Kanonhelg!

Så var det måndag och en ny vecka igen. "Råkade" försova mej idag och missade svenskan. ajdå. Eller inte. Orkar inte bry mej. Men var på religionen iaf. Såg färdigt filmen. Priest hette den, helt ok. Var dock lite långtråkigt ett tag. Menmen. 

Det har vart en v'lödigt bra helg iaf. I fredags va ja å elin i stan hos lasse och robin, sov där, åkte hem vid ett på lördagen. SEn var det nästan dags att börja att göra sig iordning igen, jag och malin skulle på Ladies Night på Kronan. Hade galet kul hela kvällen. Elelr förfesten va kasnke sådär, lite svårt ibland när man inte känner nån och de andra inte gör något för att få med en i gruppen. Men sen när vi kom till Kronan så slapp man ju de andra. Det var inga sådana personer som jag skulle valt att umgås med i normala fall. Stripporna var en höjdare, längesen jag garvade så mycket. Både jag och malin stod och önskade att de hade varit vi som satt på stolen på scenen. =) Man är väl inte mer än männska. *flin* Sen efter halv tolv öppnades dörrarna för alla. Jäklar va mycket folk det var efter ett tag! Men dansade som en galning ändå till kvart i två. Då tröttnade vi och gick och hämtade ut jackorna och gick ut och väntade på pappsen. 

Var alldeles lagom full hela kvällen. Mycket trevligt! Sen när jag kom hem så åt jag lite och sedan gick ja å la mej. Sov som en klubbad säl ända tills halv 11 när kusin vitamin väckte mej med ett sms och undrade hur jag hade haft det kvällen innan. vi skulle träffats men jag pratade bara lite med hennes kompisar. Fick reda på i smset att Sara tydligen hade blivit lite för full å var bakis. *hehe* Själv mådde jag prima! Så jag studsade upp där å tjatade lite med mamma och pappa och sen åt jag och Mandan frukost framför lite Sex and the City. =)

Efter det gjorde jag mej iordning och åkte in till stan på kalas. Mycket trevligt faktiskt. Va ganska så nervös innan men. Sprang på toa säkert tre gånger på 20 minuter här hemma innan. På väg in till stan stannade jag och köpte en stor vit Hortensia.  Och äveno m jag var nervös så tror jag att det gick ganska bra. Lyckades förhoppningsvis uppföra mej. =) Får fråga  Robin sen idag =) Gillade alla där väldigt bra iaf. 

Och idag har jag vart och köpt presentkort på en klassisk ansiktsbehandling till mamma och sen vart och hämtat den nya kranen till den stora toa. Så idag ska pappa koppla in den och det nya handfatet med skåpet. Blir jättefint på toan faktiskt. Mamma har dessutom hittat en stol på loppis i helgen som hon har ställt framför de stora speglarna och så satt en liten tavla över den stora byrån. Blir så stort utan badkaret!

Sen, vad ska jag göra mer idag tro? Städa iaf. Måste verkligen städa mitt rum. Änglatofflorna under sängen är skrämmande stora. Samma med de som parkerat bakom dörren... *pinsamt* nä, idag blir det storstädning! Sen ska jag hjälpa mamma att städa övriga huset också antar jag. Har jag tur kanske jag får läst lite histora. =)  

Åh, måste lägga upp en av alla ego-bilder jag tog innan jag åkte till Vara i lördags. Var så nöjd med allt! Kände mej verkligen jättesnygg och tycker fortfarande att jag var det =)
53192-10 
53192-11Självupptagen? Jag? Inte då....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0