som vanligt

Tjuvar till mej lite tid från fotot til latt blogga. KAlas i lördags, mycket trevligt. Middag och däckbyte hos paranteserna igår, och trevligt. Gott framförallt. Kalkonbröst. Gjort i stekpåse.  Annars är det som vanligt tjat på måndagar. Och magont. Men snart är det mat iaf.

Kollade på min livs första Bond-film igår. casino Royale. Den var bra. Ihop med chips och dip som antagligen är orsaken till det onda.  Annars blir det nog en lugn vecka. Mest dravel idag

Trillat av pinn

Just det, vi har ingen dator heller nä. Han har kastat in handduken, sover med fiskarna, tagit ner flagga, trillat av pinnen. Ni fattar vad jag menar iaf. Han ville helt enkelt inte vara med längre. Men kanske blir den formaterad snart och då har vi förvisso en dator men inga program. Och all musik! Och alla mina partybilder och liknande!! Tur att det är andra som har dem och kan ge dem till mej. 

Idag ska jag och lina gå långpromenad. Gött ju. Har tänkt att skanna sill idag med men får se hur det går. Imon kommer Sara och hälsar på. Lina skulle nog komma också. Tur att vi har många muffins. =) 
Och robn-lille är sjuk. Han var nog döende i morse och igår kväll. Men jag tror på honom, men han kanske inte 'r så sjuk som han tycker. =) Men jag vet att man blir helt slut. Han har vart uppe och sprungit massa inatt också. Och gnällde på att katten luktade bajs. Nä, snart hem och titta till honom. Men bara om skannern fortsätter cpa. 

Tjejsnack v 16

Snacks och snask

·Chips eller godis? Godis

·Absouta favoritgodiset? Choklad

·Lösgodis eller påse? Lösgodis, oftast

·Lakrits, sött, salt eller syrligt? Syrligt och salt, men det är olika från gång ttill gång

·Favoritsnackset? Popcorn

Många kalas blir'e

Min tillfälliga ilskenhet igår har gått över nu. Nu är allt frid och fröjd igen. Jag och Pischen har myst nu på morgonen och läst Tusen och en natt. Den är bra den boken. ska jag läsa för mina barn om jag får några. Men ta bort snuskdelarna. Kanske. Eller så läsa det när de är tillräckligt stora. Fast varför göra sex tabu? Vänj dem från början, det går ändå inte att undkomma sex i  dagens samhälle.  lika bra att börja tidigt.

Idag är det kalas. För Robins syster. Blir mycket kalas denna veckan. närmare tre stycken. Och katten ligger och solar sig på soffan. Ser rätt soft ut.. Nää, om man skulle ta och ta på sig och bädda sängen, så är man färdig ifall det skulle visa sig att den där fota mat på hotell och restaurang skulle vara obligatorisk.. Skit, vill inte

Undrar om inte vissa är lite bittra?

Idag kom jag på att under hela tiden jag och Robin vart tillsammans har det funnits folk som inte trott på oss. Okej, vi har bara vart tillsammans i 15 månader, men kan inte nån, för en gång skull säga: Jo, men det är klart att det kommer att gå bra för er, även om du flyttar. Det hade vart skönt att få höra något uppmuntrande istället för "det kommer aldrig att hålla om du flyttar" eller "Ska ni verkligen flytta ihop redan? Är inte det väldigt tidigt?" Ihopflyttningen har väl gått alldeles utmärkt? Eller? Är det nån del jag missat? Om bara vi och ödet vill kommer isärflyttningen gå lika bra. Det är ju bara tio mil och dessutom temporärt.  Så det är klart att det kommer att gå bra. Så det så.

Just det, jag har sökt till högskolan nu iaf, medie- och kommunikationsvetenskap i Jönköping och i halmstad. Och så Event Manegment i Varberg. Hoppas på Jkg.

Och undrar när ägaren till hockeyspelet komemr och hämtar det?! Snart annonserar jag ut det på Blocket.

Jag tror att endel har blivit bittra

Hoppas dessutom på promenad idag. Efter vuxengrejerna är avklarade.

Nog från mej idag


RSS 2.0