film vs engelska

Ganska lugn dag idag. Fast vart på dåligt humör. Och lite allmänt nere. Känner mej jobbig och sådär. Såg att nån hade gjort feta kryss över mej på min födelsedag i kalendern i skolan. Är säkert bara jag som är löjlig, men det kändes lite trist.

Imon har jag lovat Robin att gå till Nolhaga och trimma. Antar att det är bäst att hålla det. Vill ha en fungerande mp3. Allt blir mycket lättare då. Längtar ändå på nått sätt efter trappmaskinen. Den är kul. Men då är det definitivt bäst med mp3. Så kan man trampa i takt. =)

Kollar på Anger Manegment  på seaxan. Verkar ganksa bra. Men borde läsa lite engelska. Ska börja med analysen av Oates-texten imon. Where are you going, where have you been. Den är ltie udda. Man kunde tydligen tolka den på fem olika sätt. Som att hela texten handlade om knark, sex, musik, att växa upp och något mer. I vår grupp valde vi knark. Tyckte att den versionen Anna la fram verkade bra, ATt det hela handlade om att växa upp. jaja, nu börjar filmen igen. Ska kolla lite till =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0