Powernap på bordet

Hmm, jag kan nog sträcka mej till att erkänna att media kan vara slappt. Ibland iaf. Ska vara programledare idag igen, kl 2. Med andra ord, jag har inte gjort ett piss sen kl 8. Läst lite Per Lägerkvist och försökt att läsa lite historia. Men somnade bara när jag läste historian så jag gav upp och lutade huvudet mot bordet en lite stund och tog en liten tupplur ist. Var, eller är, välbehövligt. Sov 4 timmar, men de va det värt  =). tänker på dej bara som fick gå upp halv 6 och åka ifrån mej då. Blev alldeles ensamt i sängen.. =( 

Mamma fylelr år idag. SKa in till stan och köpa blomma efter skolan. Och gå till biblioteket och låna om Dvärgen. För den e ju bara en månad sen. Ajdå. Har dessutom inte råd att betala skulden jag har samlat på mej än heller, utan för ta det när studiebidraget har kommit. Allt är strippornas fel. Helt övertygad om detta. 
Men det blir lite tårta och släktingar i eftermiddag iaf. Kan ju vara trevligt. Träffar inte släkten så ofta längre. Iofs sörjer jag det inte direkt men. 
Ska läsa massa historia ikväll också. Iaf jag skulle få för mej att följa med till Stickys imon. Lite sugen är jag ju, men det är detta med pengarna plus att jag har historiaprov kl åtta på fredagsmorgonen. Kan ju bli spännande.
 
Aja, nu ska mitt sockerberoende gödas ytterligare.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0