GI-kyckling

Efter många om och men blev det lite middag. Egenkomponerad ljummen kycklingsallad med rostade solrosfrön och pinjenötter och fetaost och majonnäs. Fetaosten och majonnäsen passade väldigt bra ihop faktiskt. tänkte testa att mixa ihop det någon gång för att få en mer krämig dressing liksom.

Förresten, upcoming födelsedag. Lika kul som alltid. Det är två veckor kvar visserligen men det skadar aldrig att börja att planera lite. Antar att eftersom jag fyller på en tisdag blir det nog firande helgen innan om alla som jag vill ska komma kan komma då. jaja, får fråga runt lite vad folk tycker.

Nu blir det dusch och fixa lite frukost tills imon, kokta ägg så klart!

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0