Ajjkiiiaaa

Äntligen helg! Så skönt. Ska strax diska efter frukosten. Bädda också. Sen duscha och göra mej iordning. Ska på middag hos hans mamma ídag. Sen hem och mysa. =) Hoppas jag.

Var på IKEA igår. Var inte meningen att vi skulle åkt dit. Det vi åkte dit för var slut. Kom istället hem med hyllan Expedit och lampan Lykta x 2. Hmm... Var det något mer tro.. Jo, tre-pack med glödlampor till lamporna. Blev bra med hyllan. Men det som egentligen var mest angeläget att köpa var ett bordsben. Kommer in om en och en halv vecka ungefär. Så får väl se om mamma och pappa kommer med bordsskivan idag. Undrar vart vi ska göra av den då. Men funderade på att beställa det från internet, så slipper man åka dit. Jobbigt att åka för bara ett ben. Sen hade jag tänkt att köpa två adventsstjärnor i plast också, som denna helgen endast kostade 9 kr (!) styck. Men de var såklart också slut. Det var synd. Kanske kan önska sig i julklapp.
 
Jag vill ha så mycket hit nu. Men har inte några pengar att köpa för. Hittade fina julgardiner på Gardiner & Mattor här i stan. Enkla vita med stora röda hjärtan på. Och så vill jag ju ha sådana stjärnor. Nya blommor eftersom jag dödat de vi har, en liten hylla att sätta på väggen... Jaa, helt enkelt massa grejer. Vill ha målarfärg också så att jag kan måla min stol (vit med slitna kanter) och min hörnhylla (högblank svart). Det kommer att blir snyggt. Nää, men nu ska jag nog ringa mamma och pappa och frågar vad de gör. Kan alltid hoppas att de är på IKEA Bäckebol....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0