Tänd ett ljus...

Har haft konstant huvudvärk i tre dagar nu. Inget ovanligt iofs. Men det jobbiga är att den går liksom ner i tinningarna, vidare i kindbenen och käken och slutar på sidorna av näsan. Jävla förkylning.  Men nu efter två panodil och en öl gör det inte lika ont. Kan äta lite godis nu iaf. :)

Va i  Gbg idag. köpte inte så mycket. Strumpor, en själ och en vit stickad kofta. hittade inte min jacka i rätt storlek. Ska till trollhättan och kolla på onsdag. Hoppas att Lina kan följa med. Vore kul. long time, no seen. Ellre vad är det man säger??

När vi kom hem från Gbg gick jag och la mej i kanske en timma eller en och en halv iaf. Behövde det. Är nog inte helt frisk ändå. klarar skolan, men inte mer typ. Fan. Är typ döv på högerörat. Var jättejobbigt idag när vi va i stan. Så svårt att höra med så mycket ljud. Var typ lönlöst att försöka prata med varann. 

Ikväll var vi iaf hos Lihv och Hanna. Kollade på film. Vet inte vad den hette. Nån mer Owen Willson (hatobjekt), Matt Dillon och Kate Hudson eller nått. Komedi. Var bra. Hade tydligen inte gått på bio här. Tycker fortf att det skulle vara kul att lära känna dem lite bättre. Himla snälla. Fin lägenhet också. Massa ljus!! ljus överallt typ. Undrar om de har dem tända jämt på kvällen??  

Imorgon blir det nog en lugn dag. Sanera lägenheten visserligen. Men tror att de flesta bananflugorna har frusit ihjäl. Eller så gömmerde sig nån annanstans. Jävla banan. Så typiskt honom.

Just det, i filmen vi såg ikväll hade de ett likadant grytunderlägg som vi har, i gjutjärn, blomformat, från IKEA. Tyckte jag var lite kul. Och så var det liten miss i början typ. I ett klipp håller han i en wiskeyflaska utan kork, i nästa i en flaska med kork, i tredje ett glas(!) och i fjärde kliippet håller han i flaskan igen. MISS!! Haha, det är kul när man ser sånt tycker jag. Funderar på att hyra Pretty Woman imon. Undrar om Sandra vill kolla film med mej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0