart så kommer Kalle och hans vänner!"

Igår skrev jag en jättelång blogg, men när jag skulle publicera den stängdes webbläsaren ner. Hade kopierat det jag skrev men det verkade också försvinna av någon anledning. 

Imon är det sista dagen innan jul. Skönt. MP har sin julavslutning kl 10, men ska samlas nån halvtimma innan. Är väl inte så jättesugen men måste lämna tillbaka filmerna jag lånat av Sara. Och prata betyg med henne också. Hon hade hittat min och malins novellfilm, vilket innebär att vi visst har lämnat in tre grejer i RB och därmed blir godkända. SÅ nu slipper man ha the Warriors hängandes över sig. Bara magasinet kvar då. Och lite bokrecensioner och sån skit. Men en har jag ju färdig nu, den på madame bovary. Känns bra. 

Är trött ikväll. Funderar på att duscha och sen gå och lägga mej, så får Robon väcka mej när han kommer från träningen. Kan lägga mej och läsa lite Vince & Joy. Vill ha läst ut den ganska snart, så att jag kan börja riktigt med Tjechov.  Är visserligen en film så 6:an ikväll som verkar bra, men den slutar ändå 23.15 så komemr ändå inte se färdigt, då kan jag lika ägrna strunta i att börja titta. 

   

my lovely kamera

Från och med idag innehåller min kameraväska följande: En D1x (!) ett vidvinkel (18-35mm), ett tele (70-200mm), en blixt, två 16gb minneskort, två batteri och lite annat smått och gott. Känns kul. Nästan så att jag vill ha med kameran ikväll på roadtrippen :P

Har vattnat lite blomnmor nu. Funderar på att rensa avloppet i handfatet, bara för att visa Robin. ska jag fan göra. Bara prata lite mer med malin först :P

Tisdag = PAdag

kom till skolan hyfsad tid idag. Känns bra. ska göra PA. men är inte så jättemotiverad, inget kul det jag ska göra. Lägga in massa stödlinjer så att datumen kommer på rätt plats. Åh.. inte dierkt det roligaste man kan göra, men det måste ändå göras. Sen är jag faktiskt färdig med själva datumdelen. om jag ska ha de färger som ajg lagt in, vill säga.

Idag är det dessutom roadtripdag. Kom på igår att jag missa antagligen hela Ugly Betty och kanske även en bit av Grey's anatomy. Shiiit. :) men blir kul att träffa malin och loffe iaf. Och koollade upp vägarna igår, det går att åka över Härskogen. Det är bra. Spar en hel del tid kan jag tänka mej. Ska nog skicka ett sms till malin och se om de har bestämt något.

roadtrip

Satte ihop mitt hus igår, det blev gulligt. Bild kommer väl antar jag. Kikade lite på julklappar med Robin idag. Fast kan inte köpa något förren på fredag. Får lite lön då. Så då blir det julhandling mitt i julkaoset. Alltid lika mysigt att gå på stan med robin.

Idag fick jag en blixt till min kamera i skolan! kul. Imon ska jag få två andra objektiv också. mitt är inte så bra. En närgräns på 1,5 meter. Lite trist. Men nu får jag en vidvinkel och ett tele istället för mitt 28-200. Skönt. Så jag ska ha med kameran på julafton, om jag får kläm på att använda blixten. Men ska testa lite imon.

Imon blir det dessutom roadtrip. Denna gången blir det bara till Landvetter istället för Skavsta som det var förra gången. Hoppas att vägarna existerar. Ska kolla på SMHI's hemsida.  

Tjejsnack v 51

Jul


· Vem firar du jul med? Robin, mamma, pappa, manda och jocce, plus hela släkten på pappas sida. den 23 blir det med Robins familj.

· Vad önskar du dig i julklapp? Massa, som vanligt! Men bland annat ett sim & trimkort på nolhaga, en digital glasvåg och Be Delicious från DKNY
·
 Tror du på tomten? Nee, har väl passerat det..

· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj? Samling med hela släkten hos farmor klockan ett. Glögg och pepparkakor, sedan mat. Sen kommer tomten vid halv tre, försök att se på kalle's jul (har aldrig sett hela!) Sen ris a'la malta, godis, fruktsallad. Sen kaffe och pepparkakor. Sen pker vi hem. Tidigare har vi firat med mamma släkt därefter, men i år skulle det tydligen vara grötfrukost på annandagen.

· Brukar du julbaka? Om ja, vad?Jaa, pepparkakor är ju ett måste. Sen hoppas jag p åatt det blir något mer. Än är det långt kvar till jul. =)

blött hus

Idag ska jag dekorera mitt pepparkakshus. Håller på att torka det lite i ugnen nu. Farmor sa att det var några som hade gått sönder för henne och sen hade hon hört att det var pga den hög luftfuktigheten som var iår. Det var tydligen massa hus som hade gått sönder. Hoppas att mitt håller. Det var lite mjukt när jag to ut det ut skåpet... men hoppas på det bästa nu. kanske,. kanske kan jag sätta ihop det ikväll. Men vet inte. Vi ska ju på bio, så det är väl efter det isf.

Imon ska jag till trollhättan med mor och far och syster. Tänkte att jag kunde lika gärna hänga med. Kanske får köpt nån klapp. I annat fall kanske jag får lite inspiration. Igår var vi på julutställnig på flora dekor också. Det var mycket fint. Treornas brudgrejer var skitfina. Vill gå där. Det kostar massa för en ky-utbildning. Skit. Får väl tänka på saken. Nu är det kristyrdags!


Julbord

Igår var det dags för det efterlängtade julbordet. Visade sig att egentligen var det inte så mycket att längta efter. Inte alla mycket mat, enbart det klassiska, knappt det. Men jonas Gardell var rolig, likaså det andra uppträdet. Fast jag och Robin gick ltie innan det var slut, så hann vi med 23.17-tåget. Var skönt att hinna med det. Gick till stationen från frihamnen också, skönt att få röra lite på sig. 

Idag funderar jag på att städa lite. Behövs. Fast motivationen är inte jättestor. ME kan lika gärna göra det i sället för att sitta här. Eller sitta och läsa, visserligen skolarbete men får ändå lite dåligt samvete. Men om jag städar först, så kan jag läa lite sen. Idag är det Vince and Joy som gäller. Tjechov får vänta några dagar. Men har lsät några av hans noveller iaf. Har svårt att förstå storheten i dem. man är van med att noveller brukar ha nån form av poängi sig, men de har inte dessa. Verkar snarare som om han har skrivit om en timma ur någons liv. Vilken timma som helst. Förstår inte riktigt. Men kanske behöver läsa mer för att komma in i det och så. 

I fredags tittade jag på film med Sandra, kul att träffa henne. Såg my boss daughter. Tredje gångren jag såg den men det var najs ändå. Och så åt vi popcorn och godis. 

kom på nu, att det är ju grey's anatomy-reprisen idag, den jag jag itne missa!! Får ställa alarmet på mobilen så att jag kommer ihåg det. =) 

Ol

Igår var jag och drack öl med några i klassen. Hade askul. Blev ltie fullare än vad jag tänkt men jag är lika glad ändå. =) Vi var på Frid och Fröjd. Lite hög medelålder men ändå. Jag och Robin var och gjorde stora  veckohandeln också. Mindre kul men ett nödvändigt ont. Förstår inte varför det blir dyrare och dyrare handlingar för varje gång. Vi köper mindre och mindre onödiga saker. Det är konsigt. Men behöver iofs inte handla förren till helgen, knappt då. så det är ju bra iaf.

Idag ska vi till Jordnära (ve och fasa) och köpa grejer till mina nya gardiner. Elelr sånna där man hänger upp panellängder med. behöver fyra paket, iaf om det är två i varje, men det tror jag att det är. Gardinerna var fina iaf. Gröna, släta typ och så ska jag ha vita med lite krumelurmönster på framför. Kommer att bli asnajs hoppas jag. Så de ska jag sätta upp ikväll när Robin är och bastar. Tvätta fönstren får väl bli ett senare projekt. Typ när det är lite mer uppehållsväder. Så smutsiga är de faktiskt inte. Tycker inte jag i vart fall. man ser ju ut liksom. Det värsta fönstret är nog köksfönstret. Alla bananflugor har bajjat på det. Äckel!

