Sandran!

idag är det dagen. TENTADAGEN. Haha, kanske förstorar upp det lite nu, men lite så k det. Iaf eftersom jag har samma pli på mig själv som vanligt. Nästa kurs ska jag skärpa mig, jag lovar! Har ju faktiskt redan beställt böckerna till den, hoppas att de kanske kommer idag eller imon. Men i viket fall jag jag läsa på mina anteckningar på tåget till jerusalem iaf.

Något annat som kommer idag är Sandra! Ska bli jättekul! Var längesedan nu. Måste köpa present med. Men vet ju typ vad jag ska köpa så... Hehe. =) Kanske hinner kikal ite efter tentan idag, beroende på när jag är färdig. Sandra kommer säkert att bli lite sen också, typ köra vilse tre gånger. =) 

Idag är min katt helt tokig! Hon är sjukt busig och bara springer runt och gör jävelsty. Och hennes leksaksmus som jag dränkt in i catnip är favoriten. Haha. Måste orna kattvakt till henne fre-lör bara. Ska fråga Frida. 

Nä, nu är det väl dags att börja gå mot tåget, så att jag hinner förbi smörgåsspecialisten på ditvägen också. För övrigt ska jag dricka kaffe när jag kommer till skolan, så himla kaffesugen!!

Önska mig lycka till idag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0