Sökt jobb, igen

Som vanligt sölar jag bort värdefull tid vid datorn. Men helt meningslöst har det inte vart. FÖr jag har sökt sommarjobb. Igen. Hemglass dissade mig och det gav mig lite ny energi eftersom jag gör nästan vad som helst för att hålla mig borta från industrin. så nu harj ag sökt på Zara, Lindex DC och Systembolaget. Tror inte det var nått mer. Sen väntar jag ju fortfarande på svar från Stena Line. Casino Cosmopol tror jag att jag hoppar över, det var rätt så trista arbetstider. Tyr tre helger av fyra och mestadels natt. Men jag vet inte, kanske ska man försöka ändå. 

Men hur gör jag om jag mot all förmodan skullebli erbjuden två av jobben?! kan man tacka nej? Hsb och Tidningsutdelare känns inte så suget längre iaf. 

Idag ska jag äta lunch emd Robin på Musses. Jag hoppas som vanligt på kycklingpastan. Den är bäst. 
Just det, igår fick jag äntligen köpt mig ett par nya Converse. Skiitfiina :) Bild kommer sen kanske, tillsammans med det gigantiska fatet med chokladkakor som jag bakade. VÄldigt mycket rip-off på chokladkakorna i skolan, dock med lite för mycket smör, så att de flöt ut lite för mycket. Och så blev de ganska mjuka också. Men sjukt goda är dem! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0