På frdag kanske jag ska träffa Sandra. Men det var nån klassgrej också. Eller klassen skulle gå ut. Kan vara kul att hänga med där med. Fast ändå, det var så längesen jag träffade Sandra. Flera månader sen. Eller en iaf. Det var nog när Malin precis kommit hem från öst. Vill ju båda grejer. Vet inte hur jag ska göra... Men å andra sidan var det ju nog studentfest nästa helg, kanske ska spara mej, inte kul att va trött när vi ska på julbord heller....

Tjejsnack v 49

Inredning


Hur skulle du beskriva din inredningsstil? (Lägg gärna in en bild från ditt hem)  För lite kitsch men snyggt ändå, ganska modernt med mycket svart och grått. 53192-2853192-32

Hur mycket pengar spenderar du varje månad på inredningsdetaljer? Ingen aning. Inte jättemycket. Det blir snarare mycket på en gång fast lite mer sällan, men några hundra kanske om man slår ut det.

Ditt bästa inredningstips? Snygga saker behöver inte kosta så mycket. Har man tur akn man hitta skitsnygga saker på second hand eller pyssla ihop lite grejer själv.

Vilken är den värsta inredningstabben du gjort? I mitt sovrum hos mamma och pappa antar jag. Satte upp nån vajer på fönstret där jag lista lite olika saker. Fast listan blev aldrig uppdaterad. Men det var snyggt i tanken, dock inte IRL

Vad vill du helst ha till ditt hem just nu? Kitsch! Mycket kitsch. Typ som min rosa gris. Men lite mer sånna kul småsaker. Och så en sån där rådjurskrok det finns bild på i tidigare inlägg. :)


Vitaminkick!

idag har jag varit i magra. Lämnade porslinet vi lånade till Robins kalas. fikade och åt lite mat. Det var najs. Imorgon ska jag och mamma till tygladan i vargön. Ska kolla på gardiner. Vill ha spetspanellängder. Skulle vilja ha panellänger häri vardagsrummet. men får väl se hur det blir.

Imon är det skola också. Lite ångest men det hör väl till. Har börjat att äta vitaminer nu så kanske blir lite mer uppåt snart. Hoppas det iaf. Fick vitamintabeletter av mamma idah med, men vill nog itne äta dem samtidigt som jag dricker det andra. Är väl inte större idé känns det som. Nu ska jag strax göra varma mackor. Är hungrig. Läste på Empa's blogg att hon ska flytta hit. Det ska bli kul. Precis så hon skrev. =) Kan hopaps iaf :)

Fjärilar!

Ikväll ska jag och Robin på våran första riktiga dejt! Ska bli kul. Har köpt en ny klänning och nya asheta underkläder. =) Fast det vet inte Robin än. Eller klänningen vet han, men inte underkläderna. Han har typ tjatat att jag ska köpa nya men jag har sagt att jag inte har råd, och tänkt för mej själv att de redan ligger undangömda i gaderoben och bara väntar på denna stora dag. Hoppas att han blir glad. LIte pirr i magen! jag ska snart börja göra mej iordning. Allt ska vara perfekt idag.

Han fyller år idag också. Fick ett Pilgrims-halsband av mej. Han gillade det. Då blev jag glad, var lite nervös innan. Har förövrigt varit en mysig dag. Gått på stan. Fikat lite.

Nää, jag kan inte koncentrera mej på att skriva! Så pirrig i magen för ikväll. Får nog börj aatt göra mej färdig!

53192-31

El-problem

Adventpyntat. Med varierande resultat. Note to myself: köp förlängnigssladdar. Minst 3! förstår inte hur det är tänkt här med uttag och så egentligen. finns två i sovrummet, i varje ända av rummet. I köket finns det nog bara de som han innan har satt dit själv verkar det. Plus inunder skåpen sädär som man brukar ha. Cirkus fyra till antalet. I vardagsrummet finns det tre. I hallen ett. Vete 17 ifall det finns någoti gaderoben. Så dålit iaf! Har fullt med sånna där förgreningsdosor över allt.  

RSS 2.0